Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 31/7 έως Παρασκευή 6/8

ASTROTEAM GUEST
30/07/2021

Αρχίζει μία εβδομάδα που θα κυριαρχήσει το παιχνίδι της μάσκας και της σκιάς. Είναι λυτρωτικό που ο Ήλιος και ο Ερμής είναι στο Λέοντα, είναι το μοναδικό μας σωσίβιο, οι σκέψεις θα είναι αισιόδοξες, χαρούμενες, δημιουργικές. Θα έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε, να διασκεδάσουμε και να δημιουργήσουμε. Αυτό είναι η σκιά. Η Άφιξη του Άρη όμως, στην Παρθένο, μαζί με την Αφροδίτη και οι αντιπαραθέσεις που θα έχουν με τον Κρόνο, θα αναστείλει την δράση μας. Θα αναγκαστούμε να είμαστε μετρημένοι, πειθαρχημένοι και να πράττουμε μεθοδευμένα, κάτι που κοντράρει την ξέφρενη διάθεση για ρίσκο του Λέοντα. Αυτή μας η διάθεση θα χαρακτηρίζει ψυχοσύνθεσή μας και η χαρά μας θα κατασταλεί. Θα μας επιβάλλεται η τάξη, ενώ θα θέλουμε πολύ να κυριαρχήσει στην ζωή μας έστω για λίγο η αταξία. Αυτό είναι η μάσκα. Τι θα κυριαρχήσει; Η μάσκα ή η σκιά; Αυτό είναι ελεύθερη βούληση. Εδώ είναι η ώρα της δικής μας ευθύνης. Θα κυριαρχήσουν τα θέλω μας ή θα υποταχθούμε στην μάσκα μας, που μας την έχουν φορέσει για να είμαστε αποδεκτοί στα κατεστημένα που μας έχουν επιβληθεί; Θα ακούσουμε πολλά. Ο Άρης στην καινούργια του θέση θα φέρει αύξηση των κρουσμάτων και αυτό θα το ακούμε σταδιακά. Θα μας επηρεάσει ή θα αφανίσουμε αυτή την μοχθηρή ενεργεία που μας κυριαρχεί με τον «τσαμπουκά» της χαράς και της ελευθερίας, χωρίς φόβο που είναι αυτονόητο δικαίωμα;

Αναλυτικότερα…

Κριός

Αρχίζει μια περίοδος έντονης δράσης στη καθημερινότητα σας. Προσέξτε τις διαμάχες στο χώρο εργασία σας και τα μικροατυχήματα στη καθημερινότητα. Σίγουρα θα σας κυριαρχεί μια επαναστατική διάθεση στην καθημερινότητα και δεν θα ανέχεστε και πάρα πολλά. Αν συγκρατήσετε όμως τον παρορμητισμό σας, έστω και λίγο, οι ευκολίες και οι ευκαιρίες δε θα λείψουν. Καλή περίοδος να ξεκινήσετε γυμναστική και να φροντίσετε την διατροφή σας γιατί θα πετύχει και θα έχει διάρκεια.
Οικονομικά: Μεγάλη πιθανότητα να έχετε απρόσμενα κέρδη, που θα σας επιφέρουν αύξηση εισοδήματος και θα είναι από το χώρο εργασία σας, ίσως μια προαγωγή. Όπως και να έχει οφείλετε να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε σπασμωδικές οικονομικές κινήσεις. Να είστε μετρημένοι.
Συναισθηματικά: Ο έρωτας έχει την τιμητική του για εσάς και αυτή την εβδομάδα και έχετε επιτυχία στο φλερτ. Ένα ταξίδι με τον σύντροφο είναι πολύ πιθανό και θα ζήσετε ερωτικές στιγμές. 1, 2, 3 Αυγούστου ίσως αισθανθείτε ότι δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες σας και αναγκαστείτε να συγκρατηθείτε, όμως είναι παροδικό.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατώ την παρορμητικότητα μου, διασκεδάζω, χαίρομαι, διεκδικώ τα δικαιώματά μου, δεν μαλώνω.

Ταύρος

Θα υπάρχει μια συναισθηματική κυρίως, ένταση και στον ψυχισμό σας αλλά και για το κοντινό περιβάλλον. Παρόλη τη σκληρότητα της περιόδου, θα σας δοθούν ευκαιρίες που έχουν σχέση με την καριέρα, αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές με ανθρώπους που έχουν δύναμη ή εξουσία και μπορούν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά και κοινωνικά. Προσέξτε όμως, τον τρόπο αντιμετώπισης, μην φερθείτε με ισχυρογνωμοσύνη, σπασμωδικά ή απερίσκεπτα, γιατί θα χάσετε το δίκιο σας και τα προνόμια που σας δίνει αυτή η εβδομάδα. Απλώς, διαπραγματευτείτε τα συμφέροντά σας. Μην είστε προκλητικοί, προσέξτε τα λόγια σας, μην είστε απότομοι και βγάλετε όλα τα κρυμμένα χαρτιά σας στην φόρα. Προσοχή στα ατυχήματα από βιασύνη ή που έχουν σχέση με ηλεκτρισμό.
Οικονομικά: Όχι ρίσκα και όχι αμετάκλητες οικονομικές συμφωνίες. Σίγουρα χτίζετε καινούργιες βάσεις και χρειάζεται υπομονή. Θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε μια οικονομική τάξη ή να βάλετε τις προϋποθέσεις γι’ αυτό.
Συναισθηματικά: Εβδομάδα που δίνει ευκαιρίες για όμορφες στιγμές και δυνατότητα να περάσετε καλά με τον σύντροφο, με την οικογένεια και τα παιδιά. Αν είστε χωρισμένοι οι μέρες είναι κατάλληλες για βρείτε αντικαταστάτη.
Tips εβδομάδας: Συγκρατώ τα νεύρα και την γλώσσα μου, υπομένω, δε βιάζομαι, σκέφτομαι πριν μιλήσω.

Δίδυμοι

Θα αποκτήσετε ιδιαίτερη ενέργεια. Ο Άρης στην Παρθένο θα φέρει ανακατατάξεις στην πατρική οικογένεια. Εκεί θα εστιάσει η δράση σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια μετακόμιση ή να βάλετε τις προϋποθέσεις γι’ αυτό. Να προσέξετε τις σχέσεις με τους γονείς, μην έρθετε σε ρίξεις. Θα υπερασπίσετε τα συμφέροντα σας, μέσα στην οικογένειά σας και θα διεκδικήσετε, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε και εύνοια. Πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια απρόσμενα καταστάσεις που υπάρχουν πίσω από την πλάτη σας.
Οικονομικά: Θα δώσετε έμφαση σε ζητήματα που μπορεί να σας αποφέρουν εισόδημα, το οποίο όμως δεν είναι φανερό. Θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα που έχετε σε εκκρεμότητα. Μην κάνετε μεγάλες σπατάλες και κρατήστε ισορροπία.
Συναισθηματικά: Θα έχετε την αποδοχή από τον σύντροφο και η εβδομάδα θα έχει όμορφες και ερωτικές στιγμές, αν και μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη της αποδέσμευσης και να θελήσετε την ελευθερία σας. Μην φερθείτε επιπόλαια και φροντίστε να περάσετε όμορφα και ανατρεπτικά μαζί με τον σύντροφό σας.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατώ τα νευρά μου, δε φέρομαι επιπόλαια.

Καρκίνος

Θα ενεργοποιηθείτε για να αποδράσετε, θα θελήσετε να ταξιδέψετε. Να προσέξετε τη σχέση με τα αδέρφια, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Προσοχή χρειάζεται και στην οδήγηση, μην είστε νευρικοί. Εύνοια θα έχετε από τους φίλους, οι οποίοι θα είναι κοντά σας και θα περάσετε όμορφα μαζί τους. Καλές μέρες για προωθήσετε οικονομικά ζητήματα, που αφορούν την πατρική σας οικογένεια όπως κληρονομικές εκκρεμότητες, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ σας.
Οικονομικά: Δεν είναι μια αποδοτική εβδομάδα, ίσως δεχτείτε πιέσεις και θα σας δημιουργηθεί ένα αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας. Μην τρομάξετε, θα είναι περαστικό. Διατηρείστε απλά τις ισορροπίες.
Συναισθηματικά: Η εβδομάδα σας υπόσχεται όμορφες στιγμές με τον σύντροφο, παρόλη την πίεση που ίσως αισθάνεστε. Η αγάπη και η κατανόηση του συντρόφου θα σας αποζημιώσει.
Tips Εβδομάδας: Δε φοβάμαι, κάνω υπομονή, συγκρατούμαι.

Λέων 

Ψυχραιμία είναι αυτό που πρέπει να επικρατήσει αυτή την εβδομάδα. Θα υπάρχει πίεση από όλες τις κατευθύνσεις. Ξεκινάει μία περίοδος που θα χρειαστεί να δώσετε οικονομικές μάχες και η δραστηριότητά σας σε αυτόν τον τομέα θα είναι μεγάλη. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με εσωτερικές μάχες. Θα αισθάνεστε πιεσμένοι και οι ευθύνες θα είναι πολλές. Οι απαιτήσεις σας δεν θα ικανοποιηθούν, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε να μείνετε αισιόδοξοι και δυνατοί.
Οικονομικά: Υπάρχει εύνοια και θα έχετε ευκολίες και ευκαιρίες, όμως θα πρέπει να τις διεκδικήσετε και να κοπιάσετε. Το κλίμα της εβδομάδας δεν ευνοεί για μεγάλες οικονομικές κινήσεις, γιατί και δύσκολα θα υπάρχει αποτέλεσμα, αλλά και η πιθανότητα εξαπάτησης είναι πιθανή.
Συναισθηματικά: Είστε ευνοημένοι, όμως και σε αυτόν τον τομέα θα δημιουργηθούν διλήμματα για το τι ακριβώς θέλετε. Χρειάζεστε αλλαγές, γιατί η υπάρχουσα κατάσταση δεν σας ικανοποιεί. Θα θελήσετε να βάλετε νέες βάσεις με καινούργιες προϋποθέσεις. Όμορφες ερωτικές στιγμές αν αποφασίσετε να κάνετε υπέρβαση από όλα αυτά που σας ενοχλούν.
Tips Εβδομάδας: Κάνω υπομονή, έχω ψυχραιμία, σκέφτομαι.

Παρθένος

Η δράση μπαίνει στην ζωή σας, αφού μετά την Αφροδίτη υποδέχεστε και τον Άρη. Θα γίνεται διεκδικητικοί και θα λύσετε όλες τις καταστάσεις που μέχρι τώρα είχαν βαλτώσει στην ζωή σας. Ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με το σώμα σας και να αρχίσετε γυμναστική όπως και με την διατροφή σας. Έχετε την ανάγκη να ομορφύνετε. Θα γίνετε νευρικοί, γι’ αυτό να προσέχετε τις αντιπαραθέσεις, διότι δεν θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας.
Οικονομικά: Απρόσμενες οικονομικές ευκαιρίες αλλά και βοήθεια. Ευνοείστε και μπορείτε να επενδύσετε οικονομικά ή να διεκδικήσετε γιατί θα έχετε να λάβετε.
Συναισθηματικά: Θα έχετε ένα αίσθημα αμφισβήτησης για το πως σας βλέπουν οι άλλοι, που θα σας δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείτε. Ξεπεράστε το και ανακτήστε την λάμψη σας. Αν το καταφέρετε, η εβδομάδα σας υπόσχεται έρωτα. Προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις που είναι κρυφές.
Tips Εβδομάδας: Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, συγκρατούμαι, χαίρομαι.

Ζυγός

Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα αναμετρηθείτε με τον εαυτό σας και ίσως χρειαστεί να δώσετε εσωτερικές μάχες, που θα καθαρίσουν το τοπίο για αυτά που θέλετε να κρατήσετε στην ζωή σας και για αυτά που θέλετε να διώξετε μακριά. Η δράση σας θα γίνει παρασκηνιακή. Προσέξτε τις σχέσεις με τους φίλους και την οικογένεια γιατί είναι πιθανό να μην ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις σας και να στεναχωρηθείτε ή να στεναχωρήσετε. Εύνοια θα έχετε στα ταξίδια και στις σχέσεις σας με το εξωτερικό. Η επιθυμία σας να ταξιδέψετε θα είναι μεγάλη και θα σας δοθούν και οι ευκαιρίες γι’ αυτό.
Οικονομικά: Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα, αν είστε σε μια περίοδο που θέλετε να χρηματοδοτηθείτε από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα γιατί υπάρχει μια απρόσμενη εύνοια αλλά και τύχη. Η απόκτηση χρημάτων από κρυφές πηγές είναι πολύ πιθανή.
Συναισθηματικά: Συγκρατημένοι θα είστε στις σχέσεις σας με τον σύντροφο και ίσως βάλετε τα πράγματα στην θέση τους σε μια βάση πιο σοβαρή ή επίσημη. Θα υπάρχον αντιπαραθέσεις, που αν όμως διατηρήσετε ισορροπία που γνωρίζετε τόσο καλά θα είστε εσείς οι νικητές και οι απαιτήσεις σας θα ικανοποιηθούν.
Tips Εβδομάδας: Ισορροπώ, συγκρατούμαι, ξεκαθαρίζω

Σκορπιός

Προσοχή στις σχέσεις και συνεργασίες, γιατί θα έχετε την τάση να κάνετε ανατροπές, που ίσως να μην είναι χρήσιμες. Όμως από τις πιέσεις που δέχεστε μπορεί, χωρίς να σκεφτείτε, να γίνετε ανατρεπτικοί. Μέγιστη προσοχή στο περιβάλλον της καριέρας και στις κοινωνικές σας επαφές ή στις σχέσεις σας με ανωτέρους. Αν σας τάξουν πράγματα, ελέγξτε αν είναι αληθινά προσοχή μην εξαπατηθείτε. Προστατεύστε τις σχέσεις με τους γονείς γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις.
Οικονομικά: Σταθερή εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις. Παρόλα αυτά το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό για μεγάλες επεκτάσεις, κρατήστε καλά αυτά που έχετε δεδομένα.
Συναισθηματικά: Αν αποφύγετε τις ξαφνικές και απρόβλεπτες αντιδράσεις από πίεση, η εβδομάδα σας υπόσχεται όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για φλερτ.
Tips Εβδομάδας: Κάνω υπομονή, συγκρατούμαι, βρίσκω τρόπο να αποφορτιστώ από την πίεση, δεν είμαι διασπαστικός.

Τοξότης 

Στο πεδίο της καριέρας, στις κοινωνικές σχέσεις και στις επαφές σας με άτομα κύρους, θα εστιαστεί η δράση σας, με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο. Χρειάζεται προσοχή ο τρόπος που διεκδικείτε αλλά και πράττετε, να μην είναι φανατισμένος. Γιατί δε θα δικαιωθείτε. Κινηθείτε με σύνεση για να έχετε την εύνοια. Διλήμματα που θα σας προβληματίσουν θα προκύψουν και έχουν σχέση με το περιβάλλον εργασίας και την καθημερινότητα γενικά. Προσοχή μην πάρετε βιαστικές διασπαστικές αποφάσεις.
Οικονομικά: Εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές, που με σωστή διαχείριση δίνει τις προϋποθέσεις για άνοδο. Προσοχή στις σπατάλες.
Συναισθηματικά: Αν από 2 έως 4 Αυγούστου αποφύγουμε τους διαπληκτισμούς και τις αντιπαραθέσεις, η εβδομάδα υπόσχεται όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και επιτυχία στο φλερτ.
Tips Εβδομάδας: Δε νευριάζω, δεν είμαι φανατισμένος, δε βιάζομαι, διασκεδάζω.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να ταξιδέψετε και η δράση σας θα εστιάσει σε αυτό, μπορεί να μην είναι διακοπές, αλλά ένα επαγγελματικό ταξίδι. Προσοχή χρειάζεται στις διασυνδέσεις σας με το διαδίκτυο, για να μην έχετε εμπλοκές. Αν έχετε δικαστικές υποθέσεις προσέξτε τις διαμάχες. Ευκαιρίες που έχουν σχέση με την καριέρα και τα επιχειρηματικά σχέδια σας, θα υπάρχει απρόσμενη τύχη. Η υγεία σας θα είναι πολύ καλή, πνευματικά, σωματικά και η δράση σας γενικώς θα αυξηθεί.
Οικονομικά: Υπάρχει σταθερότητα με δυσκολία που απαιτεί πολλές θυσίες, είστε συνηθισμένοι σε αυτό. Όμως υπάρχει και τύχη η οποία είναι απρόσμενη. Να είστε σε εγρήγορση για τις ευκαιρίες.
Συναισθηματικά: Ερωτικά απρόσμενή καλή εβδομάδα. Είναι πιθανό ένα ταξίδι με τον σύντροφο. Αποφύγετε τις μικρές, παροδικές, νευρικές συμπεριφορές χωρίς ουσιαστική αιτία, που μπορούν όμως να χαλάσουν τις όμορφες προοπτικές.
Tips Εβδομάδας: Θα διασκεδάσω, θα αφεθώ, θα κάνω υπομονή.

Υδροχόος

Ημέρες που θα είστε αυστηροί με τον εαυτό σας και αυτό θα σας κάνει να είστε αυστηροί και με τους άλλους. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες δε θα λείψουν και η πίεση θα είναι δεδομένη. Μην προσπαθήσετε να διαπραγματευτείτε με συνεργάτες, αν υπάρχουν διαφορές, γιατί δε θα ικανοποιηθείτε. Οι συνεργασίες θα παρουσιάσουν στασιμότητα και δε θα αποδώσουν. Κάντε υπομονή και αφήστε να εξελιχθούν οι καταστάσεις από τα μέσα του μηνά και μετά. Μην φερθείτε με απολυτότητα και με εγωισμό.
Οικονομικά: Ο Άρης στην Παρθένο θα σας κινητοποιήσει να διεκδικήσετε χρήματα από τους άλλους φορείς ή φυσικά πρόσωπα και να έχετε αποτελέσματα. Πιθανό να εμφανιστούν οικονομικές υποθέσεις από το παρελθόν, που θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε, μην τρομάξετε θα είναι προς όφελός σας. Προσοχή στις σπατάλες.
Συναισθηματικά: Θα φερθείτε αυταρχικά στον σύντροφό σας και θα θέλετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Αυτό θα σας φέρει σε αντιπαράθεση. Δείξτε κατανόηση, μείνετε στα θετικά, κάντε προσπάθεια να περάσετε όμορφα. Αφού θα σας δοθεί αυτή η δυνατότητα, αν παραμερίσετε τον αυταρχισμό σας.
Tips Εβδομάδας: Κατανοώ, υποχωρώ, υπερβαίνω, συγκρατούμαι, κάνω υπομονή.

Ιχθύες

Oι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι συνεργάτες, θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο. Θα γίνετε μαχητικοί και διεκδικητικοί, αλλά χρειάζεται προσοχή να μην έρθετε σε προστριβές. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, αλλά χρειάζεται να τις χειριστείτε με σύνεση και όχι επιπολαιότητα, έτσι ώστε να βάλετε τις σωστές προϋποθέσεις για το μέλλον. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που έχουν σχέση με το διαδίκτυο ή από διαδικτυακές ομάδες και μπορούν να σας επιφέρουν κέρδη. Είναι μέρες που θα πετύχετε στόχους.
Οικονομικά: Αναπάντεχες οικονομικές εξελίξεις προς όφελος σας, που έχουν σχέση με χρήματα που θα λάβετε από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα ή βοήθεια που περιμένατε. Είναι μέρες που είναι πολύ πιθανό να την λάβετε. Σίγουρα θα υπάρχουν οικονομικοί προβληματισμοί και σκέψεις πως θα καλύψετε τις υποχρεώσεις, όμως ταυτόχρονα έχετε και τύχη αλλά και μια κρυφή εύνοια.
Συναισθηματικά: Αν προσέξετε την απότομη συμπεριφορά, οι μέρες υπόσχονται όμορφες στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφο, ο έρωτας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και για τους ελεύθερους σκοπευτές επιτυχίες και καλοπέραση.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, δεν απογοητεύομαι, ξεπερνάω, διαπραγματεύομαι.

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα