Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/01 έως 24/01

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ
17/01/2021

Μία εβδομάδα γεμάτη από πολλές και διαφορετικές δυναμικές, αλλά και ένα δυναμίτη που είναι έτοιμος για έκρηξη. Στην έναρξη της μας δίνει το τετράγωνο του Δία από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο στην  6η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Είναι μία όψη που επηρεάζει όλα τα ζώδια, αλλά πολύ περισσότερο θα την νιώσουν τα ζώδια του σταθερού σταυρού γεννημένα το πρώτο δεκαήμερο. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι θα έχουν τη δυναμική να κάνουν απρόσμενες αλλαγές στη ζωή τους με εκκωφαντικό τρόπο.

Στις 19/01, ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις αναταράξεις που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε βγάζοντας μπροστά και πάλι τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους). Εδώ θα δούμε και αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισης των γεγονότων με έναν πιο επαναστατικό τρόπο.

Την επόμενη ημέρα στις 20/01, πραγματοποιείται η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στην 6η μοίρα του Ταύρου, τα ζώδια του σταθερού σταυρού ίσως κουραστούν να ακούν το επόμενο διάστημα για τις αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή του στις οποίες πολλές φορές δε θα έχουν κανένα απολύτως έλεγχο. Οι ανατροπές, οι εκρήξεις και αναταραχές κυριολεκτικές και μεταφορικές θα είναι στην ατμόσφαιρα και θα μας επηρεάσουν όλους.

Στις 23/01, ο Άρης στο τετράγωνο με τον Δία θα έρθει για να ενισχύσει και να μεγαλώσει τις αντιδράσεις και τα νεύρα των προηγούμενων ημερών. Ενώ, για όσους τυχερούς έχουν προνοήσει και έχουν διαχειριστεί σωστά τις εντάσεις που προηγήθηκαν, θα μπορούσε να δώσει και μία ξαφνική έναρξη σε επαγγελματικά θέματα, οικονομικά και σε δραστηριότητες που έχουν σκοπό την επέκταση σε ό,τι μας ενδιαφέρει.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Δίνοντας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε μικρές επιθυμίες μας και αν εκμεταλλευτούμε θετικά την ένταση και την παρακίνηση σε νέα ξεκινήματα ίσως δούμε και τις ευκαιρίες που θα έρθουν.

Στις 24/1, ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο στην 4η μοίρα του Υδροχόου και τα σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου θα προσπαθήσουν να δώσουν μία λογική εξήγηση στις αλλαγές που τους συμβαίνουν, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσουν να αντισταθούν προσωρινά σε αυτές.

Τα 12 Ζώδια:

Κριός
Θα γίνουν πολλές αλλαγές και ανατροπές στα οικονομικά σας με αποτέλεσμα να αναγκαστείτε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τα όνειρα που έχετε για να επεκταθείτε. Θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και μέσα από τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα σας δοθεί η ευκαιρία να συναντήσετε αξιόλογες και σοβαρές προσωπικότητες που θα σας στηρίξουν στους νέους στόχους σας με πρωτότυπες ιδέες.
Mood of the WeekΣτα επαγγελματικά σας προκύπτουν ευκαιρίες για να πετύχετε καλύτερες οικονομικές συμφωνίες και μία μικρή κρυφή σας επιθυμία φαίνεται ότι είναι πιο εύκολο να ολοκληρωθεί όπως εσείς θέλετε.

Ταύρος
Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν όλη την εβδομάδα, αλλά και για αρκετό διάστημα ακόμα. Οι αλλαγές που θα συμβούν θα φέρουν ανατροπές στην ίδια σας τη ζωή και την προσωπικότητα σας. Δε μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι εσείς οι ίδιοι θα επιδιώξετε τόσο τρανταχτές αλλαγές, και όμως έχει έρθει η στιγμή που θα το κάνετε χωρίς κανένα απολύτως δισταγμό. Είστε σίγουροι για ό,τι θέλετε να πετύχετε και με πολύ αυστηρό ύφος θα τα καταφέρετε.
Mood of the Week: Νομικές υποθέσεις, σπουδές και εκπαιδευτικά σεμινάρια έχετε την ευκαιρία να τα εκμεταλλευτείτε και να σας ανοίξουν νέοι ορίζοντες. Η διάθεση σας θα ανέβει και θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με επιτυχία σε στόχους και επιθυμίες.

Δίδυμοι
Εάν περιμένατε απαντήσεις σε νομικές υποθέσεις ή ακόμα και την έγκριση για την εισαγωγή σας σε κάποιο δημόσιο ή εκπαιδευτικό ίδρυμα ή οργανισμό φαίνεται ότι θα υπάρχει μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής που θα σας αναστατώσει. Η διαδικασία για κάποιο λόγο μπορεί να ήταν κρυφή και τώρα να σας αποκαλυφθούν αυτά τα μυστικά που θα σας δώσουν τις απαντήσεις που περιμένατε εδώ και καιρό.
Mood of the Week: Ο τομέας που θα υπάρχει μία σχετική διευκόλυνση για εσάς είναι τα επαγγελματικά σας και η τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων. Θα έχετε την ευκαιρία να ελιχθείτε με τον δικό σας τρόπο.

Καρκίνος
Οικονομικές υποθέσεις ιδιαίτερα όσο αφορά την τακτοποίηση δανείων, διατροφών αλλά και τα οικονομικά του συντρόφου σας θα σας αναστατώσουν και θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις νέες αλλαγές ή διαφορετικά να έχετε ένα Plan B, που θα πρέπει να μπει άμεσα σε εφαρμογή. Έξοδα για την κάλυψη των δικών σας επιθυμιών θα μπορούσαν εύκολα να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και στο τέλος να νιώσετε απογοήτευση.
Mood of the Week: Οι φιλικές σας σχέσεις θα περάσουν μία προσωρινή κρίση και ίσως ακόμα και να απομακρύνετε κάποια άτομα με σκοπό να προστατέψετε τη σχέση σας ή ακόμα και τις συνεργασίες σας.

Λέων
Δοκιμάζονται και αλλάζουν οι συνεργασίες σας και οι προσωπικές σας σχέσεις. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο των συνεργατών σας και των στενών επαφών σας τα οποία θα έχουν αυξημένες απαιτήσεις από εσάς. Η αυστηρότητα όμως είναι απαραίτητη για να ανταπεξέλθετε στις νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις στην καριέρα σας και στο γάμο σας.
Mood of the Week: Το μαξιλαράκι πέφτει για εσάς στην καθημερινότητα σας που θα δείτε λίγο ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλύτερα. Είναι σημαντικό ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.

Παρθένος
Η καθημερινότητα, η ρουτίνα και η υγεία σας θα σας απασχολήσουν. Μπορεί να είναι δύσκολο να αναφέρεται κάποιος σε ένα Παρθένο για την υγεία του, αλλά καλύτερα να προσέχει για να έχει. Η εξάντληση θα είναι δεδομένη και η υπερκόπωση ένα βήμα πιο κοντά. Θα παρθούν σκληρές, δύσκολες και ξαφνικές αποφάσεις σχετικά με μία νομική υπόθεση ή την επέκταση σας στο εξωτερικό ή κάποιο ταξίδι που σχετίζεται με το εξωτερικό. Δεν σημαίνει αποτυχία αλλά σίγουρα πολύ κούραση.
Mood of the Week: Σε αντιστάθμισμα στη δύσκολη καθημερινότητα, αυτό που θα σας δώσει μία πνοή ανακούφισης είναι η συναισθηματική σας ζωή που θα πάρετε μία μορφή ικανοποίησης και εκπλήρωσης.

Ζυγός
Η προσωπική σας ζωή, ο τρόπος που χαίρεστε για κάτι και οι προσωπικές επιθυμίες και όνειρα δεν είναι στο καλύτερο στάδιο. Ό,τι θεωρούσατε ότι είχατε χτίσει μέχρι τώρα είναι πολύ εύκολο να ανατραπεί. Αυτή την αλλαγή στην αρχή μπορεί να μη τη δείτε με θετικό μάτι, αλλά στη συνέχεια θα ευχαριστείτε για ό,τι συμβεί. Προσοχή μόνο σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και σε κληρονομικές υποθέσεις που μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά.
Mood of the Week: Πολύ όμορφες θα είναι οι συνθήκες στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα αλλάξουν θετικά την καθημερινότητα σας, μπορείτε να το τολμήσετε.

Σκορπιός
Οι καταστάσεις στο σπίτι σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλάζουν και σχετίζονται άμεσα με τις νέες και ξαφνικές προκλήσεις που θα έχετε είτε από το σύντροφο σας είτε από κάποιο συνεργάτη σας. Θα πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας και με συμβόλαια που θα πρέπει να υπογράψετε. Οι καταστάσεις θα είναι πολύ διαφορετικές, αλλά οι αλλαγές απαραίτητες για να προχωρήσετε.
Mood of the Week: Εκεί που μπορείτε να βασιστείτε αυτή την εβδομάδα και να χαλαρώσετε είναι στην καλή επικοινωνία που θα υπάρχει με τον σύντροφο σας και με τους φίλους σας. Θα λάβετε στήριξη μέσα από συζητήσεις που θα γίνουν.

Τοξότης
Θα είστε πολύ απότομοι και σχεδόν παγωμένοι στις αποφάσεις που θα ανακοινώσετε με αποτέλεσμα να φέρεται τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε στην καθημερινότητα σας και στην εργασία σας. Αποφύγετε το τόσο σκληρό ύφος γιατί δε θα σας βγει σε καλό. Σίγουρα υπάρχουν συνεχόμενες αλλαγές στη ρουτίνα που είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα, και πρέπει να προσαρμοστείτε αναγκαστικά.
Mood of the Week: Έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα μέσα από το σπίτι ή μέσα από κάποιο ακίνητο. Η ευκαιρία θα σας δοθεί και τη σημαντικό είναι να τη δείτε και να την εκμεταλλευτείτε.

Αιγόκερως
Οικονομικά και συναισθηματικές σχέσεις είναι σε μία συνεχόμενη ανατροπή χωρίς να μπορείτε να σταθεροποιήσετε κάτι. Το θετικό είναι ότι αυτές οι αλλαγές θα σας βγουν τελικά σε καλό και το αποτέλεσμα θα σας ευνοήσει. Προσωρινά ίσως νιώσετε ότι το εισόδημα σας λιγοστεύει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και θα συμβεί, αλλά αυτές οι υποχρεώσεις είναι που θα σας δώσουν το πάτημα να βγάλετε στη συνέχεια περισσότερα χρήματα.
Mood of the Week: Νιώθετε ότι μαγεύετε το περιβάλλον σας με τον τρόπο που εκφράζεστε και το κάνετε. Οι σχέσεις με τα αδέλφια και γείτονες βελτιώνονται ενώ αν θέλετε να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο είναι μία καλή περίοδος.

Υδροχόοι
Οι αλλαγές σε σπίτι, οικογένεια και εργασία διαδέχονται η μία την άλλη. Δεν ξέρετε που να ρίξετε την προσοχή σας καθώς όλα όσα συμβαίνουν απαιτούν από εσάς και την ανάλογη σοβαρότητα και χρόνο. Μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει για εσάς αλλά να είστε σίγουροι ότι ούτε και εκεί θα είναι κάτι εύκολο. Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις θα παραμένουν και αρκετές. Επίσης, μία ξαφνική μετακόμιση σε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο μπορεί να προκύψει αυτή την εβδομάδα.
Mood of the Week: Κρυφές σχέσεις και συνεργασίες που θα σας αποδώσουν οικονομικά είναι εύκολο να προκύψουν αυτή την εβδομάδα και αυτό θα σας ανακουφίσει λόγω των υποχρεώσεων που έχετε αρχίσει να αναλαμβάνετε.

Ιχθύες
Ο τρόπος που θα διαλέξετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις που κρατούσατε για εσάς και μόνο το προηγούμενο διάστημα θα είναι λίγο άκομψος και κοφτός, δε θα αφήσετε περιθώρια σε κανένα να σας αναστατώσει άλλο, με τη διαφορά ότι επειδή δεν είστε συνηθισμένοι σε τέτοιες συμπεριφορές, θα αναστατώσετε εσείς τον εαυτό σας. Σχέσεις με αδέλφια, γείτονες και συγγενείς χρειάζονται προσοχή, ενώ μπορεί να παρουσιαστεί πρόβλημα στο μεταφορικό σας μέσο.
Mood of the Week: Είναι πολύ σημαντική και ζωτικής σημασίας για εσάς η στήριξη που θα πάρετε από το φιλικό σας περιβάλλον. Θα νιώσετε μία μεγάλη ανακούφιση και θα περάσετε ευχάριστα μαζί τους. Ευνοούνται οι σχέσεις με την διαμεσολάβηση φίλων.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα