Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 17/07 έως Παρασκευή 23/7

ASTROTEAM GUEST
16/07/2021

Είναι γεγονός ότι διανύουμε μια περίοδο αναταραχής που χρειάζεται να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας για να έχουμε υλική και συναισθηματική ισορροπία.

Αυτή την εβδομάδα θα την χαρακτήριζα εβδομάδα ανακωχής, γιατί αν το θελήσουμε και υπερβούμε τις βαριές δονήσεις μέσα στις οποίες ζούμε, μας δίνεται η δυνατότητα να περάσουμε όμορφα, και να απολαύσουμε στιγμές, παρόλο που η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο  θα σκεφτόμαστε πολύ πριν διασκεδάσουμε, γιατί θα έχουμε την αίσθηση ότι θα είναι προτιμότερο να κάνουμε δουλειές. Παρόλο που ο Κρόνος και ο Πλούτωνας παρακολουθούν στενά τις κινήσεις μας αυτή την εβδομάδα, μας δίνεται η δυνατότητα να το παραβλέψουμε.

Αναλυτικότερα….

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε την τάση να κλείσετε κύκλους και εκκρεμότητες που έχουν σχέση με την καριέρα σας και την πατρική σας οικογένεια. Θα μπείτε σε μια διαδικασία να αποτινάξετε ό,τι σας είναι πια περιττό σε αυτούς τους τομείς να δώσετε οριστικές λύσεις σε χρόνια ζητήματα, και αν θέλετε να δημιουργήσετε νέες συνθήκες. H Αφροδίτη με την είσοδό της στην Παρθένο θα σας διευκολύνει στην εργασία σας και στην καθημερινότητά σας.
Οικονομικά Συνεχίζετε να είστε σε ανατρεπτική περίοδο, όμως για λίγο ακόμα μέχρι να αποχωρήσει η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες. Προσέξτε την διαχείριση των οικονομικών σας να είναι συνετή και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις που έχουν σχέση με την χρηματοδότηση σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Σκεφτείτε πρώτα.
Συναισθηματικά Ο ερωτάς θα έχει την τιμητική του και αυτή η εβδομάδα θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές με τον σύντροφό, πάθη, χαλαρότητα και διασκέδαση, διεκδικήσεις και επιτυχίες.
Tips εβδομάδας Δεν βιάζομαι, ζω τον έρωτα, δεν ξοδεύω αλόγιστα

ΤΑΥΡΟΣ

Εβδομάδα που σας επιβάλλει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και ευκολίες που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, με την καριέρα σας με τις κοινωνικές συναναστροφές σας, με την οικογένεια και τα παιδιά και με τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Σίγουρα αυτή η περίοδος είναι σκληρή γιατί χρειάζεται να καμφθούν όλες οι αντιστάσεις που υπάρχουν και δεν επιτρέπουν την αλλαγή. Όμως θα χρειαστεί να είστε γενναίοι και να κάνετε υπερβάσεις γιατί χτίζετε μια καινούργια ζωή. 22/7 μια πολύ τυχερή μέρα για τους γεννημένους τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας να την εκμεταλλευτείτε σε όλα τα επίπεδα. Η Αφροδίτη με την είσοδό της στην Παρθένο θα σας ευνοήσει στο έρωτα, στην οικογένεια, στις σχέσεις με τα παιδιά, στα επιχειρηματικά σας σχέδια και θα σας διευκολύνει λίγο να ξαποστάσετε και να μπορέσετε να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε.
Οικονομικά Εβδομάδα οικονομικών ευκαιριών που μπορεί να σας αυξήσουν το εισόδημα.
Συναισθηματικά Προσέξτε τις συγκρούσεις και τις βιαστικές και απότομες κινήσεις και συμπεριφορές που μπορεί να φέρουν ρίξεις. Από 22/7 που η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και το φλερτ θα κυριαρχήσει στη ζωή σας. Μέχρι τότε συγκρατηθείτε.
Tips εβδομάδας Κάνω υπομονή, υπερβαίνω, προσπαθώ, δεν απογοητεύομαι, ελπίζω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύνοια και ευκολίες σε ότι έχει σχέση με μετακινήσεις μικρές και μεγάλες, με θέματα σπουδών, ευκαιρίες για όσους ασχολούνται με το διαδίκτυο ή δουλεύουν μέσα από αυτό .Ιδανικές μέρες για να ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα παιδιά και να λύσετε τις μεταξύ σας εκκρεμότητες. Εύνοια στα επιχειρηματικά σας σχέδια όσοι από εσάς είστε επιχειρηματίες. Η Αφροδίτη με την είσοδό της στην Παρθένο θα ευνοήσει ζητήματα που έχετε με την πατρική οικογένεια και με το σπίτι σας γενικότερα, είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε με κληρονομικά θέματα γιατί θα έχετε αποτελέσματα προς όφελός σας.
Οικονομικά Ισορροπημένη εβδομάδα με αυξητική τάση και ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν από το εξωτερικό ή από το διαδίκτυο.
Συναισθηματικά Όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και θα περάσετε μαζί του στιγμές χαλάρωσης. Ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανό. Από 20 έως 22 του μήνα όμως προσέξτε τις εντάσεις που μπορεί να προέλθουν από μικρές διαφωνίες αλλά είναι αρκετές για να χαλάσουν τις ισορροπίες.
Tips εβδομάδας Κρατώ τις ισορροπίες αγαπώ τον εαυτό μου και επιτρέπω να περνάω καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια εβδομάδα που σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε από την ζωή σας ζητήματα ή εκκρεμότητες που έχουν σχέση με τις συνεργασίες σας και τους συνεργάτες σας αλλά και με την σύντροφο.
Να προσέξετε να είστε αντικειμενικοί και δίκαιοι και μην φερθείτε εμμονικά. Μόνο από αυτό το πρίσμα θα έχετε τα θεμιτά αποτελέσματα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο θα ευνοηθούν οι μετακινήσεις, οι σχέσεις με τα αδέρφια θα καλυτερέψουν και θα λυθούν οι διαφορές αν υπάρχουν, εύνοια σε ότι έχει σχέση με το μεταφορικό σας μέσο, και είναι μια καλή περίοδος να κάνετε κινήσεις αν θέλετε να αρχίσετε κάποιο σεμινάριο ή να κάνετε μια εξειδίκευση. 22/7 εξαιρετική μέρα για τους γεννημένους τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Να την εκμεταλλευτείτε σε συναισθηματικό αλλά και πρακτικό επίπεδο.
Οικονομικά Εύνοια και διεκδικήσεις στα οικονομικά, εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που έχουν σχέση με την χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα.
Συναισθηματικά Ερωτική εβδομάδα αρκεί να μην φερθείτε στον σύντροφό σας με πείσμα και γίνετε ελεγκτικοί.
Tips εβδομάδας ελέγχω το πείσμα μου, συγκρατούμαι, κατανοώ, είμαι αντικειμενικός.

ΛΕΩΝ

Εκμεταλλευτείτε και αυτή την εβδομάδα την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μέχρι τις 22/7. Μετά με την είσοδό της στην Παρθένο θα ευνοήσει τα οικονομικά σας και ευκολίες όπως και ευκαιρίες θα σας δοθούν όσον αφορά τον τρόπο που εισπράττεται χρήματα. Πιθανή αύξηση του εισοδήματος σας. Διλήμματα θα προκύψουν από το περιβάλλον εργασίας σας που θα χρειαστεί να επιλύσετε. Κάλο θα ήταν να μην σας χαλάσουν τη διάθεση και να εστιαστείτε στα θετικά.
Οικονομικά Θετική εβδομάδα, με ισορροπία και με προοπτικές ανόδου. Εκμεταλλευτείτε για λίγο ακόμα ευκαιρίες που μπορεί να έχετε για την χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Συναισθηματικά όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και ένα ταξίδι είναι πιθανό. Η εύνοια στον έρωτα είναι δεδομένη.
Tips εβδομάδας Ευχαριστιέμαι, ψάχνω για ευκαιρίες, περιμένω, αφουγκράζομαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα σας γεμίσει εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Είναι εναρκτήρια περίοδος για εσάς που το τοπίο θα αλλάξει και οικονομικά όπου θα σας δοθούν λύσεις αλλά και ευκαιρίες, όπως και συναισθηματικά όπου θα χρειαστεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να περάσετε όμορφα.22/7 μια απίθανη ημέρα για τους γεννημένους τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας για να αποζημιωθείτε και σε πρακτικό και συναισθηματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες από συνεργάτες ή που έχουν σχέση με συνεργασίες.
Οικονομικά Μία εβδομάδα ισορροπιών με προοπτικές ανόδου. Βάλτε μπροστά όλα τα οικονομικά σας πλάνα. Είναι η ώρα να λειτουργήσουν υπέρ σας.
Συναισθηματικά Όμορφες στιγμές με τον σύντροφο, όμως και εσείς θα αισθάνεστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να περάσετε χαλαρές και ερωτικές στιγμές.
Tips εβδομάδας Χαλαρώνω, σχεδιάζω, είμαι αισιόδοξος, ομορφαίνω.

ΖΥΓΟΣ

Κλείνετε κύκλους και εκκρεμότητες που έχουν σχέση με το πατρικό σας σπίτι, τις σχέσεις με τους γονείς, όπως και με την καριέρα σας και την κοινωνικές σας επαφές. Νέα ξεκινήματα είναι πιθανά ή να μπουν οι προϋποθέσεις για κάτι καινούργιο στην ζωή σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο θα ηρεμήσετε ψυχολογικά θα θελήσετε να περάσετε όμορφα με τον εαυτό σας που το έχετε ανάγκη, θα ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο και είναι πολύ πιθανό να γεννηθεί ένας κρυφός έρωτας. Αν έχετε κρυφές δραστηριότητες αυτές θα αποδώσουν.
Οικονομικά Θα υπάρχουν ξαφνικές ανησυχίες ότι δεν υπάρχει ασφάλεια ή ότι δεν καλύπτονται οι ανάγκες σας όπως θα θέλετε. Ξεπεράστε το γιατί ουσιαστικός κίνδυνος δεν υπάρχει, απλά κρατήστε ισορροπίες,
Συναισθηματικά Όμορφη εβδομάδα με τον σύντροφό, αν και είναι μέρες που θα προτιμήσετε την συντροφιά του εαυτού σας και την ηρεμία σας. Προσοχή στις ξαφνικές εγωιστικές συμπεριφορές που μπορεί να φέρουν ρίξεις.
Tips εβδομάδας. Συγκρατούμαι, κατανοώ, ισορροπώ, ηρεμώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφουγκραστείτε και εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που έχουν σχέση με συνεργασίες και συνεργάτες γενικότερα, με τους φίλους σας ή με φιλικές ομάδες που μπορούν να σας προωθήσουν, με ευκαιρίες που μπορεί να έχετε μέσα από την πατρική οικογένεια ,αν έχετε συμφέροντα κατάλληλες μέρες να τα προωθήσετε. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα αν θέλετε να χρηματοδοτηθείτε από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα.
Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σας ενισχύσει στον τομέα της φιλίας και θα έχετε εύνοια και υποστήριξη, και θα δώσει ώθηση στους στόχους της ζωής σας.
22/7 εξαιρετική ημέρα για τους γεννημένους τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας και σε συναισθηματικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο.
Οικονομικά Ισορροπημένη εβδομάδα με σταθερά οικονομικά που όμως σας δίνονται οι ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη μακροπρόθεσμα. Προσέξτε τις σπατάλες,
Συναισθηματικά Μία απόλυτα ερωτική εβδομάδα που υπόσχεται ερωτικές και ανέμελες στιγμές με τον σύντροφο. Για τους αδέσμευτους επιτυχίες στις επιδιώξεις τους.
Tips εβδομάδας Αφουγκράζομαι, χαλαρώνω, ερωτεύομαι, διεκδικώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

H σκέψη είναι στα οικονομικά και στον τρόπο που θα χρηματοδοτηθείτε από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Αυτό θα σας φέρει μπροστά σε διλήμματα και θα χρειαστεί να αποφασίσετε πως πρέπει να πράξετε.
Όμως τα οικονομικά δεν είναι ικανά να σας χαλάσουν την όμορφη διάθεση που έχετε, γι’ αυτό μια απόδραση για ξεκούραση είναι πιθανή, Η Αφροδίτη με την είσοδό της στην Παρθένο θα σας διευκολύνει και θα σας γεμίσει ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας, θα φέρει εύνοια στις κοινωνικές σας σχέσεις και θα ενισχύσει τις σχέσεις σας με άτομα που έχουν εξουσία και μπορούν να γίνουν αρωγοί σας.
Οικονομικά Ισορροπημένη εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερες ανακατατάξεις. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι ο τρόπος που ξοδεύονται τα χρήματα, προσέξτε μην κάνετε σπατάλες.
Συναισθηματικά Είναι μια ερωτική εβδομάδα που υπόσχεται μετακινήσεις με τον σύντροφο. Ερωτική γνωριμία από το εξωτερικό είναι πιθανή.
Tips εβδομάδας Διασκεδάζω, δεν σπαταλώ, παραμένω αισιόδοξος, ταξιδεύω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο για εσάς και θα κλείσετε κύκλους σε καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον είτε αφορά πρακτικό είτε συναισθηματικό επίπεδο. Πιθανό να αρχίσετε νέες συνεργασίες και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να προωθήσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια ή τα επεκτατικά σας σχέδια.
Ευκαιρίες και ευκολίες σε υποθέσεις που έχουν σχέση με την αύξηση του εισοδήματος σας από την εργασία σας, από το διαδίκτυο και κυρίως αν δουλεύετε μέσα από αυτό, καλά νέα από το εξωτερικό που ίσως σας ενισχύσουν οικονομικά ή και η απόφαση ενός δικαστηρίου που θα είναι υπέρ σας και σας αποφέρει χρήματα. 22/7 θαυμάσια ημέρα για τους γεννημένους τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου, δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν προσδοκίες και συναισθηματικές και πρακτικές. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σας ευνοήσει στα ταξίδια, στις σχέσεις με το εξωτερικό και στις ανώτερες σπουδές.
Οικονομικά Θα έχετε την αίσθηση της σταθερότητας και να είστε έτοιμοι για οικονομικές προοπτικές με απώτερο σκοπό την αύξηση του εισοδήματος σας.
Συναισθηματικά Θα κάνετε μία εκκαθάριση στην σχέση με τον σύντροφο και θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις σχέσεις σας Η προοπτική μίας απόδρασης είναι πιθανή. Ίσως πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε μία σχέση.
Tips εβδομάδας Ξεκαθαρίζω, επιλέγω, ερωτεύομαι, δεν βιάζομαι, δεν απογοητεύομαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες και διαμάχες στις συνεργασίες σας, όμως με όποιον τρόπο και να μάχεστε θα βγείτε κερδισμένοι. Διλλήματα ίσως υπάρξουν και θα σας προβληματίσουν που έχουν σχέση με την εργασία σας. Ίσως καλεστείτε να κάνετε κάποιες επιλογές. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σας ευνοήσει αν είστε σε μια περίοδο της ζωή σας που χρειάζεστε να χρηματοδοτηθείτε από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Μπορείτε να αρχίσετε να διαπραγματεύεστε γιατί θα έχετε εύνοια και επιτυχία. Ένας έρωτας πάθους ίσως εισβάλει στην ζωή σας.
Οικονομικά Μια ισορροπημένη εβδομάδα με τα έσοδά σας σταθερά, προσέξτε όμως μην σπαταλάτε άσκοπα.
Συναισθηματικά όμορφη Ερωτική εβδομάδα που είναι πιθανό να κάνετε ή να δεχτείτε ερωτικές εκπλήξεις.
Tips εβδομάδας Κάνω υπομονή, αντέχω, υπερβαίνω, ξεπερνάω, μάχομαι.

ΙΧΘΕΙΣ

Ευκαιρίες και ευκολίες που έχουν σχέση με τους συνεργάτες και τις συνεργασίες σας θα σας παρουσιαστούν αυτή την εβδομάδα και θα σας αποφέρουν όφελος και ηθικό και υλικό. Εύνοια θα έχετε σε ζητήματα που αφορούν την πατρική οικογένεια και τα συμφέροντά σας μέσα από αυτήν. Προωθήστε και διαπραγματευτείτε εκκρεμότητες που έχουν σχέση με αγοροπωλησίες ακινήτων γιατί θα βγείτε οφελειμένοι. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα να χαλαρώσετε με τον εαυτό σας και ίσως να αποσυρθείτε λίγο, θα σας δοθεί η ευκαιρία. Πιθανόν να μάθετε κάποια ξαφνική είδηση που αφορά ένα παρασκήνιο, να είστε προετοιμασμένοι για αυτό.
22/7 μια ημέρα μεγάλων ευκαιριών για για τους γεννημένους τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου σας και σε πρακτικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Η Αφροδίτη με την είσοδό της στην Παρθένο θα ευνοήσει σχέσεις και συνεργασίες, και θα καλυτερεύσει την σχέση με τον σύντροφο. Θα γίνετε αρεστοί στους άλλους και θα έχετε επιτυχίες.
Οικονομικά Μια εβδομάδα που επιφέρει κέρδη ύστερα από σκληρό εργασιακό αγώνα ,ίσως και ύστερα από πολλές ανατροπές, αλλά θα βγείτε κερδισμένοι.
Συναισθηματικά Μια γλυκιά εβδομάδα που μερικοί από εσάς θα ζήσετε ερωτικές εκπλήξεις, και άλλοι θα περάστε στο σπίτι ή κάπου μοναχικά με τον σύντροφο όμορφες και στιγμές κοντά στην φύση.
Tips εβδομάδας χαλαρώνω, απομονώνομαι, διεκδικώ, μάχομαι, έστω και αν αυτό με κουράζει,

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα