Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 3/7 έως Παρασκευή 9/7

ASTROTEAM GUEST
02/07/2021

Ξεκινά μια διασπαστική εβδομάδα που απαιτεί να έχουμε συγκρότηση, στις αντιξοότητες που θα προκύψουν και σε πρακτικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο.
Η υπομονή είναι απαραίτητη. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις αλλά και στις εξαπατήσεις σε πράξεις και σε λόγια…

Αναλυτικότερα…

ΚΡΙΟΣ

Πίεση θα δεχτείτε στον τομέα της καριέρας. Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, θα έχετε όμως την αντοχή να τα υπερβείτε. Προσέξτε τις κοινωνικές σας σχέσεις γιατί μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Καλή ψυχική και σωματική υγεία.
Οικονομικά Είναι μια περίοδος ευκαιριών και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ημέρες για οικονομικές κινήσεις και επεκτάσεις
Συναισθηματικά. Ο έρωτας θα κυριαρχήσει στην ζωή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Προσέξετε όμως τις ξαφνικές αντιπαραθέσεις.
Tips εβδομάδας Κάνω υπομονή,δεν προτρέχω, δεν ενθουσιάζομαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρειάζεται να δώσετε προσοχή στον τομέα της καριέρας σας, στην πατρική σας οικογένεια και στην σχέση με τους γονείς. Να είστε επιφυλακτικοί στην επικοινωνία σας με το διαδίκτυο. Δεν είναι καλή εβδομάδα για να διαπραγματευτείτε για νομικές υποθέσεις. Προσέξτε τις σχέσεις σας με το εξωτερικό.
Παρόλη την απαιτητική περίοδο που βιώνετε, αυτή την εβδομάδα σας δίνονται ευκαιρίες που θα σας ξεκουράσουν.
Οικονομικά Ισορροπημένη εβδομάδα να είστε υποψιασμένοι όμως για ανατροπές που δεν είναι απαραίτητο να είναι αρνητικές
Συναισθηματικά Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην δημιουργείτε διασπάσεις
Tips εβδομάδας Διατηρώ την ψυχραιμία μου, κάνω υπομονή δεν δημιουργώ ρήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα να αναπτύξετε την διάκρισή σας και να είστε προσεκτικοί στις αυταπάτες με βάση τις δικές σας σκέψεις αλλά και τις εξαπατήσεις από το κοινωνικό περιβάλλον και στο χώρο της καριέρας σας. Ευκαιρίες ευκολίες και έννοια έχετε στις σχέσεις με τα αδέρφια, όσοι ασχολείστε με το διαδίκτυο, με την έναρξη σπουδών και με το μεταφορικό σας μέσο. Παρόλα αυτά να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση αυτή την εβδομάδα.
Οικονομικά Διατηρείστε ισορροπίες, μην εμπιστευτείτε αυτά που σας τάζουν, αν δεν ελέγξετε την αυθεντικότητά τους, και αν βρεθείτε σε αδιέξοδα αφήστε τις ημέρες να περάσουν για βρείτε την λύση.
Συναισθηματικά θα αισθανθείτε καταπιεσμένοι αυτή την εβδομάδα από τον σύντροφο και οι διαμάχες δεν θα λείψουν. φερθείτε με κατανόηση.
Tips εβδομάδας Προσέχω την παραπλάνηση, δεν πράττω πριν ελέγξω, δεν βιάζομαι, συγκρατούμαι, κατανοώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπλοκαρίσματα και διλήμματα οικονομικά και ό,τι έχει σχέση με τις συνεργασίες και στους συνεργάτες αλλά και με τις σχέσεις γενικότερα, θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Σε ζητήματα που θέλετε να προχωρήσουν σε σχέση με την χρηματοδότησή σας από φορείς ή φυσικά πρόσωπα, θα υπάρχουν αναβολές.
Παράλυτα μην απογοητευτείτε γιατί ταυτόχρονα θα υπάρχουν και ευκαιρίες και βοήθεια έστω και τελευταία στιγμή να έχετε τις λύσεις σας.
Επωφεληθείτε από ευκαιρίες που θα σας δοθούν από το φιλικό περιβάλλον.
Οικονομικά με την Αφροδίτη στον οίκο τον οικονομικών σας σαφώς και διανύετε περίοδο ευκαιριών, όμως αυτή την εβδομάδα να είστε συγκρατημένοι γιατί οι προσδοκίες σας δεν θα ικανοποιηθούν.
Συναισθηματικα Αν καταφέρετε να ισορροπήσετε την πίεση που θα υποστείτε από τον σύντροφο ή τους πρόσκαιρους περιορισμούς θα είναι μια ισορροπημένη εβδομάδα
Tips εβδομάδας συγκρατούμαι, κατανοώ, αναβάλλω, δίνω χρόνο.

ΛΕΩΝ

Παρόλο που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και σας παρέχει τις ευλογίες της, αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να συγκρατήσετε την συμπεριφορά σας σε σχέση με τους άλλους. Συνεργάτες και σύντροφο, αλλά και με τους φίλους. Θα αισθανθείτε ότι δεν ικανοποιούνται τα ζητούμενά σας και οι άλλοι θα σας φαίνονται ελλειμματικοί.
Και τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας θα λειτουργήσουν με δυσκολία και αναβολές. Παρόλα αυτά, να είστε υποψιασμένοι για ευκαιρίες στην καριέρα και στον κοινωνικό σας περίγυρό που θα σας βοηθήσουν.
Οικονομικά Μην κάνετε οικονομικές επενδύσεις, ελέγξτε αν αυτά που σας τάζουν έχουν υπόβαθρο. Αφήστε αυτές τις μέρες να περάσουν για να πάρετε αποφάσεις σημαντικές.
Συναισθηματικά Προσοχή στις εντάσεις και στις ρίξεις εξαιτίας της δικής σας έντασης.
Tips εβδομάδας Έχω τον έλεγχο, συγκρατούμαι,δεν διαπληκτίζομαι, κατανοώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εβδομάδα που απαιτεί ευθυκρισία σε όλες τις πράξεις και κυρίως στις συναναστροφές σας. Να είστε προσεκτικοί στο χώρο τις καριέρας, στις συνεργασίες σας, με τις κοινωνικές σας επαφές και με τους συνεργάτες σας. Να ελέγχετε αυτά που σας δίνονται αν είναι αληθινά. Καλό θα ήταν να μην κλείσετε συμφωνίες αυτή την εβδομάδα. Αληθοφάνεια απαιτείται και από την πλευρά σας. Προσέξτε το παρασκήνιο.
Οικονομικά Μια εβδομάδα που δεν προβλέπονται μεγάλες επεκτάσεις, κρατήστε ισορροπίες και να είστε προετοιμασμένοι και για υποχρεώσεις που μπορεί να σας στερήσουν χρήματα.
Συναισθηματικά Αποφύγετε τις εντάσεις και τους διαξιφισμούς. Φερθείτε με κατανόηση και αφήστε τις μέρες να περάσουν, γιατί αν επιμείνετε χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ρήξεις.
Tips εβδομάδας. Κάνω υπομονή, υποχωρώ ελέγχω, δεν παρασύρομαι.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρεθείτε μπροστά σε αδιέξοδα και διλήμματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά, με την καριέρα με τις κοινωνικές σας επαφές, προσοχή και στην σχέσεις με την πατρική οικογένεια και στις σχέσεις με τους γονείς. Υπάρχουν αναβολές και δυσκολίες αλλά ταυτόχρονα θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα καταφέρετε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε (έστω και δύσκολα) στις υποθέσεις σας.
Οικονομικά Μια εβδομάδα ισορροπίας, αποφύγετε όμως προσπάθειες χρηματοδότησής σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα γιατί δεν θα έχουν αποτέλεσμα.
Συναισθηματικά Αποφύγετε εντάσεις και διεκδικήσεις. Υπάρχει πιθανότητα να υποστείτε πίεση από τον σύντροφο. Κρατήστε ισορροπίες που τόσο καλά ξέρετε, έτσι ώστε να περάσει η εβδομάδα χωρίς διασπάσεις.
Tips εβδομάδας Συγκρατούμαι, υποχωρώ, κατανοώ, προσπαθώ, υπερβαίνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί η υπομονή σας και η ψυχραιμία σας αυτή την εβδομάδα στον χώρο της καριέρας, στις κοινωνικές σας επαφές, στο περιβάλλον της πατρικής οικογένειας, στις σχέσεις με τους γονείς. Στους τομείς αυτούς θα υπάρχουν δυσκολίες, ανατροπές και διασπάσεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποστασιοποιηθείτε και να λυθούν τα ζητήματα που σας απασχολούν σε δεύτερο χρόνο ή να έχετε μια στάση διπλωματική που οι δυσκολίες να μετατραπούν σε ευκαιρίες. Γι’ αυτό αντιμετωπίστε τις καταστάσεις ψύχραιμα.
Οικονομικά Ισορροπημένη εβδομάδα που δεν δεικνύεται όμως για υπερβολές ή σοβαρές οικονομικές κινήσεις.
Συναισθηματικά Είναι περίοδος που έχετε εύνοια στην ερωτική ζωή και στο φλερτ γενικότερα. Αυτή την εβδομάδα όμως προσέξτε μην γίνετε διασπαστικοί και απαιτητικοί και χαθεί η ισορροπία, γιατί οι μέρες δεν διευκολύνουν για σωστές συνεννοήσεις.
Tips εβδομάδας Είμαι ψύχραιμος, διπλωμάτης, δεν πανικοβάλλομαι, κατανοώ, περιμένω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι για εσάς μια περίοδο εύνοιας στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε δύναμη και υγεία και σωματική και ψυχική. Αυτή την εβδομάδα όμως προσέξτε τον φανατισμό σας να μην είναι διασπαστικός σε σχέση με τα αδέρφια σας, με μακρινούς συγγενείς, στο περιβάλλον των σπουδών σας όσοι είστε σπουδαστές, σε νομικές υποθέσεις αν έχετε τέτοιου είδους εκκρεμότητες, στις δικτυακές σας σχέσεις και φυσικά ελέγξτε τον εκνευρισμό σας όταν οδηγείτε.
Οικονομικά Ευθύνες οικονομικές και είναι πιθανό κάποιες υποχρεώσεις να σας στερήσουν χρήματα. Δεν είναι κατάλληλες μέρες αν θέλετε να βοηθηθείτε οικονομικά από τρίτους.
Συναισθηματικά Προσέξτε την εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων και τις εξαπατήσεις. Πιο πρακτικά αποφύγετε την επιμονή και τις διασπαστικές συμπεριφορές και αυτό γιατί υπάρχει πιθανότητα να αισθανθείτε πιεσμένοι ή να αισθάνεστε ανικανοποίητοι. Αν δεν υπάρχουν υποχωρήσεις, οι ρήξεις είναι πιθανές .
Tips εβδομάδας Να συγκρατηθώ, να μην εξιδανικεύω, να τσεκάρω για την αλήθεια, να υποχωρώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εβδομάδα που θα εστιαστείτε στα οικονομικά. Πρακτικά πιθανό να είναι δύσκολο να εξελιχθούν οι καταστάσεις. Μην επιχειρήσετε αυτή την εβδομάδα να χρηματοδοτηθείτε από τρίτους, έτσι και αλλιώς έχετε την εύνοια σε αυτόν τον τομέα, απλά αυτές τις μέρες θα υπάρχουν αναβολές και εμπόδια.
Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην καθημερινότητα, να προσέξετε για μικρές ξαφνικές υλικές απώλειες. Πιθανόν να σας δημιουργηθούν διλήμματα που αφορούν το περιβάλλον της δουλειά σας. Φανείτε ψύχραιμοι, πάρτε χρόνο και διαλευκάνετε το τοπίο την επόμενη εβδομάδα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.
Οικονομικά Δεν είναι κατάλληλες μέρες για μεγάλες οικονομικές κινήσεις γιατί θα σας αποφέρουν απώλειες. Προσέξτε τα οικονομικά σας και κρατήστε ισορροπίες.
Συναισθηματικά Θα υπάρχει έρωτας και πάθος με τον σύντροφο, όμως χρειάζεται να έχετε κατανόηση γιατί θα υποστείτε πίεση και ευθύνες από την σχέση και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και όχι εγωιστικά και διασπαστικά.
Tips εβδομάδας Είμαι ψύχραιμος, έχω κατανόηση, περιμένω, δεν προτρέχω, έχω υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι γενικά για εσάς μια εβδομάδα έντασης και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας. Να είστε προσεκτικοί με τις σχέσεις σας, με τους συνεργάτες και τις συνεργασίες σας, δεν θα υπάρχει συνεννόηση και αυτό θα σας φέρνει εκνευρισμό. Και πρακτικά στην καθημερινότητα και στο περιβάλλον εργασίας θα υπάρχουν αναταραχές και αναβολές. Μην αντιδράσετε βιαστικά απλά να γνωρίζετε ότι πίσω από κάθε ανατροπή κρύβεται μια ευκαιρία για εσάς επαγγελματικά, γι’ αυτό φερθείτε με διπλωματικότητα. Καλή εβδομάδα για να διαπραγματευτείτε τα συμφέροντά σας που έχετε μέσα στην πατρική οικογένεια.
Οικονομικά Ισορροπία προσφέρει αυτή η εβδομάδα οικονομικά, όμως καλό θα ήταν να μην διαπραγματευτείτε ζητήματα που αφορούν την οικονομική σας διευκόλυνση από τρίτους, γιατί μπορεί να μην είναι αληθινά αυτά που θα σας τάξουν ή να σας εξαπατήσουν.
Συναισθηματικά Πιθανόν να βρεθείτε μπροστά σε ερωτικά διλήμματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Είναι μέρες που στον έρωτα θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι. Ίσως ακούσετε πολλά, ίσως σας τάξουν πολλά, αυτό θα είναι όμορφο για εσάς, ελέγξτε όμως πρώτα αν είναι αληθινό και αυθεντικό.
Tips εβδομάδας υπομένω, είμαι ψύχραιμος, κρατώ ισορροπία, Δεν εξιδανικεύω.

ΙΧΘΕΙΣ

H καθημερινότητα η ρουτίνα, οι πρακτικές υποχρεώσεις και το περιβάλλον εργασίας θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Θα υπάρξουν ανατροπές αναβολές, και δύσκολα θα υπάρχει αποτέλεσμα. Διλήμματα και δυσκολίες θα προκύψουν στην οικογένεια και στην σχέση με τα παιδιά, Πιθανόν και ανατροπές στα επιχειρηματικά επεκτατικά σας σχέδια. Να έχετε ψυχραιμία γιατί είναι μόνο μια μικρή περίοδο ανατροπών αφού η εύνοια του Δία είναι δεδομένη για εσάς έστω και αν τον αποχωριστείτε για λίγο, γρήγορα θα σας ξαναεπισκεφθεί και θα έχετε πολύ χρόνο να λάβετε τα δώρα του, οπότε δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης.
Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που σκέφτεστε να είναι ρεαλιστικά και όχι ουτοπικά. Μην διαπραγματευτείτε οικογενειακά ζητήματα μέσα στην πατρική οικογένεια γιατί δεν θα είναι τα αποτελέσματα υπέρ σας.
Οικονομικά Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και να είστε προετοιμασμένοι ότι η οικονομικές υποθέσεις μπορεί να έχουν αναβολές και πρακτικά να μην προχωρούν. Οπότε μην κάνετε μεγάλες και αμετάκλητες οικονομικές κινήσεις γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες.
Συναισθηματικά Μέρες που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με διλήμματα ερωτικά. Προσέξτε μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις.
Tips εβδομάδας Έχω υπομονή, δεν απογοητεύομαι, δεν εξιδανικεύω, δεν ονειροπολώ.

Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα