Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/7 έως 20/7

ASTROTEAM GUEST
11/07/2024

Κριός

Διαμάχες και διεκδικήσεις για ότι σας ανήκει. Έντονη διάθεση για αύξηση των οικονομικών σας αλλά με πολεμικό τρόπο. Ολοκληρώνονται θέματα καριέρας αλλά τα οικογενειακά θέματα σας ζητήματα σας βρίσκουν αντιμέτωπους.

Ταύρος

Ταύρος σε υαλοπωλείο και προσοχή σε όποιον σας αντισταθεί. Θυμός και ξεσπάσματα γι’ αυτό θέλει λίγο προσοχή πώς εκφράζεστε γιατί θα είναι δύσκολο να κρατηθείτε. Ολοκληρώνετε θέματα νομικά ή εκκρεμότητες με έγγραφα και επιτέλους καταστρώνετε τα σχέδια για τις διακοπές σας.

Δίδυμοι

Προσοχή στις επιθέσεις από τους κρυφούς εχθρούς σας, καλύτερα να έχετε μάτια στην πλάτη σας αυτή την εβδομάδα. Κάντε ότι σας χαλαρώνει γιατί ο ύπνος σας θα είναι ανήσυχος. Κλείνουν εκκρεμότητες δανείων και ολοκληρώνονται συμφωνίες για οικονομικά που μοιράζονται με τους άλλους.

Καρκίνος

Ξαφνικές διαμάχες και ρήξεις με φίλους ή συλλογικές ομάδες. Ακούτε λόγια που δεν σας αρέσουν κάτι που μπορεί να πληγώσει το συναίσθημα σας. Επίσης καλείστε να βρείτε ισορροπίες με τους συνεργάτες σας ή τον σύντροφο σας, να ακούσετε τις ανάγκες τους ώστε να βρεθεί μία λύση στα προβλήματα σας.

Λέων

Ασχοληθείτε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στα θέματα της καριέρας σας γιατί κάποιος είναι έτοιμος να σας κουνήσει το δάχτυλο του… προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους γιατί πραγματικά η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Καλύτερα να ξεσπάσετε στο γυμναστήριο ή να αλλάξετε ή βελτιώσετε με κάτι την καθημερινότητα σας.

Παρθένος

Ξαφνικές αλλαγές στα πλάνα σας ως αναφορά το πρόγραμμα των διακοπών σας ή διαμάχες με συγγενείς, άτομα που μένουν μακριά σας ή τους καθηγητές σας. Καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας προσφέρει απόλαυση και χαρά ή ίσως ήρθε η ώρα να ερωτευτείτε.

Ζυγός

Συγκρούσεις για αυτά που μοιράζεστε, οικονομικά είτε κοινές υποχρεώσεις που έχετε με τον σύντροφο σας. Πάντως ο ψυχισμός σας θα ανεβάσει ρυθμούς στο κόκκινο και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το ίδιο σας το υποσυνείδητο καθώς θα ανασυρθούν βαθιές φοβίες. Ολοκληρώνετε όμως υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας.

Σκορπιός

Η σχέση σας θα μοιάζει με αγώνα τελικό του μποξ και οι διαθέσεις απέναντι σας δεν θα είναι και οι πιο ειρηνικές. Προσπαθήστε να διορθώσετε λάθη γιατί μάλλον κάποιον έχετε πειράξει. Καλύτερα να σηκώσετε λευκή σημαία και αυτή η σημαία να είναι τα εισιτήρια για μια κοντινή απόδραση.

Τοξότης

Οι συνάδελφοι σας μάλλον δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι από την στάση σας και ίσως δημιουργηθεί έντονο κλίμα στην εργασία σας. Βρείτε ισορροπία μεταξύ του δίνω και παίρνω. Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες και θα έχετε τις ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας με τις κατάλληλες κινήσεις.

Αιγόκερως

Αν έχετε παιδιά μάλλον αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστούν την προσοχή σας γιατί για κάποιο λόγο θα έχουν ένταση. Αλλιώς προσοχή με το φλερτ σας γιατί μπορεί να υπάρχουν ρήξεις. Τα συναισθήματα σας είναι έντονα και καλύτερα να μην τα καταπιέσετε . Βρείτε τι σας είναι χρήσιμο και τι όχι, γιατί ότι δεν είναι καλύτερα να το αποβάλλετε από πάνω σας.

Υδροχόος

Ξαφνικά θέματα με την οικογένεια σας και το σπίτι σας μπορεί να προκύψουν και η ατμόσφαιρα θα μυρίζει μπαρούτι. Κατάλληλη περίοδος για θεραπεία και βουτιά στο υποσυνείδητο σας καθώς ότι ξεπηδήσει θα είναι και ο άσσος στο μανίκι σας για να προχωρήσετε.

Ιχθύες

Διαμάχες και έντονες συζητήσεις με τα αδέρφια και τους γείτονες σας καθώς θα αναδυθούν θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Οι φίλοι σας όμως θα είναι κοντά σας και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε δραστηριότητες μαζί τους και να περάσετε όμορφα.

 

Από την Πηνελόπη Δασκαλάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα