Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22/7 έως 28/7

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
08/07/2024

Κριός

Μια εβδομάδα που έχετε την ευκαιρία να αφήσετε στο πλάι δικαιολογίες και γκρίνιες. Συγκεντρώστε την προσοχή σας σε θέματα εργασίας και υγείας, -και των κατοικιδίων!-, αλλά και όποια άλλη υποχρέωση έχετε παραμελήσει.

Ταύρος

Ευκαιρία να εκφράσετε στον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά σας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για εκείνους. Ευκαιρία να δείτε τη ζωή και τον έρωτα σαν χαρά, διασκέδαση, παιχνίδι. Ακούστε και τους άλλους και το εσωτερικό σας… παιδί.

Δίδυμοι

Ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις με την οικογενειακά ή και για θέματα γονικής περιουσίας. Από την μια μπορείτε να εξωτερικεύσετε… υπεύθυνα, βαθιές σκέψεις και συναισθήματα με άτομα που εμπιστεύεστε, από την άλλη να αναζητήσετε την ηρεμία μόνοι σας.

Καρκίνος

Άνθρωποι και συναλλαγές ζητούν την προσοχή σας πιο έντονα. Κάντε τα ξεκαθαρίσματά σας αλλά μη δεσμευτείτε απόλυτα και γραπτώς… ακόμα. Προσπαθήστε να συγκεντρώσετε πληροφορίες, όχι να καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Λέων

Ευκαιρία να βάλετε τη δημιουργική λογιστική και σκέψη, όλη την επιχειρηματική σας διάνοια πάνω στα οικονομικά, αλλά μην καταλήξετε ακόμα σε κάποιο τελικό πλάνο. Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και αξίες στο… μπλέντερ της εσωτερικής αναζήτησης.

Παρθένος

Θέλετε να τα πείτε όλα στους άλλους και αυτά που νιώθετε και αυτά που σκέπτεστε. Υπάρχει η τάση να γίνετε πιο επικριτικοί και δεικτικοί, προσοχή! Διατηρήστε την αντικειμενικότητά σας. Ευκαιρίες για βόλτες και ταξιδάκια.

Ζυγός

Σκέπτεστε, σκέπτεστε, σκέπτεστε, και θέλετε να συνδεθείτε περισσότερο με τις κρυφές σας πλευρές και να μην μοιραστείτε τίποτα με κανέναν. Αναζητήστε και την πνευματική, μεταφυσική σας διάσταση σε αυτή τη φάση.

Σκορπιός

Τα χρήματα της δουλειάς συνδέονται με τους στόχους και τις προσδοκίες σας από τη ζωή. Με πιο… ανήσυχο νου, δείτε ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν. Ευνοούνται φιλικές, αλλά και γενικότερα κοινωνικές συζητήσεις.

Τοξότης

Διερευνάτε τρόπους να γίνετε καλύτεροι και καλύτερα αποδεκτοί στον επαγγελματικό και κοινωνικό ιστό. Να βελτιώσετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, να συζητήσετε για να κάνετε το έδαφος πιο γόνιμο για ανέλιξη, προαγωγή, αύξηση.

Αιγόκερως

Επαφές και ταξίδια με το εξωτερικό εμφανίζονται σιγά-σιγά -και θα συνεχίσουν όλο το υπόλοιπο διάστημα- και εξετάζετε πάλι τους στόχους που έρχονται. Δημιουργείτε ένα κλίμα πιο ανοιχτό σε ενδεχόμενα και προοπτικές.

Υδροχόος

Πιο επικριτικοί με τον εαυτό σας, όλα αυτά τα οποία φοβάστε, τα οποία με κάποιο υπόγειο τρόπο φαίνεται να έχουν επίδραση πάνω σας. Ξεκινάτε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις πάνω σε κοινά αποκτήματα, κοινούς λογαριασμούς.

Ιχθύες

Οι σχέσεις είναι νούμερο ένα στόχος και καθώς θα σας απασχολήσουν αρκετά όλο το επόμενο διάστημα μην προτρέχετε σε βαρύγδουπες δηλώσεις. Ξεκαθαρίστε και μοιραστείτε με τους σημαντικούς άλλους σκέψεις και συναισθήματα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα