Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/7 έως 7/7

ASTROTEAM GUEST
27/06/2024

Κριός

Η σκέψη σας γίνεται πιο δημιουργική και θα θέλετε να την εκφράσετε μαζί με τον περίγυρο σας. Θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας ή την οικογένεια σας, κάτι το οποίο ίσως να μην σας είναι τόσο ευχάριστο γιατί θα χρειαστούν κάποιες διορθώσεις.

Ταύρος

Θα έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε για λίγο ώστε να χαλαρώσετε ή να ξεκινήσετε να μάθετε κάτι καινούργιο. Ευνοούνται οι επαφές με τα αδέρφια σας και αν υπήρξαν διαφορές στο άμεσο παρελθόν θα μπορέσετε να τις διορθώσετε.

Δίδυμοι

Θα μπορέσετε να αυξήσετε τα έσοδα σας τα οποία θα προέρχονται από την σωστή διαχείριση των επαγγελματικών σας. Η επικοινωνία θα είναι στα φόρτε της και το τηλέφωνο σας θα πάρει φωτιά από τα πολλά μνήματα με τους φίλους και τους γνωστούς σας.

Καρκίνοι

Καταπληκτική εβδομάδα για να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε ενάρξεις. Γίνεστε όμως πιο εμμονικοί και θα σας απασχολήσει το πορτοφόλι σας, πού δίνεται τα χρήματα σας και τι είναι αυτό που μοιράζεστε με τους άλλους.

Λέων

Θα θέλετε να μιλάτε πιο πολύ για εσάς και για τα θέματα που σας αφορούν, κάτι το οποίο ίσως να μην αρέσει στον σύντροφο σας. Πολύ καλή περίοδος για να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε άτομα που σας χρειάζονται και να κάνετε αγαθοεργίες.

Παρθένος

Στην αρχή της εβδομάδας θα θέλετε να μείνετε πιο μόνοι σας και να σκάψετε το παρελθόν. Προς το τέλος όμως οι φίλοι είναι δίπλα για εσάς και εσείς για εκείνους. Θα έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε τον κύκλο σας και τα συναισθήματα σας γίνονται πιο θερμά.

Ζυγός

Σκέφτεστε σχέδια πιο μακροχρόνια και σας έρχονται ιδέες πιο πρωτοποριακές. Οι σκέψεις σας αυτές μπορούν να γίνουν αρκετά δημιουργικές εφόσον θα μπορέσετε να βάλετε εμπρός νέα επαγγελματικά σχέδια.

Σκορπιός

Σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας και η καριέρα σας. Ο λόγος σας μπορεί να ακουστεί δημόσια και να ασκήσετε επιρροή στους άλλους. Θα έχετε τον χρόνο να επεκτείνεται την φιλοσοφία σας ή να κάνετε κάτι πιο περιπετειώδη.

Τοξότης

Το όραμα σας διευρύνεται και η οπτική σας ανοίγει. Η λεπτομέρεια πλέον δεν σας απασχολεί και έχετε όρεξη να μάθετε πολλά. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε όμως και με τα οικονομικά σας.. Τί χρήματα χρωστάτε και τι σας χρωστούν.

Αιγόκερως

Η διαίσθηση σας θα είναι αυξημένη και θα μπορέσετε να δείτε πίσω από την κουρτίνα. Καιρός να μιλήσετε για πράγματα που πριν μπορεί να σας ήταν άβολα. Έπειτα αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή με τον σύντροφο σας ή αν είστε ελεύθερος μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία.

Υδροχόος

Η έμφαση σας θα δοθεί στην επικοινωνία με το ταίρι σας κατά την αρχή της εβδομάδας. Όμως αργότερα καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με την υγεία σας και ίσως βρείτε νέους τρόπους διατροφής ή κάποια καινούργια αθλητική δραστηριότητα.

Ιχθύες

Οργανώνεστε και ασχολείστε με την καθημερινότητα. Φτιάχνετε την καθημερινή σας λίστα και διεκπεραιώνεται εκκρεμότητες. Κατά το δεύτερο όμως μισό της εβδομάδας βρίσκεται χρόνο για να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Αρπάξτε την ευκαιρία από τα μαλλιά γιατί κάτι καινούργιο ερωτικά ευνοείται.

 

Από την Πηνελόπη Δασκαλάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα