Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 13/5 έως 19/5

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
07/05/2024

Κριός

Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα ασφάλειας, σε θέματα οικονομικά, στην αρχή της εβδομάδας, καθώς έκτακτα και ξαφνικά μπορεί να προκύψουν. Όλο αυτό το διάστημα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με αυτά. Σκεφτείτε εκτός πλαισίου για λύσεις που ψάχνετε με σκοπό την απελευθέρωση!

Ταύρος

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα ξεκινάει με έκπληξη και αναστάτωση. Οι καταστάσεις σας κάνουν ακόμα πιο σοβαρούς, αλλά και… ξεροκέφαλους στην αντιμετώπισή των. Μπορείτε να δείτε πολλά θέματα με διαφορετικό τρόπο, με αποστασιοποίηση και αντικειμενικότητα. 18 τύχη, εύνοια. 19 σύνδεση με το όραμα.

Δίδυμοι

Λίγο πριν την τελική ευθεία των γενεθλίων σας, ίσως θα ήταν πιο φρόνιμο να στραφείτε μέσα σας, να αποσυρθείτε, να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά μέσα στο βαθύ υποσυνείδητο. Ξεκαθαρίσματα από παρελθούσες συμπεριφορές, εξηγήσεις αυτών -όχι δικαιολογίες!- και αντιμετώπιση φόβων, ενεργούν καταπραϋντικά πάνω σας.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα έχετε την ευκαιρία να στραφείτε σε φίλους και ομάδες. Έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε στόχους και όνειρα που θέσατε και να κάνετε την αξιολόγησή σας. Φρέσκες ιδέες και άνθρωποι έρχονται να σας ενισχύσουν, και σας κάνουν να σκεφτείτε με ένα διαφορετικό τρόπο εκτός πλαισίου!

Λέων

Ξαφνικά γεγονότα προκαλούν αναστάτωση στο κομμάτι καριέρα και δημόσια εικόνα. Πιο σταθεροί και αποφασισμένοι από ποτέ καταφέρνετε να αντιμετωπίσετε προϊστάμενους, ανθρώπους από πάνω σας, ή να εμπνεύσετε την ομάδα σας. Ό,τι και αν κάνετε δουλεύει υπέρ σας και προωθεί φουλ τα σχέδιά σας.

Παρθένος

Ένα ξαφνικό ταξίδι, μια εμπειρία από το… πουθενά, έρχεται με σκοπό να σας βγάλει από τα συνηθισμένα και να σας ξεκολλήσει. Ευκαιρία να γνωρίσετε ξανά τον κόσμο μέσω της γνώσης, της μάθησης. Ευκαιρία να ακούσετε τους άλλους και να τους κατανοήσετε. Ευνοούνται επαφές με το εξωτερικό.

Ζυγός

Μια εβδομάδα όπου οι κρυφές πτυχές σας θα σας δώσουν μια άλλη όψη της αλήθειας για τον εαυτό σας. Επίγνωση και οξυδέρκεια είναι λέξεις – κλειδιά για να μην αγνοήσετε καθόλου τα ερεθίσματα που έρχονται κατά πάνω σας. Ξεκινάτε, επίσης, συζητήσεις με σκοπό τη διεκδίκηση καλύτερων οικονομικών συνθηκών.

Σκορπιός

Οι σχέσεις είναι οι αντανάκλαση και τώρα θέλετε να δείτε την κατάσταση ξεκάθαρα, να εξηγήσετε, να αναζητήσετε βοήθεια, συμβουλή, για να πετύχετε περισσότερα. Γι’ αυτό βάζετε τόσο την πραγματικότητα όσο και τη συνειδητότητά σας μπροστά και την εκθέτετε και στους άλλους. Οι εκπλήξεις δε λείπουν..!

Τοξότης

Επιστροφή στη δουλειά και στην καθημερινότητα, χωρίς να λείπουν τα απρόοπτα στην αρχή της εβδομάδας. Υγεία και δουλειά ζητούν την προσοχή σας και καλό θα ήταν να κάνετε ό,τι χρειάζεται, εξετάσεις, υπογραφές, έγγραφα, ένα τρέξιμο παραπάνω. Επίσης, προσπαθήστε να μετριάσετε την κριτική προς τους άλλους.

Αιγόκερως

Ξαφνικά θέματα με τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο θα σας απασχολήσουν. Ευκαιρία να βάλετε όρια και να ξεκαθαρίσετε με σαφήνεια και αποφασιστικότητα τι θέλετε. Κυρίως μέσα σας. Είναι καλό διάστημα για να αποσυρθείτε στα δικά σας. Αν όχι, προσπαθήστε να ενσωματώσετε και τους αγαπημένους σας με δημιουργικότητα και λιγότερη κριτική.

Υδροχόος

Ξαφνικά και απρόοπτα μέσα στο σπίτι, την οικογένεια, τους γονείς! Θα χρειαστεί μια προσοχή παραπάνω γιατί όλα θα έχουν αντανάκλαση και στη δική σας ψυχολογία και θα ανακινήσουν θέματα του παρελθόντος. Βρείτε χρόνο να αποσυρθείτε, να ενδυναμώσετε, ακόμα και να επικοινωνήσετε την αλήθεια σας με τους κοντινούς σας.

Ιχθύες

Γεμάτοι ενέργεια και ηλεκτρισμό τρέχετε όλα τα θέματα τα οποία -για όποιους λόγους- είχατε αφήσει πίσω. Συζητήσεις, συναντήσεις, συναλλαγές απορροφούν αυτή την ενέργεια. Συγκεντρώστε πληροφορίες, διατηρήστε την ευελιξία σας και αξιοποιείστε τις επαφές. Στο ενδιάμεσο επωφεληθείτε από μια εκδρομή!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα