Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 έως 7/4

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
29/03/2024

Κριός

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Για εσάς, υπογραφές, συμβόλαια, θέματα με τα αδέρφια και με στενό περίγυρο, φίλους και γείτονες, το μεταφορικό σας μέσο, το εργασιακό περιβάλλον και φυσικά θέματα υγείας!

Ταύρος

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Για εσάς, θέματα ασφάλειας γενικά και θέματα οικονομικής ασφάλειας ειδικότερα. Θέματα με τον ερωτικό σύντροφο, θέματα με τα παιδιά και το προσωπικό σας έργο και… σφραγίδα!

Δίδυμοι

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Για εσάς, θέματα επί παντός επιστητού και… τα πάντα όλα, εμφάνιση, σχέσεις, συνεργασίες, σπίτι, οικογένεια, γονείς, δουλειά, οικείο περιβάλλον και, φυσικά, η ψυχολογία σας.

Καρκίνος

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Για εσάς, και μέσα στις εκλείψεις κλεισίματα, άγχη, φόβους, ανησυχίες, αλλά και θέματα με αδέρφια, με το μεταφορικό μέσο με συμβόλαια και έγγραφα.

Λέων

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Για εσάς, θέματα με φίλους, με τα έσοδα της δουλειάς, με την κοινωνική σας έκφραση, με τα σόσιαλ αλλά και επιστροφή προσώπων από το παρελθόν…

Παρθένος

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Για εσάς, επί παντός επιστητού, εξωτερική εμφάνιση, αποφάσεις τις οποίες πρέπει να σκεφτείτε τώρα πάνω σε σχέσεις, συνεργασίες, κοινωνικού προφίλ και δημοσίων σχέσεων, δουλειά.

Ζυγός

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Για εσάς, θέματα ταξιδιών, συλλογής εμπειριών, επαφών με το εξωτερικό, ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, αλλά και κλείσιμο καταστάσεων που σας φοβίζουν ή σας αγχώνουν.

Σκορπιός

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Για εσάς, ό,τι περάσατε και ό,τι προσδοκάτε να έρθει, κάνετε μια σύνθεση μέσα σας με σκοπό την ευθυγράμμιση. Πιο πρακτικά, τα οικονομικά σε όλα τα επίπεδα.

Τοξότης

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Για εσάς, σχέσεις και συνεργασίες, οι επιλογές και αποφάσεις τις οποίες πρέπει κάποια στιγμή να πάρετε, θέματα της δουλειάς, δημοσίων σχέσεων και κοινωνικού προφίλ.

Αιγόκερως

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Για εσάς, και τα μικρά θέματα της καθημερινότητας, εξετάσεις, κατοικίδια, συνήθειες, άσκηση, διατροφή, αλλά και ταξίδια και σπουδές, γνώση, φιλοσοφία, το νόημα της ζωής γενικότερα.

Υδροχόος

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Για εσάς, παιδιά και έρωτας, διασκέδαση και το βλέμμα στην ξεκούραση και τις διακοπές, αλλά και εσωτερικές διεργασίες για όσα προηγήθησαν, αλλά και όσα έρχονται!

Ιχθύες

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Για εσάς, ψυχολογία, το παρελθόν, η βάση σας, φόβοι και ανησυχίες, αυτο-εκτίμηση, οικονομικά και σχέσεις και συνεργασίες, που πέρασαν και που έρχονται!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα