Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 26/6 έως Παρασκευή 2/7

ASTROTEAM GUEST
25/06/2021

Η εβδομάδα που ξεκινά χαρακτηρίζεται από αναχαίτιση της δράσης, μας αφού ο Άρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Κρόνο με όψη αντίθεσης.
Απαιτείται από εμάς να οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια και σε συναισθηματικό, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο.
Το νόμισμα όμως έχει πάντα δύο όψεις, και η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Λέοντα. Εναρκτήρια περίοδος για να χαρούμε, να ερωτευτούμε, να διασκεδάσουμε, να γεμίσουμε λάμψη και εσωτερικά αλλά και εξωτερικά να ανανεωθούμε.

Αναλυτικότερα…

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζει μία πολύ καλή περίοδος για εσάς με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα που θα έχετε εύνοια στα ερωτικά σας, στα οικονομικά σας, στα επεκτατικά σας σχέδια, θα ζήσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και θα έχετε εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά σας.
Οικονομικά Δεν είναι κατάλληλη εβδομάδα για να επεκταθείτε οικονομικά αφού είναι πολλά τα διλήμματα που θα προκύψουν. Να τα διαχειριστείτε με ψυχραιμία γιατί είναι μια περίοδος που θα περάσει γρήγορα, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και στις σπατάλες.
Συναισθηματικά Θα αισθανθείτε πιεσμένοι στις σχέσεις, θα θέλετε να αλλάξετε συνθήκες και συνήθειες, θα θέλετε να κάνετε πράγματα με τον σύντροφο και οι συνθήκες δεν θα το επιτρέπουν, για αυτό ίσως είστε εκνευρισμένοι. Ξεπεράστε το με τον καλύτερο τρόπο, γιατί ο έρωτας θα σας απογειώσει με την βοήθεια της Αφροδίτης στον Λέοντα.
Τips εβδομάδας Δεν απογοητεύομαι, δεν αποφασίζω τώρα, δεν ρισκάρω, έχω υπομονή, διαπραγματεύομαι.
Η εβδομάδα αυτή θα βοηθήσει τις σχέσεις με τα αδέρφια με τα σχέδιά σας για σπουδές, στην επαφή σας με το διαδίκτυο, οπότε κάντε λίγο υπομονή και μη φτάσετε στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή στην πατρική οικογένεια, γιατί ήδη η δράση σας είναι εστιασμένη εκεί και διεκδικείται τα συμφέροντα σας.
Θα δημιουργηθούν για κάποια διλήμματα που θα σας προβληματίσουν, προσέξετε τον τρόπο που θα τα αντιμετωπίσετε, μην έρθετε σε ρίξεις, γιατί με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα οι απαιτήσεις σας θα ικανοποιηθούν, όποτε κρατήστε τις ισορροπίες γιατί σας συμφέρει για το επόμενο διάστημα. Προσοχή στις σχέσεις με τους γονείς.
Οικονομικά Μην κάνετε ουσιαστικές κινήσεις. Παλιές οικονομικές υποθέσεις ίσως σας απασχολήσουν που θα χρειαστεί να επιλύσετε. Χρειάζεται προσοχή μην κάνετε βιαστικές κινήσεις ,και προσέξτε τις σπατάλες.
Συναισθηματικά Πολύ πιθανό να υπάρξουν ερωτικές επιστροφές, Αυτές τις ημέρες χρειάζεται και σε αυτό το πεδίο εγκράτεια γιατί θα κυριαρχήσει η ασυνεννοησία.
Tips εβδομάδας Κάνω υπομονή, δεν μαλώνω με τους άλλους, βρίσκω τρόπους αποφόρτισης όπως οι φίλοι, συγκρατούμε, αντέχω, δεν απογοητεύομαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να συγκρατήσετε τον παρορμητισμό σας, γιατί αλλιώς θα έρθετε σε δύσκολη θέση. Θα έρθετε αντιμέτωποι με διλήμματα που έχουν σχέση με το φιλικό σας περιβάλλον, με την καριέρα, με τις κοινωνικές σας επαφές και πιθανόν με τις σχέσεις σας με τους γονείς.
Θέματα που έχουν σχέση με τις ανάγκες σας, συναισθηματικές και υλικές, δεν θα προωθηθούν εύκολα αυτή την εβδομάδα και θα κουραστείτε νοητικά γιατί θα ψάχνετε τρόπους αντιμετώπισης. Προσέξτε τις σχέσεις με τα αδέρφια, μην έρθετε σε ρίξεις, γιατί θα είναι παροδικό. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα προσοχή στην οδήγηση αυτή την εβδομάδα. 26,27,28 Ιουνίου για οικονομικές ευκαιρίες και ευκολίες, καθώς και ότι έχει σχέση με αγοραπωλησίες ακινήτων που θα ενισχύσουν την τσέπη σας.
Συναισθηματικά Προσοχή στις επιπόλαιες πράξεις και άστοχα λόγια.
Tips εβδομάδας Να είμαι συγκρατημένος, να μην βιάζομαι σε λόγια και πράξεις, να έχω υπομονή, να συνεχίζω παρά τις αναβολές, δεν παρεξηγούμαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

H Αφροδίτη στον Λέοντα θα ενίσχυση τα οικονομικά σας, θα σας δώσει ευκαιρίες και ευκολίες και θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας.
Πιθανόν να προκύψουν κρίσεις που έχουν σχέση με το φιλικό σας περιβάλλον ή με συγγενείς από το εξωτερικό, αν έχετε οικονομικά συμφέροντα αλλά και με νομικές υποθέσεις. Συγκρατηθείτε για να τις χειριστείτε σωστά, Πιθανόν και να σας προβληματίσει και ένα ταξίδι ή ένα έγγραφο που χρειάζεται υπογραφή.
Οικονομικά Υποθέσεις που έχουν σχέση με την χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στην επίλυσή τους, και οι προσπάθειες σας δεν αποδώσουν, θα υπάρξουν πρακτικά προβλήματα. Φυσικά δεν είναι εβδομάδα οικονομικών αποδόσεων. Να είστε συγκρατημένοι.
Συναισθηματικά Δεν είναι μια εβδομάδα ιδιαίτερων προσδοκιών, όμως από 28 έως 30 Ιουνίου είναι μέρες συνεννοήσεις με τον σύντροφο και υπόσχονται ευχάριστες στιγμές και λύσιμο των διαφωνιών.
Tips εβδομάδας Συγκρατούμαι, δεν απογοητεύομαι, προσέχω τι υπογράφω, κάνω υπομονή, δεν κάνω οικονομικά ανοίγματα, είμαι συγκρατημένος.

ΛΕΩΝ 

Είναι μια εβδομάδα που χρειάζεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί θα έχετε δυσκολίες σε πρακτικά ζητήματα θα υπάρχουν αναβολές, αλλά και σε συναισθηματικά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μην δημιουργηθούν εντάσεις και ρίξεις με τους συνεργάτες σας και τις συνεργασίες σας και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για εσάς και τους άλλους. Η Αφροδίτη όμως κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σας και με την πάροδο των ημερών θα αποσυμπιεστείτε, θα αισθανθείτε την ανάγκη να χαρείτε και να ομορφύνετε.
Οικονομικά Δεν είναι εβδομάδα μεγάλων ρίσκων. Ίσως κληθείτε να αντιμετωπίσετε διλήμματα οικονομικά που έχουν σχέση με την οικονομική σας βοήθεια από τρίτους, φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Μην πάρετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις. Διατηρείστε όσο γίνεται ισορροπίες.
Αισθηματικά Προσοχή στον τρόπο που θα συναναστραφείτε με τον σύντροφο γιατί μπορεί να το κάνετε με ένταση και εγωισμό και πιθανό να δημιουργηθούν διαμάχες. και παρεξηγήσεις.
Tips εβδομάδας Δεν βιάζομαι, Συγκρατώ τον θυμό μου, βρίσκω τρόπους αποφόρτισης, δεν τα βάζω με τους άλλους, δεν ρισκάρω, προσέχω τις τάσεις επιπολαιότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να σκέφτεστε πριν μιλήσετε και πριν πράξετε. Διλήμματα θα έχετε να αντιμετωπίσετε που θα αφορούν τους συνεργάτες και τις συνεργασίες σας. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε κάποιες ανατροπές που θα συμβούν στο χώρο της καριέρας και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας. Να είστε υποψιασμένοι για παρασκήνιο στην ζωή σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα θα αισθανθείτε πιο ρομαντικά, θα θέλετε να ξεκουραστείτε ψυχικά, αλλά θα είστε και ευάλωτοι στις εξιδανικεύσεις ανθρώπων και καταστάσεων. Πιθανόν να δημιουργηθεί μια κρυφή ή πλατωνική σχέση.
Οικονομικά Μέρες που απαιτούν ορθολογισμό. Μην προσπαθήσετε να επενδύσετε οικονομικά γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Μην κάνετε οικονομικές κινήσεις. Να μείνετε σε ισορροπία και απλά διατηρείστε την κατάσταση ως έχει.
Αισθηματικά Αποφύγετε την επιπολαιότητα και τις άσκοπες δράσεις. Μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις.
Tips εβδομάδας Δεν βιάζομαι, δεν αποφασίζω, δεν επιμένω, δεν είμαι επιπόλαιος, συγκρατούμαι.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να μάθετε καλά τι σημαίνει να είστε συγκρατημένοι. Εντάσεις και ρίξεις είναι πιθανό να δημιουργηθούν στο οικογενειακό περιβάλλον, να προσέξετε την σχέση με τα παιδιά σας. Μην έχετε απαιτήσεις από τους φίλους σας, γιατί δεν θα ικανοποιηθείτε, επιπλέον προσέξτε τις σχέσεις σας μαζί τους γιατί είναι μια διασπαστική περίοδο. Πιθανό να προβληματιστείτε στον χώρο εργασία σας, μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Συγκρατηθείτε.
Προσέξτε τις εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και τις σχέσεις με τους γονείς. Δεν είναι εβδομάδα αποτελεσματική όσο αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες.
Οικονομικά Μια ισορροπημένη εβδομάδα, αρκεί να μην ξοδέψετε επιπόλαια. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα φωτίσει τους στόχους της ζωή σας αλλά και θα ευνοήσει με την πάροδο του χρόνου τον τομέα της φιλίας, που θα κλείσει και τις ρωγμές.
Συναισθηματικά θα αισθανθείτε αρκετά πιεσμένοι και πολλά πράγματα που δεν σας αρέσουν δεν θα αλλάζουν και αυτό θα σας εκνευρίζει. Αν φερθείτε επιπόλαια θα υπάρχουν ρίξεις. κρατήστε ισορροπίες και προσπαθήστε να μην έρθουν τα πράγματα στα άκρα.
Tips εβδομάδας Υποχωρώ, συγκρατώ τον παρορμητισμό μου, κάνω υπομονή, κατανοώ τον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οπλιστείτε με όλη σας την δύναμη αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν εντάσεις και χρειάζεται προσοχή στις συνεργασίες σας και στις σχέσεις σας γενικότερα.
Μην διαπραγματευτείτε ζητήματα στην πατρική οικογένεια, στην καριέρα σας και στο περιβάλλον εργασία σας γιατί δεν θα υπάρχει το αποτέλεσμα που θέλετε, προφυλαχτείτε και αφήστε τις μέρες να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Η Αφροδίτη με την είσοδό της στον Λέοντα θα σας φέρει ευκαιρίες και ευκολίες στο χώρο της καριέρας και θα ενισχύσει την κοινωνική σας εικόνα.
Οικονομικά Μην κάνετε οικονομικές κινήσεις αμετάκλητες γιατί είναι μια εβδομάδα που δεν χαρακτηρίζεται από ευκολίες διατηρείστε απλά ισορροπίες.
Συναισθηματικά Προσέξτε τις εντάσεις. Προσέξτε αυτά που λέτε γιατί μπορεί να μην είστε κατανοητοί, και να υπάρχουν διασπάσεις.
Tips εβδομάδας Υπερβαίνω, συγκρατούμε, προσπερνάω, αντέχω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια εβδομάδα που θα χρειαστεί να έχετε αντοχή. θα προκύψουν πρακτικές δυσκολίες στην καθημερινότητα και στον χώρο της εργασία σας. Πολύ πιθανό να υπάρχει και ψυχολογική πίεση από την καθημερινή ρουτίνα. Μην διαπραγματευτείτε εκκρεμότητες στην πατρική οικογένεια γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Προσοχή στην σχέση με τους γονείς Να προσέξετε την επιπολαιότητα και τις βιαστικές αποφάσεις. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις με τα αδέρφια, να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας φέρει ευκαιρίες και ευκολίες στον τομέα της καριέρας και θα βοηθήσει στην κοινωνική σας καταξίωση.
Οικονομικά Δεν χρειάζεται να κάνετε ιδιαίτερα ανοίγματα γιατί δεν είναι εβδομάδα ευκολιών. Να έχετε σωστή διαχείριση και μην κάνετε σπατάλες από επιπολαιότητα.
Συναισθηματικά Αποφύγετε τις διαφωνίες γιατί μπορεί να φέρουν ρήξεις, κρατήστε την ψυχραιμία σας αν έχετε και μην φερθείτε με υπερβολή και επιπολαιότητα.
Tips εβδομάδας. Δεν υπερβάλλω, δεν νευριάζω, προσπερνώ τις αντιξοότητες, Συγκρατώ την επιπολαιότητα μου, διατηρώ την αισιοδοξία μου σκεπτόμενος τα ταξίδια που έρχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν πρακτικές δυσκολίες που έχουν σχέση με την οικογένεια, με την καθημερινότητα, με το περιβάλλον εργασίας. Πιθανό να θέλετε να προχωρήσετε τις εκκρεμότητες και να υπάρχουν εμπόδια. Προσοχή χρειάζεται στις κοινωνικές επαφές και στις σχέσεις με ανώτερους, γιατί μπορεί να θιχτούν από απρόσμενους παράγοντες. Μην προσπαθήσετε να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια γιατί θα υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες που θα φέρουν εμπόδια. Κάντε υπομονή γιατί στην πάροδο των ημερών με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα θα ευνοηθείτε οικονομικά από τρίτους και φυσικά θα ευνοηθείτε και στα έρωτα!
Οικονομικά Είτε αφορά χρήματα από την εργασία σας, είτε την χρηματοδότησή σας από τρίτους, τράπεζες ή φορείς, καλό θα ήταν να μην κάνετε σοβαρές οικονομικές κινήσεις, γιατί θα υπάρχουν δυσκολίες στην ολοκλήρωση τους. Είναι μέρες που έχουν πρακτικές δυσκολίες. Προσοχή στις βιαστικές οικονομικές κινήσεις
Αισθηματικα θα προκύψουν διλήμματα. Δεν θα έχετε την δυνατότητα να σκεφτείτε ορθά λόγω της πίεσης των ημερών και αυτό μπορεί να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις. Συγκρατηθείτε και πάρτε τον χρόνο σας.
Tips εβδομάδας Συγκρατούμε, υποχωρώ, έχω υπομονή, συγκρατώ τον παρορμητισμό μου, περιμένω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να επιστρατεύσετε την υπομονή σας και να συγκρατηθείτε στις πιέσεις. Προστατεύστε πρώτα τον εαυτό σας να είστε στην δυνατοί και όσο γίνεται σε ήρεμη κατάσταση, και μετά τις σχέσεις με τους άλλους. Μην δημιουργήσετε διασπάσεις. Αυτή την εβδομάδα σχέσεις και συνεργασίες δεν θα αποδώσουν και αυτό μπορεί να σας φέρει εκνευρισμό. Συγκρατηθείτε γιατί η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα με την πάροδο των ημερών θα ενισχύσει και θα διευκολύνει των τομέα των σχέσεων όλων των ειδών και θα σας δοθούν ευκολίες και ευκαιρίες.
Οικονομικά Θα υπάρχουν διλήμματα που θα επιφέρουν οικονομικές ανησυχίες. Δεν είναι εβδομάδα για μεγάλες οικονομικές κινήσεις, αφού είναι εβδομάδα αναβολών. Διατηρείστε την κατάσταση σταθερή χωρίς βιαστικές ανατρεπτικές αποφάσεις .
Συναισθηματικά Αποφύγετε τις εντάσεις και τις ρήξεις. Έστω και αν θεωρείτε μια κατάσταση “βαλτωμένη”, δώστε χρόνο να την διαλευκάνετε με την πάροδο του χρόνου.
Tips εβδομάδας Υπομένω, περιμένω, δεν βιάζομαι, δεν αποφασίζω, συγκρατούμαι.

ΙΧΘΕΙΣ

Πρακτικά θέματα της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα γιατί θα υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις. Χρειάζεται προσοχή στο περιβάλλον εργασίας, γιατί θα υπάρχουν μικροεντάσεις και ανατροπές. Προσοχή και σε θέματα υγείας. Κάνετε υπομονή και μην αντιδράσετε επιπόλαια στις ανατροπές, γιατί τις επόμενες ημέρες με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα το κλίμα θα αντιστραφεί και θα έχετε μια όμορφη καθημερινότητα, και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Να είστε προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας στην πατρική οικογένεια και με τους γονείς, γιατί είναι πιθανό να υπάρχουν εντάσεις.
Οικονομικά Μην προωθείτε οικονομικά ζητήματα γιατί θα υπάρχουν αναβολές και εμπόδια πρακτικά. Μην πάρετε οικονομικές αποφάσεις. Συγκρατείστε τις σπατάλες.
Αισθηματικά Θα περάσετε όμορφα με τον σύντροφο και σας περιμένουν και όμορφες στιγμές διασκέδασης. Αποφύγετε όμως και σε αυτόν τον τομέα τις υπερβολές και την επιπόλαιη συμπεριφορά.
Tips εβδομάδας Δεν βιάζομαι, δεν μαλώνω, δεν δημιουργώ εντάσεις, δεν ξοδεύω, δεν είμαι επιπόλαιος.

Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα