Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25/12 έως 31/12

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
19/12/2023

Κριός

Αρκετές υποχρεώσεις και φόρτιση έχουν για εσάς οι τελευταίες μέρες της χρονιάς. Θέματα που σας απασχολούν είναι τα επαγγελματικά, το σπίτι, και η οικογένεια, φυσικά. Χρησιμοποιείτε τη διαίσθηση, όχι την παρόρμησή σας αυτή τη φορά, για να σας βοηθήσει, να σας κατευθύνει. Ενεργοποιείστε για τις μεγαλύτερες αλλαγές που βλέπετε να έρχονται με τη νέα χρονιά!

Ταύρος

Κοινωνικοποίηση και κοινωνικότητα κρύβουν για εσάς οι τελευταίες μέρες της χρονιάς. Γιορτές, χαρές, ταξίδια, ταξιδάκια -φροντίστε να μην ταλαιπωρηθείτε λόγω ανάδρομου! Βγαίνετε με φίλους, συνδέεστε, περνάτε καλά. Η κατανόησή σας μεγαλώνει και θέλετε να έλθετε σε ειρήνη όχι μόνο με αυτούς που αγαπάτε, αλλά, ακόμα και με τους… εχθρούς σας.

Δίδυμοι

Πάλι μέσα στους αριθμούς και στα… κουτάκια σας βρίσκεστε και τις τελευταίες μέρες της χρονιάς. Θέματα του παρελθόντος τα οποία συνδέονται με την αξία και τα αποκτήματά σας, τα κοινά αποκτήματα με το σύντροφο ή το συνεργάτη στο τραπέζι. Ωστόσο, αξία σημαίνει και συμπεριφορά και εκτίμηση και αξιολόγηση, όχι μόνο νούμερα.

Καρκίνος

Αρκετά ανεβασμένοι, φουλ αυτοπεποίθηση, σεξουαλικότητα, σύνδεση με τα παιδιά και τον σύντροφο, υψηλές δονήσεις σε πνευματικότητα, δημιουργικότητα, φιλανθρωπία. Η πανσέληνος πάνω σας, σας ωθεί να βάλετε την πρόθεσή σας και να την εναποθέσετε στο σύμπαν για να προχωρήστε τις αλλαγές που έρχονται με τη νέα χρονιά!

Λέων

Γιορτές για εσάς είναι σπίτι, αγαπημένα πρόσωπα, γλυκές μυρωδιές, πλούσιο τραπέζι και όμορφη διακόσμηση. Κάπου θέλετε να κουρνιάσετε, να κάνετε μόνοι ενδοσκόπηση και απολογισμό. Εστιάστε σε αυτά που έχετε καταφέρει, όχι το αντίθετο. Λίγο πιο βαριά συναισθηματική η πανσέληνος, ωστόσο, κι αυτή ένα κλείσιμο σας καλεί να κάνετε.

Παρθένος

Ευκαιρία να μετακινηθείτε, να κάνετε μια εκδρομή, να συνδεθείτε με φίλους και ανθρώπους που έχετε επιλέξει να βρίσκονται στη ζωή σας. Φως σε ομάδες και κοινότητες, ιδεολογίες με τις οποίες συνδέεστε με άλλους, νέοι στόχοι και απολογισμός για όλα τα καλά και τα λιγότερο καλά τα οποία περάσατε αυτή τη χρονιά. Προχωράτε δυναμικά στην επόμενη!

Ζυγός

Πρακτικά, οικονομικά, καθημερινά μικρά και μεγαλύτερα ζητήματα θέλουν την προσοχή και το τρέξιμό σας. Φυσικά τα χρήματα, τα έσοδα σας απασχολούν, αλλά τα βρίσκετε κιόλας. Και ζητάτε αξία και αναγνώριση από τον επαγγελματικό, κοινωνικό, οικογενειακό χώρο, αλλά και από εσάς τους ίδιους. Σοβαρές και ουσιαστικές σκέψεις.

Σκορπιός

Ενεργοποιείται όλη σας την τεράστια εσωτερική δύναμη για να αποφασίσετε πως θα προχωρήσετε, πως θα κινηθείτε, ποια θα είναι τα επόμενα σας βήματα. Στην προσωπική δημιουργία, στην αγάπη και τη χαρά βρίσκετε μαγικά έμπνευση και πίστη. Γραφή, λόγος, μετακίνηση, είναι τα μικρά τα οποία ρίχνουν φως στο νόημα της ζωής και την αναγέννησή σας.

Τοξότης

Άλλος ένας χρόνος πέρασε και σας έκανε σοφότερους! Μαζί με την ανιδιοτελή αγάπη και την πνευματικότητα βάλτε και την επιπολαιότητα και τον εγωισμό. Κάντε διάκριση στη συμπεριφορά σας και μην αγιάζετε τα μέσα για τον σκοπό. Ευκαιρία για ενδοσκόπηση και εμβάθυνση. Ένταση, θυμός. Ευκαιρία για ανάληψη ευθύνης.

Αιγόκερως

Επικοινωνία, συναλλαγές χρήματα, όλα συνδέονται με το ευρύτερο πλαίσιο επενδύσεων και στόχων για το μέλλον. Ξεκάθαρο το όραμά σας. Η πανσέληνος σας κάνει πιο ευάλωτους, πιο ανθρώπινους, πιο προστατευτικούς, πιο φροντιστικούς προς το σύντροφο και τους σημαντικούς άλλους. Παρατηρήστε, νιώστε, απολαύστε!

Υδροχόος

Χρήματα υπάρχουν, κι αν δεν υπάρχουν έρχονται! Καριέρα, ταλέντα, δημοφιλία, κοινωνικότητα και κοινωνικοποίηση. Βρίσκετε την αξία, το γιατί, τον μέντορα, την πάτρική φιγούρα για να εμπνευστείτε. Αλλά και ξεσκαρτάρισμα στα πιο μικρά, οργανωτικά, καθημερινά τα οποία είτε δε δούλεψαν. είτε πως δούλεψαν, για να προχωρήσετε παρακάτω.

Ιχθύες

Οι τελευταίες μέρες της χρονιάς σας βρίσκουν στα νερά σας, μέσα στο πεδίο της πνευματικότητας, διαλογισμού, προσευχής, μεταφυσικής, θρησκείας, φιλοσοφίας, αλλά και φιλοσόφησης της ζωής. Η αγάπη αποκτά νόημα προς το σύντροφο και τα παιδιά και τους φίλους και όλα όσα η δημιουργικότητά σας προστάζει να βγάλετε προς τα έξω!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα