Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11/12 έως 17/12

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
10/12/2023

Κριός

Μια ανάγκη να ανοίξετε τα φτερά και τους ορίζοντές σας. Δεσμευτείτε απέναντι στον εαυτό σας για αρχή, όχι με υπογραφές και συμβόλαια, διότι ο ανάδρομος είναι εκεί και σας περιμένει στη γωνία. Επίσης, αποφύγετε να κλείσετε εισιτήρια για μέρη μακρινά. Δημιουργικές ευκαιρίες και σχέδια για τα επαγγελματικά. Τα ξανασυζητάτε -προσοχή!, όχι υπογραφές … ακόμα!

Ταύρος

Ασχολείστε ενδόμυχα με τα οικονομικά του συντρόφου και σας προκαλεί άγχος, ανησυχία αλλά και μια αισιοδοξία κατα-βάθος. Στο πολύ βάθος. Δεν είναι ώρα να δεσμευτείτε απέναντι σε κάτι μεγαλύτερο. Προς το παρόν χρησιμοποιείστε παλιότερες ιδέες να τις προσαρμόσετε στο τώρα. Κάτι πρέπει να μάθετε από αυτή τη διαδικασία.

Δίδυμοι

Νέα εκκίνηση σε σχέσεις και συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα. Με αρκετές φωνές και χωρίς καθόλου ηρεμία. Μια χαρά το έχετε και το διαχειρίζεστε σε αυτό το κομμάτι. Ο άλλος σας εαυτός συγκεντρώνει και αναλύει στοιχεία του παρελθόντος για να τα έχει στη διάθεσή του αργότερα. Ένας στα κρυφά, ένας στα φανερά …

Καρκίνος

Μια νέα εκκίνηση στο εργασιακό περιβάλλον δε θα γίνει αμαχητί και χωρίς φασαρίες. Προσοχή. Επίσης, δώστε έμφαση σε θέματα υγείας και προσωπικής φροντίδας, διατροφής και άθλησης και κάντε όποιες κινήσεις θεωρείτε σωστές προς αυτήν την κατεύθυνση. Προσοχή παραπάνω στο τι επικοινωνείτε σε σχέσεις και συνεργασίες.

Λέων

Έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να … πουλήσετε τη δημιουργικότητα και να περάσετε καλά με αυτό.

Έχετε την ευκαιρία να δείτε από την αρχή ένα θέμα το οποίο αφορά τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες, μικρές αλλά σοβαρές, σε θέματα της δουλειάς και του εργασιακού περιβάλλοντος.

Παρθένος

Μια δύσκολη εκκίνηση στο σπίτι ή/και στις οικογενειακές σχέσεις. Μη βιαστείτε να δεσμευτείτε σοβαρά απέναντι σε κάποια υποχρέωση προς συμβόλαια με θέματα πατρικής περιουσίας ή γονιών. Ξαναρίχνετε ματιά σε θέματα δουλειάς, έρωτα και παιδιών. Προσέξτε τα ψιλά γράμματα και μην δεσμευτείτε -ακόμα!- απέναντι σε οποιονδήποτε.

Ζυγός

Ξεκινάτε έναν καινούριο δρόμοι επικοινωνίας με τους οικείους σας και αυτός περιλαμβάνει και πιο υψηλούς τόνους! Προσέξτε πως θα το πλασάρετε γιατί κάποιοι δε θα είναι ευχαριστημένοι. Μην το καλύψετε με δικαιολογίες, ενοχές και συναίσθημα. Καταφύγετε στους δικούς σας μόνο αν ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν.

Σκορπιός

Έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη αυτή τη νέα Σελήνη, να απαλύνει λίγο την ψυχή σας και να σας δώσει κουράγιο να συνεχίσετε. Προβλήματα στην επικοινωνία, προβλήματα στις μετακινήσεις, καθυστερήσεις και κακές συνεννοήσεις, έρχονται να δυσκολέψουν ένα τι παραπάνω την καθημερινότητά σας. Προσοχή!!!

Τοξότης

Η νέα Σελήνη πάνω σας ανοίγει δρόμους προς όποια κατεύθυνση επιθυμείτε να πορευτείτε. Όχι αμαχητί και για εσάς. Δώστε παραπάνω σημασία σε αυτά που διακυβεύονται. Ποιο είναι το ζητούμενο; Τι θέλετε να πετύχετε; Προσοχή στην αξιολόγησή σας. Μην πάτε για τα πολλά και χάσετε και τα λίγα …

Αιγόκερως

Μια νέα Σελήνη η οποία θα ξεκινήσει τον απολογισμό της τελευταίας χρονιάς με σκοπό να διορθώστε κινήσεις και να βάλετε θεμέλια για την καινούρια σας ζωή, έπειτα από τα φετινά σας γενέθλια. Διάφορα μπορεί να ματαιωθούν ή να καθυστερήσουν. Εκφράστε την παρόρμηση με … σχετική σύνεση, για να αποφύγετε μελλοντικές λάθος κινήσεις.

Υδροχόος

Δρομολογείτε νέους στόχους προσωπικά και ευρύτερα κοινωνικά. Ενθουσιασμός και στα ερωτικά. Βάζετε πολλή ενέργεια και πάθος. Εξαιρετικά! Από την άλλη, προσοχή σε παρασκήνιο, ψέματα και λάθη στην επικοινωνία, τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους. Θα το ρίξετε στον διαλογισμό ή στις προσευχές;

Ιχθύες

Δυναμική εκκίνηση και για εσάς αυτή η εβδομάδα σε επαγγελματικά. Προσοχή σε θέματα με γονείς, αλλά και προσωπικής υγείας. Κρατείστε το κεφάλι χαμηλά και συνεχίστε να κάνετε απρόσκοπτα τη δουλειά σας. Κάποια θέματα σε στόχους αλλά και στα οικονομικά της δουλειάς θέλουν να τα ξανασκεφτείτε.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα