Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/10 έως 22/10

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
16/10/2023

Κριός

Επανεκκίνηση η οποία γίνεται με στρες, με θυμό, με εκρήξεις, ή με μια διάθεση να μη θέλετε να δείτε την πραγματική εικόνα; Όλα καλά με τους απέναντι; Φαίνεται να ζητούν το 100% της προσοχής σας. Πάντα μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον σύμβουλο, για να διαχειριστείτε τις προκλήσεις στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Θέματα υγείας, εργασίας και καθημερινότητας – άσκηση, διατροφή, προγράμματα, κατοικίδια–, απορροφούν την ενέργειά σας. Δώστε προσοχή σε διενέξεις, προστριβές, κυρίως στον εργασιακό χώρο, αλλά και στις μετακινήσεις σας ή στο χειρισμό εργαλείων, που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα! Όσο αμετακίνητοι κι αν είστε, κάτι πρέπει να αλλάξετε.

Δίδυμοι

Διλήμματα ζωής αυτή την εβδομάδα, αλλά και την περίοδο γενικότερα. Ερωτικά φλερτ, παιδιά, βασικά κομμάτια, τα οποία εκφράζουν την πραγμάτωση σας, είναι νούμερο 1 στη λίστα προτεραιοτήτων. Δείτε το από τη δημιουργική, αλλά και από μια πιο εσωτερική πλευρά. “Τι φοβάμαι; Τι επιθυμώ; Τι θέλω να αλλάξω;”

Καρκίνος

Το κάστρο σας είναι το πεδίο των μαχών και διακρίνεστε από μια ευαλωτότητα και μια έλλειψη ψυχραιμίας. Το παρελθόν, η οικογένεια, οι γονείς, η ψυχολογία σας, είναι και ο εχθρός και ο σύμμαχος και ο τρόπος να απαντήσετε στα ερωτήματα από τα οποίας βασανίζεστε αυτήν την περίοδο. Μαχητικότητα, όχι αναβλητικότητα!

Λέων

Για άλλη μια φορά η επικοινωνιακή σας ικανότητα τονίζεται, μαζί και αυτή με το άμεσο, κοντινό σας περιβάλλον. Αδέρφια, φίλοι, συγγενείς, υπογραφές, συναλλαγές, έγγραφα, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Χρειάζεται να είστε πιο ακριβείς και διαυγείς αυτή την περίοδο και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να “τρέχει” τα πάντα.

Παρθένος

Αγορές, επενδύσεις, ακίνητα, κοσμήματα, έπιπλα, ό,τι με πολύ κόπο έχετε αποκτήσει φωτίζεται και αποκτά άλλο νόημα. Αλλάζετε την αξία στα πράγματα. Προσοχή μη φανείτε φθηνοί στα πίτουρα και ακριβοί στο αλεύρι! Είστε πιο μαζεμένοι στα συναισθήματα σαν άνθρωποι και αυτή η στάση σας βοηθά αυτή τη στιγμή να ανταπεξέλθετε στα διλήμματα που αντιμετωπίζετε.

Ζυγός

Μια υπέρβαση πρέπει να κάνετε και να δείτε εσάς σα μονάδα και εκεί να εστιάσετε. Έρχεστε σε επαφή με αλλαγές ως προς την εξωτερική εμφάνιση, τη συμπεριφορά, τις αντιδράσεις σε όποιο ερέθισμα. Άμεσο και ευρύτερο περιβάλλον χρειάζονται ανανέωση, και όχι με ευκολία. Οι αλλαγές είναι εδώ και δεν μπορείτε να είστε απόντες.

Σκορπιός

Ό,τι με εξαιρετική σκορπίσια μαεστρία καταφέρατε να κρύψετε στο χρονοντούλαπο και στα τρίσβαθα της ύπαρξής σας, αναδύεται σαν επίτιμος προσκεκλημένος. Πάλη, αγώνας κρίση και διαχείριση, όχι για να βάλετε τρικλοποδιά στην εξέλιξή σας, αλλά για να ολοκληρώσετε αυτό που -συνειδητά ή υποσυνείδητα- έχετε ξεκινήσει καιρό πριν!

Τοξότης

Ομάδα, σύλλογοι, κοινότητα, φίλοι, σόσιαλ, στόχοι, όνειρα και προσδοκίες χρειάζονται αλλαγή για τη δική σας αλλαγή! Ζητούν επαναπροσδιορισμό, εξισορρόπηση, κεντράρισμα. Η κοινωνία χρειάζεται την πίστη σας. Δεν είναι περίοδος να αφεθείτε στην επιπολαιότητα, την αισιοδοξία ή απλά στην καλή σας τύχη.

Αιγόκερως

Περίοδος εξαιρετικά σημαντικών αλλαγών στην καριέρα, στο επάγγελμα και στο κοινωνικό σας στάτους. Έρχεται πακέτο με αναγνώριση αλλά και με δεσμεύσεις, ενυπόγραφες ή όχι προς τους άλλους. Απολαύστε, έστω για λίγο τη χαρά της δικής σας δημιουργικότητας, βρείτε το νόημα σε όλα όσα πετυχαίνετε, τολμήστε να διασκεδάσετε!

Υδροχόος

Πανεπιστήμιο, ταξίδια, αποτελέσματα επεμβάσεων, με κάποιο τρόπο είναι ενδείξεις του που βρίσκεται το νόημα της ζωής για εσάς. Έρχονται είτε να σας ταρακουνήσουν, είτε να σας ευθυγραμμίσουν με την ύπαρξή σας. Έχετε ανάγκη μια επανεκκίνηση. Να η ευκαιρία! Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!

Ιχθύες

Προσαρμοστικότητα και ευελιξία θα σας βοηθήσουν στην … μοιραία μεταλλακτική αυτή περίοδο της ζωής σας. Κλείσιμο καταστάσεων, -αποδεχτείτε το!-, χρέη, δάνεια, ρυθμίσεις και κοινά οικονομικά ή κληρονομικά πρέπει να διευθετηθούν. Χωρίς πολύ συναίσθημα. Χωρίς αναβλητικότητα. Με τάξη, οργάνωση και πειθαρχία!

 

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα