Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 2/10 έως 8/10

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
28/09/2023

Κριός

Αρκετά προκλητική η εβδομάδα αυτή, καθώς ρίχνει -υπογείως μεν, και με διφορούμενο τρόπο- φως στις σχέσεις σας και την αυτοεκτίμησή σας. Τι σας κρατάει πίσω, ποιος, ποιοι, άνθρωποι, σχέσεις, συνεργασίες; Ήρθε η ώρα να δείτε πως θα επικοινωνήσετε όλα αυτά που αφορούν στην εξέλιξη σας μέσα από δουλειά με τους σημαντικούς σας ανθρώπους. Ζεν!

Ταύρος

Κινητική εβδομάδα, έχετε πολλά να σκεφτείτε, μην τρέξετε, μη βιαστείτε να δράσετε. Τα πράγματα συμβαίνουν από μόνα τους, κυρίως με το δύσκολο τρόπο… Οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεστε καθημερινά σας απασχολούν αρκετά. Προσοχή στο πως εκφράζεστε προς εκείνους, ιδιαίτερα μες το εργασιακό περιβάλλον.

Δίδυμοι

Εβδομάδα που θα σκεφτείτε πολλά σε σχέση με επιδιώξεις και πραγματώσεις. Δουλειά και παραγωγικότητα δε σταματά. Αρκετά διλήμματα που αφορούν στα ρίσκο και τα επόμενα βήματα. Το τοπίο δεν είναι καθαρό ακόμα και φαίνεται ότι κλιμακώνεται όλο αυτό το θολό τοπίο. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση, βάλτε στην άκρη την αμφιταλάντευση.

Καρκίνος

Προσοχή αυτή την εβδομάδα και στις αντιπαραθέσεις που εκφράζονται, και σε αυτές που βρίσκονται υπόγεια και δεν εκτονώνονται, και σε αυτές που έχουν αφήσει πληγή ανοικτή από το πρόσφατο παρελθόν. Νεύρα, θυμός, ευαλωτότητα και ευερεθιστικότητα, δύσκολα τα πράγματα στη διαχείριση. Ψυχραιμία και συνειδητότητα.

Λέων

Επικοινωνία και μετακινήσεις γίνονται, ωστόσο με αρκετά νεύρα, θυμό. Ένα περιβάλλον σχεδόν πολεμικό από μεριά σας με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε και συναλλάσσεστε καθημερινά. Και με τα αδέρφια! Εμπνεύστε θάρρος, παρά ανασφάλεια! Προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο!

Παρθένος

Προσοχή σε διαψεύσεις ή απογοητεύσεις ηθικές ή οικονομικές. Πιστεύετε ότι κάτι πρέπει να αποδείξετε στους γύρω. Τίποτα. Αναγνωρίστε την αξία μέσα σας και αφήστε όποια τάση για κριτική και αυτοκριτική στην άκρη. Ούτε η ανάλυση βοηθάει. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε την ιδέα ότι τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι φαίνονται.

Ζυγός

Είστε μέσα στην αμφιταλάντευση και τα διλήμματα… ανέκαθεν. Αυτή η βδομάδα θα τονίσει αυτή σας την τάση. Ωστόσο, αναγνωρίστε τη δυναμική, την ενέργεια, την αποφασιστικότητα, την οποία τώρα περιμένουμε να μας εκφράσετε. Σύγκρουση, τριβή, διαμάχη με τους γύρω ή με τον εαυτό σας;

Σκορπιός

Το περιβάλλον της έντασης και της κρίσης που βιώνετε σας τρέφει και βγάζει το ένστικτο της επιβίωσης που έχετε μέσα σας. Η πρακτική καθημερινότητα, τα εργασιακά αλλάζουν. Κανείς δεν αγαπάει τις αλλαγές, παρά μόνο τα μωρά αυτές της βρεγμένης πάνας. Θυσιάστε τους φόβους, αντιμετωπίστε τους. Με αναστάτωση και εντάσεις.

Τοξότης

Εβδομάδα που θα χρειαστεί να ανακαλέσετε ένα πλαίσιο συντηρητισμού και ορίων, το οποίο δεν έχετε συνηθίσει. Σύγκρουση, ένταση, αμφιταλάντευση και ανάγκη για ισορροπία. Μην αφήσετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό και την αισιοδοξία να πάρουν τα ηνία. Τώρα πρέπει να κρατήσετε να τα κρατήσετε εσείς!

Αιγόκερως

Εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα για να δείξετε ποιος είναι το αφεντικό και οι γύρω σας περιμένουν απλά να τους το επιβάλετε. Επιδιώξεις και φιλοδοξίες φωτίζονται, όχι αμαχητί και όχι χωρίς νεύρα, οργή και εντάσεις. Πολλή πρωτοβουλία και δουλειά από μέρους σας. Ενσωματώστε τους άλλους στα project σας, -χωρίς εντάσεις! Εμπνεύστε με τη δημιουργικότητά σας.

Υδροχόος

Αν και Υδροχόοι, εβδομάδα που θα φανείτε “βασιλικότεροι του βασιλέως” στην προσπάθειά σας να υπερασπιστείτε τη φιλοσοφία και την ιδεολογία σας. Ανοίξτε το μυαλό σε περισσότερα ερεθίσματα, εμπειρίες και μην κλείνεστε στην ξεροκεφαλιά σας. Να είστε δυνατοί και ευέλικτοι όπως τα μπαμπού, που λυγίζουν με τον άνεμο αλλά δεν σπάνε.

Ιχθύες

Διαχείριση σημαντικών οικονομικών θεμάτων ή κοινών οικονομικών ή θέματα του συντρόφου. Αφήστε κρυφές και υπόγειες τακτικές στην άκρη. Έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Μια πρόγευση επίδειξης δύναμης από μέρους σας έχετε αυτή την εβδομάδα να εκφράσετε στους άλλους. Θα τη δείξετε άραγε;

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα