Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25/9 έως 1/10

ASTROTEAM GUEST
25/09/2023

Κριός

«Άλλα θέλω κι άλλα κάνω κι έφτασα ως εδώ» είναι το αίσθημα αυτής της εβδομάδας. Πρέπει όμως ΕΣΕΙΣ να δράσετε αυτή τη φορά για τις σχέσεις σας και να μην αφήσετε να αποφασίσουν οι Άλλοι για εσάς. Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσετε κάτι πίσω, ίσως να πάρετε τα ηνία του σχεσιακού παρόντος. Εσείς όμως είστε οι πρωταγωνιστές του δράματος και επιτέλους πρέπει να πρώτα να μάθετε τι θέλετε για να κάνετε αυτό που θέλετε.

Ταύρος

Προσοχή στα απρόοπτα στο σπίτι. Βέβαια συμβαίνουν ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά επειδή είστε και ευαίσθητοι στις αλλαγές να έχετε τα μάτια σας 14. Κάποια αποκάλυψη από κάποιο κρυφό μυστικό ζήτημα ελλοχεύει αυτήν εβδομάδα! Λύτρωση μυρίζομαι, επειδή έχετε πιεστεί τον τελευταίο καιρό. Ίσως επιτέλους η ξεκινάτε ψυχοθεραπεία ή η ψυχοθεραπεία σας φτάσει σε σημεία μεγάλης εμβάθυνσης.

Δίδυμοι

Η νηφαλιότητα στην επικοινωνία στο σπίτι δεν είναι κάτι που επικρατεί ιδιαίτερα εμφανώς αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο συνειδητοποιείτε κάποια σημαντικά πράγματα σχετικά με το τί αντίκτυπο έχετε εσείς στους φίλους σας, σε κάποιο πολιτικό χώρο ή ακόμη και ως γονιός. Σαν πολλά να έπεσαν όλα αυτά; Είναι περίοδος δράσης και όχι σκέψης και μάλιστα έρχεται η τελευταία πρόκληση σε κάτι πολύ πρωτοποριακό που είχατε ονειρευτεί την άνοιξη και τώρα που έχει πάρει σάρκα και οστά αρχίζετε και αναρωτιέστε αν το θέλατε όντως. Αυτό το παθαίνετε συχνά Δίδυμοι.

Καρκίνος

Έντονη εβδομάδα στα του σπιτιού και όχι μόνο. Πολύ τρέξιμο και κυρίως νιώθετε σα να λαμβάνετε τη …θεία φώτιση στον τομέα της καριέρας σας. Αν δεν το έχετε πάρει ακόμη χαμπάρι, πάρτε το τώρα: εάν δε γίνετε το αφεντικό του εαυτού σας μεταφορικά ή και κυριολεκτικά, άσπρη μέρα στην καριέρα σας δε θα δείτε. Από την άλλη ένα ξεκίνημα που κάνατε την άνοιξη σε μία παρέα ή μία συλλογικότητα τώρα ίσως κολλήσει για λόγους οικονομικούς; Λίγη υπομονή, το Σάββατο είναι πολλά υποσχόμενο.

Λέων

Διαβάζετε, μελετάτε και αυτό βαίνει καλώς προς το παρόν. Η Πανσέληνος της Παρασκευής σας μιλάει για ολοκλήρωση στον τομέα των σπουδών σας: πτυχίο; απολυτήριο; ή μήπως αποφοιτάτε από το πανεπιστήμιο της ζωής επιστρέφοντας από κάποια χώρα του εξωτερικού; Ένα τολμηρό ξεκίνημα που κάνατε στην καριέρα σας την άνοιξη τώρα ζητά την άδειά σας για να συνεχίσει ή όχι. Θα το κρατήσετε ως έχει;

Παρθένος

Παρθένοι σας θέλω ψύχραιμες αν νομίζετε ότι δέχεσθε εξαπατήσεις από τους απέναντι. Μήπως όμως τους εξαπατάτε και εσείς άθελά σας; Φως σε χρήματα αυτών των απέναντι θα φέρει αυτή η Πανσέληνος της Παρασκευής, πιθανόν χρήματα που περιμένατε καιρό. Μπορεί να είναι και κάποιο δάνειο. Κατά τα άλλα η καυτή πατάτα είναι στα θέματα σπουδών ή εξωτερικού; Τα κρατάτε ή τα πετάτε; Διλήμματα, των οποίων η δράση θα έρθει από την επόμενη εβδομάδα.

Ζυγός

«Η Υπομονή έχει και τα όριά της». Ίσως αυτή την εβδομάδα, μετά από πολλά νεύρα και πίεση συνειδητοποιήσετε ότι δε θέλετε να είστε πια τα υποχωρητικά παιδιά του ζωδιακού αλλά «τα κακά παιδιά» του ζωδιακού. Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις τον Άρη σύμμαχο. Αυτά επίσης συμβαίνουν με την Πανσεληνάρα τέλος της εβδομάδας που συμβαίνει στον τομέα των σχέσεών σας. Συμβιβασμοί τέλος, ζωή μαγική; Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι σύμμαχός σας σε νέες γνωριμίες, σε κοινωνικούς χώρους και παρέες ή μήπως οι φίλοι είναι οι σύμμαχοί μας για να βγείτε από την κρίση;

Σκορπιός

Μία πρωτοποριακή σχέση ή συνεργασία που ξεκινήσατε την άνοιξη τώρα παρακωλύεται από την καριέρα σας ή το ανάποδο; Ή απλά είναι η πρώτη πρόκληση που αν ξεπεραστεί όλα θα κυλήσουν ομαλά; Αυτό που θα βοηθήσει, είναι η Πανσέληνος στον Κριό που σας επιβάλει θέλοντας και μη να κολλήσετε στη ρουτίνα και να επενδύσετε σε καθημερινές συνήθειες οι οποίες είναι πιθανό να σώσουν και τη σχέση και την καριέρα σας.

Τοξότης

Παρά το…στένεμα από τον Κρόνο, είναι ωραίο να είσαι Τοξότης αυτή την εβδομάδα. Οικονομικά, δουλειά, δημόσια εικόνα και σπίτι επιτέλους ευνοούνται. Αυτό όμως που περισσότερο φωτίζεται είναι ο έρωτας, η δημιουργικότητα και η σχέση με τα παντός είδους παιδιά, είτε δικά σας είτε άλλων (οι μαθητές σας; Τα παιδιά φίλων; κλπ). Μήπως συνειδητοποιείτε ότι δουλειά και σπουδές δε συμβιβάζονται; Μάλλον πρέπει να κάνετε τους συμβιβασμούς σας και εσείς λοιπόν, για να μην πω τις…θυσίες σας.

Αιγόκερως

Κάτι ολοκληρώνεται, φωτίζεται και ξεκλειδώνει στον τομέα του σπιτιού. Η καριέρα σας, σας έχει ζορίσει πολύ με απαιτήσεις για το τι θα έπρεπε να είχατε πετύχει πιθανόν ως τώρα για τη δημόσια εικόνα σας, την έξωθεν καλή μαρτυρία, αυτό που ονομάζει ο κόσμος επιτυχία. Αυτό όμως που εσείς θέλετε κατά βάθος είναι το σπίτι και η εσωτερίκευση και τον έρωτα ή τη νέα ιδιωτική επιχειρηματική δραστηριότητα που ξεκινήσατε την άνοιξη και τώρα σας φέρνει αντιμέτωπους με τους βαθύτερους φόβους σας. Μην κοιτάτε πίσω, μόνο μπροστά και θα τα καταφέρετε.

Υδροχόος

Πρόκειται για μία καλή εβδομάδα στην οποία επιτέλους το πρωτοποριακό και ευρύ πνεύμα σας μπορεί να καταφέρει να κάνει πράξεις τις ιδέες του. Επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται. Αυτό το οποίο χρειάζεται να προσέξετε είναι η σχέση με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Κάτι ξεκινήσατε τέλη του Μάρτη το οποίο τώρα τίθεται ξανά επί τάπητος, και αυτή τη φορά σχετιζόμενο με τη σχέση σας. Μήπως ήρθε η ώρα να σπάσετε τα ταμπού και να συγκατοικήσετε με τον έρωτά σας; Μήπως η σχέση σας θέλει περισσότερη ανεξαρτησία; Μήπως θέλετε να φύγετε από την οικογενειακή εστία;

Ιχθύες

Λεφτά, λεφτά, λεφτά. Η εβδομάδα αυτή και κυρίως η Παρασκευή «φωνάζει» οικονομικές απολαβές που τις δικαιούστε καιρό τώρα. Πιθανόν και να σας υποστηρίζουν στο εργασιακό περιβάλλον αν έχετε σχέσεις εξαρτημένης εργασίας. Αν οι σύντροφοι ή οι συνεργάτες σας λένε άλλα αντί άλλων, εσείς εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Μια πρωτότυπη ιδέα που ξεκινήσατε την άνοιξη τώρα τσινάει στην πρακτική υλοποίηση της; Μην το βάζετε κάτω!

 

Από τη Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα