Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4/9 έως 10/9

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
30/08/2023

Κριός

Και αυτή την εβδομάδα προσοχή σε έγγραφα και υπογραφές στο εργασιακό περιβάλλον. Ξανασκέπτεστε κάποια οικονομικά ζητήματα που προέκυψαν. Προσπαθήστε να ελέγξετε την βιασύνη σας και ας μην καταλαβαίνετε τι γίνεται. Ναι, αυτοπεποίθηση, ναι τα πράγματα κινούνται. Η απάντηση βρίσκεται μέσα στην ερώτηση.

Ταύρος

Ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει και ότι γυρίζει σταματά. Και καθώς έχετε τερματίσει το θέμα εκτίμηση και αυτοεκτίμηση αυτό το καλοκαίρι, τώρα κάνετε ισολογισμό για να δείτε πως θα χρησιμοποιήσετε αυτό το απόθεμα προς όφελός σας. Οι ανατροπές και η μαθητεία συνεχίζεται. Η σοφία κερδίζεται.

Δίδυμοι

Ακροβατείτε με τέχνη μεταξύ της γλυκύτητας στην επικοινωνία, το συσχετισμό και της προσωπικής σας επιβεβαίωσης. Κλασσικά Δίδυμοι, θέλετε να είστε μόνοι και να παιχνιδίζετε ολούθε! Θέλετε; Μέσα σας σκέφτεστε, αναλύετε, μπρος, πίσω, πέφτετε λίγο, μην το κάνετε, συνεχίστε να δουλεύετε και να αναλαμβάνετε ευθύνες.

Καρκίνος

Χρήματα και αυτοεκτίμηση φουλ. Επαναπροσδιορισμός σε στόχους και μια άλλη οπτική για το μέλλον. Γιατί όχι; Προσοχή σε νεύρα και φωνές στο σπίτι, στη δουλειά ή στο ένα εξαιτίας του άλλου. Αργά αλλά σταθερά -και με αρκετή εύνοια- χτίζετε τον κόσμο που επιθυμείτε να βιώσετε. Προσοχή σε έγγραφα, υπογραφές και μετακινήσεις.

Λέων

Είστε τα καλύτερα παιδιά, όμορφα, ερωτικά, γλυκά και συνεχίζετε να απολαμβάνετε τον συσχετισμό σας με τους άλλους. Τώρα όμως καταλήξατε που επιθυμείτε να παραδοθείτε, “άνευ όρων, μωρά μου”! Αξιολογήσατε αρκετά τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Βουρ σε οικονομικά και επαγγελματικά τώρα!

Παρθένος

Προσπαθήστε να περιορίσετε στο ελάχιστο διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, κυρίως με τον εαυτό σας. Γίνεστε τόσο επικριτικοί με εσάς που είναι κρίμα κι άδικο! Φέτος μάλλον θα γιορτάσετε τα γενέθλιά σας με μια μικρή καθυστέρηση. Το σημαντικό είναι να ρίξετε φως στα θέματα τα οποία έχετε ανάγκη τώρα να δείτε, με αγάπη, χωρίς μαστίγιο!

Ζυγός

Διακρίνεστε από αρκετή αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με … τον εαυτό σας, που θέλετε να τα έχετε καλά με όλους. Με κάποιο τρόπο σπάτε τα αυγά, αρχίζετε να βάζετε όρια και περιορισμούς στις επιλογές σας με τίμημα την καλύτερη ποιότητα ζωής. Επανεξέταση στα πάντα όλα. Χωρίς επίκριση, παρακαλώ!

Σκορπιός

Είναι αρκετά προκλητικό για εσάς το διάστημα αυτό. Σχεδόν αδύνατο να ξεκουραστείτε, να χαρείτε, να διασκεδάσετε. Το μυαλό είναι μονίμως στη δουλειά και στις συνεργασίες σας στον εργασιακό χώρο. Σημαντικό ότι λεφτά υπάρχουν, διαθέτετε κεφάλαια, για να σκεφτείτε που και πως θα κάνετε επενδύσεις. Μην υπογράψετε ακόμα τίποτα!

Τοξότης

Η χαρά της ζωής είναι γύρω σας, και να οι βόλτες, τα ταξιδάκια, οι γνωριμίες. Μέσα σας όμως συνειδητά ή υποσυνείδητα νιώθετε την ανάγκη να βάλετε όρια στην οικογένεια, στη δουλειά, στη ζωή σας ολόκληρη. Και ξαναβρίσκετε τη χαρά και το νόημα της ζωής μέσα από τις μικρές καθημερινές σας επιλογές, καλές ή κακές συνήθειες.

Αιγόκερως

Ευκαιρία να επανεξετάσετε τους στόχους σας και μη βιάζεστε ακόμα να “κλείσετε” όποια συμφωνία. Δραστήριοι και διπλωμάτες στο επάγγελμα. Προσοχή σε νευράκια και θυμό, διότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ψυχολογία και τον οικογενειακό ιστό.

Υδροχόος

Αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Δύναμη και ικανότητα επίτευξης. Αποτελεσματικότητα, δύναμη και θέληση, με ολίγη από επιπολαιότητα και υπερβολή. Αξιολογείτε τους σημαντικούς ανθρώπους γύρω σας και εκφράζεστε ανθρώπινα και συναισθηματικά απέναντί τους. Παράλληλα φιλτράρετε όλη αυτή την πληροφορία βαθιά μέσα σας.

Ιχθύες

Νιώθετε σα μικρά παιδιά, που μπορεί να γκρινιάζουν, ωστόσο τους αρέσουν τα όρια και αγαπούν εκείνους που τους τα βάζουν. Δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες σας παρά στη διασκέδαση. Διακοπές τέλος για εσάς. Ξαναμπαίνετε σε πρόγραμμα και το έχετε ανάγκη και περνάτε καλά και σας πάει, τελικά!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα