Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 14/8 έως 20/8

ASTROTEAM GUEST
13/08/2023

Κριός

Το να ακολουθείτε το τί σας δίνει χαρά και το τί αξιοποιεί περισσότερο την έκφραση εαυτού είναι βασικό στοιχείο σας. Ωστόσο τώρα θα ακολουθήσετε το πάθος σας σε ένα διαφορετικό μονοπάτι. Ίσως έχετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα που σας μπουστάρει την αυτοπεποίθηση. Ίσως ξαφνικά χρήματα σας δίνουν ένα σπρώξιμο για να βοηθήσετε τα παιδιά σας αν έχετε ή την πληγωμένη δημιουργικότητά σας.

Ταύρος

Επιτέλους αναγεννάται το σπίτι σας και εσείς μαζί του. Τώρα είτε βρήκατε σπίτι από εκεί που δεν το περιμένατε και μετακομίζετε είτε αναβαθμίζετε τη σχέση σας με τη μητρική ή πατρική σας οικογένεια. Αν ξαφνικά σας …διώχνουν από τον χώρο σας, επειδή όλα μπορούν να παίξουν αυτή την έκρυθμη εβδομάδα σκεφτείτε ότι εσείς έχετε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι για να κόψετε δεσμούς με ανεπιθύμητα άτομα αλλά και κίνηση από που πηγάζει η αρνητική ενέργεια.

Δίδυμοι

Μιλάτε και εκφράζετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας και είναι ωραίο και σπάνιο. Σοκάρετε όμως με τα λεγόμενά σας επειδή προφανώς ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να ακούσει αυτά έχετε να πείτε. Εσείς, Δίδυμοι, είστε έτοιμοι να μάθετε απροσδόκητα νέα; Και είστε γενικότερα έτοιμοι να μάθετε και να μελετήσετε;

Καρκίνος

Επιτέλους παίρνετε ρίσκα με τα οικονομικά σας και θα σας βγει σε καλό. Ακόμη και να μην το κάνετε, πιθανόν το Σύμπαν να το κάνει για εσάς και να σας βοηθήσει με ένα απροσδόκητο οικονομικό «δώρο». Το πολλά υποσχόμενο όμως είναι ότι επανεφευρίσκετε το αξιακό σας σύστημα αυτή την εβδομάδα.

Λέων

Αυθεντικότητα και μοναδικότητα είναι τα μότο αυτής της εβδομάδας για τους Λέοντες. Με ένα αντισυμβατικό νέο Φεγγάρι στο ζώδιό σας όλα είναι πιθανά: η νέα βερζιόν του εαυτού σας και ακόμη και η νέα εμφάνιση είναι προ των πυλών. Η καριέρα είναι αυτή που σας πιέζει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή και ένα οριστικό reset.

Παρθένος

Επιτέλους ήρθε η ώρα για αποσυμφόρηση και γέμισμα των μπαταριών σε μόουντ απόσυρσης. Αρκετά με τις άσκοπες κοινωνικότητες του Ιουλίου. Θέλετε επιτέλους να αξιοποιήσετε τα όρια που έχετε αρχίσει να μαθαίνετε να βάζετε και να ρίξετε μία στην πόρτα και να την κλείσετε. Ο σκοπός είναι να μείνετε μόνες σας στο δωμάτιό σας για να ξαναναδομηθείτε για τον υπόλοιπο μήνα.

Ζυγός

Οι φίλοι και οι παρέες σας είναι πολλές και είστε περιζήτητοι αγαπητοί Ζυγοί επειδή είστε αξιαγάπητοι. Το θέμα είναι να βάλετε λίγο φρένο στις απαιτήσεις τους και να μην τους ικανοποιείτε πάντα τις ανάγκες. Ας γίνετε και λίγο πιο επιλεκτικοί αυτή την εβδομάδα, την οποία η ενέργεια είναι λίγο έντονη σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Εδώ έχουμε ένα τεράστιο νέο ξεκίνημα με την καριέρα σας. Είτε θέλετε είτε όχι αυτή θα αλλάξει και αν είναι προς το καλύτερο έχει να κάνει καθαρά και μόνο με τον τρόπο χειρισμού σας. Ωστόσο θα έχετε κάποιες εκπλήξεις από συνάδελφους ή συνέταιρους. Όλα συνηγορούν στο να διαπρέψετε και να αφήσετε το σημάδι σας στην κοινωνία.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα σας ενεργοποιεί την ήδη περιπετειώδη, αισιόδοξη και έτοιμη για ρίσκα φύση σας. Δε σας τρομάζουν ούτε οι αναποδιές ούτε οι ξαφνικές αλλαγές. Πάτε βουρ λοιπόν να εξερευνήσετε κάτι νέο το οποίο μπορεί να είναι είτε χώρα είτε όμως και πεδίο γνώσης. Μήπως ξεκινάτε καινούριες σπουδές πάλι;

Αιγόκερως

Επιτέλους βγάλτε τους συσσωρευμένους καημούς από μέσα σας και οτιδήποτε άλλο σας τρώει τη ζωή και δε σας βοηθάει στο να εξελιχθείτε. Χρειάζεστε και εσείς αποπαρασίτωση όπως τα γατάκια και τα σκυλάκια. Μετά όμως από αυτό θα επέλθει η πραγματική θεραπεία. Ειδικά όσο πιστεύετε ότι υπάρχει χαρά, έρωτας και ότι αξίζει να εκφράζετε τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Μία αναπάντεχη σχέση, μία απροσδόκητη συνεργασία και το πιο ενδιαφέρον μέσα σε όλα: αυτή η συνύπαρξη θα είναι σίγουρα αντισυμβατική. Ανοιχτείτε προς την αγάπη και προς το να συνεργάζεστε και να συνυπάρχετε με άλλους ανθρώπους και ξεχάστε ότι αυτό σημαίνει απώλεια ανεξαρτησίας. Πάνω απ’ όλα σημαίνει «η ισχύς εν τη ενώσει».

Ιχθύες

Νέα δουλειά μετά τον Δεκαπενταύγουστο ή νέο ξαφνικό εργασιακό καθεστώς; Γιατί όχι; Δεν το θέλατε καιρό άλλωστε; Ειδικά μετά από τόσες πρωτοποριακές ιδέες που έχετε σκεφτεί. Καιρός να τις εφαρμόσετε στη δουλειά, στη ρουτίνα ή και στη διατροφή. Μήπως βρείτε ένα νέο κατοικίδιο φίλο από το πουθενά;

 

Από τη Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα