Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 31/7 έως 6/8

ASTROTEAM GUEST
31/07/2023

Κριός

Μια ευχάριστη εβδομάδα για εσάς καθώς έχετε την ευκαιρία επιτέλους σε καλοκαιρινό και ανέμελο πλαίσιο να ξαναβρεθείτε με φίλους από τα παλιά. Δεν αποκλείονται τα καλοκαιρινά φλερτ αλλά και η επιχειρηματική δραστηριότητα στην οποία κάποιο κύκλο κλείνετε. Προσοχή μην ανοίξετε κάποιον ολοκαίνουριο κύκλο τώρα με τόσους ανάδρομους πλανήτες αλλά μετρείστε τα πάντα προσεκτικά. Άλλωστε ο κυβερνήτης πλανήτης σας Άρης είναι στην Παρθένο και προσφέρεται για αυτό το υπολογιστικό συγκρατημένο μέτρημα.

Ταύρος

Κάτι δεν τσουλάει καλά όπως θα το θέλατε σε επίπεδο καριέρας και σπιτιού και εσείς αγχώνεστε πιθανόν επειδή πρέπει να οργανώσετε τα πράγματα πριν τη μεγάλη έξοδο πολλών για τις διακοπές. Εσείς διακοπές θα κάνετε Ταύροι ή θα μαζεύετε τα σπασμένα άλλων; Καταστάσεις και άνθρωποι από το οικογενειακό παρελθόν σας χτυπάνε την πόρτα και ο ψυχισμός σας σείεται με τρόπο που η γήινη προσωπικότητά σας δε θέλει να κλονιστεί. Μη βιαστείτε να αποφασίσετε στο εδώ και στο τώρα. Χαλαρώστε και όλα θα ηρεμήσουν από την Τετάρτη και μετά.

Δίδυμοι

Πολύ όμορφη και δραστήρια εβδομάδα αφού δραστηριοποιείστε στο στοιχείο σας. Ταξίδια, μαζώξεις, ίσως φεύγετε και για το εξωτερικό, ίσως σας επισκέπτονται και κοντινοί σας άνθρωποι από το εξωτερικό. Αυτό που ξεκαθαρίζει όμως και σας δίνει μία πολύ μεγάλη ανάσα είναι τα θέματα ανώτατης μόρφωσης και τα νομικά ζητήματα που ίσως σας έχουν βασανίσει καιρό τώρα. Αποκτάτε συγκέντρωση και παίρνετε κάποιες σημαντικές και καίριες αποφάσεις επιτέλους.

Καρκίνος

Πάλι τα χρήματα επανέρχονται στο τραπέζι αυτή την εβδομάδα. Ένα ζήτημα που σας έχει ζορίζει αρκετά τον τελευταίο καιρό επειδή μιλάμε για χρήματα που έρχονται από τρίτους. Είναι κάποιο επίδομα, κάποιο ενοίκιο, χρήματα από σύντροφο, από συνεργάτη, από δάνειο; Εδώ έρχεται και ένα ξεκαθάρισμα σε αυτόν τον τομέα το οποίο θα είναι πέρα για πέρα λυτρωτικό αλλά σίγουρα πέρα για πέρα έντονο. Μαζί με τα χρήματα στο τραπέζι και η αυτοεκτίμηση σας που κάνει επιστροφές στο καλοκαίρι του 2015 και σε τότε σχήματα. Ό,τι και να συμβαίνει θα περάσει αυτή την εβδομάδα.

Λέων

Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν και είστε λιοντάρια και θέλετε να παίρνετε τα ηνία των αποφάσεων με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, αυτή τη φορά, λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά αποφασίζουν οι Άλλοι για τη ροή των πραγμάτων στις αλληλεπιδράσεις σας. Θέλουν οι Άλλοι να φύγουν; Αποφάσισαν εν τέλει να επιστρέψουν στη ζωή σας; Θέλουν να σας προτείνουν να συνεργαστείτε; Ας πάτε μία φορά και με τη ροή των πραγμάτων Λιοντάρια, άλλωστε με τόσους ανάδρομους πλανήτες τί είναι οριστικό και τι όχι είναι πάρα πολύ σχετικό.

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή σας χτυπάει ένα καμπανάκι για θέματα υγείας το οποίο όμως δεν πρέπει να σας τρομάξει. Ίσως πρέπει να σας καθησυχάσει καλύτερα. Σας έρχεται μία διάγνωση σας αποκάλυψη και απελευθερώνεστε από κάτι για το οποίο ψαχνόσασταν καιρό; Το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα δεν ψαχνόσασταν καλό θα ήταν να ψαχτείτε, για να ηρεμήσετε και να συνεχίσετε και το καλοκαίρι σας πιο ξένοιαστες. Το ίδιο ισχύει και για τα κατοικίδιά σας.

Ζυγός

Πρόκειται για μία πολύ ερωτική εβδομάδα. Κάτι ολοκληρώνεται σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας και τα δημιουργικά σας πλάνα. Τι ολοκλήρωση όμως είναι αυτή αγαπητοί Ζυγοί αφού με τον κυβερνήτη πλανήτη σας Αφροδίτη ανάδρομο θα ξαναναμετρηθείτε με τα ίδια ζητήματα. Έχετε επιστροφές από πρώην έρωτες ή όχι ακόμη; Δεν αποκλείεται να έρθουν εντελώς ξαφνικά. Στο χέρι σας εντελώς είναι πως θα τους διαχειριστείτε αυτή τη φορά ό,τι και να σας πούνε αυτοί. Άλλο το ξαναζεσταμένο φαΐ άλλο η συγχώρεση.

Σκορπιός

Άλλοι πάνε διακοπές και ποστάρουν παραλίες και εσάς σας ζώνουν τα φίδια. Ας το παραδεχτούμε, σας έχουν μπει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι αλλά αυτό είναι παροδικό. Τα θέματα καριέρας για ακόμη μια φορά αντιμετωπίζουν κάποιες αναποδιές αλλά επιλύσιμες. Αυτά τα οποία αναζητούν μία όχι τόσο εύκολη λύση είναι τα οικογενειακά σας. Εδώ είναι το μεγάλο τρίγκερ, η μεγάλη πληγή. Η πληγή όμως κλείνει όσο σας βοηθούν οι σχέσεις σας και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεστε.

Τοξότης

Πολλές μετακινήσεις αυτή την εβδομάδα και ίσως και λίγο παραπάνω τρέξιμο, αλλά ευχάριστο. Νιώθετε την ανάγκη να παλέψετε για τα πιστεύω σας, για το δίκαιο και για αυτό που είναι πραγματικά σωστό για εσάς. Παράλληλα έχετε διάβασμα και μελέτη και έρχονται στο φως κάποια ζητήματα με τα αδέρφια σας. Η Πανσέληνος την Τρίτη είναι αρκετά προωθητική για θέματα μόρφωσης ακόμη και για εργασιακά πάντως. Μην το βάζετε κάτω.

Αιγόκερως

Πώς κερδίζετε τα χρήματα σας έως τώρα και τί έχετε αποφασίσει να κάνετε με αυτά; Έρχονται στο φως έσοδα ή έξοδα πάλι; Δεν πειράζει, θα το διαχειριστείτε επειδή έχετε έναν φύλακα άγγελο αυτή την περίοδο, τον Δία από τον Ταύρο. Προσοχή σε επενδύσεις, επειδή με τέτοια αναδρομή πλανητών τίποτα δε διαρκεί για πάρα πολύ. Το ίδιο ισχύει και για τις συναισθηματικές επενδύσεις αφού πιθανόν και τα ερωτικά να έχουν πάρει φωτιά. Καιρός να ανακτήσετε κομμάτια της χαμένης σας αυτοπεποίθησης που πιθανόν τα χάσατε κάπου το καλοκαίρι του 2015.

Υδροχόος

Δεύτερη μέρα της εβδομάδας έχουμε Πανσέληνο στο ζώδιό σας, αλλά την ενέργεια την έχετε ήδη αισθανθεί για τα καλά από πριν. Σχέσεις και συνεργασίες είναι η καυτή πατάτα των ημερών. Ωστόσο οι δυσκολίες ίσως να κινούνται σε πρακτικό επίπεδο. Υπάρχει ένας χαρακτήρας υπερβολής σε όλα αυτά που σας συμβαίνουν και πολλά από τα δράματα, αλλά και από τα θαύματα, πηγάζουν από το σπίτι σας.

Ιχθύες

Ψυχολογικά αναστατώνεστε αυτή την εβδομάδα. Δε θέλετε και πολλή προσπάθεια για αυτό αγαπητοί Ιχθύες, καθώς είστε άκρως συναισθηματικοί και αυτή την περίοδο είστε και αρκετά πιεσμένοι ψυχολογικά επειδή καλείστε να πάρετε αποφάσεις για τη συνέχεια της ζωής σας. Άλλο το πρακτικό κομμάτι όμως και άλλο το ψυχολογικό. Μήπως όμως αυτά τα δύο συνδέονται; Και ειδικά εάν ανήκετε στους Ιχθύες των 5 πρώτων μοιρών που κάτι σας ζόρισε αρχές Απριλίου ήρθε η ώρα να ξαναναμετρηθείτε με αυτό το ζήτημα, καθώς ο Κρόνος γυρίζει πίσω και σας θυμίζει άλυτες υποθέσεις.

Από τη Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα