Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 24/7 έως 30/7

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
20/07/2023

Κριός

Προσωπικά και ερωτικά θέματα από το παρελθόν σας χτυπούν την πόρτα! Πρακτικά στα θέματα της επικοινωνίας, προσπαθείστε να ακούτε και όχι μόνο να εκφράζεστε την άποψή σας, με φόβο να το μετανιώσετε. Καλό θα ήταν να διαχειριστείτε όχι κριτικάροντας, αλλά με ψυχραιμία τα νευράκια και το θυμό σας. Όσο μπορείτε!

Ταύρος

Μια ιδιαίτερη περίοδος ξεκινάει. Σκέφτεστε ζητήματα του παρελθόντος και κάποια τα οποία αφορούν στην οικογένεια ή στην οικογενειακή περιουσία. Μην μπείτε στηνδιαδικασία να καταλήξετε τώρα σε συμπεράσματα. Ρίξτε φως και σκέψη προς το παρόν. Επίσης, καλό θα είναι να προσέξετε την επιρρέπεια σας σε όποιες απολαύσεις.

Δίδυμοι

Έχει ξεκινήσει μια περίοδος όπου το φως πέφτει στον τρόπο που συνδέεστε και συναλλάσεστε με τους άλλους. Καλό θα είναι να προσέχετε τα λόγια σας, τι λέτε και σε ποιον, την πληροφορία που συλλέγετε και από που προέρχεται. Καλό θα είναι, επίσης, να βάλετε προτεραιότητες σε ό,τι θέλετε να κάνετε ή να… αποκτήσετε.

Καρκίνος

Λεφτά επιστρέφονται, μην τρέξετε να τα ξοδέψετε! Έχετε χρόνο να μελετήσετε πως θα επενδύσετε και πως θα αξιολογήσετε τις δυνάμεις σας, οικονομικά αλλά και ψυχολογικά. Επαναπροσδιορίζετε τι σας δίνει χαρά, τι αξίζει στη ζωή σας, τι την ομοφαίνει. Γίνεστε πιο αψείς στην έκφρασή και την επικοινωνία σας. Εκεί χρειάζεται προσοχή στην κριτική σας.

Λέων

Θέματα αξιολόγησης και… επαναπροσδιορισμού της προσωπικότητας και της έκφρασής σας στο προσκήνιο. Σημαντική περίοδος για να τα βάλετε κάτω και να τα ξανασκεφτείτε. Αν και φαίνεται να έχετε πάρει φόρα, θα ήταν καλύτερο να περιμένετε και να μην τρέξετε να αναλάβετε δράση. Φώτα στα Λιοντάρια! Χρονια πολλά! Απολαύστε το!

Παρθένος

Αυτή την περίοδο ρίχνετε το βάρος στο συναισθηματικό σας κόσμο, στον εσωτερικό σας κόσμο, κάτι το οποίο δεν κάνετε συχνά. Συνήθως βλέπετε τα λάθη στους άλλους και ασκείτε δριμεία κριτική! Μήπως από εκεί αρχίζετε να γεμίζετε με δύναμη; Έχετε μια τεράστια ευκαιρία για ενίσχυση και ενδυνάμωση, για να πατήσετε πιο σταθερά στα πόδια σας!

Ζυγός

Αν θέλετε να επενδύσετε κάπου από τώρα και τον επόμενο μήνα είναι καλύτερα να επενδύσετε στον εαυτό σας και να ξανασκεφτείτε προτάσεις οι οποίες περιέχουν ρίσκο οικονομικό! Επαναξιολόγηση σε φίλους και ομάδες. Είναι καλή περίοδος να παρατηρήσετε περισσότερο και όχι να προβείτε σε αλλαγές. Όχι ακόμη!

Σκορπιός

Επαναξιολόγηση και για εσάς, στο κομμάτι περισσότερο των επαγγελματικών,των οικονομικών, αλλά και των κοινωνικών στόχων. Είναι σημαντικό -όσο… κρυψίνους κι αν είστε- να στηριχθείτε στην ακατάπαυστη ανάγκη σας για δημιουργία και να εκφραστείτε μέσα από την επικοινωνιακή σας δεινότητα.

Τοξότης

Ανάγκη να αξιολογήσετε θεωρίες και φιλοσοφίες, χωρίς να αναθεωρήσετε. Για αρχή να τις ξανασκεφτείτε. Τεράστια ανάγκη να ξεκινήσετε ταξίδια. Ανάγκη επίσης, να συνδέσετε τις παρελθούσες εμπειρίες με το τωρινό σας πλαίσιο. Δείτε τα όλα αυτά! Φιλοσοφήστε, συζητήστε, επεκταθείτε.

Αιγόκερως

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις οικονομικές επενδύσεις και μην πάρετε τώρα το ρίσκο στα πλαίσια της δουλειάς σας. Όχι η καλύτερη περίοδος για ψύχραιμες, σοβαρές αποφάσεις. Αυτή η ανασφάλεια υπάρχει κίνδυνος να επεκταθεί και στις σχέσεις σας με το προσωπείο της ζήλιας και της προσκόλλησης.

Υδροχόος

Στα πλαίσια των αλλαγών και συνειδητοποιήσεων, τις οποίες έχετε κάνει, έρχεται και αυτή η εβδομάδα να δείξετε ένα πρόσωπο ευαισθησίας και σύνδεσης με τους σημαντικούς ανθρώπους γύρω σας. Λέξεις-κλειδιά: ανάγκη, επιθυμία, υποκειμενικότητα, συγχώρεση, τρυφερότητα. Όλα κάτω από την ομπρέλα του συσχετισμού και της αξιολόγησης!

Ιχθύες

Σταματάτε να είστε τα “ψαράκια” και δείχνετε τη δύναμή σας, κάνοντας πράξη όποιες μικρές αλλαγές ομορφαίνουν τη ζωή σας. Στη δουλειά, στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στη διατροφή, σε…κακές συνήθειες. Ευκαιρία να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής, κάνοντας twist στην καθημερινότητά σας. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα