Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22/5 έως 28/5

ASTROTEAM GUEST
22/05/2023

Κριός

Χαλαρώνετε αισθητά από εδώ και πέρα αγαπητά Κριάρια και δίνετε περισσότερη έμφαση στη δημιουργικότητα και πιθανόν και στις εξόδους για διασκέδαση. Προσοχή όμως στο μέσον της εβδομάδας το οποίο ενδέχεται να είναι επεισοδιακό και φυσικά όπως πάντα, προσοχή στα νεύρα σας. Αυτή τη φορά ίσως είναι η μεγαλειότητα των πραγμάτων που σας αφοπλίζει και αυτό σε δεύτερο χρόνο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Ταύρος

Συγχαρητήρια που είστε τόσο καλά, και αν δεν είστε ακόμη, θα είστε σύντομα! Προς το παρόν όμως η εβδομάδα είναι εκρηκτική όσον αφορά τα θέματα σπιτιού και καριέρας. Λίγη υπομονή επειδή αυτά είναι απαραίτητες πίστες που σας βοηθάνε για να προχωρήσετε μπροστά. Επίσης το Σαββατοκύριακο κάντε λίγη υπομονή όσον αφορά τους φίλους και τις παρέες σας. Κάτι θέλει να σας πει η πιθανή απομάκρυνση ή στέρηση μερικών ανθρώπων από τη ζωή σας.

Δίδυμοι

Είναι μία εβδομάδα γεμάτη πρωτοβουλίες αλλά με ολίγον τί έκρυθμες συναναστροφές με συγγενείς και γείτονες. Ας είναι όμως. Είναι μία εβδομάδα που ξεκινάει καλά. Αν όμως ειδικά έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, αυτό το Σαββατοκύριακο, συνειδητοποιείτε την οριοθέτηση που πρέπει να μπει στη ζωή σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα τους πετύχετε όμως Δίδυμοι επειδή θα επιδείξετε την απαραίτητη πειθαρχία. Σας εμπιστεύομαι.

Καρκίνος

Καρκίνοι έχει ξεκινήσει αυτή η περίοδος που διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος, οι γνωριμίες σας και γενικότερα η αλληλεπίδρασή σας με τις κοινότητες και το συλλογικό. Αλλά αυτό προκαλεί και πολλά έξοδα αυτή την εβδομάδα και θέλει προσοχή επειδή μαζί με το ξόδεμα χρημάτων έρχονται και οι κρίσεις. Κρίσεις που μπορεί να καταλήξουν σε περιορισμό των διασκεδάσεων το Σαββατοκύριακο χάριν της ψυχικής σας υγείας.

Λέων

Με τον Άρη στο ζώδιό σας είστε μακράν πιο δραστήριοι και πρωτίστως ξεκινάτε μία νέα δραστηριότητα από την οποία όμως δε λείπει το τρέξιμο. Αυτό φυσικά αντανακλά όλο και περισσότερο την καριέρα σας αυτή την εβδομάδα. Καλοτυχία αλλά και σκάνδαλα, μπορεί να επηρεάσουν τη δημόσια εικόνα σας. Εσείς όπως πάντα όμως στέκεστε στο ύψος σας. Προσοχή στα δανεικά σε φίλους ή στα δανεικά από φίλους!

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να σκέφτεστε την καριέρα σας και να χάνετε τον ύπνο σας για αυτή. Αυτό σας ωθεί να πράξετε παραγωγικά. Η εβδομάδα όμως μάλλον δε σας αφήνει να αγιάσετε και αν και Παρθένοι, σας ωθεί να ξεσαλώσετε με φρενήρη τρόπο. Τα όρια που διαρκώς που σας βάζουν οι Απέναντι θέλετε να τα σπάσετε. Είναι η κατάλληλη εβδομάδα όμως για σπάσιμο; Όχι, δεν είναι και θα καταλάβετε το Σαββατοκύριακο γιατί.

Ζυγός

Σας βλέπω πολύ πιο ήρεμους και πιο κατασταλαγμένους. Μην πτοηθείτε αν γίνονται πεδίο μάχης οι παρέες, οι πολιτικοί χώροι και οι ομάδες αυτή την εβδομάδα. Ο ψυχισμός σας είναι προστατευμένος αυτή την περίοδο και τα οικονομικά σας. Να το θυμάστε αυτό. Επίσης να θυμάστε ότι η καριέρα σας ευνοείται πολύ επειδή ρίχνετε και εσείς σκληρή δουλειά για να εξελίσσεστε διαρκώς και να επεκτείνετε τα γνωστικά σας πεδία.

Σκορπιός

Κάτι κινείται πολύ αισθητά στην πολυπόθητη καριέρα σας και σας υπενθυμίζεται ότι ο βαθύτερος και ανείπωτος στόχος ενός Σκορπιό είναι να λάμψει. Πιθανόν σε αυτό να βοηθηθείτε αυτή την εβδομάδα από δανεικά, δάνεια, πιστωτικές κάρτες ή έναν υποστηρικτικό σύντροφο που θα σας δώσει χρήματα. Οι έξυπνοι άνθρωποι ξέρουν πως να ζητάνε βοήθεια και δεν πέφτουν στα τάρταρα εάν δεν πάνε τα πράγματα καλά. Ναι, η θλίψη το Σαββατοκύριακο είναι παροδική και θυμηθείτε το: εσείς ανήκετε στους έξυπνους.

Τοξότης

Μήπως δουλειά και σπουδές δεν πάνε μαζί αυτή την εβδομάδα; Η σχέση σας στηρίζει τις σπουδές σας πολύ. Η δουλειά σαφέστατα ευνοείται αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να βρείτε και αυτή που σας ταιριάζει. Μήπως τελικά σχέση και σπίτι δεν πάνε μαζί αυτό το Σαββατοκύριακο; Πρέπει οι ισορροπίες και οι οριοθετήσεις να μπούνε ή να έρθουν από τη μεριά του σπιτιού σας ή ό,τι αυτό σημαίνει. Μητρική, πατρική οικογένεια ή και χώρος στέγασης.

Αιγόκερως

Ξεκινάτε καλά και δυναμικά την εβδομάδα με όρεξη για δουλειά και όρεξη για…λεφτά που πιθανόν να λάβετε από Άλλους. Ωστόσο θέλει λίγη προσοχή επειδή αν και είστε εξαιρετικά πειθαρχημένοι διακρίνω ένα ξεσάλωμα τις τελευταίες μέρες, το οποίο σας αξίζει και σας χρειάζεται αλλά συγκρατηθείτε από τη διασκέδαση και πιθανόν τον ανορίωτο έρωτα μέσα στην εβδομάδα επειδή έρχεται ένα ελαφρά συγκρατημένο κοινωνικά Σαββατοκύριακο. Κοινώς, ίσως πέσει λίγη δουλίτσα.

Υδροχόος

Μήπως αυτή η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά με ένα φλερτ που εξελίσσεται σε σχέση ή μήπως γενικότερα αυτές οι δύο θεματικές σας απασχολήσουν όλο και περισσότερο αυτή την εβδομάδα; Το σπίτι σας επίσης είναι ένας άλλος τομέας που σας απασχολεί με θετικό πρόσημο αλλά αυτή την εβδομάδα κάποια ζητήματα με τον σύντροφο δε σας αφήνουν να το απολαύσετε. Αν το Σαββατοκύριακο είναι λίγο δυσάρεστο από άποψης οικονομικών, θα περάσει πιστέψτε με!

Ιχθύες

Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς Ιχθύες, αν εξαιρέσουμε το Σαββατοκύριακο κατά το οποίο τα ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και παρελθόντος θα σας κάνουν «μπλιν». Αν εξαιρέσουμε όμως αυτό, η Δευτέρα είναι δημιουργική στη δουλειά και ναι, σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η ψυχολογία σας ή να βοηθήσει την ψυχολογία σας. Η υπόλοιπη εβδομάδα σας αναγκάζει να κάνετε φόκους στα θέματα επικοινωνίας και εν τέλει σας υπενθυμίζει ότι άμα κάτι το δουλεύεις, βελτιώνεται θεαματικά!

 

Από τη Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα