Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 19/6 έως Παρασκευή 25/6

ASTROTEAM GUEST
17/06/2021

Μία ποικιλόμορφη εβδομάδα ξεκινά που χαρακτηρίζεται από μία “αυταρχική” πανσέληνο στις 24 Ιουνίου στην 3η μοίρα του Αιγόκερου και κύκλοι ολοκληρώνονται, Δεν θα συμπεριφερθεί σε όλους το ίδιο. Για κάποιους θα επιφέρει πίεση για την ολοκλήρωση των προσδοκιών τους, και για κάποιους άλλους θα είναι απλά λίγο πιο συγκαταβατική.

Η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα με όψη τριγώνου και ο ρομαντισμός θα ξεχειλίσει, όλα θα τα βλέπουμε πίσω από τα ροζ γυαλιά μας ιδανικά, για λίγο όμως, γιατί μετά βρίσκει απέναντί της τον Πλούτωνα και θα αναγκαστούμε να προσγειωθούμε ίσως λίγο απότομα και να ξεκαθαρίσουμε με καταστάσεις και ανθρώπους…

21 Ιουνίου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και αυτό το γεγονός εγκαινιάζει το θερινό ηλιοστάσιο, είναι η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, θα έχουμε την μεγαλύτερη μέρα σε διάρκεια και ο ήλιος θα είναι στο υψηλότερο σημείο στον ουρανό, εκεί θα συναντήσει “φιλικά¨” τον Δία με όψη τριγώνου και θα μας δωρίσουν τις ευλογίες τους, και την ζωοδόχο ενέργειά τους. Τύχη και ευκαιρίες!

Αναλυτικότερα….

ΚΡΙΟΣ

Στην καριέρα και στις κοινωνικές σας σχέσεις θα είναι η επιρροή της πανσελήνου έστω και αν απαιτηθούν εντάσεις ή ακόμα και ανατροπές, οι εκκρεμότητες θα κλείσουν. Η δράση σας αυξάνεται, έχετε ζωτικότητα και ενέργεια μαζί με καλή υγεία, θα είστε διεκδικητικοί και κυρίως στα συμφέροντά σας από την πατρική οικογένεια.
Οικονομικά Καλή εβδομάδα για τα οικονομικά σας με την προϋπόθεση να μην κάνετε σπατάλες και υπερβολές. Από 23/6 μπορείτε να διαπραγματευτείτε για την χρηματοδότηση σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα με επιτυχία, ελέγξτε την αυθεντικότητα όμως σε αυτά που σας προσφέρουν και προσοχή μην εξαπατηθείτε. Μην επενδύσετε ή κάνετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις ,
Συναισθηματικά Μέρες που υπόσχονται έρωτα και πάθος ! Θα χαρείτε , θα ερωτευτείτε θα ζήσετε όμορφες ερωτικές και παθιασμένες στιγμές. Προσέξτε όμως τις υπερβολές. Θα κληθείτε να ξεκαθαρίσετε αν έχετε διαφορές με τον σύντροφο, να το κάνετε με κατανόηση και όχι με ένταση και εγωισμό.
Tips εβδομάδας Σκέφτομαι πριν μιλήσω και πράξω. Είμαι επιφυλακτικός και συγκρατημένος. Έχω κατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με επιτυχία θα κλείσουν για εσάς ζητήματα που έχουν σχέση ανώτερες σπουδές με εξωτερικό, με δικαστήρια, με το διαδίκτυο και κυρίως αν δουλεύετε μέσα από αυτό. Η δράση σας θα είναι εστιασμένη στο πατρικό σας σπίτι θα διεκδικείτε τα συμφέροντά σας ,όμως προσέξτε τον τρόπο που διεκδικείται για να μην επέλθουν ρήξεις. Ευκαιρίες και ευκολίες θα έχετε από τους φίλους σας θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας και θα σας συμπαρασταθούν.
Οικονομικά Υπάρχει ισορροπία ,επανέρχονται οικονομικά θέματα από το παρελθόν και για να δώσετε αλλά και για να λάβετε.
Συναισθηματικά Θα διεκδικήσετε πολύ θα διεκδικήσετε με πάθος, Έντονα ερωτική εβδομάδα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να θέσετε τις απαιτήσεις σας νικηφόρα.
Tips εβδομάδας Δεν είμαι απόλυτος, Καιροφυλακτώ για ευκαιρίες. Δεν καταπιέζω τους άλλους για να περάσει το δικό μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά θέματα θα ολοκληρωθούν που έχουν σχέση με την χρηματοδότηση σας από τρίτους φορείς και φυσικά πρόσωπα. Ερωτικές σχέσεις πάθους πιθανόν να κάνουν τον κύκλο τους ή θα τελειώσουν οριστικά ή θα συνεχίσουν με νέα δεδομένα που σας ωφελούν. Ευκαιρίες στο χώρο της καριέρας, στις κοινωνικές σας επαφές, στις σχέσεις με άτομα εξουσίας, χρειάζεται να τις διαχειριστείτε σωστά και συνετά χωρίς υπερβολές.
Οικονομικά Η εβδομάδα απαιτεί προσοχή στην διαχείριση, μην σπαταλάτε άσκοπα χρήματα, μην κάνετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις. Προσέξτε τις εξαπατήσεις.
Συναισθηματικά Μια ερωτική εβδομάδα ,όμως χρειάζεται προσοχή στην εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων. προσοχή στις εξαπατήσεις.
Tips εβδομάδας Δεν είμαι ευκολόπιστος, γίνομαι ρεαλιστής, Ελέγχω ότι μου προσφέρετε αν είναι αληθινό, δεν είμαι σπάταλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εκκρεμότητες που έχετε με τις συνεργασίες σας και τις προσωπικές σχέσεις σχέσεις σας θα κλείσουν. Ίσως χρειαστεί να δώσετε μάχη γι’ αυτό ακόμα και αν υποστείτε μια απώλεια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έχουν σχέση με την εργασία σας, με ανώτερες σπουδές, με το εξωτερικό με το διαδίκτυο κυρίως αν εργάζεστε μέσα από αυτό, θα έχετε άνοδο, αν σας απασχολούν νομικές υποθέσεις και κυρίως αν σχεδιάζετε μακρινά ταξίδια.
Οικονομικά δεν επενδύεται οικονομικά γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απώλειας. Προσοχή στα απρόβλεπτα έξοδα.
Συναισθηματικά Θα υπάρχουν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και μερικές από αυτές θα ολοκληρωθούν. Οι διαδικασίες δεν θα γίνουν με βατό τρόπο και ίσως υπάρχουν εντάσεις , προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε με επιχειρήματα.
Tips εβδομάδας διατηρώ την ψυχραιμία μου. Είμαι συγκρατημένος, βλέπω την αλήθεια κατάματα όποιο και αν είναι το τίμημα ,προσοχή στις ψευδαισθήσεις.

ΛΕΩΝ
Στην εργασία και στις δραστηριότητες της καθημερινής σας ζωή αλλά και στην υγεία θα ολοκληρωθούν ζητήματα που σας απασχολούσαν. Εβδομάδα που χρειάζεται να προσέχετε για εξαπατητικές καταστάσεις που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας είτε αισθηματικές, είτε επαγγελματικές.
Οικονομικά Ευκαιρίες θα σας δοθούν αν προσπαθείτε να χρηματοδοτηθείτε από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση του χρήματος γιατί η θα ξοδεύεται χρήματα απερίσκεπτα ή θα αναγκαστείτε να δώσετε χρήματα για κάλυψη υποχρεώσεων.
Συναισθηματικά Τα μεγάλα πάθη θα έχουν την τιμητική τους! κρυφές διεκδικήσεις, ερωτικές ζήλιες και ξεκαθαρίσματα. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις,
Tips εβδομάδας αυτοσυγκράτηση, προσέχω τι γίνεται πίσω από την πλάτη μου, Δεν ξοδεύω αν δεν χρειαστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κλείνει ο κύκλος εκκρεμοτήτων που είχατε με οικογενειακά θέματα, με τα παιδιά σας , με τον ερωτικό σύντροφο και με ζητήματα που έχουν σχέση με τα επιχειρηματικά επεκτατικά σχέδιά σας ή με ρίσκα που έχετε πάρει στη ζωή σας. Αρπάξτε ευκαιρίες σε σχέση με τις συνεργασίες αλλά και τους συνεργάτες γιατί θα επωφεληθείτε και θα σας αποδώσουν και ηθικά αλλά και υλικά.
Οικονομικά Είναι μια εβδομάδα ευκολιών και ευκαιριών για τα οικονομικά τα οποία θα επεκταθούν. Κέρδη θα έχετε από εξωτερικό ή από το διαδίκτυο κυρίως αν δουλεύετε μέσα από αυτό.
Συναισθηματικά Μέρες που σας υπόσχονται έρωτα και ρομαντισμό. Εκκρεμότητες που έχετε στις σχέσεις θα λήξουν προς όφελός σας
Tips εβδομάδας ολοκληρώνω υποθέσεις χωρίς να με απασχολεί η λεπτομέρεια, δεν καθυστερώ, δεν εξιδανικεύω.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια, το πατρικό σπίτι, κληρονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα ολοκληρωθούν με την πανσέληνο. Προσέξτε γιατί θα σας χαρακτηρίζει μια διάθεση υπερβολής σε σχέση με την εργασία σας, στην σχέση σας με τα αδέλφια στις σχέσεις με τους φίλους, ακόμα και σε θέματα σπουδών και πιστοποιήσεων. Προσέξτε τι και που υπογράφετε.
Οικονομικά Δεν κάνετε καμία οικονομική κίνηση αυτή την εβδομάδα διατηρήστε ισορροπίες. Δεν κάνετε προσπάθειες να χρηματοδοτηθείτε από τρίτους. Προσοχή στις εξαπατήσεις.
Συναισθηματικά Εβδομάδα που θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, αφού θα καλεστείτε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να λήξετε εκκρεμότητες. Αυτό ίσως γίνει με ένταση και σκληρό τρόπο αν δεν συγκρατήσετε τον παρορμητισμό σας.
Tips εβδομάδας Συγκρατούμε. δεν δανείζω και δεν δανείζομαι, δεν υπερβάλλω, δεν παίρνω βιαστικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα που έχουν σχέση με το διαδίκτυο με σεμινάρια και εξειδικεύσεις, η σχέση με τα αδέρφια και τον στενό φιλικό σας περίγυρο, αλλά και με το μεταφορικό σας μέσο θα ολοκληρωθούν με την πανσέληνο. Επιτυχίες μπορείτε να περιμένετε στην καριέρα σας και να είστε υποψιασμένοι για ευκαιρίες που θα σας δοθούν, και θα σας πάνε πιο κοντά στους στόχους σας. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές, εύνοια από άτομα εξουσίας.
Οικονομικά θα είναι μια κερδοφόρα εβδομάδα έστω και αν αυτό γίνει μετά από διεκδικήσεις και αντιπαραθέσεις. Εσείς θα είστε οι κερδισμένοι. Προσοχή στην τάση σπατάλης που θα έχετε.
Συναισθηματικά θα έχετε μια ρομαντική εβδομάδα με τον σύντροφο και αρκετά ερωτική. Φροντίστε να είστε γειωμένοι και μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις ,
Tips εβδομάδας Να μην χάσω την μαχητικότητα μου, να διεκδικώ χωρίς ηττοπάθεια μην ξοδεύω αλόγιστα, να βλέπω τους άλλους όπως είναι και όχι όπως θέλω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά ζητήματα και οικονομικές εκκρεμότητες θα κλείσουν τον κύκλο τους με την πανσέληνο. Προσοχή στις υπερβολές και στις λάθος εκτιμήσεις και σε οικονομικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνετε ένα ταξίδι ή θα βάλετε τις προϋποθέσεις γι’ αυτό.

Οικονομικά αποφύγετε τις υπερβολές , μην κάνετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις ,μην κάνετε την προσπάθεια να δανειστείτε χρήματα, κρατήστε τις ισορροπίες σας προσέξτε τις εξαπατήσεις.
Συναισθηματικά θα είναι ερωτική εβδομάδα ,θα κάνετε σχέδια για ταξίδια με τον σύντροφό σας θα υπάρχει ρομαντισμός προσοχή στις εξιδανικεύσεις όμως προσώπων ή καταστάσεων
Tips εβδομάδας Δεν παρασύρομαι, δεν υπερβάλλω, δεν σπαταλώ δεν εξιδανικεύω

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζητήματα που αφορούν τον εαυτό σας το τρόπο που σκέφτεστε και πράττετε , ζητήματα που αφορούν το προσωπικό σας περιβάλλον, τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα θα ολοκλήρωση η πανσέληνος. Πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν διλήμματα που έχουν σχέση με την εργασία σας και θα επανέλθουν από το παρελθόν. Μην κάνετε εξετάσεις υγείας αυτές τις μέρες. μην είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας
Οικονομικά Μην κάνετε οικονομικές επενδύσεις ή πάρετε οικονομικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα γιατί μπορεί η πραγματικότητα να μην είναι αυτή που φαίνεται. Προσέξτε τις εξαπατήσεις.
Συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις ίσως και να χρειάζονται όμως μην το κάνετε παρορμητικά προσπαθήστε να μην υπάρχουν εντάσεις και ξεσπάσματα ζήλιας.
Tips εβδομάδας Δεν υπερβάλλω, δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση, διεκδικώ το δίκιο μου με επιχειρήματα, προσέχω την εξαπάτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κύκλοι κλείνουν στην ζωή σας με την πανσέληνο. Ολοκληρώνονται μυστικές επαφές και σχέσεις. Η ενέργεια σας θα βρίσκεται στις σχέσεις με τους άλλους, στις συνεργασίες σας, στους συνεργάτες σας και στο σύντροφο, προσέξτε όμως τις εντάσεις και τον απόλυτο τρόπο που διεκδικείτε. Διλήμματα θα προκύψουν που αφορούν την εργασία σας και τα χρήματα που εισπράττετε από αυτή. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, δώστε χρόνο.
Οικονομικά Ισορροπημένη εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές, αλλά δεν είναι και μέρες μεγάλων οικονομικών επενδύσεων, δεν είναι μέρες που σας εξασφαλίζουν σιγουριά αν κινηθείτε εκτός κατεστημένου.
Συναισθηματικά Είναι μέρες αντιπαραθέσεων θα καλεστείτε να λύσετε διαφορές που έχετε με τον σύντροφο. Να το κάνετε άλλα όχι με εντάσεις ούτε με αυταρχισμό. Βρείτε ένα κώδικα συνεννόησης.
Tips εβδομάδας Δεν είμαι αυταρχικός, δέχομαι τις αλλαγές, δεν ζηλεύω, δεν ξοδεύω χρήματα χωρίς λόγο, κατανοώ τον άλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Εκκρεμότητες και θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους σας ή με κοινωνικές ομάδες που ανήκετε θα ολοκληρώσει για εσάς η πανσέληνος.
Εβδομάδα που χρειάζεται να μην είστε ευκολόπιστοι. Προσέξτε την τάση που θα έχετε να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις. 23/6 μια θαυμάσια μέρα ευκαιριών σε όλα τα επίπεδα να την εκμεταλλευτείτε.
Οικονομικά Ευνοείστε για κέρδη και από εργασία και από επιχειρηματικότητα και από ρίσκο. χρειάζεται όμως να είστε προσεκτικοί μην εξιδανικεύετε ανθρώπους γιατί μπορεί και να εξαπατηθείτε. Έχετε εύνοια αλλά να έχετε και τον έλεγχο.
Συναισθηματικά Μέρες έρωτα και ρομαντισμού. Θα ζήσετε τα πάθη σας και θα ικανοποιηθείτε και πρακτικά και συναισθηματικά από τον έρωτά σας. Δεν θα λείψουν και οι ζήλιες φυσικά.
Tips εβδομάδας δεν παρασύρομαι. Έχω τον έλεγχο εγώ, προσέχω την εξαπάτηση, δεν εξιδανικεύω, είμαι προσγειωμένος.

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα