Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07/12 – 13/12

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ
04/12/2020

Κριός

Στην αρχή της εβδομάδας τα μηνύματα που θα πάρετε είναι αντιφατικά. Αρχικά θα νιώσετε μια απογοήτευση στις επαφές σας. Εάν αναμένετε αυτή την εβδομάδα να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στους όρους για να μην εξαπατηθείτε. Όσο αφορά τις  προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις και ιδιαίτερα ότι παραμένει κρυφό θα σας προβληματίσει και θα σας αφήσει ένα αίσθημα ανικανοποίητου.
Mood of the Week: Στα θετικά της εβδομάδας ευνοείστε στα οικονομικά σας και τα επαγγελματικά σας. Σας δίνεται η ώθηση να επιτύχετε στις οικονομικές σας συνεργασίες και έχετε αυτοπεποίθηση για αυτό.

Ταύρος

Αρχικά θα νιώσετε ότι οι στόχοι σας δεν μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν εξαιτίας οικονομικών υποχρεώσεων που θα προκύψουν ξαφνικά. Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να αποφύγετε να δανείσετε αλλά και να δανειστείτε χρήματα. Η απογοήτευση μπορεί να έρθει από τους φίλους σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Κάποιο αντρικό πρόσωπο, ίσως νεότερο, θα βάλει εμπόδια στα σχέδια σας και θα σας επηρεάσει ψυχολογικά.
Mood of the Week: Ο τομέας που θα ευνοηθεί αυτή την εβδομάδα είναι οι προσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν την ευκαιρία να επιτύχουν έναν ερωτικό και προσωπικό τους στόχο.

Δίδυμος

Επαγγελματικές συνεργασίες που θέλατε να κλείσουν όλο το προηγούμενο διάστημα θα φτάσουν σε ένα σημείο καμπής που με δυσκολία θα αποφύγετε σε πολλές περιπτώσεις τη διάλυση και την εξαπάτηση. Καλύτερα να αφήσετε την υπογραφή συμβολαίων για αργότερα. Στα προσωπικά σας μην εμπιστευτείτε με ευκολία αυτά που θα σας αποκαλύψουν.
Mood of the Week: Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στην τακτοποίηση των καθημερινών σας υποχρεώσεων και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες συνθήκες στην εργασία σας. Με αυτό τον τρόπο θα επιτύχετε την αύξηση των οικονομικών σας.

 Καρκίνος

Η καθημερινότητα σας τον τελευταίο μήνα τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και το τελευταίο πράγμα που θέλετε αυτή τη στιγμή είναι να υπάρχει και ασυνεννοησία. Είναι προσωρινό όμως. Αυτό που θα σας πρότεινα να προσέξετε είναι κάποια ψέματα που ίσως ακούσετε και σας απογοητεύσουν κυρίως από υφιστάμενους ή άτομα που βρίσκονται στην καθημερινότητα σας.
Mood of the Week:  Στα αισθηματικά σας θα έχετε ευχάριστες προτάσεις και δεσμεύσεις με έντονο πάθος. Θα σας είναι πιο εύκολο να αποκαλύψετε τις προθέσεις και τα συναισθήματα σας και αντίστοιχα να σας αποκαλυφθούν.

 Λέων

Ίσως νιώσετε τη δημιουργικότητα σας να εξαντλείτε και να βγαίνετε εκτός στόχου. Οικονομικά αποφύγετε υποχρεώσεις που μπορεί να σας δεσμεύσουν και δύσκολα θα αντεπεξέλθετε. Όσοι ασχολείστε με τα τυχερά παιχνίδια ή τα μεγάλα ρίσκα δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να επενδύσετε. Στα αισθηματικά σας ίσως απογοητευτείτε με την εξέλιξη των υποθέσεων σας.
Mood of the Week: Τη δύναμη θα την πάρετε από την οικογένεια και την καθημερινότητα σας. Οι αποκαλύψεις που θα σας γίνουν σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας, θα σας δημιουργήσουν μεγαλύτερο πάθος για να τακτοποιήσετε ότι είναι σε εκκρεμότητα.

 Παρθένος

Προσοχή στο σπίτι, την οικογένεια σας και τις σχέσεις που έχετε δημιουργήσει με τα συγγενικά σας πρόσωπα και με όσους συγκατοικείτε. Τα νέα που θα μάθετε δε θα είναι ευχάριστα και η απογοήτευση που θα νιώσετε μπορεί να θολώσει το μυαλό σας και να κατευθυνθείτε σε λάθος αποφάσεις. Εάν σκοπεύετε να μετακομίσετε αυτές τις μέρες θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες.
Mood of the Week: Σε αντίθεση με όλα τα παραπάνω στην προσωπική σας ζωή και στα αισθηματικά σας έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε μέσα από διάλογο και την αποκάλυψη των επιθυμιών σας τα κακώς κείμενα των τελευταίων ημερών.

 Ζυγός

Ίσως υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις στη δουλειά σας και κατ’ επέκταση θα σας απογοητεύσουν προσωρινά. Ο τρόπος που θα διαλέξετε να μεταφέρετε τις ιδέες σας δε θα είναι αποτελεσματικός και θα παρερμηνευθούν τα λεγόμενα σας. Εάν βρίσκεστε ήδη σε διαφωνίες με τα αδέλφια σας, γείτονες ή  τους ανθρώπους της καθημερινότητας σας αυτί ίσως επιδεινωθεί για κάποιες μέρες ακόμα.
Mood of the Week: Μπορείτε να χαμογελάσετε όσο αφορά τα οικονομικά σας. Εάν δυσκολευόσασταν να βρείτε πόρους για να προγραμματίσετε αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας θα έχετε τη δυνατότητα να το πετύχετε.

Σκορπιός

Οι ανασφάλειες θα σας οδηγήσουν να μειώσετε την προσωπική σας αξία τόσο σε οικονομικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Θα θεωρήσετε ότι δεν αξίζετε ούτε την ευτυχία, ούτε και την εκπλήρωση των προσωπικών σας φιλοδοξιών. Επίσης, αποφύγετε για αυτή την εβδομάδα οικονομικές συναλλαγές με άτομα που διαισθάνεστε ότι δεν είναι τόσο αξιόπιστα όσο δείχνουν.
Mood of the Week: Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας δίνει εξωτερική λάμψη και δυνατότητα να αλλάξετε τις συνήθειες σας και την εμφάνιση σας. Θα έχετε την ευκαιρία να μεταφέρετε ξεκάθαρα τις ιδέες σας και να πείσετε για αυτές.

 Τοξότης

Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον οίκο της οικογένειας σου, του σπιτιού σου και της ακίνητης περιουσίας σου θα σου προκαλέσει ένα πνευματικό μπλοκάρισμα στις υποθέσεις που αφορούν τους παραπάνω τομείς της ζωής σου. Μπορεί οι συνθήκες να σου μοιάζουν αρχικά ιδανικές, αλλά τα πράγματα και όσα συζητάς δεν είναι αυτό ακριβώς που θα ακολουθήσει στη συνέχεια.
Mood of the Week: Εάν υποθέσεις που κρατούσες κρυφές εμφανιστούν αυτές τις μέρες, να ξέρεις ότι μαζί του θα φέρουν και μία μικρή οικονομική εύνοια. Θα μπορούσες να είσαι και εσύ αυτός που θα τις επανεκκινήσει.

Αιγόκερως

Οι κρυφές σας σκέψεις και ό,τι παραμένει στο υποσυνείδητο σας που δε του επιτρέπεται να βγει στο συνειδητό θα σας βασανίσουν. Θα αμφισβητείτε τους πάντες και τα πάντα ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Ίσως τα βάλετε με τις ανασφάλειες που σας έχουν δημιουργηθεί και απορήσετε που πήγε η αποφασιστικότητα σας. Είναι προσωρινό αυτό, μόνο για λίγες μέρες.
Mood of the Week:  Η ψυχολογία σας θα ανέβει με τη βοήθεια των φίλων σας και του κοινωνικού σας κύκλου. Θα είστε πιο επικοινωνιακοί και δεκτικοί στις προτάσεις των δικών σας ανθρώπων. Έχετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

Υδροχόος

Ετοιμάζεστε να υποδεχθείτε τον Κρόνο στο ζώδιο σας και μαζί με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας θα έρθουν και η σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξετε και οι υποχρεώσεις που θα αναλάβετε για τα επόμενα χρόνια. Θα νιώσετε λίγο χαμένοι ανάμεσα στους φίλους σας και τον κύκλο σας και οι ιδέες και οι στόχοι που έχετε βάλει θα δείτε ότι θα είναι δύσκολο να μείνουν σταθεροί.
Mood of the Week: Στα επαγγελματικά μπορείτε να χαμογελάσετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία κυρίως μέσα από μυστικές συζητήσεις να επιτύχετε μία πολύ καλή οικονομική συμφωνία.

Ιχθύες

Μπερδέματα στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν αυτή την εβδομάδα. Κάποιο άτομο ίσως προσπαθήσει να σας βάλει εμπόδια και να σας αποπροσανατολίσει. Έχετε τη δυναμική όμως να αντεπεξέλθετε και να αυξήσετε τους οικονομικούς σας πόρους. Θα είναι σαν δώρο μέσα στα τόσα έξοδα που θα έχουν προκύψει. Εάν θέλετε να κάνετε από δική σας πρωτοβουλία αλλαγές στην εργασία σας μπορείτε να το προσπαθήσετε.
Mood of the Week: Θέματα σπουδών, επικοινωνίας με άτομα που βρίσκονται κυρίως στο εξωτερικό, και νομικές υποθέσεις θα μπορούσαν να λυθούν και να σας αλλάξουν πιο θετικά τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα