Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01/02/2021 – 07/02/2021

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ
01/02/2021

Κριός

Τα νεύρα σας σε σχέση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα είναι σε τεντωμένο σχοινί. Κάποια έξοδα θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος και σχεδίων. Προσπαθήστε να κρατήσετε υψηλά τη διάθεση σας και να ξέρετε ότι όσο και αν σας περιορίζουν κάποιοι τα όνειρα σας η αυτοπεποίθηση σας θα πρέπει να παραμείνει υψηλή.

Mood of the Week: Η κοινωνικότητα σας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε την ισορροπία αυτές τις μέρες. Νέες γνωριμίες ή ένας νέος έρωτας μπορεί να εμφανιστεί μέσα από το διαδίκτυο.

Ταύρος

Θα σας απασχολήσουν θέματα στην εργασίας και πολύ πιθανό να έχετε ξαφνικές διασπάσεις. Εάν δεν το επιθυμείτε ίσως τότε καλό θα ήταν να κρατήσετε τα νεύρα σας, σε διαφορετική περίπτωση αν καίγεστε για μία αλλαγή τώρα θα μπορέσετε πιο εύκολα να την επιτύχετε. Επίσης, ίσως πληγεί η φήμη σας από λάθος κινήσεις.

Mood of the Week: Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα έχετε απρόσμενες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας. Εδώ ισχύει ότι όταν μία πόρτα κλείνει μία άλλη ανοίγει.

Δίδυμοι

Θα σας διακατέχει μία ανήσυχη διάθεση όλες αυτές τις μέρες. Θέλετε να κάνετε νέα πράγματα στη ζωή σας, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας αλλά η διάσπαση προσοχής που θα σας ακολουθεί δε βοηθάει στις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Ένας έρωτας από το εξωτερικό, σε απόσταση ή με άλλο τρόπο σκέψης θα μπορούσε να σας γοητεύσει.

Mood of the Week: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο εσάς θα μπορούσε να φέρει την υπογραφή ενός συμβολαίου στα ξαφνικά, το οποίο όμως θα απαιτεί μεγάλη σοβαρότητα.

Καρκίνος

Κάποια ξαφνικά έξοδα θα σας αποδιοργανώσουν και ίσως να βγείτε εκτός εαυτού. Θέλετε να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε τους στόχους σας υπάρχουν όμως πρακτικές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει πρώτα να υπερπηδήσετε. Κάποια έξοδα που θα παρουσιαστούν στο σπίτι σας ή για κάποια ακίνητη περιουσία θα σας ρίξουν ψυχολογικά.

Mood of the Week: Ο βασικός σκοπός αυτή την εβδομάδα είναι να κρατήσετε ένα καλό προγραμματισμό στα έσοδα και έξοδα τόσο τα δικά σας όσο και του συντρόφου σας.

Λέων

Η εργασία και η καριέρα σας συνεχίζουν να έχουν την αμέριστη προσοχή σας. Όσα εμπόδια και ξαφνικές αναποδιές και αν παρουσιαστούν θα πρέπει να βασιστείτε στα δικές σας ενέργειες για να επιλύσετε. Δεν είναι η περίοδος που θα πρέπει να στηριχτείτε στις λύσεις συνεργατών ή της/του συντρόφου σας.

Mood of the Week: Θα είναι πιο εύκολο να σας προσεγγίσει κάποιο άλλο άτομο, δε σημαίνει όμως ότι πάντα αυτό θα είναι για καλό. Πρέπει να έχετε αυστηρή κρίση και να πράξετε με σοβαρότητα.  

Παρθένος

Η καθημερινότητα συνεχίζει να είναι φορτωμένη και ίσως νιώσετε ότι ξεμένετε από ιδέες και από λύσεις χωρίς να είναι πάντα εύκολο να διοχετεύσετε την μεγάλη ενέργεια που θα νιώθετε ότι έχετε. Οι εργασιακές σας σχέσεις ίσως ψυχρανθούν για λίγο και μπορεί να νιώσετε απομονωμένοι από τους συναδέλφους σας.

Mood of the Week: Αυτές τις μέρες θα μπορούσατε να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διατροφής ή κάποιο χόμπι που θα σας εκτονώσει.

 Ζυγός

Τα συναισθηματικά σας και οι στόχοι σας εμπλέκονται άμεσα με τα οικονομικά σας και φαίνεται ότι σας επηρεάζουν πολύ. Μην αφήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες να δημιουργήσουν γκρίνιες στην συναισθηματική σας ζωή. Θα γίνετε πιο αυστηροί και επιλεκτικοί προς τους ανθρώπου που θα μπουν στη ζωή σας και στην καρδιά σας.

Mood of the Week: Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο στο ζώδιο του Υδροχόου προστάζει να απελευθερωθείτε σε νέες γνωριμίες και να χαρείτε με τα απλά και ξαφνικά που έρχονται στη ζωή

Σκορπιός

Θέματα σπιτιού, οικογένειας και σχέσεων απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε δε θα είναι εύκολες αλλά σίγουρα απαραίτητες για να προχωρήσετε. Προσέχετε διάφορα ξεσπάσματα που θα έχετε σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως αποφασίσετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να απομονωθείτε για να αποφύγετε τους τσακωμούς.

Mood of the Week: Αλλαγή κατοικίας ή κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι σας θα βοηθήσουν να ανέβει η ψυχολογία σας. Ένας παλιός γνώριμος έρωτας μπορεί να επιστρέψει.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μία αυξημένη δυσκολία και στις μετακινήσεις κα στην επικοινωνία σας. Κάποια αναπάντεχα νέα θα προκαλέσουν εντάσεις στην καθημερινότητα σας τα οποία δε θα σας αφήσουν να εξελίξετε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε. Η διακοπή επικοινωνίας με κάποιο άτομο της οικογένεια σας, γείτονες ή ξαδέλφια είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Mood of the Week: Προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε έναν πιο απελευθερωμένο επικοινωνιακό τρόπο προσέγγισης. Η σοβαρότητα είναι απαραίτητη, όπως και το να είστε ανοιχτεί στο διάλογο.

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να πιστέψετε πρώτα από όλα εσείς στον εαυτό σας για να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Τα παραπάνω έξοδα που ίσως προκύψουν δε θα πρέπει να σας αποθαρρύνουν. Οι ελεύθεροι θα μπορούσαν να έχουν μια ξαφνική γνωριμία που θα τους προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Mood of the Week: Θέλετε εσείς οι ίδιοι να ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας και για να νιώσετε καλύτερα. Ξέρετε ότι το αξίζετε και σίγουρα δε θα το παρακάνετε με τα ‘προσωπικά’ έξοδα

Υδροχόος

Είστε ξεκάθαρα το ζώδιο του μήνα, 5 πλανήτες στο ζώδιο σας σας κάνουν τους πρωταγωνιστές και φυσικά παράλληλα τους επαναστάτες. Δε θέλετε να αφήσετε τίποτα όρθιο, τίποτα δε θα μείνει το ίδιο. Ανάμεσα σε όλες τις ανατροπές που θα εμφανίζονται εσείς από τη μία θα σκέφτεστε το παρελθόν και από την άλλη θα μένετε σταθεροί στους στόχους σας.

Mood of the Week: Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο, και θα σας κάνει πιο λαμπερούς και κοινωνικούς. Θα τραβήξετε πολλά βλέμματα πάνω σας.

Ιχθύες

Όλοι οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα βρίσκονται στον οίκο τους υποσυνείδητου σας και των κρυφών σας εχθρών, όπου εχθροί μπορεί να είναι και οι δικές σας κρυφές σκέψεις. Όλα αυτά έρχονται να βγουν ή να αποφασίσετε εσείς να τα βγάλετε στην επιφάνεια για να τα αντιμετωπίσετε ακόμα και αν σας φέρουν μεγάλη αναστάτωση.

Mood οf the Week: Επιδιώκετε τις μυστικές σχέσεις και συνεργασίες, όσο όμως παραμένουν μυστικές τόσο αυτό θα σας πιέζει. Θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά για να ανακουφιστείτε.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα