Ετήσιες Προβλέψεις: Υδροχόος 2023

ASTROTEAM GUEST
08/12/2022

Υδροχόοι, καλή χρονιά!

Ιανουάριος

Υδροχόοι μας! Ο Ιανουάριος μπαίνει με φόρα για σας με τον Κρόνο ακόμα να σας πιέζει με προσωπικές ευθύνες. Αυτοπεριορισμός και επανάσταση. Το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού σας έχει κουράσει. Ο σκελετός των προσωπικών αποφάσεων χτίζεται με εκπλήξεις, και σίγουρα βάζετε στο πρόγραμμα αλλαγές και ανακατατάξεις στο σπίτι και στην οικογένεια. Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σας και σας βάζει να κοιτάξετε τον καθρέφτη σας, τριγωνίζει με τον Άρη που παραμένει ανάδρομος μέχρι τα μισά του μήνα από τους Διδύμους κάνοντας το τοπίο ερωτικό και δημιουργικό κι αν όχι τώρα, τότε πότε θα αρπάξετε τις ευκαιρίες; Οι σκέψεις γυρίζουν στο παρελθόν ενώ οι επαφές παγώνουν, αφού ο Ερμής αναδρομεί και κάνει στενή παρέα με τον Πλούτωνα, κάνοντας σας να βουτήξετε στα ύδατα της μεταλλασσόμενης ψυχής σας.

Φεβρουάριος

Ο Ήλιος σας φωτίζει και ζεσταίνει την ματιά σας και την ματιά των άλλων για σας, ενώ ο Ερμής περνάει κι αυτός ορθόδρομα περήφανος στο ζώδιο σας και η έμπνευση, οι λύσεις και το ενδιαφέρον σας να ενταχθείτε σε ομάδες που σας αφορούν θα γίνει ανάγκη! Ο Ουρανός από τον Ταύρο τον εξαναγκάζει δε σε πρωτοπορίες και αλλαγές. Ο Άρης σας προκαλεί για απολαύσεις, ερωτικές συναντήσεις και πολλές επαφές με συζητήσεις πάρτι και τυχερά παιχνίδια πριμοδοτούμενος κι από τον Δια στον οίκο των μετακινήσεων. Προσέχετε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις σε αδέλφια και συγγενείς και διοχετεύστε ότι έχετε να πείτε σε συγγραφική δραστηριότητα. Στα μέσα του μήνα Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας γίνονται ρομαντικά. Στόχος ο ιδεαλισμός στον βιοπορισμό κι αυτό απαιτεί προσοχή γιατί η σκιά της όψης ενέχει και την οικονομική εξαπάτηση, αυτό δεν σημαίνει ότι η αισθητική σας δεν θα γίνει καλύτερη, ούτε ότι η τέχνη κι η ομορφιά θα σας αφήσει ασυγκίνητους. Ίσως αισθανθείτε λίγο κοντύτερα στον Θεό η ότι είστε οι ίδιοι η καλύτερη πνευματική εκδοχή σας! Ο Πλούτωνας σε μια σκληρή όψη με τον Άρη, στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερου ευθύνεται για την κακή σας διάθεση και για τις ψυχολογικές διακυμάνσεις που έρχονται τσουνάμι να ξεριζώσουν πεποιθήσεις κι αυταπάτες.

Θα μπείτε στον πειρασμό να συλλέξετε καινούριες γνώσεις!

Μάρτιος

Στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου ανασαίνει το είναι σας! Ο Κρόνος μετά από πολύ καιρό περνάει στους Ιχθύες και η ενέργεια αλλάζει, σαν να έχετε αφήσει ένα τσουβάλι πέτρες απ’ τον ωμό σας. Ο Κρόνος περνώντας στον οίκο των οικονομικών σας τριγωνίζει με τον βόρειο δεσμό στον δέκατο και σίγουρα θα σας σταθεροποιήσει και ανταμείψει για κόπους των τελευταίων χρόνων καταξιώνοντας τις προσπάθειες σας για τα καλά! Ο μήνας έχει γεύση και αίσθηση οικονομική και τα έξοδα μπορεί να είναι χωρίς όρια, γιατί και οι μετακινήσεις ευνοούνται και η ανάγκη για τρυφερά weekends γίνεται μεγαλύτερη. Κάποιοι από σας θα μπείτε στον πειρασμό να συλλέξετε καινούριες γνώσεις ή να δοκιμάσετε τα χέρια σας σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες αφού η επιδεξιότητα σας θα ενεργοποιηθεί.

Απρίλιος

Κάθε μήνα μια έκπληξη! Ο Άρης έχει περάσει στον Καρκίνο και η καθημερινότητα σας γίνεται γρήγορη και βιαστική με πολλά συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και αστοχίες. Ο Πλούτωνας μπαίνει για μια πρώτη δόση στο ζώδιο σας κι όλα γίνονται αλλιώς! Πως; Θα δείξει.. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω τα τελευταία χρόνια μετάλλαξε τις ζωές μας. Έφερε τα πάνω κάτω στο σκληρό περιβάλλον του και τώρα περνώντας στον πρώτο σας οίκο ξαλαφρώνει αέρινα κι αυτός μεταλλάσσοντας και βγάζοντας στην επιφάνεια την προσωπικότητα σας, πολύ πιθανόν μέσα από καινοτομίες. Γίνεστε πιο ενδοσκοπικοί σας ενδιαφέρει η αυτοβελτίωση ενώ το προς τα μέσα θα γίνει μέσα από τεχνολογία και εναλλακτικές ομάδες. Θα πάρετε τη βοήθεια του κοινού, όμως μην ξεχνάτε τις οικονομικές εξαπατήσεις που καραδοκούν. Το φως πέφτει στον 3ο σας οίκο με την έκλειψη να απειλεί τον τομέα αυτό. Αδέλφια και άμεσοι συγγενείς στο στόχαστρο, τα μέσα που κινείστε και η διανόηση σας θα κλυδωνιστούν. Η παρορμητική αυτή έκλειψη σε ασύμβατο τετράγωνο με τον Πλούτωνα και με συμμετοχή του Χείρωνα πληγώνει και βγάζει στην επιφάνεια παράπονα κρυμμένα, καταστάσεις που δεν αξιολογούσατε με τ αδέλφια σας κουβέντες που δεν ειπώθηκαν ποτέ για να φύγουν βίαια τα καπάκια της ομαλότητας σε δικές σας σχέσεις που επιμελημένα ήταν σκεπασμένα για να μην γίνουν τα μικρά μεγάλα!

Μετάλλαξη η λέξη κλειδί, με τη σελήνη στον Σκορπιό να ανακατεύει την Άβυσσο.

Μάιος

Στις 5 Μαΐου η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς χτυπάει τους γωνιακούς σας οίκους 4ο-10ο σε ταυ τετράγωνο με Πλούτωνα από τον 1ο σε μια σχέση τριαδική όπως αυτή που έχουμε με τους γονείς μας. Η σχέση μας μ εκείνους, η υγειά τους, πιθανά η καριέρα σας και το σπίτι σας σαν κέλυφος αλλά και ουσιαστικά η πρωταρχική μας οικογένεια, πλέκονται όλα μαζί με νήματα σε αποχρώσεις ασπρόμαυρες. Σαν αναμνήσεις που παίζονται στο ασπρόμαυρο σινεμά της ψυχής μας. Μετάλλαξη η λέξη κλειδί, με τη σελήνη στον Σκορπιό να ανακατεύει την Άβυσσο. Προσοχή και στα θέματα υγείας με τον Άρη στον Καρκίνο που βρίσκεται σε πτώση, να τετραγωνίζει με τον Χείρωνα από τον 3ο στηριγμένος ωστόσο απ τον Δια. Πιθανότητα ατυχήματος, είναι η ώρα να κάνετε ένα τσεκάπ. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σας ενισχύει τη φαντασία σας και το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά, αφού σκέφτεστε τη φυγή απ’ την καθημερινότητα!

Ιούνιος

Ποια φαεινή ιδέα θα σας βάλει να μεταμορφώσετε το σπίτι σας; Μήπως θα το βάψετε στα πιο εξτρίμ χρώματα; Η θα μετακομίσετε σε άλλη πόλη; Μπορεί να αποφασίσετε ν αλλάξετε έπιπλα; Η να τα πετάξετε όλα και να φτιάξετε ένα πιο έξυπνο σπίτι; Η Αφροδίτη μπαίνει στο Λιοντάρι και ο πολύτιμος άλλος γλυκαίνει τα μάτια σας και την ψυχή σας με λίγο εγωισμό και αρκετή έπαρση! Απολαύστε τα δώρα της. Ο Ήλιος στους Διδύμους από τον 5ο υπόσχεται έναν μήνα πολύ διασκεδαστικό!

Ιούλιος

Άρης κι Αφροδίτη τα αρχέτυπα του αρσενικού και του θηλυκού συναντιούνται στο Λιοντάρι και σχηματίζουν όψεις με Πλούτωνα και Ποσειδώνα! Τα αισθήματα γίνονται βαθιά, η σεξουαλικότητα σαγηνεύει και ο ρομαντισμός επιβάλλεται. Στην καρδιά του καλοκαιριού θα ανάψουν φωτιές απ’ το πύρινο λιοντάρι και η ατμόσφαιρα του Ήλιου στον υδάτινο Καρκίνο θα σας σπρώξει να κοιτάτε απ’ το παράθυρο αναπολώντας αντί να προσηλώνεστε στη δουλειά! Τα λόγια θα γλυκάνουν και το μικρό παιδάκι μέσα σας θα διψάει για τρυφερότητα και παθιασμένη αγάπη. Το ωραίον και το Κάλος ο Έρωτας- Θάνατος υπογράφουν τον μήνα. Στις 19 η Αφροδίτη αναδρομεί και καλεί παλιές αγάπες, η σας φέρνει σε θέση παρατήρησης για τα συναισθήματα σας τα θέλω σας και τις αξίες σας.

Αύγουστος

Τον αέρα και το τέμπο του καλοκαιριού τον έχετε μυριστεί. Το φως πέφτει στον σύντροφο, ο Πλούτωνας ανάδρομος ξαναμπαίνει στον 12ο σας να ελέγξει τι άφησε όρθιο στα κατάβαθα της ψυχής σας, να σας ξεριζώσει τους φόβους και να σας βάλει πάλι σε διαλογισμό. Μήπως έχετε να ταχτοποιήσετε εφορίες; Κάποια κληρονομικά; Θα αναγκαστείτε!

Σεπτέμβριος

Καινούριοι στόχοι. Ο Άρης στον Ζυγό θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε την χρονιά σαν να πηγαίνατε σχολείο. Και είναι πολύ πιθανόν να πάτε, να αναζητήσετε ανώτερη γνώση να κάνετε κάποια σεμινάρια η να βάλετε στόχο να ασχοληθείτε με το σώμα σας. Να γυμναστείτε, να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας. Με την αναδρομή όλων των μεγάλων πλανητών αλλά και της Αφροδίτης θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλουτίσετε την μοναχικότητα σας με στόχους και ξεκαθαρίσματα, αλλά και να μετρήσετε τις σχέσεις σας με τη ζυγαριά της αυτονομίας.

Μετά την μεγάλη θλίψη ανοίγουν χαραμάδες να μπει φως.

Οκτώβριος

Μακράν ο πιο δύσκολος μήνας της χρονιάς με δυο εκλείψεις. Ο άξονας 4ος-10ος πάλι στο στόχαστρο αφού έχει προηγηθεί η έκλειψη στις 14 του μήνα στον 9ο σας. Αν προγραμματίζετε ταξίδια ενδεχομένως να εμποδιστούν, ίσως η βαθύτερη διανοητικότητα σας αναταραχτεί, είναι κι ο Πλούτωνας που κάνει την δουλειά του και με τη θέση του και με τις όψεις του. Μετά την μεγάλη θλίψη ανοίγουν χαραμάδες να μπει φως. Το εσωτερικό σας περιβάλλον όσο και η φιλοδοξία της επιτυχίας σας θα πέσουν σε λακκούβα, μια και η τελευταία έκλειψη των σταθερών θα σας κουνήσει συθέμελα! Ο Ουρανός σταθερά στον οίκο του σπιτιού σας -ευτυχώς θα βάλει το χεράκι του ο Δίας- θα θέλει να γκρεμίσει και να ξαναχτίσει…

Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος βάζει στόχο την καριέρα σας η την έκφραση του εαυτού σας στον εξωτερικό κόσμο ιδιαίτερα σε σχέση με τα επιτεύγματα σας. Εσείς οι άνθρωποι της ομάδας, της φιλίας και της επανάστασης με έναν Σκορπιό για 10ο είναι λίγο σαν να σας κοροϊδεύει το σύμπαν. Ο Ήλιος στο περιβάλλον του Πλούτωνα διατάζει την εικόνα της φιλοδοξίας σας να βουτήξει σε βαθιά νερά, να σβήσει και να αναδυθεί με εσωτερικό φως για κάτι πιο ουσιαστικό και μεταλλαγμένο. Ο Δίας και ο Ουρανός με τις αντιθέσεις από τον 4ο παλαντζάρουν τις ενέργειες ενορχηστρώνοντας τις διαθέσεις μια προς την οικογένεια, φωλιά, θαλπωρή και μια στην καριέρα και στην κοινωνία. Ανοίγοντας και κλείνοντας τις διαθέσεις και τις υποχρεώσεις.

Δεκέμβριος

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σας βρίσκει με φίλους και κοινωνικές επαφές που ενδεχομένως έχουν κακή επιρροή αφού ο Κρόνος από τον 1ο επιβλέπει με ένα τετράγωνο και αμφισβητεί τα πάντα. Ο Πλούτωνας τετραγωνίζει τον Βόρειο δεσμό 3ο και την Αφροδίτη στον 9ο καρμικά ζητήματα σε σχέση με τους στενούς συγγενείς σας και τις φιλοδοξίες σας- ξαναεμφανίζονται σε μια τελευταία ευκαιρία επίλυσης. Η Αφροδίτη σε θέση δύναμης θα κυριαρχήσει και η χρονιά θα κλείσει με πάθος και εσωτερική ένταση που ενδεχομένως να περάσει και στην κοινότητα η στους στόχους σας.

 

Από τη Δώρα Χαραλαμπάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα