Ετήσιες Προβλέψεις – ΤΑΥΡΟΣ 2022

ASTROTEAM GUEST
24/11/2021

Καλή Χρονιά Ταύροι!

Οι ανατροπές, οι αλλαγές και οι δοκιμασίες συνεχίζονται και αυτή τη χρονιά για σάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας (29/4 έως 8/5), ένας ρόλος κόντρα στην ψυχοσύνθεσή σας και στην ανάγκη σας για ασφάλεια.
Οι Εκλείψεις αυτή τη χρονιά αφορούν τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας, στις οποίες θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Να θυμάστε όμως ότι, όλα αυτά θα συντελέσουν στην αυτογνωσία σας και θα βοηθήσουν δυναμικά στο εξελικτικό μονοπάτι της ζωής σας.
Αυτό που θα συμβεί φέτος είναι αυτό που δεν περιμένετε, που δε φανταστήκατε, αυτό για το οποίο είπατε ότι «εγώ αυτό ποτέ»…
Αφεθείτε στις αλλαγές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, τίποτα δε θα είναι ίδιο!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τις 11/5/2022 ευνοεί τα οικονομικά των ελεύθερων επαγγελματιών, τη δημιουργικότητα μέσα από ομάδες και γενικώς τη συλλογική εργασία και αφορά σταδιακά όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας. Απαιτείται σωστή διαχείριση και αποφυγή υπεραισιοδοξίας, ιδιαιτέρως για αυτούς που έχουν γεννηθεί 9-14/5, διότι υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης και απογοήτευσης, εξαιτίας μπερδεμάτων και διπρόσωπης συμπεριφοράς από φίλους ή ομάδες. Στις 12/4 συναντά τον Ποσειδώνα, ένα σπουδαίο γεγονός για όσους θέλουν να ασχοληθούν με θέματα μεταφυσικής, εναλλακτικών θεραπειών μέσα από ομάδες, φιλανθρωπικές και φιλοζωικές οργανώσεις και γενικώς κοινής ωφελείας. Τα παραπάνω αφορά όσους έχουν γεννηθεί 12-13/5. Εξαιρετική περίοδος για καλλιτέχνες οποιασδήποτε μορφής, στιγμή έμπνευσης και σπουδαίων έργων τέχνης.

Ο Ουρανός στο ζώδιό σας, ενορχηστρωτής των αλλαγών, θα φέρει αλλαγές και ανατροπές…

Ο Κρόνος στον Υδροχόο δημιουργεί πιέσεις και ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά σας, μέσα από οριοθετήσεις, δυσκολίες και ανατροπές λόγω της εμπλοκής του με τον Ουρανό, σταθεροποιεί όμως ό,τι αξίζει να παραμείνει.
Ο Ουρανός στο ζώδιό σας, ενορχηστρωτής των αλλαγών, θα φέρει αλλαγές και ανατροπές σε συνεργασίες για τους γεννημένους 29/4 έως και 8/5.
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται λόγω απερισκεψίας και αδιαλλαξίας με συνεργάτες και άτομα κύρους στην εργασία σας, για τα διαστήματα 19-22/3 για τους γεννημένους 29/4 έως 1/5, 3-6/4 για τους γεννημένους 10-12/5, 30-7/3-8 και 15/9 έως 24/10 για τους γεννημένους 6-8/5. Τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα δεν ενδείκνυνται για νέα ξεκινήματα.
Από τις 2-4/3 η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα και είναι μια καλή χρονική στιγμή για οικονομικά που αφορούν το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις και θέματα με συγγενείς εξ αγχιστείας, αφορά όσους έχουν γεννηθεί 14,15/5.
Η έκλειψη 30/4 στην 10º μοίρα του Ταύρου αφορά όσους γεννήθηκαν γύρω στις 29/4 και ενδέχεται να φέρει ξαφνικές ανατροπές σε συνεργασίες και να ταράξει την υπάρχουσα ασφάλεια. Αν η δράση σας είναι προσεκτική, τότε οι αλλαγές μπορεί να οδηγήσουν σε νέα ανανεωτικά ξεκινήματα.
Η έκλειψη 16/5 στην 25º του Ταύρου αφορά όσους γεννήθηκαν γύρω στις 15/5. Φέρνει προβλήματα στις συνεργασίες και αποκαλύψεις σε οικονομικά ζητήματα, δημιουργεί πιέσεις και ψυχολογική κόπωση. Ίσως οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα πάνω σε νέες βάσεις, λόγω της βοηθητικής εμπλοκής του Πλούτωνα.
Η έκλειψη 25/10 στην 2º του Σκορπιού αφορά όσους γεννήθηκαν 21-23/4, δημιουργεί θέματα σε συνεργασίες σχετικά με οικονομικά ζητήματα
Η έκλειψη 8/11 στην 16º του Ταύρου αφορά τους γεννημένους γύρω στις 5/5 και θα αποκαλύψει προβλήματα σε συνεργασίες που θα προκαλέσουν ψυχική αστάθεια και διάθεση ρήξης αυτών.

Προσωπικά

Ο Δίας αυτή τη χρονιά, μέχρι 11/5, ευνοεί το φλερτ μέσα από ομάδες και φίλους. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι την 28/1, που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, έχετε επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το εξωτερικό. Γύρω στις 12/4, όταν ο Δίας συναντήσει τον Ποσειδώνα, μπορεί να ζήσετε τις πιο ειδυλλιακές στιγμές, προσέχοντας ιδιαίτερα τις εξιδανικεύσεις και αυτό αφορά τους γεννημένους 12, 13/5.
Από 11/2 έως 15/3 ακολουθεί μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για αισθηματικά ειδύλλια. Ερωτικές στιγμές και ρομαντικά ταξίδια θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας και αφορά τους γεννημένους από τις 2/5 έως το τέλος του ζωδίου σας. Ιδιαιτέρως από τις 2-4/3 τα πάθη και οι ερωτικές εμμονές κορυφώνονται για τους γεννημένους 16-18/5, καθώς επίσης είναι καλό διάστημα για εγκυμοσύνη.

Αυτή η χρονιά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας…

Από τις 27-29/3 κάποια παροδικά αισθηματικά προβλήματα για τους γεννημένους 9-11/5. Από 11-12/6 ερωτική αφύπνιση για τους γεννημένους 4-7/5.
Αυτή η χρονιά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας, καθότι θα υπάρξουν ανατροπές, επαναξιολογήσεις, καρμικοί νέοι έρωτες και οριστικά ξεκαθαρίσματα με τις εκλείψεις, που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα των σχέσεων σας και θα λειτουργήσουν ως εξής.
Με την Έκλειψη στις 30/4 θα δημιουργηθούν προβλήματα που θα προέρχονται από μια τάση αντίδρασης δικής σας, ανάγκης επαναξιολόγησης και αφορά τους γεννημένους γύρω στις 29/4.
Με την έκλειψη 16/5 έρχονται αποκαλύψεις στις σχέσεις σας και δημιουργεί μεγάλη κόπωση ψυχολογική. Ψάξτε βαθιά στην ψυχή σας να δείτε τις πραγματικές σας ανάγκες, γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε ολοκληρωτική αναγέννηση, θα μπορέσετε να χειριστείτε τις όποιες καταστάσεις και αφορά τους γεννημένους γύρω στις 15/5.
Η Έκλειψη στις 25/10 θα φέρει νέα αρχή σε σχέσεις πάνω σε σωστές βάσεις ή οριστικά τελειώματα, αν κάτι έχει πλέον λήξει και εσείς δε θέλατε μέχρι τώρα να το παραδεχτείτε και αφορά τους γεννημένους 21-23/4.
Η Έκλειψη στις 8/11 φέρνει αποκαλύψεις και προβλήματα, που ίσως προκαλέσουν κρίση πανικού και καλείστε να διαχειριστείτε, αφορά τους γεννημένους γύρω στις 5/5.

Υγεία

Από τις 11/5 έως το τέλος του χρόνου, ο Δίας χαρίζει ψυχολογική ανάταση και δίνει προστασία στο θέμα της υγείας σας.
Ιδιαίτερη προσοχή στα διαστήματα 21-23/3 για τους γεννημένους 10-12/5, 3-6/4 για τους γεννημένους 10-12/5, 3-6/7 για τους γεννημένους 20-21/4, 30/7 έως 3/8 για τους γεννημένους 6-8/5 και 15/9 έως 24/10 για τους γεννημένους 6-9/5, λόγω των δύσκολων όψεων του Άρη-Κρόνου-Ουρανού.
Προσοχή σε αλλεργίες-φαρμακοληψία και λάθος διαγνώσεις για θέματα υγείας των παιδιών σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 9-14/5.
Με τον Κρόνο σε δύσκολη γωνία προσοχή σε δόντια, δέρμα και οστά. Ενδέχεται να φέρει σωματική και ψυχική κόπωση, γι’ αυτό απαιτείται ξεκούραση και σωστή διαχείριση των εντάσεων και της αστάθειας που προκαλεί ο Ουρανός.

Επικοινωνία

Ο Ουρανός θα αλλάξει τον τρόπο συμπεριφοράς σας, θα γίνετε αντιδραστικοί, εκκεντρικοί, σπινθηροβόλοι και συχνά-πυκνά θα χάνετε την παροιμιώδη ψυχραιμία σας.
Από τις 5/7 έως 20/8 ο Άρης θα σας δημιουργήσει νεύρα αλλα και ιδιαίτερη ενέργεια.
Προσοχή σε λεκτικές ή βίαιες ενέργειες απέναντι στο ταίρι σας ή στους προϊσταμένους σας στη δουλειά, στα διαστήματα που αναγράφονται παραπάνω στην ενότητα της υγείας.

Ανάδρομοι Πλανήτες

Αφροδίτη: Η ανάδρομη πορεία της συνεχίζεται έως τις 28/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω. Έχουμε επιστροφές παλαιών φλέρτ, ίσως από το εξωτερικό, αισθηματικές αναθεωρήσεις ή οικονομικά ζητήματα, που αφορούν δικαστικές αποφάσεις ή θέματα με συγγενείς εξ αγχιστείας και αδέρφια. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό ή οικονομικό τομέα. Πιθανές καθυστερήσεις σε ταξίδια ή σε οικονομικά θέματα που αφορούν σπουδές.

Καλό είναι να μη μπερδέψετε τα οικονομικά με τα αισθηματικά…

Ερμής: Αναδρομεί από τις 15/1 έως 2/2, στα ζώδια του Υδροχόου και του Αιγόκερω και στις 30 και 31/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω πάλι. Θα φέρει επιστροφές ερωτικών θεμάτων, επαγγελματικών προς συζήτηση, προτάσεις από το εξωτερικό και ίσως προβλήματα με τον οικογενειακό σας χώρο. Προσοχή σε ταξίδια γιατί ίσως υπάρξουν ακυρώσεις ή καθυστερήσεις. Η επόμενη αναδρόμηση του πλανήτη είναι από τις 11/5 έως 1/6, στα ζώδια Διδύμων και Ταύρου. Επανέρχονται θέματα με τα αδέρφια σας προς επίλυση και οικονομικά, καθώς επίσης επανεξέταση των αξιών μας.
Να αποφύγετε την υπογραφή νέων συμβάσεων, καθώς επίσης σε ο,τι σχετίζεται με δάνεια διατροφές κ.λπ.. Καλό είναι να μην κάνετε αγορά μέσου μεταφοράς, υπολογιστών, κινητών και προσοχή μεγάλη στην επικοινωνία, λόγω παρερμηνεύσεων και παρεξηγήσεων.
Άρης: Αναδρομεί στο ζώδιο των Διδύμων, από τις 31/10 έως το τέλος του χρόνου. Επιθετική διεκδίκηση οικονομικών θεμάτων που επανέρχονται στο προσκήνιο, κάποια ίσως αφορούν κληρονομιές, δάνεια, διατροφές ή και τα έσοδα της εργασίας σας. Επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν. Καλό είναι να μη μπερδέψετε τα οικονομικά με τα αισθηματικά και να μην πάρετε αποφάσεις μέχρι την ορθοδρόμησή του. Προσοχή στην επιθετικότητα του λόγου και των πράξεων.

 

Από την Εβελίνα Στασινού

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα