Ετήσιες Προβλέψεις – ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022

ASTROTEAM GUEST
06/12/2021

Καλή Χρονιά Σκορπιοί!

Αγαπητοί Σκορπιοί, οι ξαφνικές εκπλήξεις και αλλαγές από τους απέναντι “άλλους” (προσωπικές σχέσεις, γάμους, συνεργασίες), που έχουν ξεκινήσει με το πέρασμα του Ουρανού απέναντί σας, οδηγούν το 2ο και 3ο δεκαήμερο σε απρόοπτες κι αναπόφευκτες αναπροσαρμογές και ανάληψη ευθυνών στο σπίτι, οικογένεια, καριέρα και κοινωνική εικόνα. Πιθανώς κι ένας έρωτας, μια δημιουργία σας ή και χαρές από τα παιδιά να ομορφύνουν τη χρονιά σας. Το κλειδί είναι η αποδοχή των αλλαγών και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα, μια που γίνονται με σκοπό την εξέλιξή σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα επαγγελματικά σας το 2022 φαίνεται να συνδέονται με τις αλλαγές που θα γίνουν σε σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους, καθώς και τις δυσκολίες στο οικογενειακό περιβάλλον. Οι Εκλείψεις, που πραγματοποιούνται όλες στον άξονα των σχέσεών σας και η μετατόπιση των Δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα, θα έχουν επιπτώσεις στην καριέρα και στην οικογένεια. Αλλαγή καριέρας, λοιπόν, μια νέα συνεργασία ή η διάλυση μιας παλαιότερης και μια μετακόμιση είναι μέσα στα πιθανά σενάρια της χρονιάς και πολλά από αυτά μπορεί να γίνουν ξαφνικά. Απαιτείται από εσάς σκληρή δουλειά, οργάνωση και περιορισμοί, για να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε.

Η Πανσέληνος στα μέσα Φεβρουαρίου, που ενεργοποιεί την έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου 2021, θα φωτίσει και θα ολοκληρώσει θέματα καριέρας και κοινωνικής εικόνας. Ό,τι προέκυψε, λοιπόν, στο τέλος του 2021 με σχέσεις ή γεγονότα οικογένειας και σπιτιού, θα έχει επιπτώσεις.

Εύνοια στην εργασία θα υπάρξει και όταν περάσει ο Δίας στον Κριό.

Η Νέα Σελήνη της 1ης Απριλίου δίνει ένα ξεκίνημα στα εργασιακά σας, που σχετίζεται ευνοϊκά με κάποιο θέμα ακινήτου ή βοήθειας από την οικογένειά σας. Εύνοια στην εργασία θα υπάρξει και όταν περάσει ο Δίας στον Κριό από τα μέσα Μαΐου. Ευνοϊκή, επίσης, για την καριέρα σας θα είναι η Νέα Σελήνη στο τέλος Ιουλίου, αλλά με πολλή προσοχή, καθώς υπάρχει ρήξη με σχέσεις και οικογένεια. Στη συνέχεια, ο Αύγουστος εξελίσσεται σε επικίνδυνο μήνα για τα παραπάνω θέματα, καθώς διαφαίνεται μία “κρίση” σε κάποια συνεργασία ή περιορισμοί από το οικογενειακό περιβάλλον, ακόμη και απώλειες.

Τα οικονομικά που σχετίζονται με άλλους ευνοούνται με τη Νέα σελήνη στις 30 Μαΐου. Προσοχή στα οικονομικά πρέπει να δοθεί μέσα Ιανουαρίου, μέσα Ιουνίου, Οκτώβριο και μέσα Νοεμβρίου. Όχι στα ρίσκα και στα τυχερά παιχνίδια. Προτιμότερη είναι η ενασχόληση με ακίνητα. Επίσης, προσοχή στις υπεραισιόδοξες οικονομικές και κοινωνικές ενάρξεις των Χριστουγέννων.

Προσωπική ζωή

Οι σχέσεις το 2022 θα είναι απρόβλεπτες και απροσδόκητες. Ξεκινάτε τη χρονιά ήδη εκτεθειμένοι σε κάποια ρήξη σχέσεων, από το Δεκέμβριο του 2021. Αρχές Φεβρουαρίου ο έρωτας μπορεί να σας επισκεφτεί και ίσως να είναι μία παλαιότερη σχέση. Ο Μάρτιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για τα ερωτικά και τα δημιουργικά σας σχέδια, καθώς και ό,τι έχει σχέση με παιδιά. Λίγη προσοχή, όμως, πρέπει να δοθεί μετά τις 20 του μηνός και προς το τέλος του.

Σάρκα και οστά σε ένα μεγάλο όνειρό σας!

Ο Απρίλιος, που φιλοξενεί την καταπληκτική σύνοδο Δία – Ποσειδώνα και Δια -Αφροδίτης, μπορεί να δώσει σάρκα και οστά σε ένα μεγάλο όνειρό σας και να έχετε την πραγματοποίησή του σαν από θαύμα. Το πέρασμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα των σχέσεών σας, με το Νότιο στον Ωροσκόπο σας (καρμικά γεγονότα) και ο Ουρανός απέναντί σας θα φέρει αλλαγές σε μόνιμες σχέσεις, γάμους και συνεργασίες, μέσω περιορισμών, ορίων, οργάνωσης αλλά και απωλειών κάποιες φορές. Ο Μάιος και ο Οκτώβριος – Νοέμβριος, που πραγματοποιούνται οι εκλείψεις της χρονιάς, είναι εξαιρετικά κρίσιμα διαστήματα για τις σχέσεις σας. Όσες δεν είναι λειτουργικές πλέον, πρέπει να τελειώσουν. Ο Αύγουστος, επίσης, θέλει προσοχή για ευθύνες και εντάσεις, που μπορεί να δημιουργηθούν μέσα στο σπίτι ίσως και με κάποιο γονέα. Το σίγουρο είναι ότι ο Ουρανός πάντα ωθεί στην αλλαγή και θα σπάσει κάποιες δομές.

Υγεία

Η υγεία σας θα χρειαστεί την προσοχή σας, ιδίως την περίοδο των εκλείψεων μιας και πραγματοποιούνται στον 1ο οίκο σας. Θα παρουσιάσει ωστόσο βελτίωση μετά τα μέσα Μαΐου, με το πέρασμα του Δία στον Κριό. Καλά είναι, όμως, να είστε προσεκτικοί στις αρχές Απριλίου για μικροατυχήματα στο σπίτι, τον Ιούνιο για πυρετούς, καψίματα, κοψίματα αλλά και τον Αύγουστο για ατυχήματα ή μικρό-επεμβάσεις.

Ανάδρομοι πλανήτες

Η Αφροδίτη είναι ήδη ανάδρομη από την προηγούμενη χρονιά στον Αιγόκερω έως τις 29 Ιανουαρίου που θα ορθοδρομήσει στην 11η μοίρα του, θα φέρει αναθεώρηση σκέψης και επικοινωνίας με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος και αδέρφια. Θα επανεξετάσει θέματα σπουδών και συμφωνιών που είχαν μείνει μισά, ίσως και μιας συνεργασίας.

Ο Ερμής ανάδρομος από 14 Ιανουαρίου στη 10η Υδροχόου έως 4 Φεβρουαρίου που ορθοδρομεί στην 24η του Αιγόκερω, θα διαπραγματευτεί τα ίδια θέματα και πιθανόν να βρει λύσεις μέσω συνεργασιών με ομάδες αλλά και άτομα εξουσίας.

Στη δεύτερη αναδρομή του, από 10 Μαΐου στην 4η των Διδύμων έως 3 Ιουνίου που ορθοδρομεί στην 26η Ταύρου, θα επανεξετάσει τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών, βρίσκοντας λύσεις. Πιθανό να φέρει και μία επανασύνδεση.

Θα δώσει λύσεις σε πρακτικά θέματα.

Στην τρίτη αναδρομή του από 10 Σεπτεμβρίου στην 8η του Ζυγού έως 2 Οκτωβρίου που ορθοδρομεί στην 24η της Παρθένου θα επανεξετάσει τα σχέδια και τους στόχους σας καθώς και τις σχέσεις με ομάδες ατόμων. Θα δώσει λύσεις σε πρακτικά θέματα.

Η αναδρομή του Δία από τις 29 Ιουλίου στην 8η του Κριού έως 24 Νοεμβρίου που ορθοδρομεί στην 28η των Ιχθύων για τους Σκορπιούς των αρχών του ζωδίου θα μπορούσε να φέρει την επαναφορά σε μια εργασία του παρελθόντος ή την επανεξέταση ενός θέματος υγείας. Για τους υπόλοιπους μπορεί να είναι κάτι ερωτικό από το παρελθόν, κάποια δημιουργικά σχέδια που έμειναν στη μέση ή θέματα που αφορούν στα παιδιά σας.

Να έχετε μια δημιουργική και εξελικτική χρονιά!

 

Από την Άννα Κώτσικα

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα