Ετήσιες Προβλέψεις: Αιγόκερως 2023

ASTROTEAM GUEST
16/12/2022

Καλή Χρονιά Αιγόκεροι!

Αγαπητοί Αιγόκεροι, με χαρά σας ανακοινώνω ότι το 2023 είναι η χρονιά που θα κλείσετε κύκλους με φίλους, ομάδες ή συλλόγους για να ανοίξετε καινούργιους που θα έρθουν στην ζωή σας, να σας δώσουν τα φώτα τους! Μοιραίες δυνάμεις σας ώθησαν και σας ωθούν να αναγεννηθείτε ή μεταλλαχτείτε σαν προσωπικότητες και ιδιοσυγκρασίες! Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σας άλλαξαν και σας αλλάζουν τις αξίες και τις ασφάλειες που είχατε και νιώθατε μέχρι τώρα. Από το δεύτερο εξάμηνο του 2023 θα αρχίσουν σιγά-σιγά να σας απασχολούν θέματα σπιτιού και καριέρας.

Επαγγελματικός τομέας
Με την βοήθεια του Δία και του Ουρανού στον Ταύρο, ξαφνικές εμπνεύσεις δημιουργούνται για νέα πρωτότυπα επαγγέλματα ή ξαφνικές ευκαιρίες για επιχειρηματικά, καλλιτεχνικά και όχι μόνο ανοίγματα.

Οικονομικός τομέας
Ο κυβερνήτης σας Κρόνος επιτέλους τον Μάρτιο θα μπει στους Ιχθύες, έτσι τα οικονομικά σας θα πάψουν να είναι περιορισμένα. Τον Μάρτιο επίσης ο Πλούτωνας θα αγγίξει τον Υδροχόο οπότε θα έχετε καλύτερο έλεγχο και διαχείριση.

Ερωτικός τομέας
Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο του 2023 θα σας δώσει τύχη, γενναιοδωρία και επέκταση σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η σύνοδος Δία – Ουρανού στον Ταύρο, φέρνει ξαφνικό γύρισμα της τύχης. Εκεί που είχατε παγώσει θα κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και όντας απελευθερωμένοι, την σκυτάλη θα πάρουν η χαρά, το φλερτ, η δημιουργία και η διασκέδαση.

Να θυμάστε ότι…
Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί μην εξαπατηθείτε ή επηρεαστείτε από αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες. Επίσης προσοχή στα μεταφορικά σας μέσα.

 

Από την Αγγελική Καράμπελα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα