Ερωτικές Προβλέψεις Μαΐου

ASTROTEAM GUEST
30/04/2021

Κριός
Το μενού τον Μάιο έχει εντάσεις και ανταγωνισμό στη σχέση σας. Εσωτερικές συγκρούσεις αποτελούν την αφορμή για ξεσπάσματα στο ταίρι σας. Πριν οδηγήσετε την κατάσταση στο κρεβάτι για να…ζητήσετε συγγνώμη για τη συμπεριφορά σας, καλό θα ήταν να κάνετε την αυτοκριτική σας πρώτα. Και μια ψύχραιμη και ειλικρινής συζήτηση, δεν θα έβλαπτε. Όσοι είστε single και γεννημένοι 18, 19 και 20/4 έχετε ερωτικές ευκαιρίες οι οποίες προέρχονται από το φιλικό κύκλο σας.

Ταύρος
Απρόβλεπτες σχέσεις, ξαφνικοί έρωτες και αντισυμβατικές επιλογές… αυτό είναι το σκηνικό για τους Ταύρους και αυτό το διάστημα κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί 30/4, ⅕ και ⅖.
Μπορεί οι αλλαγές ή τα “ξαφνικά” να μην είναι του γούστου σας, ωστόσο ήρθε η ώρα να διώξετε τους περιορισμούς και τις συμβατικότητες που σας κρατούσαν στα δεσμά τους τα προηγούμενα χρόνια. Όσοι είστε σε σχέση, θα χρειαστεί να την ανανεώσετε ή να την επανεξετάσετε καθώς πλέον τα δεδομένα και οι επιθυμίες σας αλλάζουν και γίνονται πιο απαιτητικές. Ωστόσο, ο Κρόνος θα βοηθήσει να επισημοποιηθούν και να προχωρήσουν οι σχέσεις που έχουν γερά θεμέλια.
Όσοι είστε single, προσδεθείτε και αναμείνατε τον ερχομό του Δία στους φιλικούς σας Ιχθείς στις 14 Μαΐου, αλλά και της Νέας Σελήνης που υπόσχεται νέους έρωτες και ανανέωση σε σχέσεις που έχουν αρχίσει να ‘σκουριάζουν’, κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί 11, 12,13, 14 Μαΐου.

Δίδυμος
Από τις 9/5 η Αφροδίτη κάνει είσοδο στο ζώδιο σας με σκοπό να σας δώσει λάμψη και σαγήνη. Οι γεννημένοι από 22-31/5 καλό θα ήταν να διεκδικήσετε τις ερωτικές ευκαιρίες που θα προκύψουν μέχρι και τις 16/5, όπου θα έχετε και την μέγιστη εύνοια. Αντίστοιχα, όσοι έχετε γεννηθεί από 1-10/6, επικεντρωθείτε στον ερωτικό στόχο σας κυρίως από 17 μέχρι και 24 Μαΐου. Όσοι έχετε γεννηθεί από 11/6 και μετά θα απολαύσετε την εύνοια της Αφροδίτης προς το τέλος του μήνα αλλά και στις αρχές Ιουνίου.
Οι γεννημένοι 24, 25 και 26 Μαΐου θα βιώσετε τον ερχομό μιας σημαντικής ερωτικής σχέσης, αν είστε single, ενώ όσοι είστε σε σχέση θα βιώσετε τεράστιες αλλαγές που ενδεχομένως να οδηγήσουν και στην λήξη της.
Προσοχή στις 22/5, καθώς η κρίση δεν θα είναι καθαρή. Reality check και…επαλήθευση των όσων ακούτε από το ταίρι σας.
25 με 27 Μαΐου οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ρομαντικές…σαν να βγήκαν από τα παραμύθια…αξιοποιήστε την συγκυρία αυτή, αν θέλετε να βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή όσοι θέλετε να…προχωρήσετε ένα φλερτ.

Καρκίνος
Από τις 14 Μαΐου ο Δίας εισέρχεται στους φιλικούς σας Ιχθείς και δίνει μια ‘ανάσα’ στην ερωτική σας ζωή. Όσοι είστε γεννημένοι 21,22 και 23/5 θα έχετε μια επιπλέον εύνοια, είτε με τον ερχομό μιας νέας γνωριμίας ή με την δημιουργία σχέσης με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Όσοι έχετε γεννηθεί από 1-10/7, θα έχετε αντιπαραθέσεις και ρήξεις με το έτερον ήμισυ από τις 11 έως και τις 26 Μαΐου καθώς ο Άρης στο ζώδιο σας, δημιουργεί εκνευρισμό και ένταση. Προσπαθήστε να τη διοχετεύσετε…δημιουργικά και παρέα με το ταίρι σας ή αν δεν μπορείτε εκτονωθείτε στον αθλητισμό ή σε κάποιο χόμπι για να μην ξεσπάσετε στη σχέση.

Λέων
Τα Λιοντάρια βρίσκεστε σε μια κομβική περίοδο στην ερωτική σας ζωή. Όσοι μέχρι τώρα συνηθίζατε να αντιμετωπίζετε την δέσμευση ‘ελαφρά τη καρδία’, πλέον μπαίνετε σε μια φάση που δεν μπορείτε να την αγνοήσετε άλλο. Τα φλερτ σας ενδεχομένως να θελήσουν να σοβαρέψουν τη μεταξύ σας ‘χημεία’, αν δεν το έχουν ζητήσει ήδη, και εσείς θα κληθείτε να αποφασίσετε. Από τη μια θέλετε, από την άλλη νιώθετε μια βαθιά ανάγκη για ανεξαρτησία και απρόβλεπτες καταστάσεις, οπότε το δίλημμα είναι εκεί και περιμένει να το λύσετε. Όσοι είστε σε σχέση, βιώνετε μια περίοδο ουσιαστικών και ριζικών αλλαγών και ίσως βρίσκεστε λίγο πριν τη διάλυση της, με το ένα πόδι έτοιμο για να φύγετε. Αν θέλετε να παραμείνετε σε αυτή τη σχέση, χρειάζεται να κοπιάσετε και να εξετάσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες. Προσοχή επίσης στις αποφάσεις σας καθώς υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις που ‘τρέχουν’ και ακόμη δεν τις γνωρίζετε. Ιδανικά θα ήταν να περιμένετε την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σας μέσα στον Ιούνιο και να αποφασίσετε μετά.

Παρθένος
Παρθένοι, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον Δία στους Ιχθείς στις 14/5!
Όσοι είστε σε σχέση, θα έχετε επισημοποιήσεις σύντομα, οπότε ξεκινήστε να… ράβεστε! Όσοι είστε single, θα έχετε πολλές ερωτικές ευκαιρίες, οπότε φροντίστε να επιλέξετε την καλύτερη για εσάς! Βέβαια, τέλος του μήνα ο Ερμής, ως κυβερνήτης σας θα αναδρομήσει, συνεπώς μην δρομολογήσετε κάτι εκείνες τις μέρες (επισημοποίηση ή ξεκίνημα σχέσης). Ιδανικά, θα ήταν να περιμένετε με την ορθοδρόμηση του που θα γίνει μέσα στον Ιούνιο.

Ζυγός
Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 9 Μαΐου θα ευνοήσει σε φλερτ ή γνωριμίες που επιθυμείτε.
Στις 20 Μαΐου το πλανητικό σκηνικό ευνοεί για την επισημοποίηση μιας σχέσης ή για μια γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε μια σχέση. Γενικότερα, οι Ζυγοί διανύετε μια περίοδο που πλέον οι περιστασιακές σχέσεις και περιπέτειες, δεν σας καλύπτουν και αναζητάτε τον Ένα ή τη Μία που μαζί θα ζήσετε μια όμορφη ιστορία με διάρκεια στο χρόνο. Εξαίρεση σε αυτό αποτελούν όσοι έχουν γεννηθεί 18, 19 και 20/10, οι οποίοι δέχεστε τις μεταμορφωτικές αλλαγές του Πλούτωνα και ίσως είστε σε μια φάση που διαλύετε για να ξαναοικοδομήσετε τις βάσεις για μια σχέση που θα σας ικανοποιεί τις βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες.

Σκορπιός
Με την είσοδο του Δίας στους φιλικούς σας Ιχθείς, στις 14 Μαΐου ετοιμαστείτε για νέους έρωτες και άφθονη διασκέδαση, όσοι είστε single. Οι ερωτικές ευκαιρίες θα είναι πολλές, για αυτό σκεφτείτε σοβαρά σε ποια θα επενδύσετε, αν το θέλετε φυσικά. Τον Μάιο, είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να προχωρήσετε μια γνωριμία σε κάτι πιο σοβαρό ή αν είστε σε σχέση να την επισημοποιήσετε. Ακόμη, όσοι είστε σε σχέση, να έχετε υπόψιν ότι το πλανητικό σκηνικό ευνοεί για την απόκτηση παιδιού, και μάλιστα αναπάντεχα, οπότε να πράξετε ανάλογα με τις … επιθυμίες σας.
Ο Κρόνος μπορεί να σας πιέζει όλους τους Σκορπιούς ανεξαιρέτως, όμως προσπαθήστε να το δείτε σαν μια ευκαιρία να εδραιώσετε “σταθερές” και αξίες στην προσωπική σας ζωή, ώστε να απολαύσετε αργότερα μια ποιοτική σχέση.

Τοξότης
Τοξότες, ο Μάιος θα είναι αφιερωμένος στις σχέσεις! Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους από 9 Μαΐου, θα πάρετε θέση για νέες ερωτικές περιπέτειες. Θα έχετε έντονη επιθυμία για να δημιουργήσετε μια σχέση και η σκέψη σας θα είναι διαρκώς εκεί. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το έτερον ήμισυ και θα θελήσετε να αναζωπυρώσετε όμορφες αλλά και έντονες στιγμές, καθώς προς το τέλος του μήνα ίσως κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα για την κοινή σας πορεία . Θα μπείτε σε μια φάση επανεξέτασης όσον αφορά το ταίρι σας και καλό θα ήταν να κάνετε μια αναδρομή στο τελευταίο διάστημα και να δείτε τι συνέβη αλλά και ποια πράγματα μπορούν να βελτιωθούν. Όσοι είστε singe, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι και τις αρχές Ιουνίου για να προχωρήσετε ένα φλερτ σε κάτι πιο σοβαρό, καθώς το διάστημα δεν θα είναι ευνοϊκό τότε. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς στις 14 Μαΐου θα βελτιώσει την διάθεση σας αλλά προσοχή να μην σας εξωθήσεις σε υπερβολικές συμπεριφορές

Αιγόκερως
Ο Άρης φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις με το έτερον ήμισυ από 11 έως 26 Μαΐου, κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 2 έως και τις 11 Ιανουαρίου. Εξετάστε το ενδεχόμενο να τις υποκινείται εσείς με κάποιο τρόπο, καθώς εδώ και λίγο καιρό φαίνεται να θέλετε να πειραματιστείτε ερωτικά και να λειτουργήσετε λιγότερο συντηρητικά από όσο συνηθίζετε. Η αλήθεια είναι πως με όσα έχετε περάσει τα προηγούμενα χρόνια, είχατε παραμελήσει την ερωτική σας ζωή και τώρα σιγά σιγά νιώθετε έτοιμοι να τολμήσετε όλα όσα κάποτε σας έμοιαζαν απαγορευμένα. Η δουλειά μπορεί να σας απορροφάει και αυτόν τον μήνα, όμως προσπαθήστε να μην ξεσπάτε στο έτερον ήμισυ και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς στις 14 Μαΐου θα σας βοηθήσει να σκέφτεστε πιο αισιόδοξα. Ευκαιρίες για νέα φλερτ και γνωριμίες θα προκύψουν και καλό θα ήταν να τις αδράξετε!

Υδροχόος
Υδροχόοι, ο Μάιος θα είναι ένας ερωτικός μήνας για εσάς. Μπορεί να έχετε στριμωχτεί σε πολλαπλά επίπεδα λόγω του Κρόνου, μπορεί ο Ουρανός να σας φέρνει το ένα ξαφνικό γεγονός πίσω από το άλλο, όμως ήρθε η στιγμή να αποφορτιστείτε από όλα αυτά και να διασκεδάσετε. Αν είστε single, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέα φλερτ και ερωτικές περιπέτειες. Αν είστε σε σχέση, μπορεί να βάλλεστε από…πειρασμούς και εκεί ίσως θα έρθετε σε δίλημμα αν θα ενδώσετε ή όχι. Η αλήθεια είναι πως ο Κρόνος σας ζητάει να ακολουθήσετε μια δύσκολη πορεία στη σχέση σας και ίσως να μην είστε όλοι έτοιμοι να αποδεχτείτε την πρόκληση. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πως ο καθένας διαλέγει το μονοπάτι που του ταιριάζει περισσότερο αλλά ταυτόχρονα αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτή του την επιλογή.

Ιχθείς
Ο Δίας στο ζώδιο σας και ο Μάιος κατέφθασε με βήμα ταχύ και γιατί όχι…να τους προϋπαντήσετε στην εξοχή!
Ο ερχομός του Δία στο ζώδιο σας μιλάει για μέρες που όλα έρχονται εύκολα και αβίαστα, σχεδόν μαγικά. Για έρωτες με ανταπόκριση και στα πόδια σας.
Για ερωτικές ευκαιρίες σε όσους είστε single αλλά και ονειρικές στιγμές για όσους είστε σε σχέση. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι 12, 13 και 14 Μαρτίου, έχετε φορέσει τα ροζ γυαλιά σας και με τον ερχομό του Δία, δεν βλέπω να τα βγάζετε σύντομα. Δεν θέλω να σας χαλάσω το παραμύθι, αλλά είναι πολύ πιθανόν η σχέση σας, το φλερτ σας , το έτερον ήμισυ να μην είναι καθόλου έτσι όπως το “βλέπετε” εσείς. Είναι επίσης πιθανόν να βλέπετε τον εξειδανικευμένο Άλλο και όχι τον άνθρωπο που στέκεται πραγματικά απέναντι σας. Ζητήστε φιλική συμβουλή και…προσπαθήστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

Από την Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα