Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλίου

ASTROTEAM GUEST
02/07/2021

Κριός

Ο Ιούλιος υπόσχεται να είναι άκρως ερωτικός απέναντι σας και τα φλερτ δίνουν και παίρνουν!
Φροντίστε να εξερευνήσετε όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αλλά και να κυνηγήσετε μια ιστορία που θεωρείτε ότι αξίζει περισσότερο! Νέα ξεκινήματα, τουτέστιν νέα πρόσωπα και νέες καταστάσεις θα εμφανιστούν και θα διεκδικήσουν την προσοχή σας.
Ιδιαίτερη εύνοια σε ερωτικές περιπέτειες θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί 20, 21 και 22 Απριλίου.
Μια επιπλέον προσοχή όμως εσείς που έχετε γεννηθεί 15 και 16 Απριλίου, καθώς ‘φλερτάρετε’ με το να χάσετε το μέτρο και να πάθετε ‘εμμονή’ με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Προς το τέλος του μήνα, όμως, όλα τα Κριάρια θα σκέφτεστε ακόμη περισσότερο τα ερωτικά σας, φροντίστε όμως να μην μείνετε μόνο στη σκέψη και να δράσετε αποφασιστικά!

Ταύρος

Θα ήταν ψέμα να πούμε πώς είστε σε μια ανέμελη φάση της ζωής σας όπου τα ερωτικά είναι το μόνο που σας απασχολεί. Βιώνετε πολλές και ταυτόχρονες αλλαγές και η αλήθεια είναι πώς δεν έχετε όρεξη για περιπέτειες. Εσείς που είστε σε σχέση, θα βιώσετε μεταμορφωτικές αλλαγές και ξαφνικά θα δείτε όλη τη ζωή σας να αλλάζει. Ο Δίας βελτιώνει λίγο το κλίμα σε εσάς που έχετε γεννηθεί 24, 25, 26 Απριλίου και δίνει μικρές ανάσες αισιοδοξίας.
Ο Άρης, από την άλλη, φέρνει μια ένταση στις προσωπικές σας σχέσεις και ίσως νιώθετε έντονο θυμό και επιθυμία να ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Θυμηθείτε όμως πως εσείς είστε που χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και να στραφείτε στο σύντροφο σας για βοήθεια και όχι για επίθεση.

Δίδυμοι

Σε διαφορετικά μήκη κύματος φαίνεται να κινείστε οι Δίδυμοι. Όσοι είστε single θα βρείτε επιτέλους ένα πρόσωπο που να μην μοιάζει με ό,τι έχετε συναντήσει ως τώρα. Εσείς που έχετε γεννηθεί 26 Μαΐου και 10 Ιουνίου, βιώνετε μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις σας και ενδεχομένως να ζήσετε κάποιες ζόρικες στιγμές και να αμφισβητήσετε την πορεία της. Από την άλλη, όσες σχέσεις βιώνουν κρίσεις εδώ και καιρό και δεν εξελίσσονται, έρχεται η ώρα που θα δρομολογηθεί η λήξη τους. Προσοχή εσείς που έχετε γεννηθεί 13 και 14 Ιουνίου, γιατί οι εξαπατήσεις είναι προ των πυλών και θα το συνειδητοποιήσετε αρκετό καιρό αργότερα. Ζητήστε το ‘καθαρό’ μάτι κάποιου φιλικού προσώπου που εμπιστεύεστε, προτού προβείτε σε αποφάσεις.

Καρκίνος

Ο μήνας των γενεθλίων για τους περισσότερους από εσάς κατέφθασε! Πολλοί από εσάς, με αυτήν την αφορμή, θα προβείτε σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο που θα έχουν αντίκτυπο στη σχέση με το άλλο σας μισό ή στον τρόπο που σας βλέπουν οι γύρω σας. Σχεδιάστε προσεκτικά και όχι παρορμητικά τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε single καθώς με την εύνοια που είχατε το τελευταίο δίμηνο στα ερωτικά σας, ενδεχομένως να μην μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα ποιο πρόσωπο αξίζει να εμπιστευθείτε και να προχωρήσετε σε ίσως μια πιο σοβαρή κατάσταση. Μην βιαστείτε. Η εύνοια αυτή θα επιστρέψει τέλος του χρόνου και εκεί θα είστε πιο κατασταλαγμένοι.
Τις ημέρες 15,16,17,18 Ιουλίου χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας καθώς έντονα συναισθήματα και επιθυμία για έλεγχο θα σας εξωθούν σε παρορμητικές εξομολογήσεις που μπορεί να τρομάξουν το άτομο που σας ενδιαφέρει. Από την άλλη, εσείς που είστε σε σχέση προσπαθήστε να ελέγξετε την επιθυμία σας για έλεγχο και όχι για να χειραγωγήσετε το ταίρι σας.
Μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων αλλά και σε όλους τους τομείς βιώνετε εσείς που έχετε γεννηθεί 18, 19 και 20 Ιουλίου. Ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε το τι θέλετε από μια σχέση, ένα σύντροφο και ενδεχομένως αυτό να γίνει με έναν ζόρικο τρόπο, ωστόσο χρειάζεται να κάνετε υπομονή και να δεχτείτε τη λήξη σχέσεων που πια δεν εξελίσσονται.

Λέων

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο σας, στρέφουν ακόμη περισσότερο την προσοχή πάνω σας και σας δίνουν τεράστια ώθηση στον ερωτικό τομέα, αυτοπεποίθηση αλλά και γοητεία. Βέβαια, οι πρώτες μέρες του Ιουλίου δεν θα είναι εύκολες, καθώς μαίνεται μια ‘καταιγίδα’ για πολλούς από εσάς σε άλλους τομείς που δεν σας αφήνει να σκεφτείτε και πολύ τα ερωτικά σας. Ωστόσο, προς τα μέσα του μήνα θα είστε σε καλύτερη διάθεση και θα έχετε την όρεξη να δώσετε…ρεσιτάλ και να προσελκύσετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Βέβαια, θα είναι αρκετοί εκείνοι που σας καλοβλέπουν, οπότε φροντίστε να έχετε ξεκάθαρα στο μυαλό σας τι είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από ένα φλερτ ή ένα σύντροφο και να αποφασίσετε ανάλογα. Προσοχή μόνο να μην εμπλακείτε σε διπλές και κρυφές καταστάσεις.

Παρθένος

Ευνοημένοι σε επίπεδο σχέσεων οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί 24, 25, 26 Αυγούστου αλλά και 5, 6, 7 Σεπτεμβρίου με διαφορετικό τρόπο εύνοιας: οι μεν πρώτοι μέσω επισημοποιήσεων και ερωτικών ευκαιριών (οι single) και οι δε με ξαφνικές σχέσεις με άτομα αντισυμβατικά, εναλλακτικά που σας δημιουργούν ένα αίσθημα απελευθέρωσης. Αντίθετα, οι Παρθένοι που είστε γεννημένοι 15,16 και 17 Σεπτεμβρίου, χρειάζεται να προσέξετε καθώς μπορεί ο έρωτας να σας έχει πάρει ήδη τα μυαλά, ωστόσο ελλοχεύει η απογοήτευση στο τέλος του δρόμου ή η εξαπάτηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ανάλογα το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός αυτό μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο έντονο, σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστείτε τη βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεστε, προκειμένου να δουν με ‘καθαρή’ ματιά και να σας συμβουλέψουν αναλόγως.
Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα η 22 Ιουλίου για να προχωρήσετε ένα φλερτ, ή να αναζωπυρώσετε μια σχέση που ίσως έχει ρουτινιάσει.

Ζυγός

Οι περισσότεροι Ζυγοί βιώνετε μια περίοδο που επιθυμείτε να κατασταλάξετε σε μια σχέση, αν είστε single, ή να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα. Μάλιστα, αρκετοί από εσάς ίσως να θελήσετε, αν συμφωνεί και το υπόλοιπο ωροσκόπιο, να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια με τον ερχομό ενός απογόνου. Το προηγούμενο διάστημα, ο Δίας σε διευκόλυνε στην πραγματοποίηση αυτών των επιθυμιών σας και επιστρέφει μέσα στον Ιούλιο για να δώσει μια διευκόλυνση ακόμη σε εσάς που έχετε γεννηθεί 22 και 23 Οκτωβρίου.
Αντίθετα, όσοι έχετε γεννηθεί 17, 18 και 19 Οκτωβρίου, ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν πλέον, όσο επίπονο και να είναι και να επιτρέψετε να αναδυθεί ο εξελιγμένος σας εαυτός. Άμεση συνέπεια αυτών, είναι ότι θα επαναπροσδιορίσετε το προφίλ των ερωτικών συντρόφων που θέλετε να έχετε δίπλα σας και ίσως αυτό συνεπάγεται ένα μικρό διάστημα μοναξιάς. Μην τη φοβηθείτε, είναι προς όφελος σας και φυσικά το επόμενο διάστημα οι ευκαιρίες δεν θα σας λείψουν. Καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε σε κάποια ‘περιπέτεια’ που ίσως σας αποπροσανατολίσει, κυρίως όμως να μην το κάνετε αν απλά φοβάστε μην μείνετε μόνοι.

Σκορπιός

Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου κουβαλούν μια πίεση και μια ένταση που δύσκολα σας επιτρέπουν να δείτε κάτι άλλο. Μεγάλη αναστάτωση στα προσωπικά σας, καθώς ο διχασμός ανάμεσα στην οικογένεια και την εργασία σας φαίνεται να έχει αντίκτυπο στην σχέση σας και σας ταράζουν.
Οι single Σκορπιοί να προσέχετε μήπως γίνεστε επιθετικοί ή απόμακροι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, λόγω του ότι βιώνετε μια δύσκολη περίοδο.
Όλοι όμως οι Σκορπιοί έχετε βιώσει ήδη γεγονότα από τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου και ίσως απελπίζεστε με την κατάσταση αυτή, να θυμάστε όμως πως θα χαλαρώσει η πίεση και θα ηρεμήσετε το επόμενο διάστημα.
Οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί 24, 25 και 26 Οκτωβρίου έχετε δίχτυ προστασίας.

Τοξότης

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που ξεκαθαρίζεται με το ταίρι σας τις όποιες παρεξηγήσεις που είχαν προκληθεί στην επικοινωνία σας κατά το προηγούμενο διάστημα και πλέον είστε σε φάση να αποφασίσετε πώς θα πορευθείτε.
Εσείς που έχετε γεννηθεί 22 και 23 Νοεμβρίου είστε λίγο παραπάνω ευνοημένοι, ωστόσο χρειάζεται να έχετε αυτοσυγκράτηση και ρεαλισμό καθώς εύκολα μπορεί αυτή την εύνοια που έχετε να την οδηγήσετε σε υπερβολές. Το ίδιο ισχύει και για τους single Τοξότες που αρχίζετε να καλοβλέπετε την προοπτική μιας πιο στενής σύνδεσης με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ερωτικές ευκαιρίες υπάρχουν στον ορίζοντα, όμως χρειάζεται να ασχοληθείτε σοβαρά αν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να δεσμευτείτε.
Από την άλλη, εσείς που έχετε γεννηθεί στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς ελλοχεύουν εξαπατήσεις και απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, τις οποίες όμως αυτή τη στιγμή δεν είστε σε θέση να αντιληφθείτε. Μην προχωρήσετε σε καμία σοβαρή απόφαση για τα προσωπικά σας αυτό το διάστημα, μην επενδύσετε σε κανένα φλερτ γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ζητήστε τη γνώμη ενός δικούς σας ανθρώπου που εμπιστεύεστε για να σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά ή έστω να αποτελέσει την φωνή της λογικής μπροστά σε επιλογές που μπορεί να μοιάζουν θησαυροί αλλά μάλλον είναι…άνθρακες!

 Αιγόκερως

Ένα νέο ξεκίνημα φαίνεται στον ορίζοντα μέσα στον Ιούλιο σε επίπεδο σχέσεων. Είτε ανανεώνεται την υπάρχουσα σχέση σας είτε ένα φλερτ πάει να γίνει μια πιο σοβαρή δέσμευση, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ερωτικά σας θα αλλάξουν αυτόν τον μήνα. Γενικότερα, δεν είστε οι άνθρωποι που έχετε ως πρώτη προτεραιότητα τα προσωπικά σας, όμως αφού σιγά σιγά τακτοποιούνται όλα τα υπόλοιπα θέματα στη ζωή σας, αρχίζετε να εστιάζετε και στις συναισθηματικές σας ανάγκες. Όσοι έχετε ήδη σχέση ίσως δυσκολεύεστε λίγο με ξαφνικούς και εκκεντρικούς ‘πειρασμούς’ που σας προκύπτουν, οι οποίοι μάλιστα σας κάνουν αμφισβητείτε την μέχρι τώρα αισθηματική πορεία σας. Από την άλλη όσοι είστε single, ίσως να απορείτε που σας ελκύουν εκκεντρικά άτομα, πολύ διαφορετικά από εσάς ή από το στυλ συντρόφων που σας έλκυαν μέχρι πρότινος.
Οι γεννημένοι 14,15 και 16 Ιανουαρίου βιώνετε ένα δύσκολο διάστημα ριζικών αλλαγών οι οποίες δεν πρόκειται να αφήσουν ανεπηρέαστα τα προσωπικά σας. Όσοι είστε σε σχέση θα τη δείτε να μεταμορφώνετε μαζί σας και ενδεχομένως αν δεν εξελιχθεί μαζί με εσάς να οδηγηθείτε σε ρήξη. Από την άλλη, όσοι είστε single θα δείτε πως μέσα από τις δυσκολίες που βιώνεται, αλλάζει και ο τρόπος που βλέπεται τις σχέσεις και το τι θα θέλατε μέσα από αυτές.

Υδροχόος

Ένας δύσκολος μήνας συνεχίζεται για εσάς αφού οι πρώτες μέρες του Ιουλίου δεν θα διαφέρουν και πολύ από τον Ιούνιο, ωστόσο να έχετε στο μυαλό σας ότι η πίεση θα χαλαρώσει, οπότε υπομονή.
Βρίσκεστε σε μια φάση που έχετε συγκρούσεις με το ταίρι σας, ένταση, ενώ παράλληλα συναντάται πίεση και ξαφνικά εμπόδια σε όλους τους άλλους τομείς και κυρίως στα επαγγελματικά σας. Να προσέξετε μήπως το ταίρι σας αποτελεί το σάκο του μποξ που εκτονώνετε όλα τα θέματα σας, καθώς αυτό θα βλάψει τη σχέση σας.
Παράλληλα, κλείνετε ένα προσωπικό κύκλο και ετοιμάζεστε να ‘εγκαινιάσετε’ τον καινούριο σας εαυτό. Όσοι είστε single, καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε σε κάποια ερωτική ιστορία στις αρχές του μήνα, καθώς δύσκολα θα μπορέσετε να εστιάσετε εκεί.
Ασπίδα προστασίας σε όλον αυτόν τον κυκεώνα αλλά και εύνοια σε ερωτικό επίπεδο έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί 16 και 17 Φεβρουαρίου.

 Ιχθείς

Ο Ιούλιος ξεκινάει άκρως ερωτικός και πολλά υποσχόμενος ιδιαίτερα για τους single Ιχθείς.
Πολλά φλερτ και ενδεχόμενα υπάρχουν στον ορίζοντα φτάνει να μπορέσετε να αποφασίσετε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και να εστιάσετε εκεί.
Εσείς που είστε σε σχέση ίσως αποφασίσετε πως ήρθε η ώρα για τον ερχομό ενός απογόνου που θα εμπλουτίσει τη σχέση με το ταίρι σας.
Πολλή προσοχή οι γεννημένοι 13,14 Μαρτίου καθώς δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα του ατόμου που σας ενδιαφέρει και πολύ πιθανόν να απογοητευτείτε. Έχετε πλάσει μια εξιδανικευμένη εικόνα και αδυνατείτε να δείτε πέρα από αυτό. Κρατήστε το αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σας και ζητήστε βοήθεια από κάποιο φιλικό πρόσωπο προκειμένου να διασταυρώσετε αν οι εκτιμήσεις σας για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Από την Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα