Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου

ASTROTEAM GUEST
06/04/2021

Κριός
Χρόνια σας πολλά Κριοί! Ο Απρίλιος είναι για πολλούς από εσάς ο μήνας των γενεθλίων σας. Βρίσκεστε λοιπόν στο προσκήνιο και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Η άνοιξη είναι εδώ και εσείς θέλετε περισσότερο από ποτέ να εκφραστείτε ερωτικά. Χρειάζεται όμως να μην χάσετε το μέτρο, καθώς η δύσκολη όψη Αφροδίτης Πλούτωνα που πραγματοποιείται στις 12/4, μπορεί να σας οδηγήσει στο να φερθείτε είτε εμμονικά είτε να θελήσετε να χειραγωγήσετε το έτερον ήμισυ. Είναι προτιμότερο η ένταση αυτή να λήξει στο κρεβάτι. Μέχρι και τις 16 Απριλίου που η όψη λειτουργεί, επιδείξτε αυτοέλεγχο και ψυχραιμία.

Ταύρος
Αγαπημένοι Ταύροι, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 14 Απριλίου ευνοεί τις εξελίξεις στα ερωτικά σας καθόλη τη διάρκεια του μήνα. Το διάστημα εύνοιας είναι για το πρώτο δεκαήμερο από 14 έως 23 Απριλίου και για το δεύτερο δεκαήμερο 23 Απριλίου με 1 Μαΐου. Το τρίτο δεκαήμερο θα απολαύσει τα οφέλη της Αφροδίτης στις αρχές Μαΐου. Στις 22/4 έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Αποτέλεσμα αυτής της όψης θα είναι εκκεντρικές ή ασυνήθιστες ερωτικές επιλογές οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε δέσμευση, όχι όμως με την κλασική της μορφή. Συνήθως, σχέσεις οι οποίες προκύπτουν αυτό το διάστημα έχουν τα εξής χαρακτηριστικά είναι σχέσεις από απόσταση, σχέσεις μεταξύ ατόμων με πολύ διαφορετικό υπόβαθρο ή ακόμη και σοκαριστικό για τον κοινωνικό περίγυρο. Συνήθως δεν μακροημερεύουν αλλά λόγω της επαφής της όψης με τον Κρόνο, στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να δημιουργήσει δέσμευση. Ειδικά, για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, που αρχίζει να σας κεραυνοβολεί ο Ουρανός, θα δείτε πως ξαφνικά δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας και θα αρχίσετε να ενδιαφέρεστε για άτομα που πριν λίγο καιρό δεν θα τολμούσατε. Όσον αφορά τους ήδη δεσμευμένους Ταύρους, ίσως αρχίσετε να νιώθετε κάποιους τριγμούς στη σχέση σας, οι οποίοι μπορεί να προέρχονται είτε από το έτερον ήμισυ, είτε όμως και από εσάς. Είναι μια κομβική στιγμή στη ζωή σας καθώς ο Ουρανός σε συνδυασμό με τον Κρόνο, σας προσκαλούν να ανατρέψετε ό,τι μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένο στον ερωτικό τομέα. Οι αλλαγές είναι η μόνη σταθερά το επόμενο διάστημα.

Δίδυμος
Με τον Άρη το ζώδιο σας, δεν κάθεστε φρόνιμα και κυνηγάτε τη μια ερωτική ευκαιρία πίσω από την άλλη. Ο Δίας που είναι φιλικός απέναντι σας, διευκολύνει το κυνήγι, φέρνοντας στο δρόμο σας ό,τι αναζητάτε. Αν είστε single και ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, ένα νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σας. Θα χρειαστεί όμως να έχετε τεταμένη την προσοχή σας καθώς ελλοχεύουν εξαπατήσεις, λόγω του Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να διπλοτσεκάρετε πρόσωπα και καταστάσεις και ιδανικά να μην επενδύσετε μακροπρόθεσμα. Ο Ποσειδώνας βέβαια φέρνει πολύ έρωτα, οπότε δύσκολα θα κρατήσετε αντιστάσεις. Αν έχετε κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεστε, καλό θα ήταν να ζητάτε τη γνώμη του για να κάνετε ένα reality check που και που. Από την άλλη, όσοι Δίδυμοι του τρίτου δεκαήμερου είστε σε σχέση, θα δοκιμαστείτε αυτή την περίοδο και θα επανεξετάσετε τη σχέση σας. Αν δείτε ότι σας καλύπτει, μπορείτε να προχωρήσετε, διαφορετικά θα οδηγηθείτε σε ρήξη.

Καρκίνος
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 14 Απριλίου, θα έχετε εύνοια σε φλερτ που υπάρχουν ήδη. Παρόλα αυτά για να προχωρήσει σε δέσμευση, αν το επιθυμείτε, θα χρειαστεί λίγη υπομονή μέχρι το Μάιο. Εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο δίλημμα σε σχέση με το άτομο που σας ενδιαφέρει ή με την σχέση που έχετε αυτό τον καιρό. Θα χρειαστεί να ζυγίσετε προσεκτικά τα δεδομένα που έχετε και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις καθώς τους επόμενους μήνες θα έχετε τη συνολική εικόνα. Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου διανύετε ένα διάστημα ολοκληρωτικής αλλαγής σε όλα τα επίπεδα και από αισθηματικής πλευράς βρίσκεστε στο σημείο όπου συνειδητοποιείτε ότι όλα θα αλλάξουν. Ο Πλούτωνας διαλύει τα αισθηματικά σας όπως τα βλέπατε μέχρι τώρα, γεγονός που σημαίνει ότι ίσως να βιώσετε τη λήξη μιας σχέσης χρόνων. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να επανεξετάσετε τα δεδομένα και τις ανάγκες σας αλλά και να δεχτείτε πώς ίσως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα έχετε στο μυαλό σας. Να θυμάστε πως μόνο “όποιος δει το σκοτάδι μέσα του θα’ χει μεθαύριο δικό του μερτικό στον ήλιο”…

Λέων
Λιοντάρια μου, ο Δίας και ο Κρόνος στον τομέα των σχέσεων σας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα ή αν είστε single να γνωρίσετε τον Ένα ή τη Μία που είναι για εσάς. Βέβαια, ο Ουρανός δεν σας το κάνει εύκολο καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις από πλευράς της οικογένειας σας για το πρόσωπο που έχετε επιλέξει ή να έρχεται σε κόντρα με την δημόσια εικόνα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο, στις 14 Απριλίου, θα κάνει το κλίμα πιο ερωτικό και θα αναζωογωνήσει τη σχέση σας. Από τις 24 Απριλίου και μετά όμως θα χρειαστεί μια παραπάνω προσοχή γιατί ο Άρης από τον Καρκίνο δημιουργεί παρασκήνιο. Αυτό είτε θα εμφανιστεί με μυστικά μεταξύ σας είτε με παρεμβολές τρίτων με σκοπό να σας δημιουργήσουν ρήξη. Μέχρι τότε όμως μπορείτε να απολαύσετε την Αφροδίτη στον Ταύρο!

Παρθένος
Η πολυαστρία στον Ταύρο μέσα στον Απρίλιο είναι παραπάνω από ευνοϊκή για εσάς καθώς φέρνει πληθώρα ευκαιριών στον ερωτικό τομέα. Σε γενικές γραμμές οι Παρθένοι, διανύετε μια ιδανική περίοδο στα ερωτικά σας. Ειδικότερα οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου είναι οι πιο ευνοημένοι, αλλά και το δεύτερο δεκαήμερο θα αρχίσει μέσα στον Απρίλιο να δέχεται τις ευεργετικές επιρροές του Ουρανού στον Ταύρο. Από την άλλη πλευρά, όσοι και όσες είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, παρόλο που νιώθετε εξαιρετικά θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί με το άτομο που σας ενδιαφέρει ή με τη σχέση σας καθώς ελλοχεύουν εξαπατήσεις και θολά σκηνικά τα οποία δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ακόμη. Προσπαθήστε να μην ονειροβατείτε γιατί δεν έχετε ολόκληρη την εικόνα. Τέλος η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 24 Απριλίου θα φέρει έναν επιπλέον ερωτισμό και θα ευνοήσει τα love stories ου θα ξεκινήσουν αυτό το διάστημα!

Ζυγός
Ο Δίας από τον Υδροχόο εξακολουθεί να σας φέρνει ευκαιρίες πάσης φύσεως αλλά και ερωτικές, ιδιαίτερα στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Με τον Ερμή στον Κριό, οι σκέψεις σας περιστρέφονται γύρω από τις σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Γενικότερα οι Ζυγοί, έχετε επισημοποιήσεις των ερωτικών σας σχέσεων λόγω του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο και ενδεχομένως αυτό το διάστημα να προχωρήσετε και στην απόφαση για απόκτηση παιδιού. Μια μικρή προσοχή μόνο στη δύσκολη όψη Αφροδίτης Πλούτωνα που πραγματοποιείται στις 12/4, και μπορεί να δημιουργήσει εμμονή με ένα πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος ή με το/τη σύντροφο σας, η οποία μπορεί να ενταθεί 15-16/4.

Σκορπιός
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 14/4, σας ευνοεί στα αισθηματικά σας καθόλη τη διάρκεια του Απριλίου για το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο. Το διάστημα εύνοιας για το πρώτο δεκαήμερο είναι από 14 έως 23 Απριλίου και για το δεύτερο δεκαήμερο 23 Απριλίου με 1 Μαΐου. Το τρίτο δεκαήμερο θα απολαύσει τα οφέλη της Αφροδίτης στις αρχές Μαΐου. Ο Ουρανός φέρνει αναταραχές στις σχέσεις σας κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Σχέσεις που τελειώνουν ξαφνικά, σχέσεις που χρειάζεται να απομακρυνθούν για λίγο λόγω δουλειάς ή άλλων συνθηκών, αντισυμβατικές σχέσεις που δημιουργούνται από το πουθενά. Ιδιαίτερα, στις 22 Απριλίου θα έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού και θα επηρεάσει κυρίως στους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Αποτέλεσμα αυτής της όψης θα είναι εκκεντρικές ή ασυνήθιστες ερωτικές επιλογές οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε δέσμευση, όχι όμως με την κλασική της μορφή.

Τοξότης
Τοξότες μας, ο Απρίλιος είναι μήνας έντονης κινητικότητας στα ερωτικά σας. Σας απασχολούν φλερτ και γνωριμίες που έχετε συντηρήσει διαδικτυακά και αναρωτιέστε πώς θα εξελιχθούν. Όσοι και όσες είστε single, το διάστημα 11 με 13 Απριλίου είτε ένα φλερτ μπορεί να γίνει σχέση είτε μια καινούργια γνωριμία θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Αυτό οφείλεται στην έκλειψη που έγινε 14/12/2020 και ενεργοποιείται εκείνο το διάστημα, ιδιαίτερα τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου. Ακόμη, θυμηθείτε αν τότε είχατε κάνει κάποια γνωριμία, καθώς μπορεί να επανέρθει με προοπτική δέσμευσης. Όσοι είστε σε σχέση από την άλλη, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με την επανεξέταση τη σχέση σας προκειμένου να αποφασίσετε αν σας καλύπτει ακόμη ή αν χρειάζεται να λήξει. Λόγω του Άρη μπορεί να λειτουργήσετε επιθετικά, τον οποίο όμως θα χρειαστεί να μετριάσετε προκειμένου να αποφασίσετε πιο ψύχραιμα. Επιπλέον, εσείς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να έχετε τεταμένη την προσοχή σας καθώς ελλοχεύουν εξαπατήσεις, λόγω του Ποσειδώνα. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και καλό θα ήταν να συμβουλευόσασταν και κάποιον άνθρωπο που εμπιστεύεστε που ίσως βλέπει καθαρότερα την κατάσταση από ότι εσείς το τρέχον διάστημα.

Αιγόκερως
Όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι, ο Ήλιος από τον Ταύρο λειτουργεί βοηθητικά στο να αισθανθείτε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Επιπλέον ο Άρης από τον Καρκίνο στα τέλη Απριλίου θα σας οπλίσει με θάρρος και ερωτισμό ώστε να γίνετε πιο διεκδικητικοί και πιο διεκδικητικές. Λίγο νωρίτερα, στις 14 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον φιλικό σας Ταύρο, φέρνοντας μαζί της και την υπόσχεση για μια ευχάριστη αναστάτωση στα ερωτικά σας. Αν δεν έχετε ταίρι, ίσως μια γνωριμία που θα γίνει από τότε μέχρι και τέλος του μήνα να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Προς το παρόν γίνεται παιχνίδι. Αν ανήκετε βέβαια στο τρίτο δεκαήμερο και βρίσκεστε σε σχέση, ίσως να βιώνετε πολύ έντονα εσωτερικές αλλαγές και να αναρωτιέστε αν ταιριάζετε ακόμη με τον άνθρωπο που είστε μαζί. Ίσως ήρθε η στιγμή να λήξετε μια κατάσταση που δεν σας φέρνει χαρά ή γιατί πλέον έχετε διαφορετικές πορείες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ερωτικές ευκαιρίες δεν θα λείψουν, αλλά από σας εξαρτάται αν θα τις αξιοποιήσετε ή όχι.

Υδροχόος
Με τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιο σας, διανύετε μια περίοδο που βάζετε τα θεμέλια για αποφάσεις ζωής. Μπορεί το κύριο μέλημα σας να είναι η επαγγελματική σας πρόοδος, όμως και σε προσωπικό επίπεδο φαίνεται πως έχετε αποφασίσει να σοβαρευτείτε. Μια επισημοποίηση σχέσης είναι μέσα στο πλάνο σας, παρόλο που δεν τα πηγαίνετε και πολύ καλά με τις δεσμεύσεις και τις συμβατικότητες. Παράλληλα όμως ο Ουρανός στον Ταύρο μπορεί να σας ζητάει να δεσμευτείτε με ανθρώπους που έχουν πολύ διαφορετικές αξίες και απόψεις από εσάς ή ακόμη και διαφορετικούς στόχους στη ζωή, γεγονός που εκτός από την εσωτερική σύγκρουση που σας προκαλεί να δημιουργεί εντάσεις και με την οικογένεια σας ή την εναντίωση ενός από τους δύο γονείς με αυτή σας την απόφαση. Για όσους και όσες είστε single, ο Άρης συνεχίζει να φέρνει ερωτικές ευκαιρίες μέχρι και τις 8 Απριλίου για όσους και όσες είστε του δευτέρου δεκαημέρου. Εσείς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε ερωτικές ευκαιρίες και φλερτ στον ορίζοντα μέχρι και τις 23 Απριλίου οπότε…να πράξτε τα δέοντα, εφόσον το επιθυμείτε.

Ιχθείς
Οι γεννημένοι προς το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεται να προσέξουν ιδιαίτερα στις 9 Απριλίου, καθώς και λίγε μέρες πιο πριν καθώς εξαπατήσεις και θολές καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο λόγω Ποσειδώνα και Άρη. Γενικότερα, ο Ποσειδώνας φέρνει έρωτες από τα παραμύθια βγαλμένους ειδικά σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Μπορεί να νιώθετε υπέροχα, όμως χρειάζεται που και που να κάνετε ένα reality check καθώς δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Το πιθανότερο είναι πως έχετε εξιδανικεύσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αδυνατείτε να δείτε και τις δύσκολες πλευρές του. Τέλος Απριλίου, ο Άρης στον φιλικό σας Καρκίνο, θα φέρει ερωτικές ευκαιρίες κυρίως στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο αλλά και όσους και όσες είστε single. Σας περιμένουν δυνατές συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα από το Μάιο που θα μπει ο Δίας στο ζώδιο σας, αλλά αυτά θα τα πούμε…εν καιρώ. Προς το παρόν, ανιχνεύστε τι υπάρχει στον ορίζοντα και εξετάστε προσεκτικά τις πιθανότητες, γιατί μπορεί σύντομα να εξελιχθεί ένα απλό φλερτ σε μια σχέση που θα σας συναρπάσει.

Από την Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα