Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου

ASTROTEAM GUEST
02/06/2021

Κριός

Από τα μέσα περίπου του Ιουνίου και για όλο το μήνα, θα ασχολείστε με τα ερωτικά σας, αγαπητοί Κριοί. Είτε θα κυνηγάτε το αντικείμενο του πόθου σας είτε θα σας κυνηγάει αυτό, μια φορά, παραπονεμένος δεν θα μείνει κανείς. Επιπλέον, η Αφροδίτη θα σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο και να δείξετε ξεκάθαρα τις προθέσεις σας. Θα υπάρχει πολλή επικοινωνία, ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέξετε τι λέτε και τι γράφετε γιατί ελέω ανάδρομου Ερμή ελλοχεύουν παρεξηγήσεις. Όσοι είστε σε σχέση, επίσης, χρειάζεται να κάνετε πολύ ξεκάθαρο το τι εννοείται και να μην υποθέτετε ότι το έτερον ήμισυ έχει καταλάβει το ίδιο πράγμα. Η Πανσέληνος φωτίζει τα “οικογενειακά” σας ζητήματα και ίσως θελήσετε να προχωρήσετε στη δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Ωστόσο, αυτές οι συζητήσεις καλό είναι να γίνουν από τον Ιούλιο και όχι τώρα. Τέλος, οι Κριοί που είστε γεννημένοι 15,16,17 Απριλίου, έρχεστε αντιμέτωποι με ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και πιθανόν μια από αυτές να είναι η απόφαση για τον τερματισμό της σχέσης σας.

Ταύρος

Ο Ιούνιος δεν μπορούμε να πούμε ότι θα είναι ένας εύκολος μήνας για την ερωτική σας ζωή, καθώς οι πιέσεις που δέχεστε είναι πολλές και από διαφορετικές κατευθύνσεις. Από τις 12 Ιουνίου εμφανίζονται εμπόδια τόσο από την επαγγελματική σας πορεία όσο και από την οικογένεια σας, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν τη σχέση σας. Καλό θα ήταν να μοιραστείτε με το έτερον ήμισυ τις δυσκολίες που βιώνετε, ώστε να παλέψετε μαζί για να βελτιωθεί η κατάσταση. Για εσάς τους singles, η κατάσταση είναι παρόμοια, με τη διαφορά ότι θα έχετε απεγνωσμένα την ανάγκη να δεσμευτείτε ώστε να έχετε κάπου να ακουμπήσετε. Ευτυχώς, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, υπάρχουν ερωτικές ευκαιρίες στον ορίζοντα, οπότε ανοίξτε τα μάτια σας! Επίσης, τα καλά νέα για όλους είναι ότι τον Ιούλιο τα πράγματα θα ηρεμήσουν και δεν θα νιώθετε την πίεση που νιώθετε τώρα.

Δίδυμοι

Χρόνια σας πολλά Δίδυμοι! Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που τα φώτα όλα είναι στραμμένα πάνω σας. Αφ’ ενός βρίσκεστε στη φάση που επανεξετάζεται τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας και το πώς μπορείτε να λειτουργήσετε καλύτερα εντός τους, αφετέρου ο Δίας σας προσκαλεί στο να ‘τρέξετε’ ερωτικές ιστορίες τις οποίες μάλιστα σας προσφέρει σε αφθονία. Χρειάζεται να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να μην εμπλακείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις, ειδικότερα όσοι έχετε γεννηθεί 12, 13, 14 Ιουνίου.

Όσοι βρίσκεστε σε σχέσεις που παραπαίουν εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα να τερματιστούν. Από την άλλη, όσοι είστε καιρό single…μπορεί να δεσμευτείτε αυτό το διάστημα. Καλύτερα όμως να μην είναι ο Ιούνιος αυτός ο μήνας. Μια μικρή υπομονή, λοιπόν.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, οι Καρκίνοι γίνεστε απείρως ερωτεύσιμοι. Όσοι είστε single, αξιοποιήστε τη συγκυρία για να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Όσοι είστε σε σχέση, από την άλλη πλευρά μπορείτε να την ανανεώσετε. Πολύ ευνοϊκές μέρες για εσάς είναι 3, 23 και 24 Ιουνίου. Η έκλειψη του Ιουνίου δεικνύει κρυφά νέα ξεκινήματα, οπότε καλό θα ήταν να ελέγξετε αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει βρίσκεται και ‘αλλού’ προκειμένου να αποφύγετε μελλοντικές απογοητεύσεις. Καλό θα ήταν όμως να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας μέχρι τέλος του μήνα και να αποφασίσετε ποιο πρόσωπο θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί 18, 19, 20 Ιουλίου βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή στην προσωπική σας ζωή και είναι πιθανόν να τερματίσετε τη σχέση σας εντελώς ή να την διαλύσετε προκειμένου να ‘χτιστεί’ σε πιο στέρεα θεμέλια.

Λέων

Οι Λέοντες έχετε εισέλθει σε μια περίοδο κατά την οποία η σοβαρή δέσμευση είναι που σας ενδιαφέρει και πολλοί από σας μπορεί να την έχετε κάνει ήδη πραγματικότητα το τελευταίο διάστημα.

Με τον Άρη στο ζώδιο σας, προσέξτε μόνο μην δημιουργήσετε προστριβές μέσα στον Ιούνιο με το έτερον ήμισυ. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσετε την ενέργεια σας… σε πιο ευχάριστες δραστηριότητες και φυσικά να γλιτώσετε τον καβγά.

Επιπλέον, όσοι από εσάς διατηρείτε… παράλληλες καταστάσεις, τον Ιούνιο, καλό θα ήταν να τις τερματίσετε και να πάρετε μια οριστική απόφαση για το πρόσωπο που θέλετε να έχετε δίπλα σας.

Οι single Λέοντες, μπορείτε να αξιοποιήσετε τον Άρη στο ζώδιο σας από τις 12 Ιουνίου, προκειμένου να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, ίσως κάποιο φλερτ που θα προκύψει να χρειαστεί να μείνει κρυφό για κάποιο διάστημα.

Παρθένος

Με το Δία στον τομέα των σχέσεων είστε για να…ράβεστε. Αυτό το διάστημα πολλοί από εσάς θα επισημοποιήσετε σχέσεις ή θα κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στις σχέσεις σας. Παράλληλα, ο Ουρανός σας δίνει τα ‘φόντα’ του και είστε από τους πλέον ευνοημένους αυτού του διαστήματος στον ερωτικό τομέα. Οι single Παρθένοι, μπορεί να γνωρίσουν τον Ένα ή την Μία αυτό τον καιρό, οπότε δεν τα γλιτώνουμε τα κουφέτα, Παρθένοι. Από την άλλη, σχέσεις που έχουν δυσκολίες και είναι να οδηγηθούν προς… λήξη, αυτός είναι ένας καλός μήνας για να πάρετε την απόφαση. Φυσικά, δεν αποκλείεται την αμέσως επόμενη στιγμή να γνωρίσετε ένα νέο σύντροφο. Προσοχή όμως στις εξαπατήσεις και τις αξεκαθάριστες καταστάσεις, όσοι έχετε γεννηθεί 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου. Εσείς, καλό θα ήταν να μην προβείτε σε αποφάσεις και δράσεις και να διπλοτσεκάρετε τα όσα σας λένε ή σας υπόσχονται.

Ζυγός

Μπορεί οι Ζυγοί να ταλαιπωρηθήκατε ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα το προηγούμενο διάστημα, όμως είστε από τους πλέον ευνοημένους φέτος. Ειδικότερα, όσοι θέλατε να κάνετε σημαντικά βήματα σε μια σχέση, η στιγμή έφτασε. Θα ήταν καλύτερο όμως να μην προχωρήσετε μέσα στον Ιούνιο, αλλά να κάνετε μια επιπλέον υπομονή και να το αφήσετε για τον Ιούλιο, προκειμένου να έχει θετική έκβαση. Μπορείτε να το δείτε ως μια ευκαιρία για να σιγουρευτείτε ακόμη περισσότερο για τα αισθήματα σας. Οι single Ζυγοί, ίσως να μην περνάτε και πολύ καλά, καθώς ο Κρόνος σας ζητάει να δεσμευτείτε και ίσως να μην σας αρέσει και πολύ. Περιστασιακά φλερτ και εφήμερες ‘φάσεις’ ήρθε η ώρα είτε να τελειώσουν είτε να μετουσιωθούν σε μια πιο σταθερή κατάσταση μέσα από την οποία θα βρείτε πραγματική χαρά.

Σκορπιός

Οι single Σκορπιοί βλέπετε τα φλερτ να σας έρχονται το ένα πίσω από το άλλο και οι αλήθεια είναι πως δεν είστε συνηθισμένοι στο να …έχετε τόσες επιλογές. Αξιοποιήστε λοιπόν, αυτή τη συγκυρία με σκοπό να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε και να διαλέξετε –αν το επιθυμείτε- προσεκτικά τον άνθρωπο που σας ταιριάζει περισσότερο.

Ιδανικά, αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια καινούργια ερωτική ιστορία, καλό θα ήταν να μην είναι ο Ιούνιος ο μήνας έναρξης. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να σιγουρευτείτε για όσα νιώθετε αλλά κυρίως για το αν είστε σε φάση να δεσμευτείτε.

Όσον αφορά, τους Σκορπιούς που είναι σε σχέση, προς το τέλος του μήνα, ξαφνικά γεγονότα που αφορούν το έτερον ήμισυ θα σας ταράξουν και θα αισθανθείτε μεγάλη πίεση. Το πιθανότερο είναι να αφορά κάτι που είναι έξω από τον έλεγχο σας. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την τάση σας να ελέγχετε τα πάντα και δεχτείτε πως κάποια πράγματα, απλώς συμβαίνουν. Εξάλλου, ο Δίας στους Ιχθείς είναι το δίχτυ ασφαλείας σας, οπότε… χαλαρώστε.

Τοξότης

Αγαπημένοι Τοξότες, αγαπημένοι single Τοξότες, το σύμπαν συνωμοτεί φέτος να δεσμευτείτε και… ελέω καλοκαιριού ένας λόγος παραπάνω. Τόσο η έκλειψη του επόμενου διαστήματος όσο και ο Δίας φέρνουν ευκαιρίες για δέσμευση, αν το θέλετε κι εσείς φυσικά. Θα εφιστήσω την προσοχή όμως για τον Ιούνιο, καθώς ο ανάδρομος Ερμής σας φέρνει πρόσωπα από το παρελθόν με δυνατές πιθανότητες να επιστρέψουν για τα καλά. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα αν αυτό είναι κάτι που θέλετε ή όχι. Εκείνοι όμως που δεν πρέπει επ’ ουδενί να το σκεφτούν είναι οι γεννημένοι 14,15,16 Δεκεμβρίου. Όσοι είστε σε σχέση ή γάμο, καλό θα ήταν να προσέξετε ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα καθώς έρχονται ριζικές αλλαγές. Ίσως να ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τα δεδομένα της σχέσης και να θέσετε νέες βάσεις. Φυσικά, αν έχει έρθει η στιγμή αυτός ο κύκλος να κλείσει, ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα δώσετε την τελευταία ευκαιρία.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βελτιώνει και αναζωογονεί τη σχέση με το άλλο σας μισό ενώ φέρνει ερωτικές ευκαιρίες με προοπτική σοβαρής δέσμευσης στους singles.

Ασυνήθιστα φλερτ ή άτομα με πολύ διαφορετικό στάτους από το δικό σας σάς κινούν το ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, στις 3 Ιουνίου είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Το διάστημα 4 με 7 Ιουνίου, πιθανόν να διακατέχεστε από εμμονές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή το έτερον ήμισυ, ή να έχετε ‘κολλήσει’ και να αδυνατείτε να λειτουργήσετε χαλαρά. Όσοι Αιγόκεροι βρίσκεστε στη φάση που θέλετε να λήξετε μια σχέση ή κάποιο φλερτ, ο Ιούνιος είναι ο μήνας σας, ιδανικά προς το τέλος του.

Υδροχόος

Δεν είστε οι άνθρωποι που θα καβγαδίσετε, καθώς προτιμάτε τον πολιτισμένο διάλογο, ωστόσο τον Ιούνιο θα κριθεί η ψυχραιμία σας. Με τον Άρη στον Λέοντα θα θυμώσετε με το ταίρι σας και ενδεχομένως να έχετε και δίκιο, καθώς δέχεστε πολλαπλές πιέσεις και χρειάζεστε κατανόηση. Από την άλλη, παλιά φλερτ μπορεί να σας επισκεφτούν και το έτερον ήμισυ να έχει επίσης λόγους να θυμώνει. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσετε την υπάρχουσα ένταση…στο κρεβάτι και μετά να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση. Από την άλλοι, οι singles έχετε κάθε λόγω να κυνηγήσετε ερωτικές ιστορίες που ίσως σε αυτή τη φάση μπορούν να οδηγήσουν σε κάτι σοβαρότερο. Παράλληλα, όμως οι ευκαιρίες και δη οι ‘δοκιμασμένες’ που επιστρέφουν δυναμικά ίσως σας δυσκολέψουν στο να διαλέξετε…

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη στον φιλικό σας Καρκίνο, τον Ιούνιο διακατέχεστε από μια ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση και αυτό αυξάνει τη γοητεία σας αλλά και το … κοινό σας. Ήδη με το Δία στο ζώδιο σας νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό …βγαίνει προς τα έξω! Βέβαια, μπορεί να είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι με τον εαυτό σας ή και με οικογενειακά θέματα που σας ταλαιπωρούν και να μην έχετε παρατηρήσει αυτή την αλλαγή. Καλό θα ήταν λοιπόν να ‘ανοίξετε’ τα μάτια σας και να περάσετε όμορφα! Οι Ιχθείς που είστε σε σχέση, ενδεχομένως να έχετε μπει στη ήδη στη φάση του να συζητάτε για το επόμενο βήμα. Καλό θα ήταν ωστόσο να περιμένετε να περάσει και ο Ιούνιος και να προχωρήσετε αργότερα, ώστε να είναι περισσότερο πιθανό να έχει θετική έκβαση.

Από την Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα