Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου

ASTROTEAM GUEST
31/07/2021

Κριός

Είναι ο μήνας της διασκέδασης και του φλερτ για εσάς!

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε το χαλαρό κλίμα του καλοκαιριού και να ζήσετε όμορφες στιγμές.

Έχετε ‘ανοίξει’ πολλά ερωτικά μέτωπα και ενδεχομένως αυτό το μήνα να κατασταλάξατε για που θέλετε να βάλετε πλώρη και για που θα πείτε ‘έχε γεια’.

Ειδικά, από 16 Αυγούστου και μετά, ευνοήστε ακόμη περισσότερο και γιατί όχι, να προχωρήσετε περισσότερο μια ιστορία που πιστεύετε ότι αξίζει!

Το ίδιο ισχύει και για εσάς που είστε σε σχέση, από τις 16 και μετά θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα και να αναζωογονήσετε το ρομαντισμό αλλά και το πάθος μεταξύ σας.

Ταύρος

Σε γενικές γραμμές, έχετε πιεστεί αρκετά (γεννημένοι 28, 29 και 30 Απριλίου) από υποχρεώσεις και ταυτόχρονα σας προκύπτει το ένα απρόοπτο πίσω από το άλλο (γεννημένοι 3, 4, 5 Μαΐου). Είτε λοιπόν δεν έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας είτε είναι το έτερον ήμισυ που σας προκαλεί αυτή την πίεση.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι χρειάζεστε και να το επικοινωνήσετε ήρεμα και υπομονετικά, όπως μόνο εσείς ξέρετε!

Από τις 12 Αυγούστου και μετά, θα απασχολήσει τη σκέψη σας κάποιο φλερτ και θα αναρωτηθείτε αν αξίζει ή όχι.

Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε μια ‘αναγνωριστική’ συζήτηση για να δείτε αν συμπίπτουν οι δρόμοι σας. Ιδανικές μέρες για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας είναι 8, 9 και 10 Αυγούστου.

Δίχτυ ασφαλείας και εύνοια σε ερωτικά θέματα θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί από 16 έως και 20 Μαΐου.

Δίδυμοι

Τον Αύγουστο θα εστιάσετε στην επικοινωνία που έχετε με το ταίρι ή με το υποψήφιο ταίρι σας.

Ιδανικές μέρες για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας αλλά και για να απολαύσετε στιγμές με το έτερον ήμισυ είναι οι 8, 9 και 10 Αυγούστου.

Εσείς που έχετε γεννηθεί 12, 13 και 14 Ιουνίου έχετε κάπως θολή εικόνα για τα προσωπικά σας αυτό το διάστημα, συνεπώς καλύτερα να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Καλό θα ήταν να ζητήσετε μια φιλική συμβουλή από ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε.

Επιπλέον, 24 και 25 Αυγούστου, αποφύγετε να συζητήσετε σοβαρά θέματα ή να αποφασίσετε για θέματα που αφορούν τη σχέση σας ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς είναι πιθανόν να εννοείται διαφορετικά πράγματα ή να απογοητευτείτε.

Από τις 16 Αυγούστου και μετά θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια σε ερωτικά ζητήματα, και ακόμη περισσότερο ευνοημένοι θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 17, 18, και 19 Ιουνίου.

Καρκίνος

Αυτόν το μήνα, θα αναρωτηθείτε αν οι σχέση ή τα φλερτ σας συμβαδίζουν με τις αξίες σας και γενικότερα αν σας αξίζουν οι άνθρωποι που επιλέγετε.

Από τις 16 Αυγούστου και μετά, θα παρουσιαστούν ερωτικές ευκαιρίες στους single ενώ εσείς που είστε σε σχέση θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί 17, 18 και 19 Ιουλίου βρίσκεστε σε μια φάση ριζικών αλλαγών που φυσικά δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστη την αισθηματική σας ζωή.

Σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια, ήρθε η ώρα να περάσουν ένα γερό τεστ και από αυτό θα εξαρτηθεί η πορεία τους. Εσείς που είστε single, θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πως έχουν αλλάξει τα κριτήρια σας για την επιλογή συντρόφου και οι ανάγκες σας από μια σχέση είναι διαφορετικές.

Λέων

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που «βάζετε μπροστά» τις εκκαθαρίσεις και όποιον πάρει ο χάρος!

Έχετε αποφασίσει πως οι σχέσεις σας θα γίνουν ακριβώς όπως τις έχετε ονειρευτεί και τα άτομα που δεν ανταποκρίνονται στο πρότυπο αυτό…βλέπουν την πόρτα της εξόδου. Με έναν πιο δύσκολο τρόπο βέβαια, επιχειρείτε να υλοποιήσετε αυτό το σχέδιο εσείς που έχετε γεννηθεί 1, 2 και 3 Αυγούστου. Μάλιστα, όσοι από εσάς είστε σε σχέση θα δυσκολευτείτε να βρείτε κοινή γραμμή με το έτερον ήμισυ. Από την άλλη, οι γεννημένοι 6 και 7 Αυγούστου βιώνετε έντονες τάσεις ανεξαρτητοποίησης και ενδεχομένως να θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας κάθε μορφή δέσμευσης.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε θέματα φλερτ και σχέσεων είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 18 έως 22 Αυγούστου.

Παρθένος

Τον Αύγουστο και ειδικότερα μέχρι τις 16, φαίνεται να λειτουργείτε δυναμικά στον ερωτικό τομέα, με τους μεν single να έχετε διάθεση για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες για τους δε δεσμευμένους να περνάτε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος.

Μάλιστα, το διάστημα 8, 9 και 10 Αυγούστου ενδείκνυται για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας και να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Από τις 12 Αυγούστου και μετά ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, δίνει την απαραίτητη ευστροφία ώστε να λύσετε όποια προβλήματα αντιμετωπίζεται στον ερωτικό τομέα και μάλιστα την ευκολία να τα διατυπώσετε έξυπνα και με προσανατολισμό στο να βρεθεί λύση.

Τις μέρες 24 και 25 Αυγούστου, χρειάζεται να είστε σε επιφυλακή καθώς ελλοχεύουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Καλό θα ήταν να μην συζητήσετε σημαντικά θέματα εκείνες τις μέρες. Ακόμη περισσότερο χρειάζεται να προσέχετε εσείς που έχετε γεννηθεί 14, 15 και 16 Σεπτέμβρη καθώς το διάστημα αυτό δεν θα έχετε καθαρή κρίση.

Οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου βιώνετε μια περίοδο που σας αλλάζει ριζικά και αυτό ως αποτέλεσμα έχει να αλλάξετε και στο πώς λειτουργούσατε στον ερωτικό τομέα μέχρι τώρα.

Ζυγός

Ο Αύγουστος έρχεται με κρυφούς άσσους στο μανίκι του, καθώς για το πρώτο μισό του, θα λειτουργείτε παρασκηνιακά. Οι single, έχετε στα σκαριά ένα φλερτ από το φιλικό σας περιβάλλον, για το οποίο δεν θέλετε να φανερωθεί, μέχρι να σιγουρευτείτε τουλάχιστον. Από την άλλη, εσείς που είστε σε σχέση, θα έχετε την τάση να κινηθείτε πίσω από την πλάτη του συντρόφου σας ή να κρύψετε κάτω από το χαλί σημαντικά θέματα.

Από τις 16 Αυγούστου και μετά όμως, τα πράγματα έρχονται στο φως και θα αναγκαστείτε να αποκαλύψετε και να αποκαλυφθείτε. Οι μεν single να φανερώσετε τις προθέσεις σας στο περιβάλλον σας και να μιλήσετε για το πως νιώθετε, οι δε δεσμευμένοι να εκφράσετε τα προβλήματα σας στο έτερον ήμισυ και να προσπαθήσετε μαζί για να βρείτε λύση.

Με την Αφροδίτη σε ισχυρή θέση στο ζώδιο σας, το δεύτερο μισό του Αυγούστου μιλάει για (δεύτερες) ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και βελτίωση των σχέσεων.

Εσείς που έχετε γεννηθεί 1, 2 και 3 Οκτωβρίου θα επανεξετάσετε την απόφαση σας για επισημοποίηση της σχέσης σας

Ιδιαίτερη εύνοια στο φλερτ αλλά και στις σχέσεις θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί από 18 έως 22 Οκτωβρίου.

Προσοχή στις 26 και 27 Αυγούστου γιατί μπορεί να φερθείτε εγωιστικά και να πληγώσετε το ταίρι σας.

Σκορπιός

Αφοσιωμένοι στην καριέρα σας αυτό το μήνα, δύσκολα θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας οι περισσότεροι Σκορπιοί.

Γενικότερα, επικρατεί μια επαναστατική διάθεση από μέρους σας σε ζητήματα σχέσεων, ειδικά εσείς που είστε σε σχέση έχετε βάλει σκοπό να κάνετε αντάρτικο και να φέρετε τα πάνω κάτω. Οι δε single, πηγαίνετε από μια εκκεντρική επιλογή στην άλλη, μένοντας στο φλερτ κι όχι σε κάτι παραπάνω, αφού οι δεσμεύσεις δεν είναι το φόρτε σας αυτό τον καιρό , ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί 5,6 και 7 Νοεμβρίου.

Από την άλλη, εσείς που γυροφέρνετε ένα φλερτ και θέλετε να προχωρήσετε… καλές μέρες για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας είναι 8, 9 και 10 Αυγούστου.

Αρκετές ερωτικές ευκαιρίες στον ορίζοντα θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί 17 με 21 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Η ερωτική σας διάθεση είναι αυξημένη ήδη από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς. Κινείστε ανάλαφρα και χωρίς να πιέζετε καταστάσεις, γεγονός που ελκύει ακόμη περισσότερο το ‘υποψήφιο’ θήραμα σας.

Ιδανικές μέρες για να εκφράσετε το πώς νιώθετε ή/και για να ζήσετε ρομαντικές στιγμές είναι η 8, 9 και 10 Αυγούστου. Ωστόσο, από 16 Αυγούστου και μετά θα έχετε περισσότερη τύχη και εύνοια στο ερωτικό κομμάτι.

Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί 13 και 14 Δεκεμβρίου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς δεν μπορείτε να δείτε καθαρά και ενδεχομένως ο έρωτας να σας έχει τυφλώσει. Επιπλέον, χρειάζεται να έχετε υπόψιν σας ότι 24 και 25 Αυγούστου, η σκέψη σας δεν θα είναι διαυγής με αποτέλεσμα να είστε επιρρεπείς στις εξαπατήσεις.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι στο ερωτικό τομέα θα είστε τον Αύγουστο εσείς που έχετε γεννηθεί από 17 μέχρι 21 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Ο Αύγουστος έρχεται να τονώσει τα αντισυμβατικά φλερτ σε εσάς που έχετε γεννηθεί 4 και 5 Ιανουαρίου και να σας αναγκάσει να ασχοληθείτε σοβαρά μαζί τους.

Εσείς που έχετε γεννηθεί 14 και 15 Ιανουαρίου, βλέπετε τη ζωή σας να αλλάζει με κινηματογραφικούς ρυθμούς και να μηδενίζει ό,τι δεν εξελίσσεται…άμεσο αποτέλεσμα αυτών είναι και η αισθηματική σας ζωή. Όσοι είστε single έχετε την ευκαιρία να βρείτε το ταίρι που πλέον ταιριάζει στον νέο σας εαυτό ή τις νέες σας ανάγκες.

Όσοι και όσες από εσάς βρίσκεστε σε σχέση μπορεί να την δείτε να αλλάζει δραματικά μέσα σε λίγες μόνο μέρες ή αν έχει κάνει τον κύκλο της…να οδηγείται προς τη λήξη.

Από τις 16 Αυγούστου και μετά λαμβάνετε μια ευνοϊκή ενέργεια στα ερωτικά σας η οποία μπορεί να εμφανιστεί αρχικά με ένταση, αλλά μην τη φοβηθείτε. Έρχεται να ανάψει τα αίματα και να σας αναζωογονήσει.

Όσοι και όσες είστε single μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που να προέρχεται από το εργασιακό σας περιβάλλον ή κάποια κοινωνική εκδήλωση.

Υδροχόος

Τον Αύγουστο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι σχέσεις και το έτερον ήμισυ καθώς το πλανητικό σκηνικό φαίνεται να σας ‘ταρακουνάει’ στα θέματα αυτά προκειμένου να δρομολογήσετε καταστάσεις που χρονίζουν… Κάποιοι από εσάς θα κλείσετε έναν κύκλο και θα βάλετε πλώρη για νέα ξεκινήματα. Εάν έχετε γεννηθεί 28 με 30 Ιανουαρίου, ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε μια πιο επίσημη μορφή δέσμευσης. Αν είστε single, αυτόν τον καιρό ίσως αποφασίσετε πως ένα φλερτ σας ίσως αξίζει να το δείτε πιο σοβαρά.

Από την άλλη εσείς που έχετε γεννηθεί Ουρανός 2, 3 και 4 Φεβρουαρίου θα θελήσετε να ανατρέψετε την παρούσα κατάσταση στη σχέση σας ή ακόμη και να διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία. Οι single, θα αναζητήσετε πιο… χαλαρές καταστάσεις και φλερτ τα οποία δεν σας διεκδικούν με «σοβαρές» προθέσεις, παρά μόνο για να περάσετε όμορφα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι στα αισθηματικά σας τον Αύγουστο θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 13 με 18 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Τον Αύγουστο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι σχέσεις και το μυαλό σας θα περιστρέφεται διαρκώς γύρω από αυτές, ιδιαίτερα από τις 12 Αυγούστου και μετά. Έντονη θα είναι επίσης και η ερωτική σας δραστηριότητα καθώς… καλοκαίρι γαρ. Μέχρι τις 16 Αυγούστου, οι single θα ασκείτε έντονα τη γοητεία σας και όσοι από εσάς είστε ήδη σε σχέση θα ζήσετε ξανά το ρομαντισμό σαν τον πρώτο καιρό. Ο Άρης Παράλληλα, θα κινητοποιηθείτε με σκοπό να λύσετε θέματα που χρονίζουν, αυτό όμως μπορεί να σας φέρει και σε αντιπαράθεση με το έτερον ήμισυ. Φροντίστε να θέσετε τους προβληματισμούς σας, χωρίς να κατηγορείτε και φυσικά με την διάθεση να βρεθεί λύση που να ικανοποιεί και τους δύο.

Επιπλέον, στις 18 Αυγούστου θα υπάρξει η τάση να εκτοξεύσετε χωρίς σκέψη λόγια που πληγώνουν, οπότε δείξτε αυτοσυγκράτηση εκείνη τη μέρα.

Από την άλλη, οι single … γίνεστε πιο ερωτεύσιμοι και έτοιμοι για νέες περιπέτειες, ωστόσο με «μικρό καλάθι» εσείς που έχετε γεννηθεί 12,13 και 14 Μαρτίου.

Ιδανικές μέρες για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας αλλά και να αναθερμάνετε τη σχέση σας είναι οι 8 , 9 και 10 Αυγούστου.

 

Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα