Ερωτοστάσια | Αφροδίτη – Άρης στον Υδροχόο

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
21/02/2024

Οι εκπρόσωποι του έρωτα και της αγάπης, η Αφροδίτη και ο Άρης, θα βρεθούν αντάμα, στις 22 Φεβρουαρίου, τοποθετώντας για μια ακόμη φορά τον Έρωτα και τον Αντέρωτα στην ζυγαριά της Αφροδίτης.

Όπως και τότε, που θώπευαν την ερωτική έλξη όχι μόνον των ανθρώπων, μα όλων των όντων για την απαραίτητη ισορροπία, έτσι και τώρα θα παλέψουν για την αμοιβαιότητα και την αρμονία, μιας και η σύνοδος αυτή στο ζώδιο του Υδροχόου, έχει διαφορετική υφή από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Κρατώντας και οι δυο στη μνήμη τους την καυτή λάβα του Πλούτωνα που μόλις άγγιξαν, θα εκφραστούν με ερωτικό πάθος, έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και σε αρκετές περιπτώσεις θα φερθούν ερωτικά ακραία. Το ζώδιο του Υδροχόου, δεν απαντά στα χουχουλιάσματα και τα γουργουρίσματα μέσα από τα ζεστά σκεπάσματα, μα προτιμά πιο προοδευτικές και μοντέρνες ερωτικές περιπέτειες. Η Αφροδίτη με τον Άρη λοιπόν, θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους προς τις αντισυμβατικές σχέσεις, με διαχωρισμένο τον ρομαντισμό από την σεξουαλικότητα και το συμφέρον. Θα εξυψώσουν όμως και σχέσεις που βασίζονται στην ελευθερία μεταξύ των μελών τους και θα έχουν σαν βάση, το χαρακτηριστικό της φιλίας. Με αυτήν τους την σύνδεση, δεν μιλούνε για ρομαντισμό, και το πάθος του συναισθηματικού μοιράσματος. Αφορά περισσότερο σε μια ερωτική έξαψη, μέσα από την αυτονομία του καθενός, το πώς μπορεί ο καθένας να βιώσει την προσωπική του ελευθερία, ακόμη και μέσα στην σχέση.

Θα προσφέρουν όμως και νέες φιλίες, ειλικρινείς φιλίες, μέσα από την αλήθεια που εμφορείται από τον κοινό σκοπό, τα κοινά ενδιαφέροντα.

Κριός

Τραβάτε την προσοχή των γύρω σας και δεν αποκλείεται να έχετε ερωτική προσέγγιση, τόσο από κάποιον γνωστό, αλλά και κάποια φιλική σας σχέση να αποκτήσει και ερωτικό χαρακτήρα.

Ταύρος

Δίνετε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα και τα επαγγελματικά σας. Ερωτικές προσεγγίσεις από ανωτέρους ή άτομα με διαφορά ηλικίας. Είστε από αυτούς που θα προχωρήσουν σε επισημοποίηση της σχέσης σας, προκειμένου να νιώσετε ασφαλείς.

Δίδυμοι

Ευνοούνται οι γνωριμίες με άτομα άλλης κουλτούρας ή ανώτερου μορφωτικού επιπέδου, που δημιουργούν όμως πρακτικές δυσκολίες. Η ερωτική διάθεση για ή από ένα φιλικό πρόσωπο, σας δημιουργεί ηθικό δίλημμα.

Καρκίνος

Αυξημένη σεξουαλική διάθεση, πάθος και ένταση για ερωτική απόλαυση. Όσοι πέσετε στα βρόχια ενός παράνομου έρωτα, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην καθημερινότητά σας.

Λέων

Ερωτική διάθεση με το ταίρι σας, αλλά κυρίως ειλικρινή προτροπή για να λύσετε τα θέματά σας, με φιλικές συνθήκες, εκφράζοντας ο κάθε ένας την αλήθεια του.

Παρθένος

Ευνοούνται οι φιλικές σας σχέσεις και η προσέγγιση των συναδέλφων. Θα αποπνέετε ερωτισμό κι ελκυστικότητα στην καθημερινότητά σας.

Ζυγός

Θα είστε η προσωποποίηση της λαγνείας! Έντονη ερωτική διάθεση, και επιτυχίες, κυρίως με σεξουαλική χροιά. Προδιάθεση για ερωτικά ατοπήματα.

Σκορπιός

Ισχυρή σεξουαλική διάθεση, και ταυτόχρονα αίσθημα του ανικανοποίητου. Λίγα προβλήματα στην σχέση σας, με κύριο αίτιο την σπατάλη και πιθανή απιστία.

Τοξότης

Ερωτική χροιά οι συναντήσεις με άτομα του καθημερινού σας γύρου, με γνωστούς ακόμη και με συναδέλφους, που θα σας προσφέρουν εγκεφαλική τέρψη.

Αιγόκερως

Οι σταθερές σας παραμένουν ακλόνητες! Εργασία και οικονομικά. Ωστόσο άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο και από την οικογένεια, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Υδροχόος

Υπέροχη συγκυρία για νέα ξεκινήματα, βελτίωση της εμφάνισής σας και απόλαυση των ζητημάτων με τα οποία ασχολείστε προσωπικά ή σε ό,τι κάνετε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Ιχθύες

Έξαρση κρυφών ερωτικών επιθυμιών. Έκφραση ερωτικής επιθυμίας με τον σύντροφο, που θα σας προσφέρει νέο αέρα πίστης στον εαυτό σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα