Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου

ASTROTEAM GUEST
31/08/2021

Κριός

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα εστιάσετε αρκετά στις σχέσεις. Η σκέψη σας θα περιστρέφετε γύρω από αυτό το θέμα και θα σχεδιάζετε πώς θα δράσετε. Η πραγματική δράση, βέβαια, ξεκινάει από τις 15 Σεπτεμβρίου, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιό σας. Θα επιδείξετε περισσότερο θάρρος και δυναμισμό, αλλά θα επιστρατεύσετε και διπλωματικές τακτικές για να προσελκύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Από την άλλη πλευρά, εσείς που είστε σε σχέση θα έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας, η οποία, όμως, μπορεί να αυξήσει τον ερωτισμό μεταξύ σας.
Σε γενικές γραμμές, φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες, σημαντικές συζητήσεις που θέλετε να κάνετε ή εξομολογήσεις για το τέλος του μήνα.
Από τις 25 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στην επικοινωνία.
Ιδανικά θα ήταν, να προχωρήσετε σε κινήσεις που αφορούν τα ερωτικά σας τον Οκτώβρη, ωστόσο… Κριοί άνθρωποι είστε, η υπομονή δεν είναι το φόρτε σας.

Ταύρος

Μέχρι και τις 15 Σεπτέμβρη θα υπάρχει μια έντονη δραστηριότητα στα ερωτικά σας. Είτε υπάρχει μια κινητικότητα στα φλερτ, τα οποία έχετε στα «υπόψιν», είτε αν είστε σε σχέση… κυκλοφορούν κάποιοι πειρασμοί τριγύρω.
Σε κάθε περίπτωση προς το τέλος του μήνα, ίσως θελήσετε να πάρετε μια απόφαση και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στα ερωτικά σας. Το διάστημα των 21 με 24 Σεπτέμβρη ευνοούνται οι ξαφνικοί και κεραυνοβόλοι έρωτες για εσάς που είστε single (και όχι μόνο!). Από την άλλη, εσείς που είστε σε σχέση μπορεί να «παγώσετε» απέναντι στο έτερον ήμισυ και να θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε.

Δίδυμοι

Μέχρι και τις 10 Σεπτέμβρη θα συνεχίσετε να σκορπάτε αφειδώς την γοητεία σας στον ερωτικό σας περίγυρο! Εξάλλου, το φλερτ είναι από τα δυνατά σας σημεία και ξέρετε πώς να μαγεύετε τα πλήθη. Από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά, θα υπάρχει έντονο φλερτ και φυσικά οι δικές σας προθέσεις δε στοχεύουν απαραίτητα σε μια σοβαρή δέσμευση. Με την αναδρομή του Ερμή, στις 25 Σεπτεμβρίου και για το επόμενο διάστημα, που θα κρατήσει μέχρι τον Οκτώβρη, θα επανεξετάσετε τις επιλογές σας, σε μια προσπάθεια να βρείτε ποιο είναι το στυλ δέσμευσης που σας ταιριάζει περισσότερο. Φλερτ τα οποία δε σας ενθουσίασαν, είναι πιθανό να βλέπουν την πόρτα της εξόδου οριστικά, ίσως γιατί ένα άτομο σας κινείσαι περισσότερο το ενδιαφέρον από όλους τους άλλους…
Φυσικά, για τους δεσμευμένους Διδύμους το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση.
Τα μάτια σας ανοιχτά και με μεγάλη προσοχή να κινείστε εσείς που έχετε γεννηθεί 11, 12 13, 14 και 15 Ιουνίου, καθώς ελλοχεύουν απογοητεύσεις, μιας και έχετε την τάση αυτόν τον καιρό να εξιδανικεύετε πρόσωπα, καταστάσεις και να μην έχετε την πραγματική εικόνα.

Καρκίνος

Ο μήνας ξεκινάει με έντονο πάθος για εσάς, κυρίως το διάστημα 4 με 7 Σεπτεμβρίου. Φυσικά, το μενού έχει ακόμη εμμονές και χειραγώγηση, ενδεχομένως και κάποιες ζηλοτυπίες.
Εσείς που είστε single, θα πάρετε μια επιπλέον εύνοια από τις 11 Σεπτεμβρίου και μετά, καθώς εισέρχεται η Αφροδίτη στο φιλικό σας Σκορπιό και θα ενισχύσει αρκετά τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση σας.
Από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά, με τον Άρη στο Ζυγό, ενδεχομένως να έχετε συγκρούσεις με το έτερον ήμισυ, ειδικότερα για οικογενειακά θέματα, ωστόσο είναι πιθανόν να εκτονωθούν στο κρεβάτι…
Προσοχή το διάστημα 19 με 22 Σεπτεμβρίου, καθώς θα διακατέχεστε από έμμονες σκέψεις, πιθανόν να μη μπορείτε να δείτε την συνολική εικόνα και να δημιουργείτε πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.

Λέων

Ο Σεπτέμβρης δεν είναι και ο καλύτερος μήνας για τα ερωτικά σας, όμως μην απογοητεύεστε.
Από τις 11 Σεπτέμβρη, θα έχετε εύνοια σε φλερτ και ερωτικές ευκαιρίες οι single, ενώ εσείς που είστε σε σχέση θα έχετε την ευκαιρία να την αναζωογονήσετε.
Ο Κρόνος, στον τομέα των σχέσεων, εξακολουθεί να κάνει πολύ σοβαρό το σκηνικό. Είτε προχωράτε σε σοβαρότερες δεσμεύσεις, που είναι κάτι που το επιθυμούσατε και επιτέλους συμβαίνει, είτε οι υποχρεώσεις, είτε μέσα στη σχέση, είτε η πίεση που δέχεστε από το έτερον ήμισυ είναι ανυπόφορη και θέλετε να πάρετε τον «αέρα» σας.
Το διάστημα 21 με 24 Σεπτέμβρη ευνοεί ξαφνικούς έρωτες, αλλά σε κάποιους από εσάς μπορεί να φέρει και ένα αιφνίδιο «πάγωμα» στη σχέση σας.

 Παρθένος

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας αξιολόγησης ανθρώπων και καταστάσεων.
Μπορεί, με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 11/9, να ευνοείται ένα καινούργιο φλερτ ή να βελτιώνεται η σχέση με το έτερον ήμισυ, ωστόσο το κλίμα δε σηκώνει ιδιαίτερα ρομάντζα.
Μέχρι και τις 14/9 βρίσκεστε σε μια δυναμική φάση, κατά την οποία διεκδικείτε όλα όσα θέλετε από τη σχέση σας, ενώ όσοι είστε single βιώνετε ένα διάστημα που δε θέλετε να κάνετε καμία έκπτωση σε όσα επιθυμείτε. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, γυρνάει σε ανάδρομη πορεία προς το τέλος του μήνα και σας προσκαλεί να «ρίξετε» ρυθμούς και να αρχίσετε τις αναθεωρήσεις. Όποιο άτομο βρίσκεται δίπλα σας θα περάσει από «κόσκινο», σύμφωνα με τις αξίες και τα «θέλω» σας και θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να φτάσει τα στάνταρ σας.
Προσοχή στα ροζ συννεφάκια, εσείς που έχετε γεννηθεί 17,18 και 19 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Μπορεί ο Σεπτέμβρης να μπαίνει με μια «πεσμένη» διάθεση, μπορεί μέχρι τις 15 του μήνα να παλινωδείτε μεταξύ του «σωστού» και του «απαγορευμένου», όμως το δεύτερο μισό του Σεπτέμβρη θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε και να μπαίνετε σε μια φάση πιο ξεκάθαρη. Κατασταλάζετε περισσότερο στο τί θέλετε από μια σχέση, είτε είστε single, είτε έχετε ταίρι και πλέον είστε σε μια φάση που θα το διεκδικήσετε σθεναρά.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι στον ερωτικό τομέα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 15 με 19 Οκτωβρίου.
Το διάστημα 19 με 22 Σεπτεμβρίου, χρειάζεται να έχετε μια παραπάνω προσοχή καθώς μπορεί να διακαταχέστε από εμμονικές σκέψεις ή να μη μπορείτε να βγάλετε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει από το μυαλό σας.
Από τις 25 Σεπτεμβρίου και μετά θα επανεξετάσετε το πώς λειτουργείτε εσείς απέναντι στα φλερτ ή στο έτερον ήμισυ. Φυσικά, ήρθε η ώρα να κάνετε την αξιολόγησή σας και να δείτε που μπορεί να κάνετε λάθος.

 Σκορπιός

Ο ερωτικός τομέας και δη η σχέση με το έτερον ήμισυ συνεχίζει να σας δημιουργεί ταραχές και ξαφνιάσματα. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 11 Σεπτέμβρη, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και γοητεία. Φυσικά, μπορείτε να διεκδικήσετε ό,τι βάλετε στο νου σας, σε ερωτικό επίπεδο.
Βέβαια, δε θα λείψουν οι κρυφές δραστηριότητες και η παρασκηνιακή δράση, από 15 Σεπτεμβρίου και μετά, είτε με κάποια σχέση που πρέπει να μείνει κρυφή, είτε με… δικές σας παρασπονδίες απέναντι στη σχέση σας.
Προσοχή το διάστημα 21 με 24 Σεπτέμβρη, καθώς έρχονται ξαφνικοί έρωτες αλλά και ξαφνικά «παγώματα» στις σχέσεις. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε τί πραγματικά θέλετε, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Τοξότης

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που σας βρίσκει να «τρέχετε» για τα εργασιακά σας, οπότε μέχρι και τις 15 του μήνα, ίσως να μην είστε σε διάθεση να φλερτάρετε ή να δώσετε έμφαση στη σχέση σας. Από τις 15 και μετά, όμως, το κλίμα γίνεται πιο ερωτικό με τον Άρη στον φιλικό σας Ζυγό.
Επιπλέον, έχετε μια τάση να θέλετε να κρατήσετε κρυφή τη χαρά σας, για να μη σας τη χαλάσουν και να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα μυστικά.
Εσείς που έχετε γεννηθεί 15,16,17 και 18 Δεκεμβρίου, είστε οι πιο ευνοημένοι σε ερωτικά ζητήματα λόγω των ευεργετικών επιρροών από το Δία
Από την άλλη, εσείς που έχετε γεννηθεί 13 και 14 Δεκεμβρίου, δέχεστε μεν τις ίδιες ευεργετικές επιρροές του Δία, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις και εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων, καθώς μπορεί να απογοητευτείτε αργότερα.

Αιγόκερως

Ο Σεπτέμβρης έρχεται με πάθος, καθώς τις πρώτες μέρες του (το διάστημα 4 έως 7 Σεπτεμβρίου) πιθανόν να έχετε κάποια ζητήματα ελέγχου ή ζηλοτυπίας με τη σχέση σας ή να νιώθετε έτσι για κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.
Από τις 11/9 η Αφροδίτη στο φιλικό σας Σκορπιό, θα κάνει ακόμη πιο παθιασμένο το κλίμα και θα σας προσ(κ)αλέσει για πιο έντονες ερωτικές στιγμές.
Από τις 15 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσει ένα πιο στρεσογόνο διάστημα για εσάς, με υποχρεώσεις και «τρέξιμο», ωστόσο, θα είναι ακόμη μια αιτία για αυξημένη ερωτική διάθεση, προκειμένου να εκτονώσετε την ένταση.
Είναι ένα καλό διάστημα να διεκδικήσετε από τη σχέση σας τις ανάλογες συνθήκες και αν είστε single τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Προσοχή όμως, μην ξεκινήσετε κάτι πιο σοβαρό από τις 25 Σεπτεμβρίου και μετά, αν θέλετε να μακροημερεύσει.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και ο Άρης από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά δημιουργούν ένα όμορφο ερωτικό σκηνικό – καμβά, για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ή για να βρείτε ευκαιρία για κάποιες ρομαντικές στιγμές.
Βέβαια η πίεση, που δέχεστε γενικότερα, είναι μεγάλη, ίσως να μην αισθάνεστε τόσο ξένοιαστοι και με το δίκιο σας.
Βρίσκεστε σε ένα σημείο που θέτετε τα θεμέλια για μια καινούργια ζωή και ως αποτέλεσμα αυτό ενέχει στρες και υποχρεώσεις. Ωστόσο, καλό θα ήταν να κάνετε μερικά διαλείμματα ώστε να απολαμβάνετε τη ζωή
Ιδιαίτερα ευνοημένοι στα ερωτικά θέματα θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 10,11,12,13,14 και 15 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Ο μήνας ξεκινάει με ένταση και στρες στο κομμάτι των σχέσεων, έως και τις 15 Σεπτέμβρη, οπότε προσοχής σε διαφωνίες και διαπληκτισμούς με το ταίρι σας. Για όσους είναι single, βέβαια, αυτή η συνθήκη θα δώσει μεγαλύτερο ερωτισμό και διεκδίκηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει.
Να έχετε υπόψιν πως ο Σεπτέμβρης ευνοεί νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, μέχρι περίπου στις 20/9. Σε αυτό βοηθάει και η Αφροδίτη στο φιλικό σας Σκορπιό (από τις 11 Σεπτέμβρη και μετά).
Προς το τέλος του μήνα θα βρεθείτε σε μια φάση που θα αξιολογήσετε τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας και θα προβείτε στις ανάλογες αλλαγές, που σίγουρα θα επηρεάσουν και το έτερον ήμισυ.

 

Από την Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα