Ερωτικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου

ASTROTEAM GUEST
01/12/2021

Κριός

Τον Δεκέμβρη φαίνεται να σας απασχολούν πιο πολύ επαγγελματικά θέματα παρά ερωτικά. Ίσως όμως, με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, να επανεξετάζετε αν κάνατε καλά που δημοσιοποιήσατε τη σχέση σας ή αν… βιαστήκατε.
Από την άλλη, μπορεί να είχατε κατά νου να προχωρήσετε πιο σοβαρά και αυτόν το μήνα να προκύψουν αμφιβολίες. Μην αναστατωθείτε, πάρτε το χρόνο σας και εκφραστείτε στο έτερον ήμισυ, όταν νιώσετε έτοιμοι και ξεκαθαρισμένοι.
Για εσάς που είστε single, ίσως σας ελκύσουν άτομα εξουσίας ή σε προϊστάμενη θέση από εσάς ή να προέκυψε κάποια επαφή το προηγούμενο διάστημα και τώρα να έχετε μπερδευτεί και να προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες.
Αν δεν ανήκετε σε κάποια εκδοχή από τις παραπάνω, αυτόν το μήνα να έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε άτομα από το εξωτερικό, που μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή σας, καθώς η επαφή μαζί τους να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

Ταύρος

Οι Ταύροι είστε ταλαιπωρημένοι καιρό τώρα, και ίσως τα αισθηματικά σας να μη σας απασχολούν ιδιαίτερα. Ωστόσο, ο Δεκέμβριος για εσάς προβλέπεται ελαφρώς καλύτερος από το Νοέμβριο, ειδικότερα μετά τις 13.
Πιο συγκεκριμένα, εσείς που έχετε γεννηθεί 15, 16, 17, 18, 19 και 20 Μαΐου θα ευνοηθείτε σε προσωπικά θέματα, είτε αφορά καινούργιες γνωριμίες είτε τη βελτίωση της σχέσης σας. Αν και με την παρουσία του Κρόνου και του Ουρανού, ίσως σας είναι δύσκολο να βρείτε μια θετική αχτίδα, να ξέρετε πως είστε σε καλύτερη μοίρα από τους υπόλοιπους Ταύρους και συγκεκριμένα εσάς που έχετε γεννηθεί 29 και 30 Απριλίου, 1 και 2 Μαΐου που τα όριά σας δοκιμάζονται τόσο στο ερωτικό κομμάτι όσο και γενικότερα.
Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στο τέλος του μήνα, φέρνει πολλούς φίλους και ένταξη σε ομάδες και ενδεχομένως να φέρει νέα πρόσωπα, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν ή να τους ενδιαφέρετε ερωτικά.
Προσπαθήστε να βγείτε από το μαύρο σύννεφο που βλέπετε διαρκώς μπροστά σας και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να συναναστραφείτε με ανθρώπους πολύ διαφορετικούς από εσάς.

Δίδυμοι

Ο Δεκέμβρης φωτίζει τον τομέα των σχέσεων. Τόσο η Έκλειψη στις 4 όσο και η παρουσία του Άρη από τις 13 Δεκεμβρίου, φέρνουν έντονη δραστηριοποίηση, ίσως εντάσεις και μια ανάγκη να συντροφευτείτε, όσοι από εσάς είστε single.
Μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες με άτομα νεαρότερα από εσάς, οι οποίες έχουν το δυναμικό να εξελιχθούν και σε κάτι πιο σοβαρό.
Εσείς που είστε σε σχέση, ήρθε η ώρα να την εξετάσετε και μαζί με το έτερον ήμισυ να βρείτε τρόπους να διορθώσετε τα όποια ‘‘σκοτεινά’’ σημεία σας φέρνουν σε σύγκρουση.
Σε κάθε περίπτωση, δείξτε ψυχραιμία και προσέξτε τί ξεστομίζετε.
Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στο τέλος του μήνα θα σας ευνοήσει, ενώ η Έκλειψη θα φέρει γεγονότα σε εσάς που έχετε γεννηθεί από 29 Μαΐου έως 5 Ιουνίου (και κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί 1 έως 3 Ιουνίου).
Μεγάλη προσοχή γιατί ελλοχεύουν εξαπατήσεις και απογοητεύσεις, σε εσάς που έχετε γεννηθεί 10 & 11 Ιουνίου.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από το Νοέμβρη, για όλο το Δεκέμβρη αλλά και το Γενάρη, είναι αδύνατον να μην ασχοληθείτε με τη σημαντική σχέση σας. Ωστόσο, μέσα στο Δεκέμβρη θα είστε σε μια ρότα επανεξέτασής της. Ίσως είναι αρκετά πράγματα που έχετε αγνοήσει εδώ και καιρό και τώρα σας ενοχλούν ή είστε στη φάση που θέλετε να το πάτε πιο σοβαρά και δεν ξέρετε ακόμη πώς να το θέσετε.
Προσπαθήστε να έχετε ξεκαθαρίσει πρώτα μέσα σας τί είναι αυτό που θέλετε να αλλάξει, πριν το επικοινωνήσετε στο έτερον ήμισυ, καθώς αν δεν είναι σε εσάς ξεκάθαρο μπορεί να παρεξηγηθείτε.
Επίσης, η ρουτίνα που σας έχει πιάσει τελευταία φέρνει γκρίνια, οπότε προσπαθήστε να κάνετε δημιουργική την καθημερινότητά σας και να μην πέσετε σε τέλμα με το ταίρι σας.
Από την άλλη, όσοι είστε single, ίσως ξεκαθαρίσετε το τοπίο και διαλέξετε ποιος ή ποια είναι ο εκλεκτός/η της καρδιάς σας.
Μην πιέσετε τα πράγματα όμως ελέω εορτών… σιγά-σιγά.

Λέων

Ο Δεκέμβρης προβλέπεται άκρως ερωτικός για εσάς, με τα φλερτ να έρχονται και να φεύγουν εν ριπή οφθαλμού.
Αν είστε σε σχέση, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς θέλετε να διασκεδάσετε, να βγείτε έξω, σα να μην υπάρχει ‘‘αύριο’’, γεγονός που μπορεί να βάλει το ταίρι σας σε σκέψεις.
Επιπλέον, θα είναι αρκετοί οι ‘‘θαυμαστές’’ και οι ‘‘θαυμάστριες’’ που θα σας ρίξουν τα δίχτυα τους και ίσως μπείτε σε δίλημμα και εσείς, για το αν θα ενδώσετε ή όχι.
Χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τί είναι αυτό που σας δίνει περισσότερη χαρά και να πορευθείτε αναλόγως.

Παρθένος

Το Δεκέμβρη αναθεωρείτε φλερτ και ανάλαφρες ερωτικές ιστορίες, ενώ επανεξετάζετε το τί σας γεμίζει με χαρά και ερωτισμό. Είστε σε μια φάση που ό,τι μέχρι τώρα σας αντιπροσώπευε ερωτικά, δε λειτουργεί και ψάχνετε για κάτι βαθύτερο.
Η παρουσία του Άρη στον Τοξότη, ίσως σας γεμίσει με δουλειές και εκκρεμότητες και δεν έχετε και πολύ χρόνο για έρωτες.
Η Έκλειψη στις 4 Δεκέμβρη θα φέρει γεγονότα σε εσάς που έχετε γεννηθεί 1 έως 6 Σεπτέμβρη και κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί 3 έως 5 Σεπτέμβρη.
Τέλος του μήνα κάνει θεαματική είσοδο ο Δίας στους Ιχθύες και όσοι είστε single… δε θα είστε για πολύ.
Από την άλλη, όσοι είστε σε σχέση ίσως αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα για επίσημες δεσμεύσεις!

Ζυγός

Ο Δεκέμβρης δε μπορούμε να πούμε ότι θα είναι ερωτικός για εσάς, κάθε άλλο! Με όλες τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας και της οικογένειας που σας απασχολούν, δεν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Βέβαια, ως ρομαντικά παιδιά της Αφροδίτης, τα Χριστούγεννα θέλετε να ζήσετε τη μαγεία σας με το έτερον ήμισυ.
Μια μικρή προσοχή μόνο στο τί λέτε… γιατί μπορεί να είναι ιδιαίτερα κοφτερός ο λόγος σας και να πληγώσετε το ταίρι σας άθελά σας.
Οι Ζυγοί είστε αρκετά σοβαροί στα ερωτικά σας πλέον και αν είστε single, θέλετε να βρείτε ένα ταίρι για να πορευθείτε μαζί, αλλιώς προτιμάτε να μείνετε μόνοι σας, από το να κάνετε εκπτώσεις.

Σκορπιός

Ο Δεκέμβρης μέχρι και τις 13, εξακολουθεί να σας ‘‘τρέχει’’ κυρίως με δικά σας θέματα, ενδεχομένως όμως και του συντρόφου, γεγονός που μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις μεταξύ σας.
Από την άλλη, όσοι είστε single μπορεί να έχετε μια πιο μαχητική διάθεση να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Όπως και να έχει, μετά τις 13 θα χαλαρώσετε λίγο, ωστόσο σας απασχολούν θέματα πιο βαθιά όπως το κατά πόσο σας ‘‘ανήκει’’ το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή το έτερον ήμισυ και ίσως… βασανίζεστε και χωρίς λόγο. Καλό θα ήταν να μιλήσετε ανοιχτά και να μη ‘‘ζείτε’’ τις φοβίες στο μυαλό σας.
Τέλος του μήνα, θα μπει ο Δίας στους Ιχθύες, συνθήκη πολύ ευνοϊκή για εσάς που θα κρατήσει αρκετούς μήνες και μπορεί να φέρει και τον ερχομό απογόνων!

Τοξότης

Τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας και τα γεγονότα του μήνα θα έχουν να κάνουν αρκετά με τις ερωτικές σας σχέσεις.
Η Έκλειψη που θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου θα επηρεάσει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί από 1 έως 6 Δεκεμβρίου (με έμφαση εσάς που έχετε γεννηθεί 2 έως 5 Δεκεμβρίου). Οι Εκλείψεις φέρνουν μεγάλες αλλαγές σε όσους έχουν ήδη σχέση (και ενδεχομένως να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να τελειώσουν, αν συμφωνεί και το υπόλοιπο ωροσκόπιό σας) και εμφανίζουν από το ‘‘πουθενά’’ ταίρι σε όσους είναι single.
Για εσάς που είστε σε σχέση, θα βρεθείτε σε μια φάση επανεξέτασης του εαυτού σας και των ‘‘θέλω’’ σας και το Ουράνιο σκηνικό σας προ(σ)καλεί να αξιολογήσετε και το σημαντικό άλλο της ζωής σας.
Πώς θα προχωρήσει αυτή η σχέση; Θα προχωρήσει; Μήπως πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα; Αυτές θα είναι οι ερωτήσεις που θα σας απασχολήσουν ή μπορεί να τις θέσει το έτερον ήμισυ σε εσάς.
Η είσοδος Δία στο τέλος του μήνα θα φέρει διευκολύνσεις και θα κάνει το σκηνικό πιο ανάλαφρο, προσοχή όμως στις υπερβολές, στις οποίες είστε επιρρεπείς.

Αιγόκερως

Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας που δε θέλετε και πολλές κοινωνικότητες, αλλά προτιμάτε πιο πολύ να ‘‘κλειστείτε’’ στον εαυτό σας.
Αυτό δεν είναι κακό, ίσα-ίσα, το έχετε ανάγκη.
Βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, ακόμη και ανάδρομη από τις 20 Δεκέμβρη σας δίνει ακόμη περισσότερη γοητεία και ενδεχομένως να έχετε “κρούσεις” από άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς, που όμως θέλετε να μείνουν κρυφές.
Η είσοδος του Δία στους φιλικούς σας Ιχθύες, ανοίγει μια ευνοϊκή περίοδο για τους επόμενους μήνες.
Υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε ένα άτομο από τη γειτονιά σας, μέσω του συγγενικού σας περιβάλλοντος ή να ξεκινήσετε ερωτική ηλεκτρονική επικοινωνία με ένα άτομο από το εξωτερικό.

Υδροχόος

Είναι γνωστό ότι ταλαιπωρείστε από πολλές μεριές και με το δίκιο σας θα πείτε “ποιος έχει όρεξη για έρωτες”.
Μέχρι και τις 13 Δεκέμβρη, η πίεση συνεχίζεται, ωστόσο από κει και μετά θα χαλαρώσει λίγο το κλίμα.
Ειδικότερα, εσείς που έχετε γεννηθεί από 13 μέχρι 18 Φεβρουαρίου βρίσκεστε σε πολύ πιο ευνοϊκή θέση σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Αντιθέτως, εσείς που έχετε γεννηθεί από 29 Γενάρη μέχρι 1 Φλεβάρη και πιο πολύ 31 Γενάρη και 1 Φλεβάρη, θα είστε πολύ πιεσμένοι.
Ωστόσο, φαίνεται ότι έχετε κάποια κρυφά αλισβερίσια, τα οποία θέλετε πάση θυσία να μην αποκαλυφθούν. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να εξελιχθεί ερωτικά μια φιλική σας σχέση μέσα στο μήνα, ένα φιλικό πρόσωπο να σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του ή να είστε εσείς που το ‘‘είδατε’’ με άλλο μάτι.

Ιχθύες

Η Έκλειψη που θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου θα φέρει αλλαγές στη δημόσια εικόνα σας και ενδεχομένως να σας φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο εξουσίας ή με κύρος, με το οποίο μπορεί να συνδεθείτε ερωτικά. Κυρίως επηρεάζεστε από αυτή τη συνθήκη οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί από 27 Φλεβάρη έως 5 Μάρτη (κι ακόμη πιο έντονα εσείς από 2 έως 4 Μαρτίου)
Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στον τομέα της φιλίας και των ομάδων, δίνει μηνύματα ερωτικά σε φίλους ή υπάρχει κάποιο κρυμμένο ερωτικό ενδιαφέρον από κάποιο φιλικό πρόσωπο, που μπορεί να ανακαλύψετε αυτόν το μήνα.
Σε γενικές γραμμές, είστε αφοσιωμένοι στην καριέρα σας και τα ερωτικά, ας πούμε ότι δεν είναι πρώτη προτεραιότητα σας, όμως με τη μεγάλη είσοδο του Δία στο ζώδιο σας τέλος Δεκεμβρίου… καλό θα ήταν να ετοιμάζεστε για μεγάλο σουξέ στον ερωτικό τομέα και πολλές ευκαιρίες να παρουσιάζονται στον ορίζοντα.
Όσοι είστε σε σχέση, δεν αποκλείεται να επιθυμήσετε να την προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό.

 

Από την Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα