Ερμής Τρίγωνο με Ουρανό: Έξυπνες ιδέες

ASTROTEAM GUEST
16/12/2020

Η θετική όψη τού Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο θα δώσει πρωτότυπες και εύστροφες ιδέες μέσω τεχνολογίας. Όψη ανεξαρτησίας, εκκεντρικότητα στον λόγο. Βέβαια ανήκουν στα ζώδια τής γης οπότε θα επηρεάσει την οικονομία, τη γεωργία το συνάλλαγμα. Ο Ερμής στον Αιγόκερω είναι συγκρατημένος στα οικονομικά ζητήματα ενώ ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος. Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της γης, δηλαδή Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς τού Α’ δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Θα ευνοηθείτε αρκετά στον επαγγελματικό τομέα δίνοντας λύση σε προηγούμενα προβλήματα. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει ξαφνικό κέρδος ή δώρο από άτομο με κοινωνικό αξίωμα. Τα αισθηματικά αρκετά καλά αφού θα πάρετε επιβεβαίωση από τον σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιτυχία έρχεται από ένα ταξίδι ή από νομικά θέματα που βρίσκουν θετική έκβαση. Κάντε έξυπνα δημιουργικά βήματα στα προσωπικά σας. Η αξία σας θα αναγνωριστεί σύντομα. Αγορές και γνωριμίες μέσα από διαδίκτυο θα παίξουν ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Η ευστροφία σας βοηθά να βρείτε τρόπους ώστε να έχετε όφελος από τρίτους οικονομικά κληρονομικά. Ψυχική ανάταση νιώθετε. Ο διαλογισμός ευνοεί πολύ. Στα αισθηματικά θα υπάρχει καλή ερωτική χημεία και πνευματική επαφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Οι σχέσεις σας θα είναι πολύ όμορφες. Ζεστά αισθήματα από το ταίρι σας. Οι συνεργασίες σας απασχολούν και θα κερδίσετε αυτό πού προσδοκάτε από νεαρά άτομα ή συμφωνίες. Φίλοι στηρίζουν τα σχέδια σας. Σημαντική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Πολλή δουλειά σας περιμένει. Τώρα θα δείξετε πόσο αξίζετε στα επαγγελματικά σας. Νέα βάση, νέα δεδομένα και αλλαγή περιβάλλοντος ευνοείται. Αύξηση εσόδων, προαγωγή. Αισθηματικά προβληματίζεστε από τη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας έρωτας με μικρότερο άτομο ή από το εξωτερικό για τους ελεύθερους θα ανεβάσει την ψυχολογία. Η φαντασία, η έμπνευση και η καλλιτεχνία θα είναι αναπτυγμένη. Αλλάζετε ιδέες για το νόημα ζωής. Όσοι θέλετε ν’ αποκτήσετε παιδί ευνοείστε.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι αλλάζει στα οικονομικά σας με καλή έκβαση. Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι. Επιτυχία με ακίνητο και κληρονομιά ξαφνική. Ερωτικά έχετε διάθεση για να κάνετε έκπληξη στο ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις για μια συνεργασία που είναι σημαντική. Η αξιολόγηση από τους άλλους σάς ευχαριστεί. Στα αισθηματικά η σχέση σας με πολλή καλή επικοινωνία ωριμάζει. Μαθαίνετε μέσα από τα λάθη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Η καθημερινότητα αλλάζει προς το καλό. Υπάρχει ενδιαφέρον για οικονομικές υποθέσεις. Τακτοποιείστε φορολογικά λογιστικά θέματα από παλιά. Προωθείστε τα σχέδιά σας με αυτοπεποίθηση. Ερωτικές διακυμάνσεις φέρνουν διλήμματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυναμικότητα στο λόγο με σταθερότητα στις ιδέες σας. Επαγγελματικά έχετε το πάνω χέρι διεκδικώντας την επιτυχία. Αισθηματικά θα υπάρχει έλξη με άτομο που είχατε καιρό να δείτε. Δώστε σημασία και χρόνο στα άτομα που αγαπάτε, ειδικά στα παιδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλαγή στον χώρο σπιτιού, νέα έπιπλα. Ακόμη, υπάρχει περίπτωση να φιλοξενήσετε κάποιο φιλικό πρόσωπο. Θα βρείτε λύση μέσα από κοινωνικό κύκλο. Η οικογένεια σας στηρίζει. Έντονη διαίσθηση. Κρύψτε τα μυστικά σας από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Αποκάλυψη γεγονότων μέσα από ειδήσεις. Κάποιο συγγενικό άτομο θα βοηθήσει τα σχέδια σας. Ξαφνική μετακίνηση. Επικοινωνία με φιλικά ή νεότερα πρόσωπα που σας χρειάζονται. Ξεκαθαρίστε τις φιλίες σας. Μπείτε σε ομάδα αυτογνωσίας για να ανεβάσει την ψυχολογία σας.

Από την Φωτεινή Σαρδέλη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα