Ο ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΙΣ 12/5/2021

ASTROTEAM GUEST
10/05/2021

Η όψη είναι θετική για κάθε σοβαρή απόφαση και επικοινωνία και από τις 10-14/05/2021 θα είναι σε απόλυτη λειτουργία. Η επαφή του Ερμή με τον Κρόνο δηλώνει πως στην επικοινωνία θα υπάρχει υπευθυνότητα και είναι ένα ιδανικό διάστημα να συμβουλευτούμε άτομα με κύρος και ανώτερης επιστημονικής γνώσης. Η όψη είναι πολύ βοηθητική για όσους ασχολούνται με επιχειρήσεις και θέλουν να έρθουν σε επαφή με δημόσιους φορείς, για να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν.

Επίσης οι πληροφορίες που μαθαίνουμε θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμες στα θέματα που μας ενδιαφέρουν και με υπομονή, επιμονή και σοβαρότητα να κλείσουμε συμφωνίες και να αντιμετωπίσουμε σοβαρές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν. Οι συμβουλές ή οι υποδείξεις ατόμων με εμπειρία θα φανούν πολύ χρήσιμες, ιδιαίτερα σε επαγγελματικές υποθέσεις.

Ο τίμιος τρόπος στις συναλλαγές μας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, γιατί το αντίθετο αντιμετωπίζει την ¨τιμωρία¨ του Κρόνου. Δεσμευτείτε με συμφωνίες επαγγελματικές στη περίπτωση που είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε με σοβαρότητα, γιατί μόνο σε αυτή τη περίπτωση ο Κρόνος θα σας ανταμείψει και θα καλύψει κάθε φιλοδοξία σας.

Ο Ερμής μας καλεί να δούμε το μέλλον με διαφορετικό και έξυπνο τρόπο και ιδιαίτερα τα θέματα του εμπορίου που λειτουργούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά από το διαδίκτυο. Η σταθερότητα και ο σοβαρός τρόπος σκέψης θα μας βοηθήσει στη καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητας και της εργασίας μας.

Οι αποφάσεις που παίρνονται σε αυτό το διάστημα και οι σχέσεις που δημιουργούνται έχουν την τύχη να έχουν διάρκεια, αν πρόκειται για οικονομικές υποθέσεις τα οφέλη θα φανούν στο μέλλον και όχι άμεσα. Η όψη δεν αφήνει περιθώρια για επιπολαιότητες ή χάσιμο χρόνου γι αυτό και ξεκινάμε τις δουλειές μας με ένα καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα, προκειμένου να πετύχουμε τους επαγγελματικούς μας στόχους.

Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Τοξότες, Λέοντες που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν Ωροσκόπο και πλανήτες από την 10η -15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Όλοι εσείς να βάλετε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια και να ¨κυνηγήσετε ¨τα όνειρά σας. Πάντα να δραστηριοποιήστε με ηθικούς κανόνες για να έχετε την τύχη με το μέρος σας!

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα