ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 10/03 – Ονειροπόλος!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
06/03/2022

Από τις 10/03 – 26/03 ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, περνά στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων και η σκέψη γίνεται πιο χαοτική, με έντονο συναισθηματισμό και φαντασία αλλά και με δυσκολία συγκέντρωσης και προσήλωσης.

Με τον Ερμή στους Ιχθύς έχεις την ανάγκη να μιλάς για τα συναισθήματά σου και να τα αναλύεις, αλλά είναι δύσκολο στο να είσαι αντικειμενικός στη θεώρηση των γεγονότων, οπότε παραμένεις προσκολλημένος σε αυταπάτες που τρέφεις.
Υπάρχει έντονη διαίσθηση, με την οποία λειτουργεί τις περισσότερες φορές μη μπορώντας να το εξηγήσει στους άλλους, αλλά του λείπει η πρακτική αντιμετώπιση της ζωής.

Είναι τρυφερός στα λόγια και πολύ καλός ακροατής. Μερικές φορές μπορεί να σου φαίνεται ότι είναι αλλού, είναι ονειροπόλος και του αρέσει να κάνει ταξίδια με το νου. Έχει ευαίσθητες κεραίες και εναρμονίζεται με τους άλλους στο περιβάλλον του, ρουφώντας σα σφουγγάρι τις ενέργειες γύρω του, με αποτέλεσμα να πληγώνεται εύκολα. έχοντας την ανάγκη για φυγής.

Είναι όμως πολύ καλός στο να μπορεί να λέει με άνεση μικρά και μεγάλα ψέματα. Η γόνιμη φαντασία του δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με την ποίηση, τον χορό, τη ζωγραφική και γενικότερα με την τέχνη.

Η διέλευση του Ερμή στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες στο να πάρουν αποφάσεις, ευνοεί Καρκίνους, Σκορπιούς και δίνει ευκαιρίες σε Ταύρους και Αιγόκερους.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα