ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 30/04 – 5/07 – Πολυμήχανος!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
26/04/2022

Στις 30/04 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνά στο ζώδιο που κυβερνά, στους Διδύμους, μια πολύ καλή θέση που μας δίνει ευστροφία, εφευρετικότητα, ευχέρεια λόγου, ετοιμολογία, πλούσια επιχειρήματα και βέβαια επιθυμία για γνώση και πληροφόρηση.

Βέβαια στις 11/05 γυρνά σε φαινομενική ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει έως τις 4/06, κατόπιν επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει έως 12/06, περνώντας μετά και πάλι στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει έως τις 5/07.

Το διάστημα που θα κινείται σε ορθή πορεία θα μας χαρίσει ευγλωττία, ο νους θα είναι δραστήριος, θα μπορούμε να ασχοληθούμε με πολλά πράγματα ή να αναπτύξουμε ποικίλα ενδιαφέροντα, καθώς τώρα θα είμαστε πιο περίεργοι. Οπότε εκμεταλλευόμαστε αυτό το διάστημα την ευφράδεια στον λόγο μας, για να πετύχουμε πράγματα καθώς και τα χέρια μας για να κάνουμε πράγματα.

Η διέλευση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί τον μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, στο να κινηθούν και να πάρουν αποφάσεις. Ευνοεί Ζυγούς, Υδροχόους και δίνει ευκαιρίες σε Κριούς, Λέοντες.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα