Ο Ερμής στους Διδύμους – (3 έως 16/6/24) | «Θέση κυριαρχίας»

ASTROTEAM GUEST
31/05/2024

Ο Ερμής μετά την παραμονή του στο Ταύρο, περνάει τώρα στη θέση κυριαρχίας του, στους Διδύμους!

Έτσι σταδιακά το κομμάτι της επικοινωνίας αποκαθίσταται και γίνεται πιο ευδιάκριτο ενώ θα μπορούμε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα πιο εύκολα μεταξύ μας όταν επικοινωνούμε. Στο ζώδιο των Διδύμων έχει ευελιξία στην επικοινωνία, ξέρει να βλέπει και τις δυο πλευρές ενος νομίσματος και μπορεί να κινείται πιο άνετα στη καθημερινότητα του αν και πάσχει λιγάκι από επικοινωνιακή εγκράτεια καθώς η περιέργεια του να μαθαίνει συνεχώς είναι μεγάλη!

Δημιουργεί αποπροσανατολισμό, σύγχυση & παρεξηγήσεις…

Οι όψεις του Ερμή το συγκεκριμένο διάστημα θα χρωματίσουν και την καθημερινότητα μας αλλά και την επικοινωνία. Αρχικά (4/6) στη είσοδο του βρίσκει τον Πλούτωνα στις 2ο του Υδροχόου και φυσικά τον Δία που έχει μπει λίγο πριν στους Διδύμους! Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε μια βαθιά, αναλυτική συζήτηση ενώ βλέπουμε την ουσία στην επικοινωνία και όχι την επιφάνεια (εποικοδομητικές συζητήσεις). Ευνοούνται υπογραφές συμβολαίων με θετικό οικονομικό αντίκτυπο, αποστολή εγγράφων, βιογραφικών αλλά και σε διευθετήσεις νομικών υποθέσεων. Λίγες μέρες μετά (12/6) το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 19ο Ιχθύων μας λέει ότι τώρα οφείλουμε να είμαστε πιο συγκρατημένοι και οργανωμένοι στη σκέψη, το λόγο και το καθημερινό μας πρόγραμμα ενώ μπορεί αν γίνουμε λιγάκι απαισιόδοξοι. Η απόλυτη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 24.06ο των Διδύμων (14/6) (cazimi: απόλυτη σύνοδος) δηλώνει την έντονα επικοινωνιακή τάση που έχουμε (πολλές συζητήσεις/ειδήσεις/γρήγορες αποφάσεις), αλλά μόλις απομακρυνθεί 0.17 λεπτά της μοίρας ο πλανήτης αυτός δεν έχει σωστή διάκριση και χρειάζεται να αφήσουμε την εγωιστική ματιά στην άκρη. Τέλος, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 29.52ο Ιχθύων (17/6) δημιουργεί αποπροσανατολισμό, σύγχυση & παρεξηγήσεις γι’ αυτό προσπαθήστε να γίνετε όσο πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και σε αυτά που ακούτε από τους άλλους.

Για κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο:

Κριός – έντονη επικοινωνία με αδέρφια ή περίγυρο, δίψα για μάθηση, αρκετές μετακινήσεις και υπογραφές συμβολαίων

Ταύρος – συζητήσεις για οικονομικούς λόγους, προσοχή σε υψηλού κόστους αγορές και οικονομικά όπου εμπλέκονται φίλοι/ομάδες/συλλογικά συμφέροντα.

Δίδυμοι – αρκετά τηλεφωνήματα, mail, συμβόλαια και υπογραφές, προσοχή με τα επαγγελματικά σας το β/γ δεκαήμερο στα συμπεράσματα που βγάζετε.

Καρκίνος – κρυφές συναντήσεις και επικοινωνία «πίσω από τα φώτα», διάθεση για εσωστρέφεια και σκέψεις που δεν μοιράζεστε, αγωνία για το επαγγελματικό μέλλον ή για ένα θέμα υγείας.

Λέων – έντονες συζητήσεις με φίλους συλλόγους και ομάδες. Μπορείτε να μοιραστείτε ιδέες και να τις αξιοποιήσετε αλλά μη παίρνετε ρίσκα σε αποφάσεις για οικονομικά.

Παρθένος – μπορείτε να αξιοποιήσετε την θέση του Ερμή για να κλείσετε μια καλή επαγγελματική συμφωνία. Εσείς του β και γ δεκαημέρου πρέπει να είστε πιο συνετοί και εγκρατείς τόσο σε αυτά που ακούτε για επαγγελματικά ανοίγματα όσο και σε αυτά που μοιράζεστε (ιδέες/σκέψεις) στη προσωπική σας σχέση.

Ζυγός – συζητήσεις για φιλοσοφικά και ιδεολογικά θέματα, ανοίγματα στο εξωτερικό ή σχεδιασμός ταξιδιών, ανταλλαγή εγγράφων, νεότερα για σπουδές ή από συγγενείς σας. Προσοχή σε λεπτομέρειες σε αιτήσεις και έγγραφα όπου απαιτούνται.

Σκορπιός – νεότερα για τα οικονομικά σας έχετε, αποφάσεις για οικονομικές αποζημιώσεις, εφορία, δάνεια, κάρτες και πάσης φύσεως έγγραφα που αφορούν τα οικονομικά.

Τοξότης – ο Ερμής παίρνει θέση απέναντι σας για τις επόμενες δυο εβδομάδες και ανεβάζει ταχύτητες στο πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών, πολλές επαφές και κοινωνικότητα, προσέξτε την αφέλεια σας όταν πρόκειται να συζητήσετε με δικά σας άτομα.

Αιγόκερως – σκέφτεστε πως να διαφοροποιήσετε θέματα της καθημερινότητας, ωρολόγια προγράμματα αλλά περισσότερο ενδιαφέρον θα δείξετε και για τα κατοικίδια σας. Αιτήσεις ή ραντεβού για ζητήματα υγείας (τσεκ απ) θα τρέξετε τώρα απλά να είστε προσεκτικοί σε λεπτομέρειες όπου είναι απαραίτητες.

Υδροχόος – καλύτερη θέση του Ερμή για εσάς που μπαίνει σε ένα πιο δημιουργικό πεδίο στη ζωή σας, φλερτ και ερωτικό παιχνίδι στο μενού των ημερών, νεότερα για τα παιδιά σας απασχολούν αυτή τη περίοδο αλλά και όσοι είστε ελευθέριοι επαγγελματίες μπορείτε να επενδύσετε ειδικά του α’ δεκαημέρου, οι υπόλοιποι πιο συγκρατημένοι σε ανάλογα θέματα.

Ιχθύες – συζητήσεις με γονείς και οικογενειακό περιβάλλον, επαφές για θέματα ακινήτων έχετε τώρα η αγοραπωλησίες. Προσοχή τις επενδύσεις που κάνετε και τις συμφωνίες που κλείνετε εσείς του β’ και γ’ δεκαημέρου.

Πιο ευνοημένοι θα είναι σε επικοινωνία, συμβόλαια, υπογραφές, μετακινήσεις όσοι είναι στο α δεκαήμερο Κριών, Ζυγών, Διδύμων, Τοξοτών, Υδροχόων & Λεόντων ενώ πιο ζορισμένοι θα είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι & Ιχθύες του β’ και γ’ δεκαημέρου!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα