ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 30/04 – 10/05/2022

ASTROTEAM GUEST
19/04/2022

Ο Ερμής στους Διδύμους είναι στο Ζώδιο που κυβερνά και εκεί έχει θετικά αποτελέσματα, γιατί το μυαλό μας θα είναι σε εγρήγορση. Προσοχή μόνο στη μεταβλητότητα που πιθανό να παρουσιάσουμε στις απόψεις μας, για να μη φανούμε ασυνεπείς στις υποσχέσεις και στις κινήσεις μας. Είναι επίσης θετικό το διάστημα για να μιλήσουμε, να συμφωνήσουμε και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις πριν την αναδρομή του, που γίνεται στις 10/05/2022.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον Ερμή στους Διδύμους για να κάνουμε σοβαρές αγορές, ενοικιάσεις σπιτιών, συμφωνίες και συμβόλαια και να κάνουμε εγγραφές σε σχολές, για σεμινάρια και να πάρουμε σημαντικές πληροφορίες για τις κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε. Όλοι καλό είναι να ενεργοποιηθούμε για να τρέξουμε τις υποθέσεις μας και ιδιαίτερα, οι Δίδυμοι, Ζυγοί, οι Υδροχόοι θα έχετε θετική διέλευση και η σκέψη σας θα έχει ¨καθαρότητα¨ και οι ιδέες σας θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη των υποθέσεων που σας ενδιαφέρουν. Επίσης οι Λέοντες και οι Κριοί θα έχετε διαύγεια πνεύματος και οι έξυπνες ιδέες σας θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις.

Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Κριός

Έντονη επικοινωνία και πολλές μετακινήσεις ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο. Σας ταιριάζει ιδιαίτερα η θέση αυτή του Ερμή για να πείσετε για τις προθέσεις σας και για τη λογική σας σκέψη. Πολλές ευκαιρίες για μικρά ταξίδια αναψυχής ή για επαγγελματικούς λόγους. Η ειλικρίνεια θα είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο στην επικοινωνία σας και έτσι θα επιθυμείτε να σας αντιμετωπίζουν και οι συνομιλητές σας.

Ταύρος

Συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες και ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα έχετε οικονομική αύξηση. Οι ιδέες σας είναι πολύ έξυπνες για να επενδύσετε και να έχετε οικονομικά οφέλη. Τα επαγγελματικά σας βήματα αποκτούν οικονομικό ενδιαφέρον και τα άτομα που έρχεστε σε επικοινωνιακή επαφή, θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Τέλειο διάστημα για να τρέξετε τις επικοινωνιακές υποθέσεις, να προωθήσετε σοβαρά έγγραφα και να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες. Επίσης μπορείτε τώρα να πείσετε για τις προθέσεις και στρέψετε με το λόγο σας τα βλέμματα πάνω σας σε κάθε συζήτηση. Θα αποδείξετε πως έχετε μυαλό που είναι σε εγρήγορση, όμως καλό είναι να έχετε την υπομονή να ακούτε τους συνομιλητές σας.

Καρκίνος

Μυστικές συμφωνίες και επαφές θα έχετε το διάστημα που ο Ερμής θα είναι στους Διδύμους και πιθανόν να κλειστείτε στον εαυτό μας. Θα είναι μεγάλη ευκαιρία να επεξεργαστείτε τις σκέψεις σας. Πιθανόν να σας εκμυστηρευτούν κάποια μυστικά γιατί σας εμπιστεύονται. Ο χρόνος που θα μένετε μόνοι θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός, γιατί θα έρθετε σε επαφή με τις εσωτερικές σας ανάγκη και θα κάνετε έναν προσωπικό απολογισμό.

Λέων

Η επαφή σας με ομαδικούς χώρους θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική και οι φίλοι που έχετε κοινά ιδανικά θα σας στηρίξουν απόλυτα. Να επιδιώξετε συναντήσεις με φίλους για να ανταλλάξετε απόψεις και να συζητήσετε πιθανές συνεργασίες. Το διαδίκτυο επίσης θα είναι ένας τρόπος για να εκφράσετε τις ιδέες σας και να στηρίξετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις.

Παρθένος

Σημαντική διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους για σας, γιατί προωθείτε την καριέρα σας και την κοινωνική σας υπόσταση. Μπορείτε να στείλετε βιογραφικά και να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας για να πετύχετε ανώτερη επαγγελματική θέση. Όσοι ασχολείστε με έγγραφα ή επικοινωνία θα δουλέψετε με ζήλο, για να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ζυγός

Πολλές ιδέες για πνευματική επέκταση, για σεμινάρια, να επικοινωνήσετε με άτομα από το εξωτερικό και να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι. Ευχάριστες ειδήσεις από ανώτερες σπουδές. Προσοχή μόνο στον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας, γιατί θα είστε απόλυτοι και θα δυσανασχετούν οι συνομιλητές σας. Θα επιθυμείτε να έρχεστε σε επαφή με καλλιεργημένα άτομα, για να μπορείτε να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, γιατί σας βοηθούν στην πνευματική σας εξέλιξη.

Σκορπιός

Οικονομικές συναλλαγές με τρίτους ή με κοινά οικονομικά που πιθανόν να διαφωνείτε στη διαχείριση, θα σας εκνευρίσουν. Οι σκέψεις σας θα είναι στραμμένη στην αύξηση των οικονομικών σας και πως θα αξιοποιήσετε σωστά τα περιουσιακά σας στοιχεία, για να σας προσφέρουν περισσότερα οφέλη.

Τοξότης

Πολλές συζητήσεις με συνεργάτες και σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή θα έχετε όλοι οι Τοξότες. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν θετικά αποτελέσματα και καλό είναι να μην αφήσετε εκκρεμότητες, γιατί μετά τις 10//5 θα υπάρχει μπλοκάρισμα επικοινωνιακό που σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Θα είστε συνέχεια με κόσμο και θα έχετε και νέες γνωριμίες, για να επικοινωνήσετε τη δουλειά σας και την προσωπικότητά σας.

Αιγόκερως

Είναι θετικό το διάστημα να βάλετε στη καθημερινότητά σας ένα καλύτερο πρόγραμμα γιατί θα έχετε πολλές υποχρεώσεις. Μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας σε ένα καλύτερο διατροφικό πρόγραμμα, να γραφτείτε σε γυμναστήριο και αν έχετε παραμελήσει εξετάσεις υγείας καλό είναι να τις δρομολογήσετε. Η επικοινωνία θα είναι ιδιαίτερα σημαντική στο χώρο της εργασίας σας και πιθανόν να κερδίσετε την εκτίμηση των συναδέλφων σας.

Υδροχόος

Πολλές επαφές από χώρους διασκέδασης και νέες ερωτικές γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν. Θα επικοινωνείτε πολύ έξυπνα και θα κερδίζετε τις εντυπώσεις με τον χαρούμενο τρόπο που θα προσεγγίζετε τους συνομιλητές σας. Οι συζητήσεις με τα παιδιά σας θα είναι ευχάριστες και τα νέα που σας μεταφέρουν σας δίνουν μεγάλη χαρά.

Ιχθύες

Οικογενειακές συζητήσεις θα έχουν ενδιαφέρον και καλό είναι να εκμεταλλευτείτε το διάστημα για να κάνετε αγοροπωλησίες ακινήτων ή να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με την ακίνητη περιουσία σας. Προσοχή στις συζητήσεις σας, καλύτερα να σκέφτεστε πριν απαντήσετε, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Τα άτομα της οικογένειας στηρίζουν τις προσπάθειές σας, ακόμα και αν διαφωνούν με τις αποφάσεις σας.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα