ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ 26/08 – 29/10 – Ισορροπιστής!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
27/08/2022

Ο Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας περνά στο αρμονικό ζώδιο του Ζυγού και η επικοινωνία γίνεται πιο ευχάριστη, αρμονική ισορροπημένη και με διπλωματία, έχοντας γοητευτικό τρόπο ομιλίας.

Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού είναι αντικειμενικός και ο λόγος του αναζητά την ισότητα, τη δικαιοσύνη και την ισορροπία σε νοητικό επίπεδο. Είναι τελειομανής και θέλει να βλέπει γύρω του αρμονία. Έχει καλούς τρόπους και οι άξεστες συμπεριφορές δεν του αρέσουν. Οπότε, αυτό το διάστημα θα θελήσουμε να βελτιώσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις μέσα από την επικοινωνία, με όμορφο και διπλωματικό τρόπο. Από την άλλη όσο δύσκολο είναι να αποφασίσουμε για κάτι που μας απασχολεί, εξετάζοντας και τις δυο όψεις του νομίσματος, τόσο εύκολο θα είναι να συμφωνήσουμε με τις απόψεις των άλλων μόνο και μόνο να μη δημιουργήσουμε εντάσεις, διατηρώντας τις ισορροπίες.

Στις 3/09 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον πληθωρικό Δία ανάδρομο από το ζώδιο του Κριού και θα προκαλέσει μια υπερβολή σε αυτά που σκεφτόμαστε και λέμε, η αντιπαράθεση αυτή θα συμβεί πάλι και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 18/09.
Στις 9/9 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 8 54η μοίρα του Ζυγού έως και την 24η μοίρα της Παρθένου στις 2/10, όπου θα γυρίσει σε ορθή πορεία και θα παραμείνει έως 29/10.

Η διέλευση του Ερμή στο Ζυγό ενεργοποιεί τον παρορμητικό σταυρό Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους να πάρουν αποφάσεις, δίνει ευκαιρίες σε Λέοντες, Τοξότες και ευνοεί Διδύμους, Υδροχόους.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα