Ερμής στον Υδροχόο

ASTROTEAM GUEST
09/01/2021

Ετοιμάσου να τον γνωρίσεις από 8 Ιανουαρίου… Που θα τον συναντήσεις;… Μέσα σε μια μεγάλη ομάδα! Όταν τον συναντήσεις θα τον ξεχωρίσεις αμέσως από τον άνετο λόγο που έχει…από τον τρόπο που εκθέτει τις προοδευτικές του σκέψεις και από το εύστροφο μυαλό του.

θα σε ενθουσιάσει με την εξοικείωση στη τεχνολογία, στα ηλεκτρονικά, στο στήσιμο των δικτύων. Είναι οι καλύτερα ενημερωμένοι για όλα τα gadget που κυκλοφορούν και το πως λειτουργούν. Του αρέσουν οι Νέες Επιστήμες και φυσικά τον εξιτάρει η μάθηση της Αστρολογίας… γι’ αυτό υπάρχουν πολλοί διάσημοι αστρολόγοι ,που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου.

Τους αρέσει να επικοινωνούν με όλους τους ανθρώπους δεν τους ενδιαφέρει η θρησκεία ούτε η εθνικότητά τους. Τους αρέσει να είσαι αληθινός! Και τότε γίνεται φίλος σου… και είναι αυτός που θα επινοησει μια έξυπνη ιδέα και θα σε βγάλει από τη δύσκολη στιγμή.

Ο Ερμής στο πρώτο δεκανό του Υδροχόου τον κάνει προκλητικό στη σκέψη, στο λόγο, στην
εμφάνιση, έχει έναν δικό του τρόπο να ξεχωρίζει, επίσης είναι ο επαναστάτης έναντι της αδικίας. Ο Ερμής στον δεύτερο δεκανό μας φέρνει στο μυαλό τον “πολυμήχανο Οδυσσεα “… έχει γνώσεις για τα πάντα και φυσικά κοινωνικές γνωριμίες παντού!

Και τέλος, ο Ερμής στον τρίτο δεκανό είναι αυτός που θα μας δώσει με χαρά τις γνώσεις του, θα σου εκθέσει το τρόπο σκέψης του, θα σε κάνει να νοιώσεις άνετα μαζί του… θα τον αγαπήσεις και θα γίνεις ο καλύτερος του φίλος!

Ο Ερμής θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι της 15 Μαρτίου. Οι όψεις που θα κάνει αρχικά θα έχουν ένταση.
9 Ιανουαρίου ◻ με Άρη
10 Ιανουαρίου ß με Κρόνο
12 Ιανουαρίου ◻ με Ουρανό
Μέχρι της 26 Ιανουαρίου μπορούμε να κάνουμε τις ηλεκτρονικές μας αγορές. Μετά μπαίνει σε σκιά και κάνει S στάση για να γυρίσει ανάδρομος 29 Ιανουαρίου στην 26° του Υδροχόου θα καθίσει έως 20 Φεβρουαρίου στην 11° του Υδροχόου.
Ακολουθεί ο Μάρτιος με καλύτερες όψεις της 4 και 5 Μαρτίου με σύνοδο με Δία.

Από την Mari Anne

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα