Ερμής στον Υδροχόο (5 – 23/2/24) | Προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

ASTROTEAM GUEST
01/02/2024

Ο Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας, των μεταφορών, της αντίληψης, της καθημερινότητας περνάει σε ένα σταθερό ζώδιο, ζώδιο αέρα, τον Υδροχόο. Στο περιβάλλον που παραδοσιακά κυβερνάει ο Κρόνος και μοντέρνα ο Ουρανός κάνει τον νου οξύ, κοφτερό αλλά διανοητικά σνομπ λες και τα ξέρει όλα! Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για συλλογικά – κοινωνικά θέματα ενώ αρκετές συζητήσεις θα γίνονται μέσα σε ομάδες και η προσοχή μας θα στραφεί πιο πολύ στο διαδίκτυο ή τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει ή και τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει αναλόγως τις όψεις που θα σχηματιστούν!

«Οι όψεις του Ερμή»

Στον Υδροχόο θα σχηματίσει ορισμένες όψεις που θα δώσουν και τα χαρακτηριστικά γεγονότα. Πάμε να τις δούμε μια προς μια. Ο Ερμής με το που μπει στον Υδροχόο (5/2) θα συναντήσει σε μια σφιχτή αγκαλιά τον Πλούτωνα και οι ειδήσεις μας σοκάρουν. Το μυαλό και η σκέψη γίνεται βαθιά, βγαίνουν φοβίες, εμμονές αλλά και υπερβολικό πείσμα σε βαθμό νοητικής προσκόλλησης γι’ αυτό προσέξτε την επικοινωνία και τις διαφωνίες. Δώστε έμφαση σε μικρά ζώα και νεαρά άτομα στην οικογένεια σας καθώς μπορεί να χρειαστούν την στήριξη σας.

Στη συνέχεια (10/2) το τετράγωνο του Ερμή με τον Δια στις 8ο Υδροχόου – Ταύρου φέρνει μια παιδική ανωριμότητα ή και αδιαλλαξία σε λεκτικό επίπεδο και ένα πείσμα που μοιάζει με ξεροκεφαλιά. Μην αμελείτε τα της καθημερινότητας και το πρόγραμμα ενώ τώρα ίσως κάνετε αγορές που θα κοστίσουν λίγο περισσότερο στη τσέπη.

Λίγο παρακάτω (17/2) το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 19ο Υδροχόου – Ταύρου φέρνει αντιρρήσεις, θυμό και οργή λεκτική, ξεσπάσματα, απεργίες στα μέσα μεταφοράς ή διαδικτυακά προβλήματα, προσοχή και στα μικρά ζώα ή τα νεαρά άτομα. Ξαφνικά μπορεί να εκραγούμε σε συζητήσεις, πείσμα & εγωισμός δε βοηθάει στο να ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Το θετικό είναι ότι μπορεί να μας έρθουν κάποιες φρέσκες ιδέες που μπορεί να τις αξιοποιήσουμε λίγο μετά.

Η επιρροή του Ερμή στον Υδροχόο για κάθε ζώδιο/ωροσκόπο:

Κριός – συζητήσεις/επαφές με φιλικά άτομα μπορεί να δημιουργήσουν μια βαθιά ψυχολογική κρίση, επίτευξη στόχων μετά από υπερβολικό πείσμα, προσοχή στις απαιτητικές μέρες σε αποφάσεις/συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου

Ταύρος – στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σας ο Ερμής σας σπρώχνει να ψαχτείτε στα επαγγελματικά σας, θέλει προσοχή στις συμφωνίες που κάνετε ή που έχετε ή αν έχετε δημόσιο βήμα καθώς μπορεί να υπάρξουν ρήξεις ή εμπόδια με ανώτερους ή με το κοινό.

Δίδυμοι – ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης, σας βοηθάει να ανοίξετε περισσότερο το πεδίο της αντίληψης σας. Στις δύσκολες μέρες προσπαθήστε να μην αφήσετε φόβους, αναστολές ή ανασφάλειες να σας τρομάξουν γιατί περισσότερο θα είναι στο μυαλό σας. Μπορεί να υπάρξουν διαμάχες μέσα από το διαδίκτυο για ιδεολογικούς, θρησκευτικούς ή πολιτικούς λόγους, προσέχετε ψιλά γράμματα σε συμφωνίες & έγγραφα ή για ένα ταξίδι.

Καρκίνος – ο Ερμής στο τομέα των οικονομικών σας λέει να δείτε την διαχείριση τους και τις συμφωνίες που κάνετε είτε πρόκειται για ένα διακανονισμό στη τράπεζα, εφορία, το δημόσιο, είτε με το σύντροφο σας. Ναι σίγουρα στις δύσκολες μέρες μπορεί να υπάρχουν περισσότερες ανασφάλειες σχετικά με όλα αυτά τα θέματα των οικονομικών, προσπαθήστε να οργανώσετε τη σκέψη και να ξεκαθαρίσετε με υπομονή τις εκκρεμότητες.

Λέων – ο Ερμής απέναντι σας στο κομμάτι των σχέσεων & των συνεργασιών σας φέρνει κοντά σε ξεκαθαρίσματα με ανθρώπους που είναι σημαντικοί στη ζωή σας, στις δύσκολες μέρες θέλει να είστε ευέλικτοι και ψύχραιμοι για να μην υπάρξουν ρήξεις είτε σε συμβόλαια γάμου, είτε συνεργασιών αν δεν θέλετε να διακόψετε κάποια αντίστοιχη σχέση.

Παρθένος – στο κομμάτι της καθημερινότητας ο δικός σας κυβερνήτης, Ερμής, σας κάνει να τρέχετε σε γρήγορο ρυθμό για να τακτοποιήσετε όλες τις υποχρεώσεις που έχετε ή προκύπτουν, στις δύσκολες μέρες μπορεί να στρεσαριστείτε λίγο παραπάνω για αυτά τα καθημερινά ή για κάποιο θέμα υγείας.

Ζυγός – Ερωτικές συναντήσεις/φλερτ έχει αυτή η θέση του Ερμή για εσάς, μπορεί να θέλετε να μιλήσετε περισσότερο στα παιδιά σας εάν έχετε ή να σας έρθουν ιδέες για κάποια επιχειρηματική κίνηση, προσοχή τις δύσκολες μέρες στις ανασφάλειες που σας πιάνουν για τα παραπάνω θέματα.

Σκορπιός – ο Ερμής βρίσκεται στο κομμάτι του σπιτιού & της οικογένειας και θέλει να σας βάλει στη διαδικασία να συνομιλήσετε με εκείνα τα άτομα παραπάνω για να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, στις δύσκολες μέρες πρέπει να είστε ψύχραιμοι σε ο, τι έκτακτο προκύπτει με τους δικούς σας για να μην έρθετε σε απευθείας σύγκρουση στη περίπτωση που δεν το επιθυμείτε.

Τοξότης – η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο τώρα, οι ιδέες ή ο τρόπος που επικοινωνείτε τα θέλω σας θα βοηθήσει στο να βρείτε λύσεις. Συζητήσεις και μετακινήσεις αυξάνονται ενώ τις δύσκολες στιγμές καλό είναι να έχετε ένα plan b για να ελιχθείτε ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο εκεί όπου είναι απαραίτητο.

Αιγόκερως – συζητήσεις για τα οικονομικά του πορτοφολιού & της εργασίας σας γίνονται τώρα, κάποιοι θα ψαχτούν να βρουν νέες πηγές εσόδων ακόμη και μέσα από τηλεργασία, προσοχή στα έξοδα που μπορεί να προκύψουν στις δύσκολες όψεις του από δική σας τάση για ξόδεμα.

Υδροχόος – ο Ερμής είναι στον Ήλιο σας & σας κάνει να μετακινείστε ή να επικοινωνείτε στους άλλους τα θέλω σας. Στις σκληρές γωνίες του Ερμή με τους άλλους πλανήτες το ζήτημα είναι να έχετε κατά νου τον τρόπο που συζητάτε τις ευθύνες, τον τρόπο που επικοινωνείτε και κυρίως με τους δικούς σας ανθρώπους την αδιαλλαξία και τον εγωισμό που βγάζετε προς τα έξω.

Ιχθύες – ο Ερμής πίσω από τον Ήλιο σας δημιουργεί συνθήκες απομόνωσης, τάσης φυγής και δεν θέλετε να βλέπετε κόσμο συχνά, συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας αγχώνουν, προετοιμάζετε κάποια πράγματα που θέλετε να τα βγάλετε αργότερα & τώρα δε θέλετε να μιλήσετε δημόσια ή να τα κοινοποιήσετε, καλύτερα προς στιγμή να μείνετε στο παρασκήνιο ή να αποφύγετε τα κουτσομπολιά με άτομα που δεν είναι εμπιστοσύνης. Στην αντίθετη περίπτωση μπορεί να βγουν μυστικά που σας στριμώχνουν.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα