Ερμής στον Υδροχόο 11/02 – 2/03 – Ανεξάρτητο Πνεύμα!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
08/02/2023

Στις 11/02 ο Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, σε μια πολύ καλή θέση, αφού βρίσκεται σε έξαρση και εκφράζει απόλυτα τις ιδιότητές του, όπου θα παραμείνει έως τις 2/03.

Είναι ο Ερμής της ιδιοφυΐας, που βλέπει με εξυπνάδα το μέλλον, έχει επινοητικότητα, προοδευτικές και λαμπρές ιδέες. Ο νους είναι σταθερός διερευνητικός, αντικειμενικός δίκαιος κριτής αλλά και με σωστή δόση αποστασιοποίησης. Αγαπά την αλήθεια και τον ανθρωπισμό και ό,τι έχει να κάνει με ένα καλύτερο μέλλον. Είναι καλός ομιλητής και είναι ανοικτός σε οτιδήποτε καινούργιο, περίεργο, μεταφυσικό. Του αρέσουν τα εγκεφαλικά παιχνίδια και κεντρίζεται από τα άτομα που του δίνουν διανοητικά ερεθίσματα. Έτσι λοιπόν, αυτό το διάστημα θα εκφραζόμαστε ξεκάθαρα και αληθινά και θα ασχοληθούμε με τους στόχους μας, με ανθρωπιστικά ζητήματα αλλά και με την τεχνολογία.

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου ενεργοποιεί τον σταθερό σταυρό Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους να πάρουν αποφάσεις, ευνοεί Διδύμους, Ζυγούς και δίνει ευκαιρίες σε Κριούς και Τοξότες.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα