Ερμής στον Υδροχόο από τις 11/2 – 3/03/2023

ASTROTEAM GUEST
02/02/2023

Ο Πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι σε ιδιαίτερα καλή θέση το διάστημα από της 11/2 – 3/3/2023 και θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας, τις επιθυμίες μας και τα μελλοντικά μας σχέδια με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ερμής στον Υδροχόο ακολουθεί τις πεποιθήσεις του χωρίς να ενδιαφέρεται για τη γνώμη των άλλων και ακολουθεί τις πρωτότυπες και προοδευτικές ιδέες του. Όσοι έχουν τον Ερμής τους στη συγκεκριμένη θέση εμπιστεύονται τον εαυτό τους και αδιαφορούν για τη γνώμη των άλλων ατόμων. Από τη διέλευσή του θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και θα προσφέρει πολλές έξυπνες ιδέες για πρόοδο, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης τα ζώδια που επηρεάζονται είναι τα σταθερά (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες). Θα υπάρχουν ευκαιρίες για επικοινωνία, για διαπραγματεύσεις και καλό είναι να αποφύγετε να εκφράζεστε με απόλυτο τρόπο όλα τα σταθερά ζώδια, για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις.

Οι σημαντικές όψεις που θα κάνει ο Ερμής στον Υδροχόο:

  • Στις 18/02 θα είναι σε θετική όψη εξαγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού και θα προσφέρει θετική επιρροή στους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μέρες για να επικοινωνήσετε τις επιθυμίες σας, να ενδιαφερθείτε για τα μελλοντικά σας σχέδια, να συζητήσετε με άτομα που θέλετε να πείσετε για τις ικανότητές σας, θέματα με τις σπουδές θα σας δώσουν χαρά και γενικότερα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ότι έχετε προσπαθήσει. Ακόμα μπορείτε να οργανώσετε ταξίδια ή αν είστε έμποροι, να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για προβολή και για εμπορικές συναλλαγές. Επίσης πολύ πιθανό να έχετε ευχάριστα νέα από κάποιο πρόβλημα νομικής φύσης. Ο Ερμής σε πολύ καλή θέση αγγίζει θετικά το Δία από τον Κριό και βιάζετε να σας φέρει ευκαιρίες, για να βελτιώσετε την επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα.
  • Στις 22/02 ο Ερμής θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και η όψη θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί θα υπάρχει απόλυτη δυσκολία στην επικοινωνία. Τα ζώδια που έχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργήσουν ένταση και επικοινωνιακές ανατροπές είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου. Επανάσταση είναι η λέξη που αντιπροσωπεύει αυτή την όψη και χρειάζεται να είμαστε προσεχτικοί, γιατί δημιουργεί και ατυχήματα στην υπερβολική αντιμετώπιση των καταστάσεων. Ο απότομος τρόπος που θα αντιδράμε θα προκαλέσει ένταση και πιθανή απόσταση από δουλειές, από σχέσεις και έντονη αντιπαράθεση από μικρότερα πρόσωπα στην οικογένεια, ιδιαίτερα τους εφήβους. Να αποφύγουμε όλοι να κάνουμε σοβαρή συζήτηση, γιατί δεν θα μπορούμε να έχουμε συνεννόηση. Προσοχή επίσης στον τρόπο που χειριζόμαστε τις ηλεκτρονικές συσκευές για να μην καούν, επίσης να αποφύγουμε τη συγκεκριμένη μέρα να κάνουμε ηλεκτρονικές αγορές.
  • Στις 22/02 Ο Ερμής θα είναι σε θετική όψη με τον Άρη και αρχίζει η εγρήγορση για τα ζώδια που επηρεάζονται δηλαδή οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, τρέχουν για να πετύχουν τους στόχους μας. Ιδιαίτερα επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων και όλοι όσοι έχουν τον ωροσκόπο και τους προσωπικούς τους πλανήτες στις ίδιες θέσεις. Μπορείτε επίσης να υπογράψετε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο και να πραγματοποιήσετε ένα σημαντικό στόχο.
  • Στις 02/03 ο Ερμής θα είναι σε όψη συνόδου με τον Κρόνο και οι σοβαρότητα στη σκέψη επιβάλλεται σε κάθε μας δραστηριότητα. Μπορούμε να σκεφτούμε και να οργανώσουμε με ρεαλιστικό τρόπο τις κοινωνικές και επαγγελματικές μας κινήσεις. Τα ζώδια του αέρα δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι επηρεάζονται άμεσα.

Η θέση του Ερμή στον Υδροχόο μας προσφέρει αντικειμενική σκέψη και εξυπνάδα, για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα