Ερμής στον Τοξότη – 17/11 – 07/12/2022

ASTROTEAM GUEST
23/11/2022

Ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι στο ζώδιο του Τοξότη, σε μια θέση που προσφέρει αισιοδοξία, εξωστρέφεια και μεγάλη αγάπη για πνευματικά ενδιαφέροντα. Ο Ερμής στον Τοξότη είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και δίνει μυαλό έτοιμο να δεχτεί φιλοσοφικές ιδέες.

Όσοι έχουν τον Ερμή τους στον Τοξότη, είναι άτομα που τους αρέσει να επικοινωνούν με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, γιατί αισθάνονται πως μέσα από την επικοινωνία αποκτούν νέες γνώσεις. Πολλές φορές αντιλαμβάνονται δύσκολες έννοιες, αλλά δεν μπορούν να τις βάλουν σε μια τάξη. Επίσης όσοι έχουν στον Τοξότη τον Ερμή τους ασχολούνται με πολλά πράγματα ταυτοχρόνως και μπερδεύονται ή καθυστερούν να φέρουν αποτέλεσμα, όμως δεν ξεχνούν ποτέ τον αρχικό τους στόχο. Είναι ιδιαίτερα φιλομαθής και διακρίνονται από ευθύτητα και έντονο χιούμορ, αν και κάποιες φορές λένε παραπάνω λόγια και κάνουν επικοινωνιακές γκάφες, γιατί εδώ ο Ερμής είναι σε θέση αδυναμίας.

Ο Ερμής θα συνοδεύεται από την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και η ανάγκη μας για να ακούσουμε ευχάριστα νέα θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Και οι δύο πλανήτες συμμετέχουν στην Νέα Σελήνη που γίνεται στις 24/11/ 2022 και είναι το πιο ευνοϊκό διάστημα για να κάνουμε μια νέα αρχή σε πρακτικό, αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη δημιουργεί ενθουσιασμό να αλλάξουμε την κοινωνία, μέσα από τους ηθικούς κανόνες και τους νόμους. Η Νέα Σελήνη έχει τον Ωροσκόπο στην Παρθένο και ο Ερμής συμμετέχει και μας θυμίζει τις πρακτικές δυσκολίες. Όμως οι νέοι στόχοι υπάρχουν με θετική σκέψη και με το μυαλό μας στην πρόοδο και στα όνειρά μας. Δεν εγκαταλείπουμε τους στόχους μας!!!

Θετικές μέρες του Ερμή

  • Στις 22/11/ 2022 ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη είναι μια ημέρα που μπορούμε να κλείσουμε συμφωνίες, να συζητήσουμε με φίλους, με τον σύντροφο και να επικοινωνήσουμε με γλυκόλογα. Ωραία μέρα και για ερωτικό ραντεβού.
  • Στις 30/11/2022 ο Ερμής θα είναι σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, είναι θετική μέρα για σοβαρές συζητήσεις, επαγγελματικές συναντήσεις. Μπορείτε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο που έχει βαρύτητα.

 Αρνητικές μέρες του Ερμή

  • Στις 29/11/2022 ο Ερμής θα είναι σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη και η μέρα είναι ιδιαίτερα παρορμητική στα λόγια και οι διαφωνίες έχουν άσχημα αποτελέσματα. Προσοχή με την ταχύτητα, γιατί η όψη φέρνει ατυχήματα και με τα επικοινωνιακά λάθη κορυφώνονται.
  • Στις 02/12/2022 Ερμής θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και αυτό σημαίνει πως τα ψέματα θα κορυφωθούν και τα μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου δηλαδή οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ιδιαίτερα στις πρώτες μοίρες πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί θα σας παραπλανήσουν. Δεν πρέπει να κάνετε σοβαρές συμφωνίες, συμβόλαια κλπ. Το βασικότερο είναι ότι ζείτε με ψευδαισθήσεις και δεν έχετε καθαρή εικόνα ιδιαίτερα Δίδυμοι, Παρθένοι, γιατί έχετε κυβερνήτη των Ερμή και έχετε μόνιμες ψευδαισθήσεις τα τελευταία 2 χρόνια, για τις σοβαρές καταστάσεις της ζωής σας. Κάποιοι βέβαια πιο τυχεροί ζείτε και το όνειρο σας ή ζείτε τα τελευταία χρόνια κοντά στη θάλασσα και μπορεί να εκτονώσετε θετικά τον Ποσειδώνα.
  • Στις 06/12/2022 ο Ερμής σε όψη τετραγώνου με τον Δία στην 29 μοίρα από τους Ιχθύες και η μέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί παραμονεύουν γκάφες και όποιος θα πει πολλά λόγια, θα πει και ανοησίες.

Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια ο Ερμής στο Τοξότη.

Κριός

Ο Ερμής στον Τοξότη δημιουργεί την ανάγκη σας να αποκτήσετε νέες γνώσεις. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην πνευματική σας επέκταση μέσα από σεμινάρια, βιβλία, διαδίκτυο και φιλοσοφικές συζητήσεις με έξυπνους και πνευματικά καλλιεργημένους ανθρώπους. Επίσης θα έχετε εύνοια σε νομικά θέματα.

Ταύρος

Θα ψάχνετε την αλήθεια σε όλες τις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν. Η επικοινωνία σας ικανοποιεί μόνο όταν φτάνει στο βάθος των γεγονότων και όχι στην επιφάνεια. Ανακαλύπτετε κάποια μυστικά και ασχολείστε με υπαρξιακά θέματα (μεταφυσική κλπ.) και αποκτάτε γνώσεις για να αποκτήσετε τον έλεγχο ή για να λύσετε κάποιες βαθιές ανησυχίες. Οικονομικές συζητήσεις έχουν τύχη, ιδιαίτερα στις θετικές ημερομηνίες που αναφέραμε.

Δίδυμοι

Θα έχετε πολλές συζητήσεις με τους στενούς σας συνεργάτες και με τον σύντροφό σας. Προσοχή στις δύσκολες ημερομηνίες για να μην ξεσπάσουν αντιδράσεις από τον τρόπο που επικοινωνείτε ( γιατί έχετε τον Άρη ανάδρομο πάνω σας και η αντίθεση με τον Ερμή θέλει ιδιαίτερη προσοχή, για να μην καταστρέψετε στενές σχέσεις. Ψυχραιμία γιατί θα είστε ιδιαίτερα επιθετικοί και ιδιότροποι.

Καρκίνος

Η σκέψη σας είναι στη δουλειά σας και οι συζητήσεις με συνεργάτες ή υφισταμένους, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, για να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Θέματα υγείας σας απασχολούν και καλό είναι να έχετε ένα καλό πρόγραμμα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων

Συζητήσεις για τα δημιουργικά σας σχέδια σας ενθουσιάζουν και οι επαφές με τα παιδιά σας ξεκουράζουν και ζείτε χαρούμενες στιγμές μαζί τους. Η επιθυμία σας θα είναι να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να επικοινωνείτε με ευχάριστο τρόπο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου φλερτάρετε και έχετε ερωτική επιτυχία.

Παρθένος

Σημαντικό διάστημα για να συζητήσετε με τα άτομα της οικογένειας, όμως προσοχή στις αρνητικές ημερομηνίες. Μπορείτε να κάνετε ψώνια για να ωραιοποιήσετε το χώρο σας, (γιατί συμμετέχει και η Αφροδίτη). Και κάποιες υποθέσεις με ακίνητα θα έχουν ευχάριστη εξέλιξη και πολύ πιθανό να έχετε οικονομικό όφελος από κάποια αγοραπωλησία ακίνητης περιουσίας. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου προσοχή στις 02/12 στις σοβαρές δεσμεύσεις.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σας γίνεται πιο έντονο για μικρά ταξιδάκια, για επικοινωνία με αδέλφια, ξαδέλφια, και με το στενός σας περιβάλλον. Προσοχή στις πληροφορίες που θα έχετε, γιατί πολύ πιθανό να είναι ψεύτικες ή να είναι απλά κουτσομπολιό. Μπορείτε να υπερέχετε στην ομιλία και να έχετε διανοητική δύναμη, για συγκεκριμένους σκοπούς. Μην παρασυρθείτε και πείτε παραπάνω λόγια, γιατί θα εντυπωσιάσετε και κάνετε επικοινωνιακά λάθη.

Σκορπιός

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το επάγγελμά σας, ιδιαίτερα αν έχει σχέση με την επικοινωνία, με το εμπόριο, τα ταξίδια ή τη διδασκαλία. Μπορείτε να πείσετε με τις ιδέες σας, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να κερδίσετε οικονομικά πλεονεκτήματα. Σας ενδιαφέρει να λύσετε τα οικονομικά σας θέματα και να αυξήσετε τις αξίες σας με κάθε τρόπο. Όλοι οι Σκορπιοί με έξυπνο και γλυκό τρόπο στρέφετε την τύχη προς το μέρος σας.

Τοξότης

Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, σας ενεργοποιεί την ανάγκη σας για επικοινωνία, για γνώσεις και για ταξίδια, Πολύ πιθανό να οργανώσετε και το επόμενο ταξίδι σας στο εξωτερικό. Οι σπουδαστές του ζωδίου, θα έχετε επιτυχία στις σπουδές σας. Προβάλετε την προσωπικότητά σας με όμορφο τρόπο, όμως εσείς που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο προσοχή στις εξαπατήσεις, στις κλοπές και στις απογοητεύσεις από έγγραφα, από αδέλφια, ξαδέλφια και στενό περιβάλλον.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Τοξότη θα είναι μια περίοδο για σας που θα σκεφτείτε, θα μελετήσετε και θα είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στον τρόπο που θα επικοινωνείτε. Θεωρείτε πως είναι δύσκολο να σας καταλάβουν και δεν θα εκφράζετε τις απόψεις σας, γιατί δεν θα ταυτίζονται οι απόψεις σας με το περιβάλλον σας και θα επιλέξετε τη σιωπή. Η εσωστρέφεια θα ενεργοποιήσει τη διαίσθηση σας και καλό είναι να σκεφτείτε τα όνειρά σας και να τα βάλετε σε εφαρμογή όταν περάσει ο Ερμής στο δικός σας ζώδιο.

Υδροχόος

Θα έχετε πολλές συζητήσεις με φίλους, θα ανταλλάσσετε απόψεις κάτι που πάντα σας ευχαριστεί. Θα μάθετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες από τους φίλους σας και αν ανήκετε σε κάποιο σύλλογο εκεί θα ευνοηθούν οι συνεδρίες και θα ξεχωρίσετε με την εκκεντρικότητα που σας διακρίνει. Προσοχή στον τρόπο σας και στην αδιαλλαξία σας. Καλό είναι να κρατάτε κάποιες επιφυλάξεις, για το αν όλα αυτά που μαθαίνετε είναι αλήθεια.

Ιχθύες

Με τον Ερμή στον Τοξότη θα σχεδιάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα συζητήσετε με άτομα που έχουν ανώτερη θέση, για την προσωπική σας πρόοδο. Προσοχή ιδιαίτερα όσοι είστε στο 3ο δεκαήμερο, να μην πείτε ψέματα γιατί θα βγουν στην επιφάνεια. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου μπορούν να έχουν επαγγελματική επιτυχία, όμως προσοχή στις δύσκολες ημερομηνίες, για υπογραφές και συζητήσεις.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα