Ερμής στον Σκορπιό από τις 29/10/2022 – 17/11/2022

ASTROTEAM GUEST
26/10/2022

Η θέση του Ερμή στο Σκορπιό χαρίζει μεγάλη δύναμη στη σκέψη, έντονη διαίσθηση και μοναδική παρατηρητικότητα.

Όσοι έχουν τον Ερμή στον Σκορπιό ακούνε περισσότερο παρά μιλάνε και αυτό όχι από ευγένεια, αλλά από ανάγκη να ψάξουν απόλυτα τις τυχόν αδυναμίες του συνομιλητή και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, για να έχουν τον επικοινωνιακό έλεγχο. Θα λέγαμε πως έχουν τη διάθεση κατά κάποιο τρόπο να γνωρίζουν λεπτομέρειες και να μαθαίνουν κρυμμένα μυστικά, γι’ αυτό γίνονται οι καλύτεροι ντετέκτιβ. Φυσικά, με τη διαίσθηση που διαθέτουν μπορούν να καταλάβουν τις προθέσεις των ανθρώπων, αλλά και οι αποκαλύψεις τους εξιτάρουν ιδιαίτερα. Έχουν ιδιαίτερο ταλέντο ως ψυχολόγοι και δεν κουράζονται ποτέ να ψάχνουν στο βάθος της ψυχή και στο μυαλό των ανθρώπων, μέχρι να βγάλουν όλα τα εσώψυχα. Μπορούν οι ίδιοι να είναι οι ψυχοθεραπευτές του εαυτού τους, γιατί έχουν την ικανότητα της αυτοανάλυσης. Έχουν την ανάγκη να ανακαλύπτουν τα κίνητρα των άλλων, τις σκέψεις τους και τα αίτια της κάθε συμπεριφοράς.

Επίμονος και γεννημένος ντετέκτιβ επιμένει να φέρει την αλήθεια στο φως, όταν το αποφασίσει και όταν υπάρχει υποκρισία.

Ο Ερμής στο Σκορπιό είναι πανέξυπνος και χρησιμοποιεί στρατηγική με απόλυτη επιτυχία, γι’ αυτό καλό είναι να μην υποτιμήσει κανείς την ευφυΐα του Ερμή στο Σκορπιό και καλό είναι να μην έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί του, γιατί θα καταλάβετε πως η γλώσσα του ¨τσακίζει κόκαλα¨. Επίμονος και γεννημένος ντετέκτιβ επιμένει να φέρει την αλήθεια στο φως, όταν το αποφασίσει και όταν υπάρχει υποκρισία. Συχνά οι σκέψεις τους έχουν μελαγχολία, όμως μεγαλώνοντας αποκτούν σοφία, που τους βοηθάει να βγαίνουν από τα σκοτεινά μονοπάτια της ύπαρξής τους.

Εκεί που υπάρχει το σκοτάδι μόνο ένας Ερμής στο Σκορπιό μπορεί να ρίξει άπλετο φως. Και κάτι ακόμα που χαρακτηρίζει τον Ερμή στο Σκορπιό, είναι η προστασία που προσφέρει στα άτομα που αγαπάει και φυσικά αν πειράξεις δικό του άνθρωπό θα σε εκδικηθεί με ευκολία. Ένα επίσης βασικό χαρακτηριστικό του είναι πως δεν εμπιστεύεται σχεδόν κανένα και η καχυποψία του είναι πάντα εκεί, μέχρι ο χρόνος να αποδείξει αν υπάρχει η μικρή πιθανότητα να εμπιστευτεί. Η επικοινωνία βασίζεται πολύ στο βλέμμα που πολλές φορές θα νιώσετε να σας διαπερνάει, σε κάθε συζήτηση με κάποιον, που έχει σε αυτή τη θέση τον Ερμή του. Δεν εκτιμά τους πολυλογάδες και τους επιφανειακούς τύπους και ο ίδιος πολλές φορές αφήνει να μιλήσει η σιωπή.

Όψεις του Ερμή στο Σκορπιό

  • Στις 08/11/2022 θα έχουμε τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο. Υπάρχει ανάγκη για επικοινωνία, αλλά γινόμαστε απόλυτοι και αμετακίνητοι.
  • Στις 09/11/2022 ο Ερμής θα είναι σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό και θα έχουμε έντονες αντιπαραθέσεις. Και οι ειδήσεις μας σοκάρουν.
  • Στις 10/11/2022 ο Ερμής σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, οι σκέψεις μας έχουν στεναχώρια και κλεινόμαστε στον εαυτό μας. Τα λόγια μας είναι σκληρά, γι’ αυτό καλό είναι να προσέξουμε να μην πληγώσουμε αγαπημένα μας άτομα. Να αποφύγουμε συζητήσεις και συμφωνίες.
  • Στις 12/11/2022 ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ευτυχώς μας αφήνει περιθώρια για να ονειρευτούμε μια καλύτερη ζωή και οι καλλιτέχνες θα έχουν μεγάλη έμπνευση.
  • Στις 15/11/2022 ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια θετική μέρα για ψυχανάλυση και φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε και να περάσουμε τις δικές μας επιθυμίες.
  • Στις 16/11/2022 ο Ερμής σε όψη τριγώνου με τον Δία και η πνευματική γνώση και γενικότερα η εκπαίδευση αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Το μυαλό μας θα είναι ανοιχτό προς όλες τις κατευθύνσεις. Θετική μέρα για την επικοινωνία, για το εμπόριο και τις νομικές υποθέσεις. Ευνοούνται οι συζητήσεις για κοινωνικά θέματα και για προσωπικές υποθέσεις.

Πως θα επηρεάσει η διέλευση του Ερμή όλα τα ζώδια;

Κριός

Η σκέψη σας γίνεται απαισιόδοξη και θα ήταν ιδιαίτερα βοηθητικό να έρθετε σε επαφή με ψυχοθεραπευτή. Καλό είναι να απομακρύνετε άτομα από το περιβάλλον σας, που σας μελαγχολούν. Οι ειδήσεις σας δημιουργούν εσωτερική ανησυχία και οι συζητήσεις για οικονομικές επενδύσεις, σας προκαλούν ανασφάλεια.

Ταύρος

Ο Ερμής στον οίκο των στενών σας σχέσεων, σύντροφος, συνεργάτες και στενοί φίλοι. Θα έχετε την επιθυμία να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Όμως προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και ιδιαίτερα στις δύσκολες ημερομηνίες, για να μην χαλάσετε σχέσεις που έχετε συναισθηματική εξάρτηση. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. 

Δίδυμοι

Τα θέματα της εργασίας σας θα θελήσετε να διαχειριστείτε και ότι έχει σχέση με έγγραφα. Καλό είναι να μην παραμελήσετε εξετάσεις υγείας. Επίσης όσοι έχετε υφισταμένους στον εργασιακό σας χώρο, θα χρειαστεί να ανακοινώσετε τις νέες συνθήκες και ίσως να τους δυσαρεστήσετε.

Καρκίνος

Ο Ερμής στον οίκο της δημιουργίας και η σκέψη σας είναι στα παιδιά σας και οι συζητήσεις μαζί τους θα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Πολύ πιθανόν να αφορούν τις σπουδές τους ή τα μελλοντικά τους σχέδια. Όσοι επιθυμείτε την απόκτηση απογόνου, πολύ πιθανό να έχετε ευχάριστα νέα.

Λέων

Προσοχή στην επικοινωνία με άτομα της οικογένειας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κληρονομικές υποθέσεις. Οι Λέοντες του 2ου δεκαήμερου καλύτερα να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, γιατί θα αντιμετωπίσετε άρνηση, ιδιαίτερα τις δύσκολες ημερομηνίες στις 09/11 και 10/11. Επίσης κάποιες ειδήσεις πολύ πιθανόν για ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας, να σας μελαγχολήσουν.

Παρθένος

Στον οίκο της επικοινωνίας θα είναι ο Ερμής και θα σας δώσει τη ευκαιρία να κάνετε μικρά ταξίδια, να επικοινωνήσετε με το στενό σας περιβάλλον και να ανταλλάξετε απόψεις. Αν ασχολείστε με το εμπόριο θα σκεφτείτε νέους τρόπους διαχείρισης. Οι εκπαιδευτές του ζωδίου θα αναλάβετε νέα καθήκοντα.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς ο Ερμής θα είναι στον οίκο των οικονομικών σας και η σκέψη σας θα είναι στην αύξηση των οικονομικών σας και της υλικής σας ασφάλειας. Θα έχετε θετικές πληροφορίες, αν περιμένετε χρήματα που σας χρωστούν και θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση, να ρυθμίσετε με τον καλύτερο τα έσοδά σας.

Σκορπιός

Ο Ερμής θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσετε και να λύσετε τις διαφορές ή τα τυχόν προβλήματα που έχετε με άτομα που συνδέεστε στενά. Προσοχή να μη φανείτε απόλυτοι και εγωιστές και όσοι είστε στο 2ο δεκαήμερο προσοχή ιδιαίτερα στις δύσκολες ημερομηνίες. Τα ξαφνικά γεγονότα σας αναστατώνουν και καλό είναι να φροντίσετε να είστε ψύχραιμοι για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Προσοχή με την ταχύτητα όλοι οι Σκορπιοί και αν μπορείτε να αποφύγετε τα ταξίδια.

Τοξότης

Οι Τοξότες γίνεστε πιο εσωστρεφής και η σκέψη σας εμβαθύνει και αξιολογείτε τα γεγονότα πιο ουσιαστικά. Είναι ένα διάστημα που δεν θα μιλάτε πολύ αλλά θα σκέφτεστε τα νέα σας πλάνα χωρίς να τα λέτε. Η διαίσθηση θα είναι απόλυτα ενεργοποιημένη και μπορείτε να την εμπιστεύεστε. Καλό διάστημα για ψυχανάλυση και για πνευματικές αναζητήσεις.

Αιγόκερως

Θα έχετε πολλές επαφές με φίλους και οι συζητήσεις σας θα έχουν πολύ ενδιαφέρον, γιατί θα εκφράσετε τις βαθιές σας ανησυχίες και θα βρείτε κατανόηση. Θα βρεθείτε σε ομαδικούς χώρους που έχετε κοινές ιδέες ή κοινούς στόχους. Το βλέμμα σας θα είναι στραμμένο και στα κοινωνικά γεγονότα και θα θέλετε να δώσετε κάποιες εξηγήσεις.

Υδροχόος

Όλοι οι Υδροχόοι θα θελήσετε να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στην καριέρα σας και γενικότερα της προβολής σας στην κοινωνία. Το διάστημα όμως δεν είναι και το καλύτερο, γιατί θα πυροδοτήσετε αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα με άτομα που έχουν ανώτερη θέση από σας, γιατί θα πάτε για ¨μαλλί και θα βγείτε κουρεμένοι ¨προσοχή ιδιαίτερα το δύσκολο διάστημα μέχρι στις 11/011. Όσοι έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο κρατήστε χαμηλούς τόνους, αν θέλετε να μην σπάσετε σχέσεις.

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Σκορπιό θα λέγαμε πως έχει θετικότητα για σας τους Ιχθύες. Όσοι είστε σπουδαστές θα υπάρχει διάθεση να μελετήσετε και να πετύχετε σε τυχόν εξετάσεις ή θα έχετε μεγάλη διάθεση να έρθετε σε επαφή με νέες σπουδές και να πάρετε νέες γνώσεις. Όσοι είστε συγγραφείς θα έχετε μεγάλη έμπνευση και όσοι ασχολείστε με νομικά θέματα θα βρείτε ¨ νομικά παραθυράκια¨ που θα σας ευνοήσουν.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα