Ερμής στον Λέοντα | «Ορθός & ανάδρομος Ερμής» – Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

ASTROTEAM GUEST
01/07/2024

Πως θα επηρεάσει η ορθή & ανάδρομη πορεία του Ερμή από τον Λέοντα:

Κριός – προσοχή τόσο στην ορθή όσο και στην ανάδρομη πορεία του Ερμή σε οτιδήποτε σχετίζεται με αποφάσεις για οικονομικά και πού ξοδέψετε τα χρήματα σας για να μην μείνετε ακάλυπτοι. Προσοχή σε απώλειες αντικειμένων.

Ταύρος – δείξτε προσοχή όταν πρέπει να συζητήσετε με τους δικούς σας για το σπίτι, μπορεί να βρείτε αντιστάσεις και να μην βγάζετε τα συμπεράσματα που θέλετε με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι – προσοχή στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία με τα αδέρφια σας, ειδικά στην ανάδρομη κίνηση του Ερμή μην μπείτε στη διαδικασία να αγοράστε προϊόντα ηλεκτρονικά η γενικώς να κάνετε αγορές καθώς δεν θα τις ευχαριστηθείτε. Απομακρυνθείτε από κουτσομπολιά!

Καρκίνος – τα οικονομικά και οι συμφωνίες πέριξ αυτών θέλουν προσοχή ειδικά αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς καθώς θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Λέων – θέλει μεγάλη προσοχή η επικοινωνία με ανώτερους αλλά & οι συμφωνίες που υπογράφετε είτε κατά την ορθή είτε κατά την ανάδρομη πορεία για τα επαγγελματικά σας καθώς θα αναθεωρήστε πολλά σχετικά με αυτήν την πορεία.

Παρθένος – είναι ώρα να κλείσετε εκκρεμότητες και να μην ασχοληθείτε με κουτσομπολιά και παρασκήνια! Προσοχή στο επαγγελματικό παρασκήνιο καθώς μπορεί να αποκαλυφθούν μυστικά που δεν θέλετε με την ψυχολογία σας να μπαλατζάρει επικίνδυνα.

Ζυγός – ξαφνικές επιστροφές από φίλους και αναθεώρηση των στόχων που είχατε θέσει καθώς βλέπετε ότι κάποιοι από αυτούς δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Προσοχή στην επικοινωνία με ομάδες για να μην παρεξηγηθείτε!

Σκορπιός – τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα με τις συμφωνίες και τα συμβόλαια να κινδυνεύουν με ρήξη αν δεν προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Προσοχή και με το νόμο ειδικά αν κάνετε κάτι επαγγελματικά που βρίσκετε κάτω από το τραπέζι γιατί κινδυνεύετε να αποκαλυφθείτε!

Τοξότης – ο σχεδιασμός για το παρακάτω της ζωής σας ειδικά αν αφορά σπουδές μπορεί να σας φέρει σύγχυση από τα σενάρια που έχετε στο μυαλό σας μέχρι αυτά που έχετε όντως μπροστά σας. Μην ακούτε οτιδήποτε σας λένε και κυρίως μην το πιστεύετε χωρίς να το εξετάζετε. Προβλήματα με έγγραφα και διαδικασίες με το δημόσιο, αναβολές σε ταξίδια.

Αιγόκερως – μεγαλύτερη αγωνία για τα οικονομικά κάποιου άλλου ή τα αποθεματικά σας μπορεί να έχετε τώρα και οι ανασφάλειες θα κυριεύουν το μυαλό σας. Μην επενδύσετε κάπου που αργότερα θα το μετανιώσετε ή θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο.

Υδροχόος – σημαντικούς ανθρώπους από το παρελθόν θα φέρει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή αλλά τα συμπεράσματα που θα βγάλετε από τις επανασυνδέσεις δεν θα είναι αυτά που περιμένετε. Προσέξτε θέματα με διαζύγια, νομικά έγγραφα και πάσης φύσεως συμβόλαια με συνεργάτες.

Ιχθύες – θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με συναδέλφους στη δουλειά στο καθημερινό πρόγραμμα και στις συνεννοήσεις για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις γιατί ούτως ή άλλως απρόοπτα θα προκύψουν.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα