Ερμής στον Λέοντα – 19/07 – 4/8/2022

ASTROTEAM GUEST
13/07/2022

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια ο Ερμής στον Λέοντα από 19/07 – 4/8/2022!

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και στην αρχαιότητα ήταν ο αγγελιοφόρος των Θεών, μαζί με την Ίριδα. Ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται δείχνει τον τρόπο που σκεφτόμαστε και επικοινωνούμε και γενικότερα τη διανοητική μας αντίληψη. Δείχνει επίσης και τον τρόπο που συλλέγουμε τις γνώσεις μας και τη βασική μας εκπαίδευση. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που δεν απομακρύνεται πολύ από τον Ήλιο, είναι συνήθως στο ίδιο ζώδιο ή στα διπλανά. Όποιος έχει τον Ερμή στο Λέοντα μπορεί να κάνει τα άτομα γύρω του να είναι χαρούμενα και αισιόδοξα. Ιδιαίτερα όταν δείχνουν πως εμπιστεύονται τις απόψεις του και τον θαυμάζουν, για τον τρόπο που σκέφτεται, γίνεται πολύ γενναιόδωρος. Βλέπουμε πολλούς εκπαιδευτές με αυτό τον Ερμή και Ηθοποιούς.

Ο Ερμής στο Λέοντα εκφράζεται με ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο και όποιος έχει τον Ερμή του σε αυτή τη θέση δηλώνει άτομο που του αρέσει να εντυπωσιάζει με το λόγο και τις πνευματικές του γνώσεις. Τα άτομα που έχουν τον Ερμή στο Λέοντα θαυμάζουν γενικότερα τα πνευματικά προσόντα, είναι ιδεολόγοι και οραματιστές και τους αρέσει να βοηθάνε και άλλα άτομα με τις ικανότητές τους και μέσα από τη διδασκαλία. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν τον Ερμή τους στο Λέοντα αγαπούν τις επιστήμες, όμως αγνοούν (σνομπάρουν) κάποιες λεπτομέρειες, που ίσως εκεί να κρύβονται σημαντικές γνώσεις. Επειδή όμως θέλουν να είναι πολύ καλοί στο είδος τους ( ιδιαίτερα στα επαγγελματικά τους ), προσπαθούν γιαυτό και στο τέλος τα καταφέρνουν.

Έχουν συναισθηματικές ευαισθησίες, αγαπούν την αλήθεια (θέλουν η αλήθεια να βγαίνει στο φως του Ήλιου) και έχουν την αίσθηση του δικαίου!

Τα άτομα που έχουν τον Ερμή τους σε αυτό το Ζώδιο ταυτίζονται απόλυτα με τα πιστεύω τους και τις σκέψεις τους, είναι υποκειμενικοί και απόλυτοι και δεν μπορούν εύκολα να δεχτούν τις απόψεις άλλων ατόμων και γι’ αυτό δέχονται αντιπαραθέσεις. Έχουν συναισθηματικές ευαισθησίες, αγαπούν την αλήθεια (θέλουν η αλήθεια να βγαίνει στο φως του Ήλιου) και έχουν την αίσθηση του δικαίου και αυτό είναι πολύ βοηθητικό, για να αποφεύγουν να φαίνονται επικοινωνιακά εγωιστές. Πολλές φορές δεν ακούνε τους συνομιλητές τους και αυτό δημιουργεί κάποιες παρεξηγήσεις. Επίσης όλοι όσοι έχουν τον Ερμή στο Λέοντα τους αρέσει να κάνουν καλή εντύπωση και ενώ είναι επικοινωνιακά αμετακίνητοι, όμως έχουν αξιοπρεπή τρόπο στην επικοινωνία, δεν προσβάλουν και δεν δέχονται προσβολές. Έχουν οξύτητα πνεύματος και ιδιαίτερη αίσθηση ευγένειας και το σημαντικό πλεονέκτημα, είναι πως επικοινωνούν με τη καρδιά τους.

Όπως όλοι οι πλανήτες έτσι και ο Ερμής διαμορφώνεται η συνολική του ενέργεια, με τις όψεις που κάνει με άλλους πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη. Στο διάστημα που θα είναι στο ζώδιο του Λέοντα θα συναντηθεί με άλλους πλανήτες και θα επηρεάσει αναλόγως όλα τα ζώδια.

  • Στις 23/07 ο Ερμής έχει όψη τριγώνου με το Δία και θα ευνοηθούν οι συμφωνίες των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα δηλαδή τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Μπορείτε να κάνετε συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια, για εκπαίδευση, για τις επιχειρήσεις σας και γενικότερα, για την προσωπική σας πρόοδο.
  • Στις 26/07 ο Ερμής θα είναι σε δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Άρη και πρέπει να είμαστε όλοι προσεχτικοί στα λόγια και στις μετακινήσεις μας, για να αποφύγουμε καβγάδες και ατυχήματα, ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά. Να αποφύγουμε επικίνδυνα σπορ και υπερβολές στη διασκέδαση και στην ταχύτητα. Προσοχή τα σταθερά του 2ου δεκ. ( 10η-18η μοίρα),
  • Στις 29/07 ο Ερμής θα συναντήσει σε αρνητική όψη τον Ουρανό και τα ξαφνικά νέα μας αναστατώνουν. Προσοχή στους εφήβους, γιατί ενδέχεται να κάνουν εκκεντρικότητες για να προκαλέσουν το θαυμασμό και θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Καλό είναι όλοι να αποφύγουμε τα εκκεντρικά και επικίνδυνα σπορ. Προσοχή τα σταθερά που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκ. (15η -20η μοίρα).
  • Στις 31/07 ο Ερμής θα είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο και κάποια νέα μπορεί να μας δυσαρεστήσουν, δεν κάνουμε συμφωνίες, γιατί θα αντιμετωπίσουμε εμπόδια. Ιδιαίτερα θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια που έχουν γενέθλια τις πρώτες μέρες του 3ου δεκ. (20η -25η μοίρα). Προσοχή στη ψυχολογία σας, πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα με μεγαλύτερα άτομα της οικογένειας.

Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια ο Ερμής στον Λέοντα.

Κριός

Η διέλευση του Ερμή από το Λέοντα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να επικοινωνήσετε τις επιθυμίες σας. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα που θα ευνοήσουν τα δημιουργικά σας έργα. Θα κερδίσετε το θαυμασμό των συνομιλητών σας με την άμεση και ευχάριστη επικοινωνία σας. Μπορείτε να χαρείτε να διασκεδάσετε και να έχετε ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας. Είναι ευχάριστο διάστημα να εκφράσετε όμορφα και ερωτικά συναισθήματα. Θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες. Προσοχή στις 26/07 γιατί θα έχει αρνητική επαφή με τον κυβερνήτη σας ο Ερμής, προσοχή στη βιασύνη και στα ατυχήματα.

Ταύρος

Ο Ερμής στον οίκο της οικογένειας θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες συζητήσεις για θέματα ακινήτων, θα ασχοληθείτε με συμβόλαια ακινήτων ή κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και δεν θα μπορείτε να βρείτε τη συνεννόηση που επιθυμείτε. Θα έχετε διαφωνίες και με μικρότερα άτομα της οικογένειας και θα προβληματιστείτε για ηλικιωμένα άτομα. Διακοπές στο χωριό σας και στο πατρικό σας σπίτι, καλύτερα να τις αποφύγετε. Προσοχή στη νευρικότητα που θα έχετε όλο το διάστημα μέχρι τις 20/08/2022 γιατί έχετε τον Άρη στο ζώδιο σας και ιδιαίτερα από τις 26/07 – 1/08!

Δίδυμοι

Έντονη η επικοινωνία θα υπάρχει για όλους τους Διδύμους. Θα υπάρχει η επιθυμία να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, τις σκέψεις σας και όλοι θα χαίρονται να κάνουν παρέα μαζί σας. Θα κάνετε πολλά ταξιδάκια αναψυχής και θα γνωρίσετε ευχάριστα άτομα. Επειδή μιλάμε για Ερμή (που είναι ο δικός σας κυβερνήτης) θα προσέχετε τις δύσκολες ημερομηνίες δηλαδή 26/07- 29/07 – 31/07. Στις 26/07 αποφύγετε τα ταξίδια ή αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι και δεν μπορείτε να το αναβάλετε, προσοχή στην οδήγηση.

Καρκίνος

Στον οικονομικό οίκο θα είναι ο Ερμής και οι συζητήσεις θα είναι πολλές πάνω σε θέματα αξιών. Όσοι ασχολείστε με την επικοινωνία και το εμπόριο, θα έχετε τη τύχη με το μέρος σας και θα έχετε κέρδη. Προσοχή λίγο στο πορτοφόλι σας για να μην κάνετε περιττά έξοδα. Τις δύσκολες ημερομηνίες που αναφέρουμε μην παρασυρθείτε σε αγορές που θα μετανιώσετε, γιατί έχετε και από τη φύση σας οικονομικό άγχος και θα τα βάλετε με τον εαυτό σας. Καλό είναι να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, λογαριασμούς κλπ, και μετά να πάτε διακοπές ή να κάνετε αγορές.

Λέων

Εξωστρέφεια στις σκέψεις σας και στον τρόπο που θα επικοινωνείτε. Είναι πολύ καλό διάστημα να συναντηθείτε με φίλους, να ανταλλάξετε απόψεις και να σκεφτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια. Ιδιαίτερα όσοι είστε στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε πολλές νέες ευκαιρίες για να επεκταθείτε επαγγελματικά ιδιαίτερα αν ασχολείστε με την εκπαίδευση, με τη δημοσιογραφία, το εμπόριο και γενικότερα με επικοινωνιακά επαγγέλματα. Προσοχή στα ατυχήματα όλοι όσοι είστε στο 2ο δεκ. Και στα λόγια σας για να μην μαλώσετε με άτομα που αγαπάτε και πληγωθείτε. Προσοχή και στα παιδιά σας, καλύτερα να αποφεύγουν τα επικίνδυνα σπορ. Όλοι που ανήκετε στο 2ο δεκ. θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, γιατί τα ξαφνικά γεγονότα σας επηρεάζουν τη ζωή και πρέπει να κρατάτε χαμηλούς τόνους. Μην αντιδράτε άσχημα σε άτομα που έχουν επαγγελματική θέση ανώτερη από σας, ενδέχεται να έχετε προβλήματα στη δουλειά και να σπάσετε συνεργασίες. Η σοβαρή σχέση ή ο γάμος θα περάσει από πιθανή κρίση . Προσοχή και στις ηλεκτρονικές συσκευές και στην ηλεκτρονική σας επικοινωνία. Του 3ου δεκ. Δυσάρεστες σκέψεις σας μελαγχολούν και θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και με το σύντροφο σας. Επίσης θα προβληματιστείτε με ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας. Θα αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια στις επιδιώξεις σας, ιδιαίτερα αν ανήκετε στις πρώτες 5 μέρες του 3ου δεκαημέρου.

Παρθένος

Έντονο παρασκήνιο για όλους τους Παρθένους και πολλές κρυφές συζητήσεις που σας αφορούν άμεσα. Θα νιώθετε πως δεν υπάρχουν άτομα που αξίζουν να εμπιστεύεστε και πιθανόν να νιώσετε μοναξιά και μια εσωστρέφεια. Δεν θα αποφύγετε τα σχόλια πίσω από τη πλάτη σας, γιαυτό καλό είναι να αποφύγετε εσείς να σχολιάζετε, για να μην δημιουργείτε αρνητικότητα στον εαυτό σας. Ο Ερμής είναι δικό σας κυβερνήτης και καλό είναι να είστε προσεχτικοί τις δύσκολες ημερομηνίες. Αποφύγετε τις συζητήσεις ή τις συμφωνίες πίσω από την πλάτη άλλων ατόμων, για να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας.

Ζυγός

Θετική χαρακτηρίζετε η διέλευση του Ερμή για σας τους Ζυγούς, γιατί θα έχετε επαφές με φίλους που έχετε κοινούς στόχους και ίδιες αντιλήψεις. Μέσα από τους φίλους θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν και θα στηρίξουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Η επικοινωνία με το διαδίκτυο θα είναι σημαντική για να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Όσοι είστε έμποροι μπορείτε να επικοινωνήσετε τη δουλειά σας και να κάνετε διαφήμιση για να έχετε κέρδη. Όσοι ασχολείστε με τον αθλητισμό θα έχετε φίλους κοντά σας, που θα στηρίζουν τις προσπάθειες σας. Όπως όλοι καλό είναι να αποφύγετε τις δύσκολες μέρες για να δραστηριοποιηθείτε.

Σκορπιός

Προβολή κοινωνική και επαγγελματική θα σας προσφέρει ο Ερμής στο Λέοντα και οι συμφωνίες θα είναι για επαγγελματικές υποθέσεις, συμβόλαια και ότι αφορά την προώθηση της καριέρα σας. Οι διαφωνίες θα υπάρχουν και καλό είναι να αποφύγετε τις δύσκολες ημερομηνίες για να μην σπάσετε επαγγελματικές σχέσεις, ιδιαίτερα όσοι είστε στο 2ο δεκαήμερο που εκεί είναι ο Ουρανός (τις τελευταίες 5 μέρες ιδιαίτερα). Το διάστημα θέλει διπλωματία και εσείς δεν έχετε την υπομονή να μιλήσετε με μισόλογα και γλυκόλογα, γι’ αυτό αν μπορείτε να μην μιλήσετε καθόλου, θα ήταν ότι καλύτερο. Προσοχή στη νευρικότητα, στην ταχύτητα. Έχετε πολύ ανάγκη να ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά και αυτό πρέπει να κάνετε.

Τοξότης

Οι επαφές με το εξωτερικό σας φέρνουν τύχη και ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με τον τουρισμό θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Σκέφτεστε με σοβαρότητα τις σπουδές σας και την πνευματική σας εξέλιξη. Όσοι ασχολείστε με νομικά θέματα θα έχετε πολλές επιτυχίες, όμως μια προσοχή όλοι που ασχολείστε με επιχειρήσεις, ή με τον τουρισμό να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με το νόμο. Στις δύσκολες ημερομηνίες που αναφέρουμε να είστε προσεχτικοί στις τυπικές νομικές διαδικασίες και στο άγχος της καθημερινότητας.

Αιγόκερως

Ο Ερμής θα είναι στον οίκο των οικονομικών σας, εκεί που η αποταμίευση δεν λείπει από σας. Όμως καλό είναι να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις με άτομα που διαχειρίζεστε τα κοινά οικονομικά σας. Πιθανές διαφωνίες δεν θα λείπουν και ενδεχομένως να λειτουργήσετε με μυστικότητα για τα έσοδα σας. Αν έχετε οικονομικές οφειλές προς τρίτους, δάνεια κλπ. θα τα τακτοποιήσετε. Κάποιοι από σας θα κάνετε συμφέρουσες συμφωνίες με επενδυτικά προγράμματα, για να αποκτήσετε μεγαλύτερα έσοδα.

Υδροχόος

Ο Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας και ιδιαίτερα με το σύντροφο σας. Ο τρόπος της επικοινωνίας σας θα παίξει μεγάλο ρόλο, για το πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις. Να χρησιμοποιήσετε την 23/7/2022 για ταξίδι και για συζήτηση. Μεγάλη προσοχή στις δύσκολες ημερομηνίες, για να μην προκαλέσετε επικοινωνιακό χάσμα και οι καβγάδες δεν θα αργήσουν να ξεσπάσουν. Πολλοί πλανήτες στα σταθερά ζώδια και ο Ήλιος και ο Ερμής στον οίκο του γάμου, σας δηλώνει πως ο σύντροφο σας θα έχει εγωιστική και αμετακίνητη στάση. Καλό είναι να απομακρυνθείτε από την ¨εστία¨ της έντασης και να αφήσετε για άλλη στιγμή τις σοβαρές συζητήσεις. Οι διαφωνίες θα αφορούν οικογενειακά θέματα, διαχείριση οικογενειακών σχέσεων. Επίσης θα έχετε διαφορετική αντιμετώπιση στα θέματα των παιδιών. Όσοι είστε στο τέλος του 2ου δεκ. Προσοχή στις 26/07-/01/08/2022 καλύτερα να μη κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση, γιατί ο εγωισμός θα κυριαρχεί και τα νευρικά ξεσπάσματα θα είναι πολλά. Η ένταση των ημερών πολύ πιθανόν να δημιουργήσει διάσπαση στις σχέσεις και να έρθουν οριστικοί χωρισμοί.

Ιχθύες

Ο Ερμής στο οίκο της καθημερινότητας, της υγείας και της εργασίας, θα είναι για εσάς τους Ιχθύες και πολύ πιθανό να αναλάβετε υποχρεώσεις άλλων ατόμων στην εργασία σας. Καλό είναι να μην αντιδράσετε στις δύσκολες ημερομηνίες για να μην δημιουργηθούν καβγάδες με συναδέλφους. Προσοχή στην υγεία σας από σωματική ή ψυχική κούραση και αν νιώθετε πως χρειάζεστε ιατρική βοήθεια ή ψυχολογική στήριξη να τη ζητήσετε από ειδικούς. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε περισσότερη διπλωματία για να αντιμετωπίσετε αρνητικές συμπεριφορές.

Δεν ξεχνάμε να είμαστε ευγενικοί!

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και ο τρόπος που επικοινωνούμε φανερώνει την αγωγή μας, την ανατροφή μας, την αξιοπρέπεια μας, την γλυκύτητά μας και μόνο η αληθινή ευγένεια έχει καλοσύνη!

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα